112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    Ez a te véleméyed

MOndjuk én AIWA-s vagyok de van akinek a Technics tetszik.

Vagy más annó mindenki Sony meg TDK ilyen metál meg olyan krómos, volt aki szagolgatta

Én meg egy kazettateszt miatt kipróbáltam a FUJI-t és nagyon bevállt, de mindenki csak nézett miez a vékony kazi és, hogy milyen jól szól.
  • maxhim
    Italo Disco Classics

1. - www.sendspace.com/file/zbwx9r

2. - www.sendspace.com/file/f6toof

3. - www.sendspace.com/file/p9zdkf

Italo Disco Mix 59 min:

www.sendspace.com/file/itpzp6
  • Breki33
    Ha erre gondolsz

Top 1000 Pop Hits of the 80s (4.32gb) Files
    sztem a többségnek megvan

#78 -as hozzászólás
    pl innen leszedhető
    torrent

Illetve a Billboard Top 100 Hits 1980-89 szinén megvan
    torrent

Azért köszi, bár lehet mást érdekel.
  • maxhim
    Love Fruits 1 and 2

www.sendspace.com/file/gyo0os

• maxhim
    A Technics egy nudli
  • Breki33
    Én csak egy fórumról idéztem ahol dicsérik a sok közül.

Ha neked a winamp tetszik azt használod.

Sztem pl a Jet Audio hangja nagyon különbözik az xm-től nekem mindegyik bejön.

Ez olyan mint a technics deck-ek, van aki megőrült a hangjukért van aki ki nem állhatta.

A kérdésre meg azért nem válaszoltam -egyrészt nem tudtam, hogy nekem kell:-)-mert őszintén szólva nem tudom.

Pár napja szedtem le az új részt erre látom van 5 2 6-os is.
    Valamit olvastam róla, hogy van benne deha nincs se zavar. Nekem nem erre kell.

És nem akarok meggyőzni senkit sem hogy jobb a Jet.
    Csak ajánlottam pár skint ahogy annó ajánlottam a winamphoz is.

DEha ennyire érint van ezzel kapcsolatos fórum itt emléxem még a Soniqu-et ajánlottam benne aminek szintén jobban tetszett a hangja.
  • Dióka1
    ja-ja,ahogy maxhim is mondja, a legegyszerűbb,ha a nagyobb ingyentárhelyeseken regelsz párszor,aztán oda rakod fel,csak arra figyelj oda,hogy a fájlok kiterjesztést írd át valami másra,hogy ne legyen mibe belekötniük egy rutinellenőrzés során.... (általában nem szereteik,ha tele van egy felhasználó sok zenével)
    Bár a feltöltés elég sokáig fog tartani (de ez csak neked rossz),ettől jobb megoldás lenne,ha a személyesen vihetnéd be egy gyors szerverre vagy előfizetnél otthon mondjuk egy 2megás sdsl-re és nonstop futtatnál egy web és ftp szervert.
  • Claud
    lian_ross-the_best_of_and_more-cd-2005
    Playlist files:

1. Lian Ross - Say You´ll Never (5:50)
    2. Lian Ross - Fantasy (5:34)
    3. Lian Ross - Scratch My Name (5:19)
    4. Lian Ross - It´s Up to You (5:39)
    5. Lian Ross - Neverending Love Song (5:50)
    6. Lian Ross - Oh Want You Tell Me (4:55)
    7. Lian Ross - Do You Wanna Funk (6:54)
    8. Lian Ross - Feel So Good (4:31)
    9. Lian Ross - Say Say Say (5:41)
    10. Lian Ross - Neverending Love Rap (5:39)
    11. Lian Ross - Don´t You Go Away (5:34)
    12. Lian Ross - You´re My Heart You´re My Soul (5:18)
    13. Lian Ross - One More Chance (3:02)
    14. Lian Ross - Hello It´s Me (3:22)
    (VBR)
  • maxhim
    Sziasztok !

