112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Musachy
    Amúgy "nono" komát ismerhetjük pár italo fórumról, vannak jó zenéi és vinylpárti. Bár van ahol nfl-ként szerepel.
  • Musachy
    A SoundCloudról meg csak akkor tudsz letölteni, ha a feltöltő engedi. Akkor ott meg is jelenik a 'Download' gomb. Hiába töltötte fel wav-ban, ha nem ad letöltési lehetőséget. A sima meghallgatás csak 128-as mp3. Persze úgy is egész jól szól. Ha a feltöltő bejelölné a letöltés lehetőségét, akkor wav-ben le is lehetne szedni, így nem.
  • Musachy
    Én is vadásztam erre a számra jó minőségben és hála egy Kollégának, meg is lett WAVban, de nem érzem magam feljogosítva rá, hogy továbbadjam. Ha ő meg akarja tenni, akkor majd megteszi.
  • computerguru
    Elmész a Media Markt-ba és megveszed,az ára kb:4300ft
  • gyorgy74
    Ez sem rossz Kristal - Love And Magic! Hossza 9:38

• gyorgy74
    Meg kel hagyni ami jó az jó!
  • kaposi1
    Miért is tagadnám?
  • akizu
    Ügyes megállapítás, szedd le és töltsd fel ide légy szíves engem is érdekelne.

• atiapuka
    Gondoltam, hogy tetszeni fog Neked Laci!:)
    De Te tuti ismerted.
  • kaposi1
    Ez bizony egy kellemes zene Atiapu!
  • atiapuka
    Srácok, előre szólok, mielőtt bárki is belekötne a flac-embe.:)
    Így találtam, csak feltöltöttem külön ezt az egy számot.
  • kaposi1
    Az biztos hogy ennek a rip-nek a minősége keresztbe lenyeli azt a "wav"-ot amit akizu prezentált.
    Csak egy a bökkenő hogy innen ezt csak 128-as mp3-ban lehet lementeni.
  • atiapuka
    Sziasztok!

Nekem tetszik:
    Kim Leonard - Baby, I Need You.flac
    http://www56.zippyshare.com/v/19448432/file.html
  • Biatomi
    ez nekem is kellene,wavaba
  • gyorgy74
    Szia Sztakibá! Én már nyomtam ezen oldalon mindent de nem tudom az istenért letölteni...Valakinek sikerült?
  • sztakiba
    Szia!
    Ezt találtam neked.

[/b]A. Bobby J. - Number One (Vinyl Rip) 1984 [WAV][/b]

https://soundcloud.com/9nono/a-bobby-j-number-one-vinyl-rip
  • fülcsimanó2

Sziasztok!

Régi slágerek helyenként kicsit másképpen, mint ahogy megszokhattuk őket:

SZENES IVÁN - HOSSZÚ AZ A NAP (EMLÉKALBUM) 2010.

Formatum: wav

Tracklista:
    1. Kovács Kati–Szenes Iván: Hová tűnik el a csillag
    2. Hofi Géza–Szenes Iván: Kicsit szomorkás a hangulatom
    3. Oláh Ibolya–Szenes Iván: Hosszú az a nap
    4. Koós János: Kislány a zongoránál
    5. Zalatnay Sarolta: Félteni kell
    6. Szenes Iván: Mások vittek rossz útra engem / Cserháti Zsuzsa: Kicsi gyere velem rózsát szedni
    7. Bodrogi Gyula–Szenes Iván: A legtöbb ember ott hibázza el
    8. Dér Heni–Szenes Iván: Tölcsért csinálok a kezemből
    9. Kovács Kati: A régi ház körül
    10. Szenes Andorné, Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni
    11. Oláh Ibolya–Szenes Iván: Ott fogsz majd sírni
    12. Szenes Iván: Mindenkit elfelednek egyszer / Gallusz Niki: Hipp-hopp jön VUK
    13. Oláh Ibolya–Szenes Iván: Lehet, hogy túlságosan szerettelek
    14. Szenes Iván: Klikkelj rám!
    15. Oláh Ibolya–Szenes Iván: Ki nem volt szomorú
    16. Dér Heni–Szenes Iván: Nem vagyok teljesen őrült
    17. Csákányi László–Szenes Iván: Állítsátok meg a Földet!
    18. Apostol együttes–Szenes Iván: Nehéz a boldogságtól búcsút venni
    19. Szenes turné: Búcsúdal
    20. Kovács Kati: Az én időm lassan lejár
    21. Aradszky László–Szenes Iván: Nem csak a húszévesek a világ
    22. Szenes Iván: Mintha sohase hagynád abba

Szenes Iván emlékalbum letöltése (wav)

• Musachy
    Nekem is egyik kedvencem ez!
  • akizu
    Kazettáról közel 30-éves felvétel azért keresem jobb minőségben, bocs.
    Nem azt írtam hogy ez egy valódi veszteségmentes felvétel hanem hogy nekem így van meg és keresem jobb minőségben mert én sajnos szinte rongyossá játszottam annak idején.
  • bonavv
    Köszi...nem rossz :)
  • kaposi1
    Ez kérem így elég soványka "wav"
  • akizu
    Sziasztok!

Ezt a számot keresném ettől jobb minőségben amit feltöltöttem.
    Bobby J. ‎– Number One(1984)
    http://www56.zippyshare.com/v/29878490/file.html

Köszi Akizu

• Musachy
    Így, így!
  • dj adrián
    Akkor neked is volt mit hallgatni...
  • kaposi1
    Az jóóóóó!
  • Wind 67
    "Meg hát uncsi is lett volna ha minden lemezen a Ken Laszlo vagy épp Mauro Farina neve díszelgett volna."

