112174
-
gyula1971 #108375 MARIO SARTI - IO STO 'NZIEME A TTE -
-
ItaloMucsacso70 #108373 Pár napja még reménykedtünk és még csak nem is gondoltunk rá hogy ez megtörténhet!
Leírni is nehéz!
R.I.P. Alberto Carpani !
R.I.P Albert One!
Köszönjük azt a rengeteg felejthetetlen zenét amit itt hagytál nekünk.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.05.11. 12:12:31 -
gyula1971 #108372 James Dean - Madame
-
gyula1971 #108371 Reale Accademia - Run Away In The Night
-
Aenar #108370
Ennél közelebb én sem jutottam a keresett dalhoz. Ha kedves számodra javaslom, vásárold meg a lemezt! -
Kedves Fanok ! segítségre lenne szükségem :( van egy dal 89vége 90elejei lambada versenyt nyertünk a nejemmel és ezt a dalt keresem,sajna a vinyóm elszállt így vele együtt a zene is . Elfelejtettem az előadót és a címet is ,ami linket gubáráltam az az a zene ,de nem az igazi előadót írja :( segítsetek legyetek szívesek,ha ismeritek.Tisztelettel:Bobák Tibor zene rajongó ! lambada 0:26-tól
Utoljára szerkesztette: fater68, 2020.05.04. 19:46:01 -
Ki ezért, ki azért. Kibontás után ugyanazt a minőséget kapot. Hiszed vagy nem... -
AlexT967 #108367 Csak egy kerdes ,ha mar zippyn shereltek miert raroljatok? Nem lenne egyszerubb egyszeruen wav formatumban feltenni?? Elnezest nem mindenki csinalja, de csak ugy erdekel minek kompreszolni valamit ha mar minosegben rakjuk fel
Utoljára szerkesztette: AlexT967, 2020.04.30. 18:06:39 -
szép napot 80-as évek.
A -
Aenar #108365 "Pár éve ezeket a köröket már lefutottuk..."
Azok a régi szép idők...
Utoljára szerkesztette: Aenar, 2020.04.29. 03:39:17 -
Nastar #108364 Szép napot kívánok mindenkinek!Ezt a muzsikát 1994 ben hallottam először, Haluska Imre tolmácsolásában, egy Éjszakai koktél című műsorban!
Természetesen ez sem kerülhette el a végzetét nálam, már ami remastot illeti,de itt mellékeltem az eredeti cd-én található érintetlent is, meghagyván a lehetőséget azoknak ,akiknek úgy jobban tetszik.Így talán elkerülhetők lesznek a minőség körüli viták, mert (állítólag) demokráciában élünk, így tehát mindenki maga dönti el hogy ez esetben melyik verzióra voksol!
Silver Pozzoli - Don't Forget Me
-
Nastar #108363 Értem köszönöm a véleményed.Egyébként privátban eltudnád nekem küldeni a másolatodat az USA KIADÁSRÓL? Előre is köszönöm. 

Utoljára szerkesztette: Nastar, 2020.04.28. 15:02:14 -
Pár éve ezeket a köröket már lefutottuk, amivel most Amaximus is próbálkozott. Volt értelme?
Van az a mondás, hogy "elvan a gyerek, ha játszik".
-
ItaloMucsacso70 #108361 Hát azért én ezt nem merném igy állítani. -
üdv én a belga kiadást pörgettem, a többi eggyezik az álltalad leírtakkal.
(szintén magánvélemény) -
Hát nem tudom, hogy Lacinak tud-e valaki újat mutatni.....
-
italomanjoco #108358 Bocs hogy bele vaú-zok, de kíváncsiságból belehallgattam a Special Touch remastered-be. Ezt a zenét nemrég másoltam egy USA kiadású vinyl-ről, és összehasonlítottam hogy melyik szól jobban. És azt tapasztaltam hogy a tied jobban szól, de persze csak hangerőre, ugyanis annyira túlvezérelted, hogy a kivezérlésjelző jóformán csak a pirosban mozgott. Sajnos az új kiadású CD-k is hasonlóak, ezért hallgatok mostanában csak vinyl-t. Ha több decibelt adsz rá, az csak ront a minőségen, és a hanghullám teteje el fog laposodni ha ezt egy olyan progiban megnézed ahol ez látszik. És ha a teteje hiányzik, az már nem fog olyan természetesen szólni, persze lehet színezni, de az már olyan műviesen fog hangzani. Nem bántásból írtam ezeket, csak egy vélemény volt, mert írtad hogy mindenkinek lehet véleménye

Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.04.27. 20:06:38 -
Ennek mindenki örül.
