112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Musachy
    Csak éppen az törvénysértő, ha te teszed ezt.
  • fülcsimanó2

Utána néztem, köszi a lossless felajánlást.
    A ZYX I Love Italo Disco 9. részén megvan nekem az extended verzió.
    Tudtam, hogy ismerem, még azt is, hogy megvan, csak azt nem, hogy mi ez.

Fölöttébb bosszantó volt...
  • ItaloFan
    KÖSZÖNÖM!!!
  • fülcsimanó2

Ó, igen, ez az !!
    Köszönöm mindannyiótoknak a megfejtést!
    Mit gondolkodtam rajta, és mégse jöttem rá!!

• Wind 67
    majd ráhajtok öcsisajt...
  • dj adrián
    Lassulsz öreg....
  • allada67
    Fülcsimano2 !
    Fellini - Passenger,ez tutira.
    Ha véletlen nincs meg,jelezd,és feltesszük,lossless.
    http://www.discogs.com/Fellini-Passenger/master/312845
  • Wind 67
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ezt a szégyent, megelőrzek...
  • Wind 67
    Fellin - passenger 87 ből
  • dj adrián
    Ez alighanem FELLINI - Passenger lesz. Alapmű a Farina-Crivellente műhelyből.
  • fülcsimanó2

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
    Kb. egy éve letöltöttem innen egy közel 3 órás mixet ItaloTom mix címmel.
    Mostanság volt csak érkezésem meghallgatni és mondhatom, bárki is követte el, igen jó munkát végzett !!!

A kereső most nem működik, úgyhogy nem tudom az eredeti bejegyzést visszakeresni, de emlékeim szerint nem volt hozzá tracklista.

A mix 23. és 27. perce között hallható szám címére és előadójára lennék kíváncsi!
    Valószínűleg triviális a megfejtés, mert közismert zenéről van szó.
    Egyszerűen nem bírok rájönni sajnos, bárhogy erőltetem a memóriámat, meg az érthető szövegrészletek alapján a google-t.

Előre is köszönök minden tippet, akinek nincs meg, a mixet teljes terjedelmében letöltheti innen:

ItaloTom mix (mp3 192 kbps)

• kaposi1
    Jó messze kell görgetned ahhoz hogy én itt valakitől is mp3-t kérjek.
  • Zephyr Retiring
    Én ugyanezt odaadom már 2€ 50-ért bárkinek...
    De természetesen én is csak empéjtrében :D
  • Breki33

Nagyot alkotott Havasi Balázs a “Tavaszi szél” című magyar népdallal, 3 évig készült a klip (+video)

KV - A hollywoodi filmzenék világát idéző zenei tételt komponált HAVASI, amelynek az egyik leghíresebb magyar népdal, a “Tavaszi Szél” a vezető témája. A világzenei tételben Havasi Balázs mellett a magyar népzene olyan szakavatott ismerői képviselik a magyar zenei gyökereket mint Szirtes Edina “Mókus”, Szokolay “Dongó” Balázs, vagy a Magyar Zeneakadémia népzene szakának hallgatói. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világszínvonalú produkciót az elsők között, -a kanadai magyarság körében pedig elsőként mutathatja be a Kanada Világa – a kanadai magyar szó hírportál.

A szimfónia azért is igazán egyedülálló, mert a magyar zenészek mellett ázsiai művészek is feltűnnek, akik autentikus hangszereiken egy ázsiai népdalból adnak ízelítőt. A kompozíció – amelyben szokás szerint a Budafoki Dohnányi Zenekar és Endi is közreműködik (A Hooligans zenekar dobosa -a szerk.) - egyfajta hidat képezhet a magyar és az ázsiai kultúra között, hiszen egyszerre szimbolizálja a népek különbözőségét és a zene egyetemességét.

“Számomra a Tavaszi Szél egy zenei szimbólum. Sosem rejtettem véka alá, hogy minden sikeremet a magyar zeneoktatásnak, és a magyar közönségnek köszönhetem. Meggyőződésem, hogy a Tavaszi Szél egy olyan dallamunk, amely bárhol a világon sláger lehetne. Mindig is vallottam, hogy születhettünk ugyan különböző földrészeken, a szívünk mélyén mégis mindannyian ugyanazt a nyelvet beszéljük, és ez a közös nyelv pedig a zene…” – vallja a zeneszerző.

