112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• DJ Lakatos
    Most egy fogós kérdést tettél fel.

Itt minden variáció lehet,

-Nem jelent meg lemezen.
    -Nem valós az előadó személye
    -Nagyon keveset adtak ki belőle (limitált)
    -lehet sok van a világban csak még senki nem tette fel katalógusba
    -nem csináltak belőle eddig slágert
    -viszonylag friss a felvétel
    -tkm tudja

Lehetne sok ilyet találni még biztosan.Nekem az újdonság erejével hatott.

Köszönöm az információt.
  • DJ Lakatos
    Nem is azért írtam hogy egyet kell érteni velem.Az információ valóban szükséges és jó csak annak + ostását nem mindenki egyformán csinálja.Eszembe se jutna ha valakinek segíteni akarok és feltételezem hogy nem a lemezt akarja +vásárolni csak egy letöltő linket akar találni.akkor belinkeljek egy katalógus oldalról valamit ami nem is minden esetben pontos (ilyen is van sok)Én nem értek ezekhez a link kategóriákhoz,de vélelmezem ha több ezer helyen értelmetlenül és cél nélkül röpködnek az ilyenek és közel egy időben kerülnek + tekintésre akkor az valószínűleg nem fogja az adott szervert gyorsítani(elképzelhető az is hogy lassítanisem,de ismét azt mondom célirányosan van értelme) Valószínűleg azért is ilyen rendszerben működik)A zenei lelőkelyek fogalmáról nem szívesen koptatnám a tollamat,de külön témában szívesen kifejteném.

Abban nincs semmi meglepő hogy miért nem osztogatnak az emberkék.Azt senki nem gondolja komolyan hogy van egy adott fórum mondjuk ezer emberrel és abból kb 10 tag aki lehet még a vacsorájáról is lemond hogy az áhított lemezeket +vásárolja.És van a 990 potyázó aki már a beregisztrálása pillanatában tudja hogy töltögetni fog oda járni.Amikor néha rászán kb és max 500 forintot egy lemezre akkor azt hiszi magáról hogy a világ legnagyobb gyűjtőle vált belőle és az ám a nagy valami aminek a másolatát priviben kell továbbítani.És a félre értések elkerülése végett nem is mindig pénz kérdése az egész.Egyszerűbben mindenki annyit várjon amennyit nyújt.Azt is tudom pár esztendővel ezelőtt amikor másként ment a dolog.
    A baráti kört inkább másként fogalmaznám:max 1-2, és sokan csak addig cimborák ameddig remélnek valamit.A feltöltögetéssel kapcsolatban az már lassan tényleg a múlt zenéje.(lemez kéz a kézbe vagy a másolat max valami adathordozóra.Néha azért még a jó öreg skype is bekandikál.

• kaposi1
    Én most PL: ezt keresem de egyenlőre még abban se vagyok biztos hogy valaha megjelent-e?

Danuta - For Your Love 1988
  • kaposi1
    Ne haragudj de most nagyon nem értek egyet veled.
    Te mint régi motoros pontosan tudhatod hogy az információ igen is számít.
    Sokan azt sem tudnák hol keresse a hőn áhított albumot vagy single zenét.
    Ez tény sajnos.
    Azzal meg hogy direkt linkben rámutattam hol található az a bizonyos "single" nem hinném sőt tudom hogy nem lassítottam ezt az oldalt.
    A Youtube videók sokasága igen valóban lassít, de egy szimple direkt link soha.
    Abban tudok segíteni hogy rámutatok hol is lehetne megvásárolni, és ez a kifejezés a fontos.
    Régebben nagyon sok emberkének kerestem meg itt konkrétan a zenék lelőhelyét ahonnan le is tölthette, de az is rossz volt .
    Úgy látszik már ez is az.
    Azt meg szintén neked kell tudni a legjobban hogy nem fognak ide konkrét ritkaságok bekerülni tokkal vonóval.
    De inkább úgy fogalmaznék a netről nem letölthető albumok , maxik és 7"-es vinyl-k.
    Ha így lenne én lennék meglepődve a legjobban.
    Te sem , én sem, és a baráti körödben mások sem töltögetnek fel akármit.

• DJ Lakatos
    Off!

Messze áll a szándék tőlem hogy bárkit is megsértsek.

de...

Soha nem fogom + érteni ezeknek a katalógus oldalak információinak a belinkelését.Amennyiben valaki rendelkezik a lemezzel eredetiben és készít róla egy fotót az jól mutat egy oldalon.Akkor is ha az eredeti feltöltő osztja azt +.Egyébként elsőre nincs is ebben semmi kivetni való.Másodjára van mert lassítja az oldalt azok számára akik arra használják ami a funkciója lenne eredetileg.Ez természetesen csak egy észrevétel volt.Remélem egyszer az ilyen oldalakra az lesz a beugró hogy valaki tesz fel valaamit vagy vásárol onnan.

kb ennyi...

• DJ Lakatos
    Hasonlóért cserébe még az is elképzelhető.

• DJ Lakatos
    Üdv!

Amennyiben nem titok mennyiért lehet a kollekcióhoz jutni?

Mindig készülök a teljes sorozatot + vásárolni,de mindig másra kell a kenőcs.
  • kaposi1
    Ja hogy te a Maxi - Single-re gondolsz egyben.
    Na azt felejts el mert nem fogja megosztani veled senki egy az egyben.
  • kaposi1
    Szerintem olyan nincs de te tudod.
  • atiapuka
    Köszi Laci, de én a single albumra gondoltam.

Moltocarina – Voice Of The Night (Single) (1988)
  • kaposi1
    Vannak olyan dolgok amihez bűn hozzányúlni.
  • kaposi1
    Mondjuk szerintem az Extended az igazi de ha neked single kell....