Akkor mostantól már tényleg jöhetnek a jobbnál-jobb dalok, de lehetőleg olyanok, amiket Wind úr is komálni fog. 

-
Nastar #108356 Hát cimbi, én úgy látom, itt már nincs mit tenni,teljesen fölösleges köröket futok, most már ott tartok, hogy a betűket is kár rád pocsékolni, nem hogy az időt, ezért nem is foglak tovább untatni a válaszaimmal!
-
Nastar #108355 Nincs mit cimbi!
-
elnézést a hosszért, a többiek görgessék át, csak a hiányolt érdemi kifejtés kedvéért nem lett 3 szavas a válaszom, meg mert az még félreérthetőbb lenne. 
az, hogy leírtam, borzalmas,amit ide raktál, az nem lenézés,hanem teljesen tárgyilagos és tényszerű megállapítás volt részemről.
nem véletlen kérdeztem, hogy hallottad-e ezt már valaha jóban,mert ha hallottad volna, nem is kellene semmit sem részletezni vagy magyarázni, és ki sem akartad volna rakni. nem mintha eddig is bármilyen részletezéssel foglalkoztál volna. szóval elég sok a feltételes mód, mint látod, de a nagyobb gond, hogy az okát nem hallod.
én lepődnék meg a legjobban, ha lekaparhatnám a falat bármitől,amit akár valaha ide raktál, vagy akár valaha ide fogsz, de azért lássuk be józanabbul,mint ahogy te írod, erre az eddigi eresztéseid alapján igen kicsi az esély.
most csak abban reménykedem, hogy nem fogod kirakni a teljes eurobeat sorozat összes középszerű vagy alsó szarszerű zenéjét felszuper-nastar-remaszterelgetve,mert ha ilyen terveid vannak, máris mindent lekéstél.
ha hozod majd a vadiúj újdonságokat , lehetőleg a másik fórumban, olyan beígért eszement minőségben,amitől mindenki padlót fog, akkor arra meglesz a kívánt nyitottság, és az is biztos, számodra a halhatatlanoknak kijáró szoborállításhoz én fogok pénzgyűjtésbe kezdeni, de az is lehet, hogy jobb, ha inkább csak hallhatatlan leszel. erre majd később térjünk vissza.
valahogy belül, a belső fül környékén úgy érzem, nem nekem szólnak az akusztikai újraértelmezéseid, legalábbis ez a megkritizált 2 dal esetében biztos nem, hisz ami nekem is tetszik, azokkal már megjelenésük óta (akár évtizedekkel korábbról) is olyan minőségben rendelkezem,ami mellett kedvemtől függően csak zokogva vagy visítva röhögve lehet belehallgatni a kutyulgatásaidba, tehát számomra ezek a mesterkéléses munkáid nem izgalmasak, bár az igaz, némileg olykor a sírás, olykor meg a nevetés határán tényleg szórakoztatóak. mások mit és milyen minőségben gyűjtenek, az meg tényleg csak a saját igényükön múlik.
nekem nem kell részletezned,mi a pure direct, meg milyen színes kifestők vannak (lehetnek) egy erősítőn, már legalább kétszer próbáltam megvilágítani a képességeidet azzal, hogy legalább 20-25 éve abszolút vonali szinten hallgatok zenét. ezért is hallom tökéletesen, hogy te miket hozol össze, olykor akár jobban, olykor meg többször inkább ne is beszéljünk róla csomagolásban. az én rendszeremben sem direct, sem pure direct sincs, mert egy jobb (sztereó) erősítőn ilyenekre sincs szükség. a pure direct egy marketing terminológia, nagyjából azt jelöli neked, mint feltörekvő remasztering kisdobosnak, hogy olyan minőségben szólal meg az erősítőd, amilyen minőségre egyébként önerőből, az erősítő hangerősítéshez minimálisan szükséges elektronikájának, kapcsoló áramköreinek felhasználásával legfeljebb képes (azaz mindenféle hangzásfeljavító technikák EQ és DSP,DRC,APM,LFETA stb. effektek nélkül). az enyémen semmi ilyen marketing bullshit sincs,mert csak egy kétfunkciós kapcsoló van rajta, be vagy ki. ettől még ennyiből természetesen nem derül ki, hogyan szól egy erősítő. az meg főleg, hogy a rákötött, általában dinamikus hangfalból milyen minőségben fog feltörni az elektroakusztikus hullámtér.
de ha azt feltételezem, hogy neked itt bármelyikünknél jobb erősítőd és hangfalad van,akkor biztosan kijelenthetem, hogy hót süket vagy a zenéhez, ha viszont abszolút stúdió maszteringhez megfelelő hallásod és tudásod van, akkor a rendszered valamelyik elemével vannak alapvető gondok. sajnos csak a kifogásolt remasztering példáid alapján nem tudom melyik változat lehet nálad a kritikus hiba oka, de hogy van hiba, az biztos.
