112174
-
Természetesen, egy igazán Wide fülü rögtön leordítana, hogy a SB és társai nem is jó kártyák, ott vannak a fél milliós studió kártyák... ja, de azok félmillióba kerülnek...
A manapság kapható XiFi-ken felül - amik valóaban óriási tudásúak, állítólag, bár gondok vannak a drivereikkel - az első szériás Live ! 5.1 és az Audigy, Audigy 2, Audigy 2 ZS és Audigy 4 kártyák remekül megállják a helyüket az 5.1-es elvárásokkal szemben.
Ha vesszük ehhez azt is, hogy az MSI például egyes alaplapjaira is SB Live 24 bites hangkártyák integrál, akkor igen jó a kép.
A legalapabb, minden PC-boltban kapható verzió, a SoundBlaster Live! Player 5.1 kártya. Az ára a béka popója alatt van [érthetőbben: nincs 8 ezer Ft se.]
Ezzel már tökéletesen lehet bedigizni minden jelforrásból.
Én Sony CD-Deck-ről a kazettáimat nyomtam be annak idején egy ilyen kártyával, a lenti módszer kicsit rövidebb változatával.
-
Na elcsesztem! Az "igy igaz" Neked szólt...
-
Igy igaz!!
Monte Cristo-"the girl of lucifer"/remix/
192kbs, 7:34
http://www.bestsharing.com/files/ms00179873/Monte%20Kristo-The%20Girl%20Of%20Lucifer%20Remix.mp3.html -
Ez soundblaster live hangkártya ez jól dolgozik, mivel épp vásárlás előtt állok és hát vájtfülü vagyok ,de nagyon! Ahogy itt mindannyian ! Szóval milyet érdemes venni, mert ami az Asus alaplapom van azzal nem vagyok kibékülve... 
Ez miatt most nem "megyek" a hardveresek közé , hogy 100 féle variációval tömjék a burám.. -
Egyetértek. Rendkívül pontos instrukciókat adtál. Én spec. nem is gondoltam a SB kártyára, mivel nekem az már régen volt, de határozottan jó az ötlet. Csak ügye kell egy keverő. Hajrá Bigvan! -
1. Tegyük fel, a PC-dben egy SoundBlaster Live! hangkártya dolgozik...
2. Tegyük fel, hogy van ill. megmaradt még valamelyik keverőpultod...
3. Előveszel egy RCA-minijack kábelt [egyik végén a két RCA dugó, a másik végén egy mini jack dugó van, olyan, mint a walkman fejhallgatók esetében]
3. Lemezjátszó rádug a keverőre
4. Keverő Audio Out kimenetébe bedug RCA-minijack dugó [RCA-k mennek a keverőbe]
5. A minijack dugó pedug a SoundBlaster Live hangkártya "Line In" dugójába.
6. Gépeden elindítasz egy Wav Editor progit - a legjobb a Cretive Wave Studio 4 [vagy magasabb], amit a SB Live kártya driver CD-jén fenn van, alapesetben pedig fel is ajánlja a telepítését amikor rakod fel a hangkártya drájvereit...
7. A Creative Mixerben beállítod a "What U Hear" funkciót
8. Elindítod a Wave Editor progidban a rögzítést, és a lemezjátszón pedig a zenét.
9. Felment a zene a gépre, és nem muszáj piszkálnod, vagyunk egy páran, akik nem szeretjük a buherált zenéket...
10. Valamelyik kedvenc vagy annak kijelölt MP3 konverter progiddal - Easy CD-DA Exctrator például - benyomod 320-asba a zenéket, és felteszed a netre.
Ennyi, egyszerű ez, mint az ágyba vizelés. :)
-
Folytatva az előbbieket, nem kevés időbe tellik ez a mutatvány, főleg ha jó minőségű végeredményt szeretnél. Nem is olcsó, és lehet hogy a NET-ről hamarabb levadászod a meglévő LP-jeid tartalmát mint amennyibe ez neked isőbe és pénzbe kerülne. De nem akarlak szándékodtól eltántorítani, hiszen lehetnek a gyűjteményedben olyan csemegék, amelyek a fórumon prüntyögőknek éppen hiányoznak és hálásak lennének érte. -
Nos kedves bigivan ez korántsem olyan egyszerű, mint amennyire egyszerű. Ehhez kell egy digitalizáló kártya, mondjuk pinnacle termék, : kb: 20 eFt. ami rendelkezik analóg bemenettel. Ehhez csatlakoztatva a lemezjátszót - megfelelő átalakító dugaszokkal - bármilyen erre alkalmas progival fel tudod rögzíteni valós időben a vinil tartalmát. Ezt követően már csak a recsegéseket kell kipiszkálni. Na meg előtte normális jelszintet beállítani. De bizonyára lesznek itt még okos ötletek. -
Üdv Mindenkinek!
2 hete kerestem néhány dalt,néhányat föl is tettetek,köszönet érte!!
Én is tudnék a 80-as évekből nagyon sok számot felrakni,akkoriban diszkósként /is/ dolgoztam,de mivel nem vagyok egy "PC-GURU",fogalmam sincsen,hogyan lehet a vinyl-lemezeket felrakni a Netre.Merthogy a számok mind vinylen vannak!Ha vki tudja a megoldást,segíthetne!! -
Semmi gond Mflex, nekem bármikor jó amikor van rá lehetőséged. Az idő megvár, hiszen most is a 80-as években "élünk". 
