112174
-
Csak éppen az törvénysértő, ha te teszed ezt. -
fülcsimanó2 #99142
Utána néztem, köszi a lossless felajánlást.
A ZYX I Love Italo Disco 9. részén megvan nekem az extended verzió.
Tudtam, hogy ismerem, még azt is, hogy megvan, csak azt nem, hogy mi ez.
Fölöttébb bosszantó volt...
-
ItaloFan #99141 KÖSZÖNÖM!!! 
-
fülcsimanó2 #99140
Ó, igen, ez az !!
Köszönöm mindannyiótoknak a megfejtést!
Mit gondolkodtam rajta, és mégse jöttem rá!!
-
majd ráhajtok öcsisajt...
-
dj adrián #99138 Lassulsz öreg....
-
allada67 #99137 Fülcsimano2 !
Fellini - Passenger,ez tutira.
Ha véletlen nincs meg,jelezd,és feltesszük,lossless.
http://www.discogs.com/Fellini-Passenger/master/312845
-
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ezt a szégyent, megelőrzek...
-
Fellin - passenger 87 ből
-
dj adrián #99134 Ez alighanem FELLINI - Passenger lesz. Alapmű a Farina-Crivellente műhelyből.
-
fülcsimanó2 #99133
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Kb. egy éve letöltöttem innen egy közel 3 órás mixet ItaloTom mix címmel.
Mostanság volt csak érkezésem meghallgatni és mondhatom, bárki is követte el, igen jó munkát végzett !!!
A kereső most nem működik, úgyhogy nem tudom az eredeti bejegyzést visszakeresni, de emlékeim szerint nem volt hozzá tracklista.
A mix 23. és 27. perce között hallható szám címére és előadójára lennék kíváncsi!
Valószínűleg triviális a megfejtés, mert közismert zenéről van szó.
Egyszerűen nem bírok rájönni sajnos, bárhogy erőltetem a memóriámat, meg az érthető szövegrészletek alapján a google-t.
Előre is köszönök minden tippet, akinek nincs meg, a mixet teljes terjedelmében letöltheti innen:
ItaloTom mix (mp3 192 kbps)

-
Jó messze kell görgetned ahhoz hogy én itt valakitől is mp3-t kérjek.
-
Én ugyanezt odaadom már 2€ 50-ért bárkinek...
De természetesen én is csak empéjtrében :D -
Nagyot alkotott Havasi Balázs a “Tavaszi szél” című magyar népdallal, 3 évig készült a klip (+video)
KV - A hollywoodi filmzenék világát idéző zenei tételt komponált HAVASI, amelynek az egyik leghíresebb magyar népdal, a “Tavaszi Szél” a vezető témája. A világzenei tételben Havasi Balázs mellett a magyar népzene olyan szakavatott ismerői képviselik a magyar zenei gyökereket mint Szirtes Edina “Mókus”, Szokolay “Dongó” Balázs, vagy a Magyar Zeneakadémia népzene szakának hallgatói. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világszínvonalú produkciót az elsők között, -a kanadai magyarság körében pedig elsőként mutathatja be a Kanada Világa – a kanadai magyar szó hírportál.
A szimfónia azért is igazán egyedülálló, mert a magyar zenészek mellett ázsiai művészek is feltűnnek, akik autentikus hangszereiken egy ázsiai népdalból adnak ízelítőt. A kompozíció – amelyben szokás szerint a Budafoki Dohnányi Zenekar és Endi is közreműködik (A Hooligans zenekar dobosa -a szerk.) - egyfajta hidat képezhet a magyar és az ázsiai kultúra között, hiszen egyszerre szimbolizálja a népek különbözőségét és a zene egyetemességét.