és hatalmas jóindulattal tételezzük fel, hogy nem mind a kettővel van gondod. 
fenti véleménytumultus nem egy reprezentatív kutatás átlagadataiból szedtem össze, nem a te bántásodra lett kihegyezve, és tényleg csak abszolút laikus, a témához fikarcnyit sem értő megközelítéssel, konyhai háttérzenéhez félfüllel szokott magánvéleményt tükröz, csak eszerint értelmezd, benne van a tévedés lehetősége.
-
Ha netán Amaximus tényleg kaparta a falat,annak oka az lehet hogy szobafestő-mázolót hívott a hétvégére és besegített neki,mert a "cimbi" által beígért "olyan nótákat fogok itt megosztani" elég karcsú felhozatal ahhoz hogy ámulatba essünk ,inkább szánalmas,és tök felesleges! -
maxi71 #108352 Szia!
Köszi szépen.
Nekem is nagyon tetszik ez a verzió.
-
Engem is most értesítettek, h csak nézzek már be mert visszatért Ludwig van Beethoven ükunokája és olyan zenékkel fenyegetőzik ....
Hol vannak ezek? 1-2 oldalt visszamentem, de...
-
Nastar #108350 Ez a dal pedig végérvényesen beírta magát a Disco zene történelmébe nálam, különösen ez a remix változat, a mai napig hidegrázás persze jó értelemben!
Bobby ''O'' & Claudja Barry - Whisper To A Scream (Remix 1985 lossless remastered)
-
Nastar #108349 Ez pedig egy kötelező dal ebben a műfajban!
Fred Ventura - One Day (1989 vinyl rip lossless remastered)
-
Nastar #108348 Még mindig Eurobeat vonalon egy nagyon gyilkos zene, persze jó értelemben!
De Niro - Video Games (Extended Mix 1991 lossless remastered)
-
ItaloMucsacso70 #108347 ...."A FALAT FOGOD KAPARNI IDEGEDBEN, MERT OLYAN NÓTÁKAT FOGOK ITT MEGOSZTANI VESZTESÉGMENTESEN, SŐT MÉG NEW ITALO FRONTON IS (itt naprakész New Italo dalokra gondolok) HOGY AZ AGYAD RÖGTÖN LEDOBJA AZ ÉKSZÍJAT ÉS A HOZZÁD HASÓNLÓKNAK IS, "....
Ezt már alig várom!
-
ItaloMucsacso70 #108346 Sonja Fiore - "A Rio"
Sylvie – Enfant De La Ville
Azt hiszem van még mit gyűjtögetnem!
-
ItaloMucsacso70 #108345 Van egy Mexicoi ismerősöm elég különleges vinyl-jei vannak! 

Gennarino - Notte
Marc Melisso – Larmes Violoncelles
Pino Fortuna - Non Amo Che Te
-
italomanjoco #108344 És csak ezen a lemezen van a hosszú verzió. A "Don't Want You Kisses Anymore" maxin a B oldalon is csak a rövid verzió van, hiába írták rá hogy 5'48. -
Nastar #108343 Ez a dal pedig abszolút number one nálam!Talán azért mert az írója Roberto Zanetti, azaz ismertebb nevén Savage!
Wilson Ferguson – Show Me(Extended Version 1989 lossless remastered)
-
Nastar #108342 Szintén a nagyon jók közül Eurobeat jegyében!A dal címe egy az egyben igaz lehetne rám!
Most éppen Down.
Virginelle – Up And Down (1991 Extended Version lossless remastered)
-
Nastar #108341 Ez is 89 es évjárat a jobbak közül!!!
Vanessa - Just A Game(1989 lossless remastered)
-
Nastar #108340 Kiváló nóta cimbi!
-
italomanjoco #108339
B3. Body Heat - Heart Heart, Beat Beat (1989) -
italomanjoco #108338 Round One - (A) - Theme From Rocky (Gonna Fly Now - Eye Of The Tiger) (Rival Mix) (1985)
Ez a Rocky zene se rossz :-) -
Nastar #108337 Még egy nagy zene az Eurobeat korszakból!
Boys Boys Boys - Emotions (L.A. Mix 1993.lossless remastered)
-
Nastar #108336 Szép estét kívánok minden kedves zenét szerető fórum társamnak!Az Eurobeat stílusú zenék közül választottam most egyet! Fogadjátok sok szeretettel!
Mr. Black - Nice And Slow (Kriminal Mix - Better sounds than CD - lossless remastered by nastar master)