Én tegnap este pont a női alteregókat hallgattam (Dora Carofiglio)

• kaposi1
    Engem a Tom Hooker kontra Den Harrow eset nagyon kiakasztott.
  • dj adrián
    Ken Laszlo eredeti neve Gianni Coraini, én magam több mint 60 művésznevet ismerek amik alatt ő énekel. Mauro Farina sem áll gyengébben fantom nevek tekintetében, de ő mint szerző is több néven működött Giuliano Crivellente btársával. Falcus-Vangok, Aston-Martini is a Farina-Crivellente kettős álnevei. Alberto Carpani is elég sok művésznéven létezett a jól ismert Albert One mellett.
    Ezeknek egyszerű üzleti oka volt, ugyanis több előadói név egy egy lemezcéghez volt szerződésben kötve emiatt nem vihette másikhoz ugyanazt. Meg hát uncsi is lett volna ha minden lemezen a Ken Laszlo vagy épp Mauro Farina neve díszelgett volna. A legutóbbi botrány ami a youtube-ra is felkerült az Den Harrow és Tom Hooker azonosságát firtató bejelentés. Természetesen ez az azonosság is hallható volt már a hőskorban is, de kit zavart ez.
  • Musachy
    Jaja, ráadásul a Ken Laszlo és az Albert One is fiktív nevek
  • ppista
    A Poptarisznyát nagyon szerettem. Sokszor kaptam karót, mert tanulás helyett a rádiót hallgattam. Hét óra előtt volt mindíg egy magnós blokk, kb. két számmal. Emlékszem a Hey hey guy-t mikor leadta (előtte is megvolt csak elég gennyes minőségben), vagy tizszer egymás után meghallgattam. Hát nem ma volt. :)

A lenti Radiorama linkről jut eszembe, hogy a haverommal vitáztunk, kinek jobb a hangja: Alan Barry-nek, vagy Joe Yellow-nak.
    15 évvel később jöttünk rá, hála az internetnek, hogy mind a két faszi neve alatt Mauro Farina énekelt. Fel sem tűnt akkor.
    Mauro nem kispályás. Többek között, az ismertebbek közül, az ő énekhangja alatt futott:
    Alan Barry, Atrium, Joe Yellow, Radiorama, Danny Keith, Brand Image, Alphatown, King-Kong, Riky Maltese, Jock Hottle (a To be or not to be-t ő nyomta, a Crazy Familly-t meg Albert One)és még sokan mások.
    Nem sokat unatkozott, az biztos. Persze rajta kívül még sokan kölcsönöztek fiktív nevekhez a hangjukat. pl. Ken Laci, Albert One, Fred Ventura. Szóval picit belterjes világ volt ez, bármennyire is a kedvencem.
  • allada67
    Nincs mit ppista !
    Ha már poptarisznya műsorban szólt,amit én is sokat hallgattam,ki nem
    hagyhattam egy kis keresgélést.
    Másrészt,én is kíváncsi voltam,mi is lehet.
  • ppista
    Nagyon szépen köszönöm, hogy rááldoztál a keresésre a szabadidődből.
    Igen, ezt a zenét kerestem. Igaz, hogy a fejemben másképpen szólt, de az idő általában megszépíti a dolgokat. Lassan 30 éve hallottam utoljára ezt.
    Mégegyszer köszönöm.
  • Breki33
  • thagirion
    Hello!

Egy kis időbe telt, de rákeresgéltem a neten, és megtaláltam a Radiorama eredeti forrását. Innen jelszó nélkül lehet szedni. Jó szórakozást!

http://dfiles.eu/files/nef5jhkrl
  • akizu
    Köszönöm szépen már több műsorodat volt szerencsém meghallgatni, sok érdekes ritkaságot fedeztem fel és nagyon tetszik a műsor.
    Bátran ajánlom másoknak is hogy próbálják ki hallgassanak bele, mert mindig talál benne különlegességeket a hallgató és nem utolsósorban aki Skype-on kapcsolatba lép a műsorvezetővel ha tudja online teljesít is 1-2 kérését.
    Szóval szombaton újra hallgatom Pitnyeszt és a Magic Dance 80 Rádiót
    Üdv: akizu
  • akizu
    Köszönöm szépen én elvittem, eddig még nem ismertem.
  • Breki33
  • fülcsimanó2

Sziasztok !

A napokban rábukkantam egy orosz előadóra, aki kísértetiesen másolja Mark Ashley stílusát.
    A művészneve SanderS, eredeti nevén Ruslan Moroz.

Bohlenes zenék kedvelőinek figyelmébe ajánlom, igen jó zenéi vannak!

Összevadásztam különféle orosz oldalakról egy csokorra valót a számaiból és feltöltöttem Nektek, bízva abban, hogy többeknek tetszik majd:

SanderS (mp3 VBR)

Ezen az oldalon egyébként tizenkét zenéje meghallgatható elejétől a végéig (a számokra egyesével kell kattintani):

meghallgatás

Kedvcsináló:

• Breki33
  • pitynyesz
    Szép napot kivánok mindenkinek !
    Ha szeretnétek a jó zenék melett kikapcsolodni, akkor tarsatok velem pitynyeszel szombatonként,és hétfönként DJ Nagy Mackoval a magicdance80-rádion 19-23 ig http://magicdance80radio.no-ip.org:1957/listen.pls
    Föl toltam egy adást izelitönek jó szorakozást hozzá :)
    http://filefeltolto.hu/letoltes/6db28e9b53d675d8/stream.2013-02-16.185835.rar üdv mindenkinek ..pitynyesz