“Számomra a Tavaszi Szél egy zenei szimbólum. Sosem rejtettem véka alá, hogy minden sikeremet a magyar zeneoktatásnak, és a magyar közönségnek köszönhetem. Meggyőződésem, hogy a Tavaszi Szél egy olyan dallamunk, amely bárhol a világon sláger lehetne. Mindig is vallottam, hogy születhettünk ugyan különböző földrészeken, a szívünk mélyén mégis mindannyian ugyanazt a nyelvet beszéljük, és ez a közös nyelv pedig a zene…” – vallja a zeneszerző.
Olvasd el az eredeti cikket a Kanada Világa oldalán
http://kanadavilaga.com/2013/09/30/nagyot-alkotott-havasi-balazs-a-tavaszi-szel-cimu-magyar-nepdallal-3-evig-keszult-a-klip-video/ -
Kicsit félreértelmezted.
Én csak azt mondom hogy ha valaki valami ritka 80-as Italo Disco számot keres és beüti a címet általában ennél a feltöltőnél lehet rábukkanni a nagy ritkaságokra. -
Biatomi #99128 Semmi köze "italoheaven" nevéhez,én egészen máshol kutakodtam 
ez ügyben.
Viszont régebben (kb.1éve )természetesen átnéztem pár videó megosztását a tagnak. -
Blue Zone – Jackie 1988 
-
ItaloFan #99126 Kérés ,ki az előadója a zeneszámnak?:
http://www26.zippyshare.com/v/84304168/file.html
A kazira Jessica vol írva.
-
maxi71 #99125 Szia!
Valóban nekem is drága.
-
Amúgy is tárgytalan , így meg főleg. -
Ott lejjebb írva vagyon... Suzie's Pants (2xFile, MP3, 320) MC Harmony 2011 -
Én nem látom sehol írva se azt hogy mp3 se azt hogy wav de ha az előbbi akkor gratulálok nekik.
-
Ha mp3-at akar a letöltő mert amit belinkeltél csak ebben a formátumban vásárolható. -
Egyébként most 3 Euro-ért a lehetőség adott a lemezjátszóval nem rendelkezőknek is.
-
Már nem is meglepő ha valaki valami ritkaságot keres az ITALOHEAVEN 609 videó-ja közül kerül ki.
-
Biatomi #99118 Joan Katton – Suzie's Pants
számomra majdnem ismeretlen,jó kis italo zene -
Gyuri ez pénztárca függő.
Nekem konkrétan van egy lélektani határ ami felett már nem fizetnék vinyl-ért, és ez azt már meghaladta sajnos.
-
Nem olcsó...
Vagy csak nekünk drága
-
Azt kell mondjam ebben a topikban erről a drága vinyl-ről jó minőségben nyugodtan lemondhatsz.
Persze vásárolni lehet ha úgy gondolod. -
maxi71 #99114 Sziasztok!
Minap egy nagyon jó muzsikát hallottam:
MANHATTAN PROJECT-THAT'S IMPOSSIBLE,
szeretném jó minőségben.
-
Jó ebédhez szól a nóta...Egy igen ritka gyönyörű lírai dal!!!! 
Marylin Love - Another Love
-
Biatomi #99112 1 db 's' törölve -
Biatomi #99111
örök igazsság
-
Miért fájna...
Akinek meg megér annyit hát vegye meg. Minden annyiért eladó amennyiért van rá vevő
-
Ő lesz az... -
Laci nem ez az az Izraeli csávó aki azokat a bizonyos vágott korongokat is árulta?
-
Lacikám ilyenkor kicsit fáj a szíved igaz?
Mondjuk aki annyiért megveszi az meg is érdemli hogy hülyére vegyék. -
Ez nem semmi Valószínű mutogatni akarja.. -
atiapuka #99105 Sziasztok!
Ismerős volt a szám címe, aztán kiderült, hogy pont a napokban hallgattam.:) -
Vidéki "turnén" vagyok.
Nem mondod, hogy egy ilyen ismert zenét sehol sem találtok jóban?
Hihetetlen :)
Hétvégén akkor utána nézünk, mit tehetünk az ügy érdekében.
Ennek már a fele sem tréfa... :)