Moltocarina - Voice Of The Night.wav
  • atiapuka
    Na én azért át fogom mazsolázni.
    Fülcsivel régebben sokat beszélgettünk róla, hogy van aki a lemezeket gyűjti, úgy mint én a bélyegeket. Én sosem törekedtem a teljes zenei sorozatokra, mindig kiválogatom, ami nekem tetszik.
    Pl. így voltam a múltkor már emlegetett VA - SpaceSynth & ItaloDisco World sorozattal is.
  • kaposi1
    Nékem is szerencsére.
  • Breki33
    hmmmmmmmmmmm ebben az öbölben voltam pár hete :-))
  • gyorgy74
    Egy kis Italo a Modern Hungáriától.....

Modern Hungária - Száll A Léghajó

• Musachy
    Köszi az infót, bár nem én kerestem. Végül is megvan mind.
  • Biatomi

Neoton Famillia - Yo Yo jó jó
  • atiapuka
    Ezt is keresem lossless-ben:

Moltocarina – Voice Of The Night (Single) (1988)
  • atiapuka
    Á, azért szerintem nem minden zene jó rajtuk...
  • dj adrián
    Valóban 44 részes a That's eurobeat sorozat. de mióta is? Valójában a sorozat 44. része 1994-ben jelent meg, tehát lassan 20 éve. Az almanach pedig egy szűk keresztmetszet 1986-1991 közötti időszakból. Sajnos a sorozat minden zenének a rövid verzióját tartalmazza, ez lényegesen rontja az összképet a full sorozathoz képest.Valójában 59€ a 4-es pack ,ami azt jelenti, hogy 15€/cd az ára, amely egy ritka gyűjteményes japán nyomású cd-ért nem egy horror összeg. (persze az ingyen letöltéshez képest az). tehát a véleményem az, hogy az almachot nem érdemes keresgélni, inkább gyűjtsd be a full sorozatot helyette.
  • atiapuka
    Azt hiszem, nekem 12-40-ig van, csak még időm nem volt válogatni.
  • atiapuka
    Ez nincs meg véletlenül lossless-ben:

That's Eurobeat Vol. 9
  • Musachy
    Azóta meg már 44-nél tart, plusz bónusz lemezek.
  • Musachy
    Ahogy megnéztem, az 'Almanac' ennek a 30CD-s sorozatnak a 4CD-s kivonata.
  • Musachy
    Nekem van egy ilyen That's Eurobeat sorozatom, "Almanac" nélkül, de japán és 1986-1991 az is. 30 részes (néhány hiányzik).
  • gyorgy74
    Igen drága és ezzel az a baj, hogy nyilvánvalóan gyűjtők kezébe van és nem adok neki nagy esélyt hogy valaki megossza veszteségmentesbe.
  • kaposi1
    Gyuri én inkább nem is írtam rá mert láttam amit láttam.
  • gyorgy74
    Ez egy 4 × CD, Compilation, Limited Edition Japán kiadás...Jó zenékkel... Sok szerencsét hozzá bár elég ritka...60€-ért találtam legolcsóbbat belőle.
  • atiapuka
    SZIASZTOK!

Ezt a lemezt keresem lossless-ben:
    Various ‎– That's Eurobeat Almanac 1986-1991
  • reynaud #99153
    Köszönöm szépen!
  • kaposi1
    VA - I Love ZYX Italo Disco Collection 11. CD2. 07-es track
    Többek között itt megtalálod.
  • kaposi1
    Majdnem eltaláltad.

CHARLIE G - Love Plays Tricks (1987)

• reynaud #99150
    Szeretném megkérni aki felismeri illetve tudja ,31.45-34.00 min. között mi a mixben hallható dal árulja el nekem!

Mintha Fancy lenne,de én ilyen zenét nem ismerek tőle!

mix

Köszönettel.
  • gyorgy74
    Meg ugye milyen forrásanyagról került a lemezre, audiót vagy mp-trét égetek a lemezre. Ez akkor derülne ki ha begrebbelne egy lemezt és analizálná.
  • Musachy
    Nem akarok belevaúzni, de írott lemezekkel boltolni jogilag aggályos. Csak szólok, hogy ezzel megütheted a bokádat.
  • kuskin
    Hello!

Vásároltam egy nagyobb CD gyűjteményt melyben akadt egy csomó írt Cd.
    Nem igazán ismerem az előadókat, így megválnék tőlük. Nagyon igényes másolatok, borító elöl , hátul – profi munka - .Mindből 1 példány van és nem is lesz több, Én nem másolok.
    Tudok listát küldeni. Több darabnál csere is lehetséges, bármilyen zene lehet.
    Egy-két cím :
    Martinelli – Voices
    A.M. Samurai – The First Element
    Mark Farina – The Red Monster
    The Winners – We Go For Number One
    David Lyme – Like A Star
    Secret Service – The Maxi-singles Collection Vol. 2.
    The Hurricanes – Tropical Nights
    Boytronic –The Continental
    Boytronic – Love For Sale
    Barbarella - Sucker For Your Love
    Baltimora – Long In The Background
    Bananarama – Viva
    Fancy – Christmas In Vegas
    Paul Parker – Desire
    Sabrina – Something Special
    The Flirts – 10c A Dance
    Fun Fun _ Color My Love

Szóval ilyesmik!
  • Biatomi
    Loco Mia - Gorbachov

• Musachy
    Vitathatatlan.
  • reynaud #99144
    Lehet vitatni,csak nem érdemes,mert egyértelmű!
    A 80s évek egyik messze legjobb italo-disco zenéje!

My Mine-Can Delight

Kettős élmény,jó a fülnek,még jobb a szemnek!

Venus-Hot sun on video