A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm már meg van amit kerestem....<#wave>#wave>
computerguru segített ebben
Lio - Amoreux Solitaires
http://www.youtube.com/watch?v=FOQzflFF2ps&feature=related

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
sanyaaa: látom, a humorod a régi<#vigyor2>#vigyor2>
imike2000: jó a szó tesó!<#puszi>#puszi>
Manapság "séró alól" nyomom - s ha tudnék 10 ujjal gépelni... hehh!
Persze, azért (ilyen öregen) néha elõ kell kapjak egy-egy szóhoz, mondáshoz anyagot - MobiMouse a legjobb -, de gyakorlatilag írásban verhetetlen vagyok... 😊
Szóban azért sarokba szorítana egy tanult angolos középiskolás is... a kiejtésem kb. olyan, mint egy bevándorolt kínaié 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
100 min -
Modern Talking: 1. Give Me Peace On Earth, 2. Jet Airliner
C. C. Catch: 3. Heaven And Hell, 4. Heartbreak Hotel, 5. Baby I Need Your Love, 6. Cause You Are Young, 7. Summer Kisses, 8. Back Seat Of Your Cadillac, 9. Strangers By Night
Chris Norman: 10. Broken Heroes, 11. Midnight Lady
Bonnie Tyler: 12. Fools Lullaby
Modern Talking & Eric Singleton: 13. Youre My Heart 1998, 14. Brother Louie 1998, 15. You Are Not Alone 1998
C. C. Catch: 16. Megamix 2000, 17. Strangers By Night 2000
Thomas Anders: 18. Standing Alone, 19. Road To Higher Love
Dieter Bohlen & Blue System: 20. 6 years - 6 nights, 21. Dr. Mabuse, 22. History, 23. Only With You, 24. For The Children, 25. Anything, 26. Body To Body, 27. Laila, 28. It's All Over
DVD5 Video
MPEG2
AC3
PAL 4:3 (720x576) VBR
Audio #1: AC3, 2/0ch, 192Kbps, Delay 0 mSec
<#integet2>#integet2>
Az érdekelne hogy hány részes milyen minõség
Én négy részrõl tudok jelenleg
ejnye bejnye<#ejnye1>#ejnye1>
tudod: csak lazán tesó, hogy szét ne ess! (a röhögéstõl!!)<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
annyira érdekes a nick neved. már korábba is érdekelt, egyébként jelent is valamit?
kaposi1: most akkor te keresed a T.Ark-ot, vagy te tötized fel??<#wilting>#wilting>
breki33 és tötikemester nektek ment a privi.
aerocool: és mondd ráizgult valaki??
alterego5561: ez nem volt szép tõled<#ejnye1>#ejnye1><#eplus2>#eplus2>
dióka kolléga magángyûjteményébe egy igazi gyöngyszem 1985-bõl magyar fronton: lossless wav maxi EP (ritkaság!)
rarpass: zephyrtheking
...természetesen szívesen!
a többieknek további szép napot<#integet2>#integet2>
hát ha ezeket elkezdtem volna egyesével belinkelni,akkor a linkmester babérok 99%át biztosan birtokolhattam volna ebben a topikban, de ehhez túl lusta voltam.<#nyes>#nyes> elégedjetek meg ennyivel.<#kacsint>#kacsint>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
YMIKE, forditáshoz használsz valami programot is vagy simán búrából nyomod?
Play it loud!!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Valóban a T-Ark követte el.
De nagyon jóra sikeredett szerintem .
256-ba van meg, ha valakit érdekel.
Köszi hogy felnyitottad a szemem.<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Mert a minõsége nem rossz.
Kiindulásnak megteszi hogy megtaláljuk.
A "T-Ark" követett el hasonlót. Abból van egy kevésbé dance-esebb verzsön valahol, lehet, abból keverték össze anno
De kívánom, ne legyen igazam, mert akkor egy gyöngyszemmel lehetné(n)k gazdagabb(ak), ha valaki feltenné... 😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Keresem Miko Mission - How Old Are You zenéjének azt a verzióját amiben van egy rap betét is a srác elõadásában.
Tudom hogy rengeteg verziója létezik, de nekem ez van meg valahol kazin ,és nagyon jó lenne ha rálelnék jó minõségben.
Egyébként ez az a zene, ami nálam a mindenkori Top 5-ben benne van.<#szeret>#szeret>
Laban - Love in Siberia (D.J Deep remix) (320 kbs)
Ha neked ez a régi nagy kedvenced ,akkor te csakis jó ember lehetsz.<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Davy James - Dream Baby 7'51 (320 Kbs)
újraértelmezése a klaszikus CHP-tõl (természetesen 320-ban):
http://www.2shared.com/file/4974072/64a5f650/captain_hollywood-its_hurts_with_you__splash_remix_.html
További kellemes estét mindenkinek<#wave>#wave>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Ne csodálkozz, inkább nyomj egy linket, ha már úgyis erre jártál<#eplus2>#eplus2><#wave>#wave>
"öcsi" ? Soha nem mondták , hogy van idõsebb tesóm.
http://video.xfree.hu/?n=atyimby|541ff423bc9268454bd052ccf33dbcc8
tán ez vóna??<#fejvakaras>#fejvakaras>
És ha már írok, kellemes estét minden kollégának!!<#dumcsi>#dumcsi>
Szép muzsika..!<#eljen>#eljen>