112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• ItaloMucsacso70
    Basszus igazad van Fülcsi!
    Az Euro Disco sorozat el volt maradva 5 résszel .
    Ott valóban még csak a 31-35 jön!
  • ItaloMucsacso70
    Sok mindenben egyetértek a leírtakkal de nálam most a Bad Boys Blue & Tom Hooker & Scarlett-With Our Love (Vintage Club Mix) 2020 nagyon betalált.
    Benne is lesz az év végi harmincas top-ba!
  • retroboys
    Régi BBB hangzás? Az sajnos azóta nincs amióta a klasszikus szerzőpáros kiszállt.(Tony Hendrik aki producere volt többek között
    Haddaway és Londonbeat formációnak is és felesége Karin van Haaren) Sem zenei hangzásban nincsenek olyan dalok, sem pedig énekhangilag. John McInerney akar,de szerintem soha nem lesz olyan jó BBB hang,mint az eredeti jamaicai származású reggae hangú énekes Trevor Taylor aki sajnos 2008 januárban elhunyt . 1 évvel később elhunyt a másik alapító tag is az amerikai Andrew Thomas is és itt gyakorlatilag vége a klasszikus Bad Boys Blue -nak. Én mindig szerettem hallgatni a BBB zenéket de sajnos már régóta csalódás minden új album mióta elkezdték feledtetni a régi hangzás világot. Micsoda nagy zenék voltak régen Pretty Young girl, You're a woman , Come back and stay, Gimme gimme your lovin', Train to nowhere, I wanna hear your heartbeat és lehetne még hosszan sorolni. Ha eddig nem sikerült visszahozni a régi dalok feeling-jét szerintem már nem is számíthatunk az ilyen irányú dalok visszatérésére. De persze a remény hal meg utoljára...
  • ItaloMucsacso70
    ...az Euro Disco sorozat újabb öt, 31-35. része is jön hamarosan!!!
    Inkább 36-40-et akartál írni abból is!
  • cucurbia
    ezt én sem,hiszen unalomig játszuk állandóan azt az 5-6 variációt amivel találkoztam már ezzel a dallal.
  • reynaud #109020
    Pont 2 héttel ezelőtt ,egy Pete Hammond személyéhez köthető dalokból összeállított , rádióműsorban hallottam ezt a dalt első alkalommal,azóta sem értem hogy ez a bitang jó zene,ennyi időn keresztül hogy kerülhette el a figyelmem :),ráadásul a kedvenc évjáratom!

Cherry ‎– Magic Holiday (1989)

• cucurbia
    Na akkor kicsit én is off-olok,tekintettel a közelgő áhitatosabb napokra.
    Nagy kedvencem, az instrumental alapja is,de igy Andy Bell hangjával.
  • Musachy
    Nekem inkább ez volt az egyik kedvencem, kicsit korábbról:

• fülcsimanó2
    Akkor egyezik az ízlésünk, szerintem is toronymagasan a Get Up a legjobb zene az albumon.
    A többit még emésztenem kell, sajnos nekem túl "kilencvenes éves"...

Sajnos én DJ Bobo teljes munkássága iránt érdektelen vagyok, mivel egyáltalán nem szerettem a kilencvenes évek dance-floor stílusát úgy az egyben ahogy volt, engem kirázott a hideg tőle. És minden hasonlótól, ami olyan volt mint DJ Bobo.

Most egy off....az egyetlen szám, amit imádtam ebből a korszakból, de ennek külön története van, s sajnos elhunyt férjemmel kapcsolatos, mivel ez volt az Ő kedvenc a zenéje, s ahányszor ezt meghallom, a könnyeim hullanak, mivel tele torokból énekelte, hogy "csinibaba".... talán megbocsájtható most itt ez az off...

Robin Cook - I won't let the sun go down on me

Nosztalgiának jó talán mindenkinek, bár nem illik ide...de néha tegyünk kivételt, mivel lassan halottak napja, s akik elmentek, azokra is illik emlékezni, legalább kedvenc zenéikkel (ők már úgysem hallhatják...)

• cucurbia
    Igen én is a Get up-ot irtam be az ajánlomba.
    A többi mintha Erotic-Gregorián keverék lenne,itt ott már német trance-be mene.

egyébként én a korai Bobo dalokat(kb.első három lemeze)nagyon szeretem,többször volt alkalmam találkozni vele..sajnos a Colours albuma után már elvesztettem az érdeklődésemet,átment kaptafába ő is.
  • fülcsimanó2
    Igen, kaptam én is a kiadótól az infót, s az Euro Disco sorozat újabb öt, 31-35. része is jön hamarosan!!!
    Nem is néztem utána, hogy amit megvettem anno még home office tavasszal kemény valutáért korábbi 5-5 részt, az vajon felkerült-e torrentre?

Rendelés alatt van mind a 10 CD.

• fülcsimanó2
    Én pont ezt akartam írni, most ahogy hallgatom így egyben az albumot.

Nálam sajnos nagyon beüt, hogy én a kilencvenes évek hangzását (lásd pl. DJ Bobo stílus, amire mindig hivatkozni szoktam, s amitől engem a hideg kiráz) nem szerettem, s nem szeretem a mai napig sem. Soha nem is fogom megszeretni.
    Minden ilyen stílusú zenétől rosszul vagyok s el se tudom képzelni, hogy én ilyeneket hallgassak...

