A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AeroCool
Tudom hogy megvan cimbi nem neked szántam, csak ugy betettem hátha valaki ráizgul:-))

New Italo Vinyl

AlterEgo5561
Köszi a linket, de nekem is megvan 😊)

AeroCool
AlterEgo5561
Off,de nagyon jó: Mednezz - Dreamland (Dj Gollum Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=Cq0lDaOmMbU

Dióka
persze 79 <#falbav> végülis nem oszt nem szoroz...<#nevetes1>

Dióka
szia bigivan!
minõségi garanciát azt nem vállaltam rá (teljesen vegyes felvágott az egész), de mint ahogy mondod, ha nincs jobb,akkor addig jó a rosszabb is....<#wave>

Dióka
ez biztos egy rejtvény. meg kell fejteni. <#nyes>

okiland
<#confused><#nemtudom><#nemtudom><#confused>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Volt Depeche, volt Space... És aztán meg kunyvasz... Na uzsgyi, tÕÕÕteni... "Mesterkéim"... A lényeget ha jól betûzöm,a jegy ára háromhúsz, hawerom a kalauz...

http://rapidshare.com/files/211471441/RealitySTTDM.part1.rar
http://rapidshare.com/files/211471444/RealitySTTDM.part2.rar

Pass : Gorbushka

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Szia !
Igen! Ez az!<#vigyor2>
Nagyon köszönöm a segítséged!!!
bigivan
Szevasztok Tagok!
Szia Dióka!
Érdeklõdve néztem át a listád, találtam benne jónéhány rocklemezt. Az egyik kedvencem a Lynyrd Skynyrdet le is horgásztam, de sajna a minõség nem épp a legfaszább! De, mivel ez a válogatásuk nem volt meg, levettem. Míg nincs másik, ez is jó lesz.
Mindenestre, köszi a zenetengert!!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Dióka
X-akták vol. 1685

the show must go on!

no comment...még "pár" album,maxi stb.

tisztelettel:
Artisjus, ASVA és a törpiek.....

Dióka
X-akták vol. 1684
(kivonat a világháló félig-titkos szegleteibõl)

!jelenleg 78 év német slágerlistája! 1930-tól 2008-ig
+4000 letölthetõ számmal - csak FANATIKUSOKNAK! meg tõtikemester(ek)nek és abszolút rajongóknak <#vigyor>
remélem egy darabig kitart mindenkinek,mert mostanában kevés idõm van! <#nevetes1>

szóval nem mehettem el mellette szó nékül....talán az egyik (ha nem az egyetlen) legnagyobb rendszerezett, publikus és INGYEN (nem utolsó sorban gyorsan) letölthetõ megalomániás zenegyûjtemény a szupersztrádán!

remélem senki sem veszi zokon, hogy életmûdíj hiányában nem egyenként linkelem be ide a számokat!<#nevetes1>

UCCU NEKI HAJRÁ!

hajrá 1 - 1930-2008

és párszáz bónusz ajándék az újabb zenékbõl is

hajrá 2

hajrá 3

hajrá 4

computerguru
Lehet hogy ezt keresed?

Lio:Amoureux Solitaires 1980.

Csak tipp!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek..
Keresek egy zenét a 80'-as évek elejérõl. Sajnos sem a címét sem az elõadóját nem ismerem,annyit azonban igen ,h egy francia csaj énekelte...
Egyszerû kis dal volt és akkoriban sokat adták a rádióban..

abban az idõben hallgattuk még : Dee D. Jackson ,Aneka,Falko,Roni Griffith,Kim Wilde
coldseed
Inkább úgy fogalmaznék, hogy elõzetesen többet vártam. a 2000-es években már õ is próbál igazodni az új trendekhez. Kicsit R'n'B-s, latinos dalok.
A 80-as évekbeli Sandra az igazi.
Közben egyre jobban tetszik a "NEVER BEFORE". Bár az biztos, hogy erre a lemezre pár hónap múlva már nem is fogok emlékezni...

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

Breki33
korábbról sorry
Breki33
Amiket ismerekek korábbeól

A Thomas Anders es duett THE NIGHT IS STILL YOUNG
és a szép I Want You nekem tetszett

Az album 27-ére vártam.

Köszi a linkeket
coldseed
Megjelent Sandra új lemeze.

Szerintem kritikán aluli, de hátha valaki talál benne valami értékelhetõt...
part 1
part 2
320 kbps

zsoltford
üdv pedig mindig jó cica volt...jelentkezhetne valami jó maxival...mióta bohlen nem vezényli,semmit nem mutatott fel...(az óta is abból él talán)max néhány új prizurát...de szemrevaló bõrke<#nevetes1>

Breki33
Alig ismertem meg

Breki33
kaposi1
Sziasztok!

Nem vagyok az a nagy áttlinkelgetõ, de gondoltam megosztom mielõtt megszabadulok az elérhetõségétõl.