Nekem itt van oldalam ,1 Giga ingyen tárhely:

http://www.extra.hu/register.jmg
  • CSOCSO
    talaljatok 5 giga tarhelyet es felteszek 1000 zenet a 80as evekbol
    ( minden ev top 100 zenejet)

van meg ugyanigy top1000 a 70 es es a 60 as evekbol is!
  • Dióka1
    JAN HAMMER-MIAMI VICE THEME (85)
  • Dióka1
    nem mondtam,hogy nem ismerem az xmplay-t,de amiket írsz,illetve idézgetsz ide az pont az, amit úgy hívnak, fellengzős,felületes,de nagyon jól csengő csúsztatásokkal teli marketingduma egy "konkurensé" kiálltott program befuttatására....

többek között visszatérve a JAD-ra
    nem válaszoltál arra,hogy játssza-e az a "mindentbeleépítve" az AAC audiostreamet?!a 6.17 full változatnak (ez még nem is olyan régi) még fingja sem volt róla,hogy az mi is....és hát azért ne legyünk szerények,a régi winamp fanok valószínű tudnának pár dolgot mondani azonnal,ami a JAD-ban még most sincs meg,ami már 7-8 éve is benne volt a winampban,de ehhez inkább ajánlanám a PH! ide vonatkozó, jelenleg 417-ig HSZ-nél tartó fórumát! :))
    Megjegyzem, nem is kell,hogy egyforma tudásúak legyenek,hisz az ad egyéniséget valaminek, ha különbözik a másiktól!!!
    A memóriaigénye ezeknek a lejátszóknak már nem magán a zene visszakódolásán múlik, hanem a grafikai környezet megjelenítésében,tehát ergo amelyik fapadosabb kinézetű, az kevesebb memóriát és erőforrást használ...ez csak ennyi és nem spanyolviasz...

• Breki33
    azért mutattam mert sokan ezt tartják alapnak hangzásban sokak szerint a legjobb

azt hittem ismered

Az XMPlay minden olyan funkcióval rendelkezik, ami egy korszerű Winamp-konkurens alkalmazástól elvárható. Találunk benne többsávos hangszínszabályzót, lejátszásilista-szerkesztőt, valamint a letölthető felületek alkalmazását is támogatják.

A Winamphoz képest szerényebb memóriaigényű

"A JAD egy mindenes, nincs olyan dolog, ami nem lenne beleépítve, és hát elveri a port a winampon. Amiben hátrányt szenved az a mérete.
    Az XmPlay pedig-hát ez 2 funkció kivételével, pluginek közreműködésével képes ugyanarra mint a JAD, ezentúl pedig még a winamp 2-t is alulmúlja rendszeréhségben.
    (Ez a 2 funkció az időzített rendszerleállítás és a számok közti átvezetés. L L)

Ja és mégvalamit kifelejtettem: mindkettő hangminősége alapállapotukban is túlmutat azon amire a winamp képes."

• Dióka1
    Bizonyos szempontból van alapja,ezért remélem jól választottál!

"Mondjuk én képes voltam a sima rca-t lecserélni és külön kábelt csináltatni illetve a hangfalakhoz venni"
  • Dióka1
    ezt most miért ajánlottad??
    nem akarok még ezerféle lejátszót és hozzá fejlesztett hangorgánumot kipróbálni,hisz ennyi erővel ajánlhatnék neked én is kismillió plug-int mindenféle lejátszóhoz....
    teljesen igazad van,hogy sokmindentől függ,én nem is állítottam az ellenkezőjét,de pont az a lényeg,ahogyan te is utaltál rá,hogy miért tetszik, azaz hogy "ki milyen hangzást szeret", de ha ebben a tekintetben ítéljük meg, akkor az nem igazán lehet objektív összehasonlítás alapja,én csak erről beszéltem....persze,hogy van,aki sziszegő magasat,bandpass mélyet meg extrawide sztereót szeret vagy mindegyiket,csakhát ez már nem a "minőségről" szól,mint ahogy erről az oldaláról lett méltatva a jetaudió, hanem arról,hogy hogyan csapjuk be a hallgatót ahhoz képest, amit a botfülü (jó esetben zenei hallással is rendelkező) stúdiómérnök kikevert a pultján.