Olvasd el az eredeti cikket a Kanada Világa oldalán
    http://kanadavilaga.com/2013/09/30/nagyot-alkotott-havasi-balazs-a-tavaszi-szel-cimu-magyar-nepdallal-3-evig-keszult-a-klip-video/
  • kaposi1
    Kicsit félreértelmezted.
    Én csak azt mondom hogy ha valaki valami ritka 80-as Italo Disco számot keres és beüti a címet általában ennél a feltöltőnél lehet rábukkanni a nagy ritkaságokra.
  • Biatomi
    Semmi köze "italoheaven" nevéhez,én egészen máshol kutakodtam
    ez ügyben.
    Viszont régebben (kb.1éve )természetesen átnéztem pár videó megosztását a tagnak.
  • kaposi1
    Blue Zone ‎– Jackie 1988

• ItaloFan
    Kérés ,ki az előadója a zeneszámnak?:
    http://www26.zippyshare.com/v/84304168/file.html

A kazira Jessica vol írva.
  • maxi71
    Szia!

Valóban nekem is drága.
  • kaposi1
    Amúgy is tárgytalan , így meg főleg.
  • gyorgy74
    Ott lejjebb írva vagyon... Suzie's Pants ‎(2xFile, MP3, 320) MC Harmony 2011
  • kaposi1
    Én nem látom sehol írva se azt hogy mp3 se azt hogy wav de ha az előbbi akkor gratulálok nekik.
  • gyorgy74
    Ha mp3-at akar a letöltő mert amit belinkeltél csak ebben a formátumban vásárolható.
  • kaposi1
    Egyébként most 3 Euro-ért a lehetőség adott a lemezjátszóval nem rendelkezőknek is.
  • kaposi1
    Már nem is meglepő ha valaki valami ritkaságot keres az ITALOHEAVEN 609 videó-ja közül kerül ki.
  • Biatomi
    Joan Katton ‎– Suzie's Pants

számomra majdnem ismeretlen,jó kis italo zene
  • kaposi1
    Gyuri ez pénztárca függő.
    Nekem konkrétan van egy lélektani határ ami felett már nem fizetnék vinyl-ért, és ez azt már meghaladta sajnos.
  • gyorgy74
    Nem olcsó... Vagy csak nekünk drága
  • kaposi1
    Azt kell mondjam ebben a topikban erről a drága vinyl-ről jó minőségben nyugodtan lemondhatsz.
    Persze vásárolni lehet ha úgy gondolod.
  • maxi71
    Sziasztok!

Minap egy nagyon jó muzsikát hallottam:
    MANHATTAN PROJECT-THAT'S IMPOSSIBLE,
    szeretném jó minőségben.
  • gyorgy74
    Jó ebédhez szól a nóta...Egy igen ritka gyönyörű lírai dal!!!!

Marylin Love - Another Love

• Biatomi
    1 db 's' törölve
  • Biatomi
    örök igazsság
  • Wind 67
    Miért fájna...
    Akinek meg megér annyit hát vegye meg. Minden annyiért eladó amennyiért van rá vevő
  • Wind 67
    Ő lesz az...
  • kaposi1
    Laci nem ez az az Izraeli csávó aki azokat a bizonyos vágott korongokat is árulta?
  • kaposi1
    Lacikám ilyenkor kicsit fáj a szíved igaz?
    Mondjuk aki annyiért megveszi az meg is érdemli hogy hülyére vegyék.
  • Wind 67
    Ez nem semmi Valószínű mutogatni akarja..
  • atiapuka
    Sziasztok!

Ismerős volt a szám címe, aztán kiderült, hogy pont a napokban hallgattam.:)
  • Zephyr Retiring
    Vidéki "turnén" vagyok.
    Nem mondod, hogy egy ilyen ismert zenét sehol sem találtok jóban?
    Hihetetlen :)
    Hétvégén akkor utána nézünk, mit tehetünk az ügy érdekében.
    Ennek már a fele sem tréfa... :)