A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
privit küldtem a hiányzó progival (és crack-kel). ha nem boldogulsz, írj nyugodtan vissza.<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ismét tartozom Neked egy nagy Köszönömmel!
Esetleg 1985-bõl Dolly Roll-tól a Link a lány nincs meg nálad?
Ezért is üldözne a hálám! Köszi a segítségt! Pussz: colalady
Fiúk lenne gy kérdésem:
A dvd lejátszóm csak a divx és az Mpeg-4 AAC (.m4a) formátumokat játsza le. Nincs ötletek, hogy wmv, flv és avi-ból mivel tudok ilyet konvertálni?
ken laszlo - dancing together (320 vbr)
további szép estét mindenkinek<#mf1>#mf1>
Galaxy Hunter - Black Celebration (Earth Version) (6:30)
Galaxy Hunter - We Came from Space (Earth version) (6:19)
http://www.megaupload.com/?d=WR6IQ9KK
http://www.megaupload.com/?d=A9NDNIE9
király a minõség. csak megköszönni tudom<#worship>#worship> akad még ebbõl a forrásból???
..ezért inkább (most<#vigyor3>#vigyor3>)maradnék a 320-nál oxa?<#kerdes>#kerdes> bár kétségtelenül így is megteszi, míg mflex kolléga egy szép nap be nem linkeli ide az eredeti wav-ot (ami gondolom csak idõ kérdése<#nyes>#nyes>)
george aaron - heaven is in the future (320 vbr)
kezdetnek ennyi, ha tötizzem a többit is, csak szólj, itt valahol megtalálsz majd<#integet2>#integet2>
Play it loud!!
Mike Oldfield - Amarok 1990
Mike Oldfield - Tubular Bells 2 1992
Mike Oldfield - Islands 1987
Mike Oldfield - Hergest Ridge 1974
Mike Oldfield - QE2 1980
Mike Oldfield - Earth Moving 1989
Mike Oldfield - Voyager 1996
Mike Oldfield - The Songs of Distant Earth 1994
Mike Oldfield - Incantations 1978
Mike Oldfield - The Complete 2cd 1985
Mike Oldfield - Five Miles Out 1982
Mike Oldfield - Heavens Open 1991
ezek eredetiben meg vannak!
atiapuka-a Mike Oldfieldot két részben tudtam felrakni!
az elsõ linka Taurus II
a második- Family Man- Orabidoo - Mount Teidid - Five miles Out!
ez lenne a tartalma a dolgoknak!
Ezen rajta van a nem hiszem el cimû szám.
http://data.hu/get/1032768/Biborszel_-_Minden_Mas_2007.rar.html
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ismét a segítségetek szeretném kérni. A Bíborszéltõl keresem a Nem hiszem el címû számot. Nagyon rég hallottam, ez is hiányzik még a készletbõl. A feltöltõnek nagy köszi már elõre is!
Üdv: colalady
Elsõ dolgom az lesz, hogy megveszem azt a fosadék RapidShare-hálózatot. Felnégyeltetem a kitalálóját, és a szerverparkot csak Magyarországról lehet majd elérni.
Második dolgom az lesz, hogy 12 embert (12 dühös ember) ráállítok a 1970-2000 intervallumra és MINDEN (ismétlem: m-i-n-d-e-n) italo, euro és popzene eredeti - sokszorosítás elõtti - anyagát be kell vásárolniuk a jogtulajdonosoktól (azaz: stúdió anyagok) és mindezt kategorizálva, lossless felpakolni a rapidshare.hu-ra.
Harmadik dolgom az lenne, hogy minden törzstagnak itt a topikban küldenék 5 TB-nyi HDD-t, hogy a warezolás élménye meglegyen
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem kell komolyan venni wazze...
What about the forests?
Imyke:
Ne értelmezd legalább te félre, nem a minõségról kezdtem el a mondandómat, de ha ezek a zenék alatt 128kbps lett volna írva, akkor azt mondom "jóvan", de vévnek kurvára erõs, akárki konvertálta fel, nagyon nem értett hozzá, szóval átkúrt vele mindenkit.
What about the forests?
Amíg nem tud mindenki audiofil lenni, el kell fogadni, hogy vannak határok.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Megint elõbb írsz, mint hogy értelmezni tudnád a kibaszott kommentemet!