idézet egy régi hsz-emből a ph-ról

Na megyek tovább dolgokban....A "BBE" a Jetaudionál......sejtettem, hogy valami trükk lesz,de már nagyon kívácsi voltam rá.Ez egy nagyon speckó és brutáljól eltalált DSP,de a stúdiószerű hangzáshoz egyáltalán nem hasonlítanám,mint ahogy jeték ígérték. Való igaz nagyon-nagyon fel tudja dobni az inkább szintisebb vagy diszkósabb hangzást,ez tény! Nagyon el van találva a különböző frekik beállítása (szimpla EQ-val ilyet elég nehéz kihozni a hangzásból),kiemelése,vágási meredeksége,de az eredetihez képest erős hiányt éreztem a középfrekik hangjaiban,a többi rész tetszetős volt,mélyek megtoldva (a szokásos 1Khz környékén lehúzva),de csak szépen, a magas tartományok kicsit kiemelve,de pont emiatt ráküldtem egy hagyományosan analóg hangzású számot az ABBA-CHIQUITITA c.szép és nagyon szépen hangszerelt (gitár,zongora,fúvósok) 79-es számát,ahol a csaj már majdnem ''cincogott és ''sziszegett'' az eredetihez képest! így olyan szintis hangzása volt a számnak, az eredeti azért emberibb és ''élethűbb'' ,''live'' hangzást mutatott még így mp3-ban is.Persze ezek mind ízlésen,kedven és adott zenén múló dolgok. Szal ha a jetaudio előnyét akarnám ecsetelni,akkor az a BBE miatt lenne, ami király dolog,de a hagyományos ''analóg'' zenére nem való,a hifisták meg egyenesen rosszul lennének tőle!
    Meghallgattam ugyanezt a winamppal is (v2.95), tényleg nem vagyok elfogult, de mindenféle effektus és dsp meg kütyümütyü nélkül ''flat'' beállításokkal nekem valahogy jobban bejön (persze ez a rész már megint fül,zene és kedven múlik). Ha viszont a diszkósabb zenén akarok tombolni,akkor garantáltan érdemes és ajánlom a Jetaudiot és a BBE-t befogni a hajtóműnek, illetve ajánlható azoknak is akiknek mondjuk egy középkategóriás hifihez képest (átlagban cirka ~3-400ezer hufért hozzájuthatsz újonnan) gyengécske a hangrendszere vagy nincs rajta extramultibassboostgroovesystem!
  • Breki33
    Super Italo Party Medley
    quality: 192 kbps

http://rapidshare.de/files/17267667/Super_Italo_Party_Medley.rar.html
  • Breki33
    Akkor neked ezt ajánlom

klikk

Ezen lehet vitatkozni de erősen függ a cucctól is illetve ki milyen hangzást szeret

Én mikor pl mikor a hifi-s haver elvitte tuningolni az unkrán (nem nevetni) hangfalaimat és visszahozta előszőr meghallgatva magamban mondtam, hogy mit tettem :-)

Ugye nekik pl az a hobbijuk, hogy a cucc bass illetve treble nélkül úgy szóljon mintha be lenne kapcsolva de ne legyen rajta semmi.

Mondjuk én képes voltam a sima rca-t lecserélni és külön kábelt csináltatni illetve a hangfalakhoz venni.

• Dióka1
    ...ja és nem tudom,hogy a legutolsó verzióban már pótolták-e azt a nagy hiányosságát ennek az amúgy jó lejátszónak,hogy nem támogatja,nem tudja lejátszani az mp4/AAC audiofájlokat és AAC audio netstream-et?!

• Dióka1
    mi ez a nagy jetaudio őrület mostanában?

Egyébként tényleg szép az alapja, csodás bőröket lehet ráhúzni, extraüberfullos hangzásképek vannak beleépítve, a "hangzása sokkal jobb, mint a vetélytársaké" elméletet viszont erős és alaptalan túlzásnak tartom, kivéve ha valaki sosem hallgat zenét EQ, bassboost, meg mindenféle csoda "hangképjavító", azaz hagképtorzító effektek nélkül, mert az már tényleg nem tud objektív maradni.Sokan egyszerűen nem veszik figyelembe,hogy mennyi kütyü effektet használnak (a jetaudioban már alapból be van lőve egy hangzáskép),amikor jobbnak hallják a zenét, mint más lejátszóval. Tesztelni effektmentes "flat" üzemmódban kell!