Brian Ice-Night Girl (1988) (320kbps)

01-Dancing in the tears
02-Nothing
03-Night girl
04-Destiny Time
05-Over Again
06-Tokyo
07-Walking away
08-Talking to the night
09-New order
10-Run stop
11-Tokyo (instumental)
12-Six times
http://rapidshare.com/files/207157576/Brian_Ice-Night_Girl__1988___320kbps_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/207160574/Brian_Ice-Night_Girl__1988___320kbps_.part2.rar

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Szia Cimbi!
Köszönöm szépen!beer😊

computerguru
Szevasztok mindenkinek!!!
Egy állitólag megszerezhetetlen album,nem találom sehol letöltésre jó minõségben,kérem aki tud segitsen,ez tényleg kihivás!!Az album:

KARTHAGO😮riental Dream - Austria (in english) (1985)

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

lervi
cimbi szégyenkezve MEG MEGKÉSVE de utólagosan is:
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!<#integet2>

lervi
<#wave><#nyes><#nevetes1><#taps>

<#nevetes2><#nevetes2>Már megint egy lista..???<#taps><#nezze>

<#nevetes1><#eljen>

Sziasztok!
#59814 hsz
Elég ritka!😊

lervi
szép hetet mindenkinek!<#wave>
akinek nem lenne meg heti kezdéséként ajánlom figyelmébe!

1. Patrick Cowley - Homenaje A Patrick Cowley (Parte 1) (10:04)320 kb/s
2. Patrick Cowley - Homenaje A Patrick Cowley (Parte 2) (10:16)320 kb/s

http://www.megaupload.com/?d=9L6HJN2T

AeroCool
[/img]

New Italo Vinyl

AeroCool
[/img]

New Italo Vinyl

computerguru
lervi!Trend boy!!Köszi szépen,azért rendesek vagytok,csak furcsáltam,hogy egész nap semmi hozzászólás,gondoltam,feldobok egy ritka számot,hátha jobban indul a nap.Mégegyszer köszi!!!!!!<#wave>

lervi
sziasztok!
én megköszönöm bár nem töltöttem le mivel megvan! <#nevetes1>
így pótolom mások helyett is!

Azért én megköszönöm, neked, még ha nagyon nincs is rá szükség...<#worship><#worship><#worship><#worship>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

computerguru
Halóóóóóóóóóó!!!!Sehol senki egész nap????????
A Rocky M-et azért már 12-en letöltöttétek,egy köszönömöt megérne nem???

computerguru
Szevasztok!!!Látom mindenki vasárnap lévén még lustálkodik.
Napinditónak egy kis ritkaság:

http://data.hu/get/1290409/ROCKY_M-Disco_Lady_Instrumental_Version.mp3.html

320 kbps-3:45-1986.<#wave>

trexxhunter
orris = Morris

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen Alter! Isten vagy! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
Az általam korábban kérdezett

Mike Oldfield - Singles And Rarities 4 CD-s válogatáson fent van FLAC-ben és mp3-ban is ez a dal

tessék a FLAC
http://sharebee.com/481f605d
Breki33
Brit sztárzenekar a Kapcsolat koncerten

A Simply Red lép fel június 27-én az Ötvenhatosok terén
Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Oldal továbbküldése

Anglia egyik legtermékenyebb zenekara, az eddig több mint 50 millió eladott lemezzel büszkélkedõ Simply Red együttes lesz a 2009-es Kapcsolat koncert fellépõje - tájékoztatta a Független Hírügynökséget szerdán a szervezõ távközlési cég. Európa egyik legnagyobb, százezreket vonzó ingyenes szabadtéri koncertjét június 27-én rendezik meg az Ötvenhatosok terén Budapesten. A 13. Kapcsolat koncert világsztárjai elõtt színpadra lép a 2008-as év hazai megasztárja, Király Viktor.
Simply Red

A Simply Red együttest Mick Hucknall alapította 1984-ben. A zenekar frontembere szerint az együttes zenéjét az tartja frissen, hogy nem hódolnak be a divatnak.

A Simply Red zenekar új albuma tavaly novemberben jelent meg Greatest Hits címmel. A dupla CD tartalmazza a 25 legnagyobb Simply Red-slágert, valamint az új kislemezt, a Go Now-t is. Az együttes februárban lemezbemutató turnéra indul, rajongók milliói hallhatják majd Ázsiában, Ausztráliában, Dél-Amerikában, az Amerikai Egyesült Államokban és Európában is.

2007-ben Hucknall bejelentette, hogy 25 év után a Simply Red együttes feloszlik. Az utolsó világkörüli koncertturnéjuk 2009-2010-ben lesz. Mick Hucknall-tõl tavaly jelent meg elsõ szólóalbum, "Tribute to Bobby" címen.

A Kapcsolat koncerteken az utóbbi években olyan neves mûvészek léptek fel, mint Santana (2008), Bryan Adams (2007), Pink (2006), Lionel Richie (2005), Sting (2004), Elton John (2003).
kaposi1
Köszi szépen Kollega!<#eljen><#wave>

Wescone
Nem kizárt, hogy adott esetben másban is lennél. Ezt a kifelyezést nem föltétlen kell összekötni ama bizonyos ideológiával amelyben valamikor használatos volt. <#vigyor4>

Kissé megkésve ugyan, de a legjobbakat kivánom születésnapod alkalmával tisztelt Kaposi kolléga! <#wave>

In Lak\'ech Ala K\'in

AlterEgo5561
<#nevetes1>

kaposi1
Elvtárs max. zenében vagyok.<#nevetes1>
Köszönöm szépen.<#integet2>

Keresem:
Wham!(George Michael)-blue(armed with love)
Koszi<#szeret>
coldseed

Errõl a maxirõl van meg nekem ebben a változatban a dal:
Innen szedhetõ.

Sziaztok!
Keresem:Mike Oldfield-in the pool
Kozsi