Ott van feketé fehéren:
akárhonnan is szereztétek, szerintem ez átbaszás!
What about the forests?
Computerguru "wavja" meg egyenesen, mintha mikrofonnal vették volna fel egy háttérben szóló fos hangszóróból, egyszerûen hallgathatalan, szerintetek egy lossless minõségû zenének így kell szólnia?
Kötve hiszem, akárhonnan is szereztétek, szerintem ez átbaszás!
What about the forests?
JOAN JETT and The Blackhearts - I Love Rock 'N Roll 1981
Az egész album 320kbps,remélem igy már oké?
01 - I Love Rock N' Roll (2:56)
02 - (I'm Gonna) Run Away (2:27)
03 - Love Is Pain (3:07)
04 - Nag (2:46)
05 - Crimson And Clover (3:17)
06 - Victim Of Circumstance (2:54)
07 - Bits And Pieces (2:06)
08 - Be Straight (2:41)
09 - You're Too Possessive (3:36)
10 - Little Drummer Boy(4:18)
11 - Oh Woe Is Me (2:43)
12 - Louie Louie Intro(0:10)bonus
13 - Louie Louie(2:52)bonus
14 - You Don't Know What You Got (live)(2:45)bonus
http://rapidshare.com/files/100120317/XJNJTT_SANDIVAL.zip.html
Kitöl és miért kérsz elnézést?
Nagyonis jó helyen van a kérésed, ez a topik nem csak "italo disco"-val hivatott foglalkozni <#felkialtas>#felkialtas>
Nekem csak valami kétes 192-es mp3-ban van meg igy nem sietek annak feltöltésével, de szerintem hamarosan prezentálja valaki itt sokkal jobb minõségben.
In Lak\'ech Ala K\'in
Szabóságra meg nincs pénze az embernek...
selejt fazonok...
Amit te töltöttél fel a meguploadra M. Oldfield, az egyben van vagy darabolva a 4-5 szám?
Igen, aztán én is letöltöttem, tényleg egy vaw file. Csak a hozzá való Cue splitter rosszul darabol. Vagy ezt kell kijavítani, vagy egybe kiírod, és nem tudsz a 4 szám között lépkednilejátszásnál.
Folytatom az esti sort:
[url="http://www.4shared.com/file/97022984/9bbe49a5/TPau_-_China_in_your_hand.html"]T'Pau - China in your hand[/
Full length album version
vinyl; 5'06; 1987
Mysterious Art - Carma - Omen2
vinyl; 6'32; 1989
Az életemben van néhány alaptevés. Az egyik, hogy immár 24 éve csak 501-es Levi's nadrágot hordok, ha farmer van rajtam.Ez azért jutott eszembe, mert a következõ zene 1990-ben lett másodszor világsiker, amikor a Levi's 501-es reklámjában használták fel. Amúgy 1973-ban született.
Steve Miller Band - The Joker
vinyl; 4'22; 1973, 1990
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Akkor én nem tartozok közéjük.<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
És mindenki másnak is aki lehetõvé tette hogy megismerjem ezt a remek muzsikát Ken Lacitol.
Viszont mflex kollega belinkelt lapja alapján további gyöngyszemekre bukkantam, amiket nagyon szeretnék a gyüjteményemben tudni.
Innen ezekre gondolok.
Jimmy Mc Foy - Do You Believe
Galaxy Hunter - We Came From Space 6:19( pont ez a verzió érdekelne)
Galaxy Hunter - Black Celebration 6:27
Alex Cundari & Brian Ice - Walkin'...(Zumbae) ( Ez nagyon nagy zene )
<#wow1>#wow1>
Innen pedig
George Aaron -Heaven is in the future 5: 37 -es verziója kellene nagyon.
Ha valaki tud nekem ezen remekmûvek beszerzésében segíteni azt nagyon megköszönném.<#worship>#worship><#help>#help>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Csucs 5.1-ben
Ja,sima audo cd-ként írtam ki:a wavot.
...nem is beszélve Computergururól, Lervirõl, Alteregoról, Bigivanról,
Zsoltfordról, Kaposi és Imyke, no meg Okiland kollégáról. A teljesség igénye nélkül.<#hehe>#hehe> Bocs,a kimaradottaknak.<#whatever>#whatever>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Privit nézed?
Ken Laszlo - Dancing Together '2009
Egész hallgatható minõség wavba.
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!