Picit csalódás nekem ez így, ami nagyon bejön az a Get uP,
    Azt kell mondjam, hogy nálam ez az 1 dal viszi az albumot, a többi túl DJ Bobós...

• ItaloMucsacso70
    Marikának egy kis ajánló Polcra vagy Vinyóra!

• ItaloMucsacso70
    Én már délután ezt nyomoztam és szereztem pár infót!

Sajnos kiderült miért nem kerültek rá azok a zenék amiket annyira várok már évek óta! A BBB csak kihagyta a 2016-ból tervezett albumot, és egy teljesen új albummal folytatta. John szerint a 2014-es "book of love" albumot jövőre tolják vissza, ha a jelenlegit jól fogadják.Négy éve várom ezeket a zenéket tőlük!

Sajnos ez van!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.10.22. 19:49:28
  • cucurbia
    Hasonlitsuk csak össze ezzel:

Mig a beharangozó tetszik, a megjelent anyag dalai nekem kifejezetten nem:((
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.10.22. 18:48:24
  • cucurbia
    Gyakorlatilag mind az öt-hat dal amit júniusban beharangoztak hiányzik rola:(((Mitha a teljes tracklistát átirták volna.
    A régi BBB hangzásúak eltüntek,helyette ezeket a kemény hangzású E-Rotic hangzásuak maradtak.Vagy néha mintha ERA,és hasonló.
    Nem tudom ez milyen stratégia,de nem jó irány:(((
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.10.22. 18:34:47
  • ItaloMucsacso70
    Elérhető az új Bad Boys Blue Album.
    DE sajnos időközben megváltoztatták a track listát és olyan dalok kerültek le róla amit már 4 éve várok
    hogy végre kiadják valamin.
    A fogadtatástól teszik függővé hogy egy másik albumon kiadják majd azokat is.
  • reynaud #109008
    Helyes megfejtés ,az eddigi legnehezebb feladványomra!
    Gratulálok !!!
  • dj adrián
    Edyta - The letters of love
  • beva02
    Rég hallottam ezt a dalt , de ha lelőnek akkor sem jut eszembe Léci megmondod nekem hogy ne furdaljon a kiváncsiság?
  • Junkie11
  • Junkie11
    Skubi...ezt érdemes...

https://youtu.be/uhLhfAEmH7w
  • reynaud #109003
    A másikhoz egy újabb sample,de úgy gondolom a megfejtéshez ,a lemezborító fog elvezetni.

(A) 1992 (sample)
  • italomanjoco
  • italomanjoco
    Amúgy Rolandnak akartam írni hogy te ezt biztos tudnád, mivel ez megvan neked. A discogs szerint ugyanis ez is rajt van azon a Lost Legends CD kiadványon. És tudtad is, gratula
  • reynaud #109000

Nagy gratula a megfejtésért !

Örülök hogy kipipálhattuk,ezt is.

• ItaloMucsacso70
    Ez nekem Könnyű!
  • italomanjoco
    Roli most jó nehezeket adott fel az biztos, borító nélkül nem ment volna. De ez ötletes segítség volt, úgyhogy én is ide teszem a "Teljes"-hez a borító részletet:
  • italomanjoco
    Ez egy nagy segítség volt, mert aki ismeri könnyen kiolvassa. Amúgy a borító részletekből is lehetne rejtvényt csinálni

A másikat azért majd áruld el mi volt, mert kíváncsi vagyok

Bellissima
    Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.10.19. 18:44:33
  • reynaud #108996
    Azt törlöm amelyik nem beazonosítható,elnézést ,nem tudtam hogy még mindig nincs ez a dal fent a YouTube-on.

A másikat,egyelőre,mondjuk holnap estig hagyom,adok egy kis segítséget,a lemezborító megvágva!

• allada67
    Ezek a most hétvégi feladványok most nekem sem mennek. Hosszan kellene nyomozni, de akkor meg már elvesztené a játék
    varázsát. A Finzy Boys-hoz gratulálok italomanjoco-nak.
  • reynaud #108994
    Hajrá Józsika!

Finzy - Boys ‎_ Good Times dalához képest ezek sem nehezebbek,ez egy bravúros megfejtés volt,gratulálok még egyszer.

A te feladványodról,jelenleg halvány lila gőzöm sincs,totál ismeretlen!

1 kérdés,nálad vagy más vinyl collector lemezpolcán van é ez a kiadvány?
  • reynaud #108993
    Ez egy favorit 80s,és Joe Lettieri a "New Generation" vonalon is jelentkezett " Faces" korongjával,2018-ban,jó zene az is.

• Chemtrail
    A-ha - Crying In The Rain

• Musachy
    Pedig milyen vagány azt írni, hogy snippet meg sample.
  • italomanjoco
    Ez is nagyon ismerős, na majd eszembe jut. A másikat is meghallgatom.

Itt egy teljes zene feladványnak, nem részletezek

Teljes
    Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.10.18. 11:54:48
  • italomanjoco
    Szintén nincs mit :-)
  • italomanjoco
    Nincs mit
  • italomanjoco
    Ügyes vagy, azt még hozzá tenném hogy az "Another Version"
  • reynaud #108986
    Akkor itt van egy másik,ez sem könnyű,viszont beazonosítható.

feladvány _ sample