Mindezekről a PH!-n is kemény "vitákat" folytattunk, jómagam is próbáltam összehasonlítani többet is régebben, de amíg sokak nem tudnak objektíven ítélni, addig marad a szubjektivitás.

• nz72
    Itt lenne még az alábbi két dal, amit keresek:
    One To One - In the morning light
    Roxbury 54 feat Dino - Disco for your life
  • nz72
    Semmi gond, élcnek szántam azt, hogy ne töltsétek le!
  • airsuni
    ez így rendben van, nem kell fizetős ugye?
  • mann
    Mike Mareen - Dance Control
    192kbps+covers

Tracklist:
    1. Love 1. Spy (Salutation) 8.40''
    2. Here I Am (Megatrain Mix) 7.30''
    3. Peace To Mankind 4.44''
    4. Days I Remember 4.50''
    5. Midnight Runners 3.36''
    6. Agent Of Liberty 8.37''
    7. Dancing In The Dark 5.34''
    8. Double Trouble (Zeppelin Rmx) 6.37''
    9. Cecilia 4.07''
    10. Back To Happy Days 4.52''
    11. Walking Highway 301 4.44''

http://www.sendspace.com/file/jv40ea

pw:www.binural.ru
  • Breki33
    nézd meg a képet

Jet Audio 6.25 basic
    Jelenleg az egyik legjobb minőségű MP3-lejátszó, amely még számtalan egyéb zenei formátumon kívül még videófájlok és DVD lejátszására is alkalmas. Amennyiben hajlandóak vagyunk fizetni a PLUS verzióért, akkor akár 64 bites tömörítésre, és egyéb érdekes effektusok megszólaltatására is rávehetjük.
  • vviktor1
    Ja hogy te kivül akarod megjeleniteni ? Ilyen funkcióra nem emlékszem az alap skinnél. NEm emlékszem hogy fizettem volna érte :-)
  • Breki33
    userre kattintva belül tudom húzni a csúszkákat de nem jelenik meg új ablakban

plus-ért tudtommal fizetni kell
  • vviktor1
    Figyeld meg a hangminőséget is ! Üdv itt egyébként, nézz be mindennap érdemes !
  • airsuni
    a kinézte nem lényeg mert megy le a tálcára, de nem tuttam benne eligazodni, lemet a tálca mögé, átrendezte az asztalt meg minden, de lehet megpróbálom még1* ha hangminőségbe veri a mplayert szójj!!!
  • vviktor1
    6.1.3 plus verzióm van, katt userre és a kijelző csúszkákra vált, ha 2mp-ig nem nyúlok hozzá ismét kijelző lesz
  • Breki33
    oks de a kinézete vagy a hangja?

vagy mi alapján

mplayert sztem kicsit veri
  • airsuni
    ez a jet biz-b@sz
  • Breki33
    mármint mi nem jött be?
  • airsuni
    nekem anniyra nem jött, be, de thx a segíccséget, maradok a media playernél ;)
  • Breki33
  • Breki33
    én arra gondolok ahol tologathatod a csúszkát

float -ot bar-t szinezést tudok állítani

de userre csak kattintani tudok pedig annó beállítottam
  • Breki33
    most nézem ez 6-2-6-os
  • vviktor1
    Alap skinem van nem bonyolítom, magát a kijelzőt lehet cseszegetni sávonként ha "user" módban van, a többi fixen beállított hangkép (dance,hp,metal,etc...mindjárt a kijező alatt tudod ezeket kiválasztani)
    Lehet ezzel nem is mondtam ujat ?
    Egyéb skinekben valsz. hogy jobban el van dugva.
  • Breki33
    hm ez a helység...

de úgy értettem, honnan hallottál a fórumról

jet audio-t innen pl
    http://www.download.com/JetAudio-Basic/3000-2167-10013740.html
  • sanyaaa
    Köszi a Taco maxi-t, pont ezt a verziót kerestem.
  • airsuni
    gyöngyösről
    #4240 és a jet audio-t honnan tudom leszedni?