112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• littlebigmen
    Khm.:) DC++ - itt reklámozta (talán tibetiláma) pár napja:

italo-forever.no-ip.org

A mai naptól már csak regisztráltak joinolhatnak?

Valaki segítsen, mert szeretnék újra belépni, de nem enged a rendszer...
    Köszönöm.
  • italo
    borsódzik a hátam ettől a zenétől
  • italo
    Köszi szépen!
  • AlterEgo5561
    Italo kérésére: M & H BAND - POPCORN (SWEDISH REMIX)
    http://www.mytempdir.com/687502
  • Breki33
    énis azt hittem

délután megnézem neked a Discoparadise-n
  • italo
    Azt hittem, hogy ez egy közösség, 1 jó csapat, és tökmindegy, hogy kié a "tulajdonos" babér,lényeg, hogy megosszuk egymással, amink van,és élvezzük a ZENÉT.Persze ez csak az én privát véleményem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, nem telik el fél óra, és máris jönnek a linkek más(ok)tól, hogy ő(k) learassa(ák) azokat a bizonyos babérokat. Nincs itt veszve semmi.
  • italo
    Kedves Imike! Kár, hogy esetleg mások miatt az én vágyaim dugába dőlnek!De hát ez van.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem megvan. De nem töltöm fel... okok lejjebb / korábban...
  • Breki33
    Fake - Donna rouge (rmx)

Brian Ice - Night girl (swedish rmx)

Ken Laszlo - Tonight (swedish rmx)

Ken Laszlo - Don't cry (swedish rmx)

Scotch - Pictures (swedish rmx)

T. Ark - Undercover lover (extra mix)

• italo
    Halihó! Megvan, hogy melyik popcorn-t keresem!!! M&H band az együttes neve,de leszedni sehonnan nem tudtam.Ennek a számnak bármely verziója érdekel!help!
  • mandm
    Ekkora hülyeséget, mint ez: Jean Michel Jarre & Vangelis - Popcorn (6:57, 320kbps)
    Sose dolgozott a két művész együtt. Vangelis nem készített feldolgozásokat, pláne nem ilyen - valjuk be - bugyuta dalokét.
    Jean Michel Jarre egyszer valóban feldolgozta a Popcorn-t (1973-ban), de ez nem az.

Akit a Popcorn érdekel annak ajánlom: http://www.popcorn-song.com/
  • Breki33
    itt meg tudod nézni a tracklistet

Sword Of Gideon
  • AlterEgo5561
    Ha már filmzenék (is): Volt anno a moszadról egy - talán - 2 részes film, amiben terroristákat kellett likvidálni , hazahozni, vagy ... Talán Gideon kardja volt a címe. Annak a filmnek is nagyon jó zenéje volt. Megvan valakinek esetleg ?
  • Dióka1
    Breki!Ez nem ügy, hanem vicc!Mint ahogy az is,hogy nyilván újra és újra reagálsz,mert nem tudod lezárni a témát,mivel "deakkoris" szindrómában szenvedsz!Remélem ez nem azért van,mert még a szüleiddel laksz!(látod: ez a személyeskedés!)
    Egy fórum azért van, hogy ne csak önmagaddal egyetértő és a válladat veregető vélemények legyenek és olykor személyeskedj is mással, ha úgy érzed, szükség van rá!Hogy meghallgasd és elfogadd mások véleményét is (ez nem jelent egyetértést!) és ez ne jelentsen számodra "ellentámadást"!
    Ha ez neked fáj vagy úgy érzed mélyen rombolja az egódat,akkor szerintem te vagy rossz helyen és így ne nekem tégy nagyvonalú "ajánlatot"!
    Megmutattam még 2 korombéli embernek a peter gunn-t és megkérdeztem tőlük,hogy azt ösze tudnák-e párosítani a régi tv-tornával....röhögés lett belőle....de Te próbálj meg rá tornázni!

...természetesen annyira ismernek itt a fórumon téged, hogy tudják most sem fogod kibírni, hogy ne hagyd abba, ezért újra írni fox,de megnyugtatlak én nem fogok reagálni arra, mely remélem segít majd a boldogságban téged!Csakhogy megnyugodj és legyen az utolsó szó a tied!

tisztelettel:

Dió
  • Lucky Guy
    Mennyire ott van ez a Mike Hammer - Heartbreaker nóta. Elképesztő. Már 7-edszer hallgatom újra egymás után.
  • Breki33
    Ez lemaradt

Yannis Markopoulos - Who pays the Ferryman
  • Lucky Guy
    Nálam még mindig a Delta zenéje a menő a műsorzenék közül. :-)
  • Breki33
    igen gondoltam rá de az eredeti nem az én linkem volt

