xnl87ky5.jpg

free counters

• amaximus
    elnézést a hosszért, a többiek görgessék át, csak a hiányolt érdemi kifejtés kedvéért nem lett 3 szavas a válaszom, meg mert az még félreérthetőbb lenne.

az, hogy leírtam, borzalmas,amit ide raktál, az nem lenézés,hanem teljesen tárgyilagos és tényszerű megállapítás volt részemről.
    nem véletlen kérdeztem, hogy hallottad-e ezt már valaha jóban,mert ha hallottad volna, nem is kellene semmit sem részletezni vagy magyarázni, és ki sem akartad volna rakni. nem mintha eddig is bármilyen részletezéssel foglalkoztál volna. szóval elég sok a feltételes mód, mint látod, de a nagyobb gond, hogy az okát nem hallod.

én lepődnék meg a legjobban, ha lekaparhatnám a falat bármitől,amit akár valaha ide raktál, vagy akár valaha ide fogsz, de azért lássuk be józanabbul,mint ahogy te írod, erre az eddigi eresztéseid alapján igen kicsi az esély.
    most csak abban reménykedem, hogy nem fogod kirakni a teljes eurobeat sorozat összes középszerű vagy alsó szarszerű zenéjét felszuper-nastar-remaszterelgetve,mert ha ilyen terveid vannak, máris mindent lekéstél.

ha hozod majd a vadiúj újdonságokat , lehetőleg a másik fórumban, olyan beígért eszement minőségben,amitől mindenki padlót fog, akkor arra meglesz a kívánt nyitottság, és az is biztos, számodra a halhatatlanoknak kijáró szoborállításhoz én fogok pénzgyűjtésbe kezdeni, de az is lehet, hogy jobb, ha inkább csak hallhatatlan leszel. erre majd később térjünk vissza.

valahogy belül, a belső fül környékén úgy érzem, nem nekem szólnak az akusztikai újraértelmezéseid, legalábbis ez a megkritizált 2 dal esetében biztos nem, hisz ami nekem is tetszik, azokkal már megjelenésük óta (akár évtizedekkel korábbról) is olyan minőségben rendelkezem,ami mellett kedvemtől függően csak zokogva vagy visítva röhögve lehet belehallgatni a kutyulgatásaidba, tehát számomra ezek a mesterkéléses munkáid nem izgalmasak, bár az igaz, némileg olykor a sírás, olykor meg a nevetés határán tényleg szórakoztatóak. mások mit és milyen minőségben gyűjtenek, az meg tényleg csak a saját igényükön múlik.

nekem nem kell részletezned,mi a pure direct, meg milyen színes kifestők vannak (lehetnek) egy erősítőn, már legalább kétszer próbáltam megvilágítani a képességeidet azzal, hogy legalább 20-25 éve abszolút vonali szinten hallgatok zenét. ezért is hallom tökéletesen, hogy te miket hozol össze, olykor akár jobban, olykor meg többször inkább ne is beszéljünk róla csomagolásban. az én rendszeremben sem direct, sem pure direct sincs, mert egy jobb (sztereó) erősítőn ilyenekre sincs szükség. a pure direct egy marketing terminológia, nagyjából azt jelöli neked, mint feltörekvő remasztering kisdobosnak, hogy olyan minőségben szólal meg az erősítőd, amilyen minőségre egyébként önerőből, az erősítő hangerősítéshez minimálisan szükséges elektronikájának, kapcsoló áramköreinek felhasználásával legfeljebb képes (azaz mindenféle hangzásfeljavító technikák EQ és DSP,DRC,APM,LFETA stb. effektek nélkül). az enyémen semmi ilyen marketing bullshit sincs,mert csak egy kétfunkciós kapcsoló van rajta, be vagy ki. ettől még ennyiből természetesen nem derül ki, hogyan szól egy erősítő. az meg főleg, hogy a rákötött, általában dinamikus hangfalból milyen minőségben fog feltörni az elektroakusztikus hullámtér.
    de ha azt feltételezem, hogy neked itt bármelyikünknél jobb erősítőd és hangfalad van,akkor biztosan kijelenthetem, hogy hót süket vagy a zenéhez, ha viszont abszolút stúdió maszteringhez megfelelő hallásod és tudásod van, akkor a rendszered valamelyik elemével vannak alapvető gondok. sajnos csak a kifogásolt remasztering példáid alapján nem tudom melyik változat lehet nálad a kritikus hiba oka, de hogy van hiba, az biztos. és hatalmas jóindulattal tételezzük fel, hogy nem mind a kettővel van gondod.

fenti véleménytumultus nem egy reprezentatív kutatás átlagadataiból szedtem össze, nem a te bántásodra lett kihegyezve, és tényleg csak abszolút laikus, a témához fikarcnyit sem értő megközelítéssel, konyhai háttérzenéhez félfüllel szokott magánvéleményt tükröz, csak eszerint értelmezd, benne van a tévedés lehetősége.