érdekes, hogy én pont leszedtem és utánna már te nem tudtad
  • Breki33
    valahol megvan csak meg kéne keresni emléxem annó még úgy találtam meg hogy szótárban megnéztem mi a révész és azt írtam be a keresőbe (ferry)
  • Lucky Guy
    Igen. Persze kicsit segített a zárójelben lévő szócska a címben. :-)
  • Breki33
    Igen az, egyből beugrott?
  • Breki33
    kérlek ne személyeskedj én nem sértegettelek

nemhiszem, hogy meg tudnád itélni

nincs szükségem arra, hogy bármit bizonygassak, nemis tettem leírtam mire gondoltam egy kérdés kapcsán, te ebből ügyet csináltál, hogy te jobban tudod

te kötsz állandóan belém nem egészen értem miért
    de erre nincs szükségem, nem ezért csináltam meg ezt a fórumot

itt nem szokás ilyen hangvétel ha kötekedni akarsz mással és máshol, tedd
  • steve68
    Üdv mindenkinek !
    Akinek még esetleg nincs meg az I LOVE DISCO DIAMONDS VOL. 39 az töltheti innen :

http://rapidshare.de/files/21138845/VA-I_Love_Disco_Diamonds_Collection-Vol.39-2006-ONe.part1.rar

http://rapidshare.de/files/21139509/VA-I_Love_Disco_Diamonds_Collection-Vol.39-2006-ONe.part2.rar

pass: borimir

Jó töltögetést !
  • Claud
    Kellemes muzsika. A sorozatot nem láttam de ha olyan volt mint a zenéje akkor kár érte.
  • Dióka1
    hát igen, ha nem a megfejtéssel együtt tetted volna fel,akkor csak ismerős lenne, de nem ugrott volna be honnna,mert csak egyszer-kétszer néztem sorozatot.
    de,megvan!!!....ez nem a tv-tornában volt???!
    (mielőtt még felhúzod magad: csak irónikus vicc volt, nem hagyhattam ki!!)
  • Claud
    Megvan valakinek a "Ki fizeti a révészt" című film zenéje?
  • Lucky Guy
    Chateauvalloni polgárok c. sorozat zenéje?
  • Dióka1
    nehézfejű vagy,de már rég nem egyről elmélkedünk...te még a tv-tornáról (ami csak egy apró apropó volt mindenben), én meg arról, hogy vajon miért nem veszed észre...csak kiigazítottalak egyszer (lásd: art of noise helyett pink floyd) és azóta egyfolytában próbálod azt bizonygatni, hogy te jót írtál csak másképp kell érteni és másfelől kell nézni ahelyett, hogy csak simán annyit írtál volna: igaz, tévedtem! és pont. csak ezután jött a tv-torna sztori....
    és én utánanézek a dolgoknak,mert az tényszerű,és ide fogom írni,ha volt peter gunnra ugribugri!nem fog fájni nekem, ha igazad lesz.de ha nem,akkor...finoman is
  • Lucky Guy
    Lássuk (azaz halljuk).
  • Breki33
    Link to the file:
    http://www.mytempdir.com/686859
  • Breki33
    inkább nem mondok semmit...

kérném aki emlékszik rá hogy ment írja be hátha akkor elfogadja

köszönöm
  • Breki33
    mindjárt felteszem máshová
  • Lucky Guy
    Most olvasom csak a dolgokat, kissé paprikás a hangulat.
  • Lucky Guy
    Nem megy a link.
  • Breki33
    Akkor hogy idegesítselek mutatok egy zenét és nem mondom meg micsoda, biztos nagyon ismerős lesz :-)

Mielőtt vki belekötne nem az amit keresel P
    Csak kiváncsi vagyok beugrik-e
    klikk
  • Breki33
    ha nem vennéd észre arra válaszoltam

utoljára mondom, rosszul tudod nézz utánna
    és ha kötekedni akarsz mással tedd

remélem lesz benned annyi, hogy miután utánnanéztél elismered, hogy nem volt igazad

• Lucky Guy
    Reménykedem, hogy egyszer majdcsak rábukkanok, mert ez nulla infó tőlem. Mindegy.
  • Dióka1
    Egy kicsi mozgás mindenkinek kell,
    A karosszékből álljanak most fel,
    mozgásra 5 perc nem is nagy idő,
    és minden este ismételhető.

ta-taaam
  • Lucky Guy
    Ez így van.
    Amúgy ezt nem hallottam eddig sehol. Itt sem a letölthetők között. Nem túl gyors. Olyan Michael Bedford szerű. Olyan 110 bpm-es. Egy mélyebb emberi hangra emléxem, ami leírható. Ez ismétlődott folyamatosan a szám egy szakaszában: á-á-o-a, á-á-o-a, stb. és egy dallam ment alatta.