-
És fel is nyomod? :-))) -
A La Carte - The Hit Mix -
Kösz Neked is Sanyaaa ha valamit találsz akkor jöhet... -
Kedves Yazoo! Nem felejtettelek el csak nem értem el a havert ,mert lelépett nyaralni igy nem tudtam elhozni a lemezt tőle,de amint meglesz már nyomom is fel 256-ba !
Üdv -

Király vagy! Nem akarok telhetetlen lenni,de ha van más verzióban vagy másik szám akkor jöhet...
Köszi -
Konkrétabban: Neoton...Santa Maria 2000 (DJ Kovács Remix 2000) 4:07 -
Vannak remixek - Nagyember is csinált egyet, elég, ha azt mondom: Santa Maria 2000? -
Ja az nekem is meg van:-)... egy Lobo remixet el tudnék képzelni:-D -
emlexek egy neoton disko nevu mixre meg gyerekkorombol
viszont tudom hogy vannak angol valtozatok. nekem van egy bakelit lemez angolul toluk -
Szasztok, tud valaki arról, hogy a régi Neoton Familia enéket mixelték-e, vagy született-e maxi változat ezekből? -
TheReMiXeR #6742 már ránéztem, de elsőnek elég vad lett...
ha fél füllel hallgatja az ember akkor is vadul hangzott... -
ivon #6741 Szia kedves Sztakiba!
Nagyon tetszett a Luisa Fernandez. Ha volna még tőle számod örülnék, ha felraknád.
Üdv.: Ivon. -
hullarablo #6740 Srácok!
Egy magyar együttes után nyomozok: A cím elvileg Zsuzsanna balladája
Help! -
Sajnálom szegény eredeti előadókat, hogy ilyen MegaSztáros jött-ment "CsináltSztárok" viccet csinálnak a dalaikból. Meg sem engedném!
-
Nem vagyok Máté Péter bennfentes - bár nem vagyok mai gyerkőc, láttam is TV-ben, mikor még élt, édesanyám meg csápolt is egyik műsorán - , de annyit én is tudok, hogy szegénykémnek korántsem volt olyan élete, mint amilyet megérdemelt volna.
Az Elvis Presley emléklemez készítése [a szívügye] például sok energiájába került - amatőr Komár László futott be vele Péter halála után - , s emlékeim szerint becses családja sem állt mindig mellette. Ott volt még az alkohol problémája is...
Nekem akkor is ő az egyetlen, igazi magyar énekes - s az is fog maradni. -
Rúzsa Magdival kapcsolatban: Nem igazán szeretem a megasztárosokat de... a Rúzsa valószínűleg tehetséges. A Máté Péter számot én is hallottam tőle, egy bibi van. Azt amiről Máté Péter akkor énekelt és amit érzett miközben énekelte, senki más nem tudja visszaadn és átélni, még a Rúzsa sem. Hiába nagyképűsködött azzal, hogy ívet énekelt a dalban. Hát nem kellett volna mert ez a szám nem ívekről szólt eredetileg.
Mindehhez csupán még annyit tennék hozzá, hogy bár nem vagyok MP szakértő, de valamennyire - a sajtóból és egyéb médiából - van információm életének ezen viszontagságos időszakáról. -
mi a helyzet a kérésemmel? -
TheReMiXeR #6735 MeGa LOL amit csináltok
-
Köszönöm Claudnak és IMYke-nek a segítséget.
-
Gondolom, a hozzászólásodat nekem címezted - hiszen érezhetően azt hitted, hogy én voltam / vagyok kretény nickje alatt is... Ki kell ábrándítsalak:
1999 évvége óta, és a regisztrálási kényszer bevezetéséig IMYke, majd a 2001 eleje óta IMYke2.0.0.0 néven futok a Supergamezen.
Tehát, nem én vagyok kretény - szerintem, ezt ő is kikéri majd magának.
szerk.: most jutott eszembe, hogy egy másik inaktív nicknevem is van, a története hosszú, és nem tartozik rád. De az nem kretény -
hm nickduplázás nemszép dolog :-)
de utoljára válaszolok itt
1. Sose mondtam, hogy én találtam fel az internetet (mondjuk vhonnan ismerős a szöveg)
2. Aki itt volt az elején az tudja, hogy semmiféle hálát nem vártam el, most is
csak annyit mondtam, hogy illene megköszönni azoknak akik segítenek (tehát nem magamnak hanem mindenkiek)
3. Azt állítod szeretnél pártatlan maradni mégis beleszólsz és további veszekedést szítasz, ahelyett, hogy zenéket raknál fel. Nemnagyon láttam tőled ilyesmit...
4. Szerinted tényleg azért nyitottam topicot mert elismerésre vágytam vadidegen emberek között? Ha látnád a topicot az pont arról szól amit mondtam, hogy itteni és más forrásból származó zenéket felraktam oda is pl és cserébe amiket mások kértek azokat megkérdeztem és ennek külön fórumot nyitottam.
Érdekes ez elkerülte figyelmedet.
5. Megint a sértegetés. (Ez is ismerős vhonnan)
Honnan tudod milyen ember vagyok? Nemis ismersz. Anélkül próbálsz lejáratni, hogy egyszer is beszéltünk illetve találkoztunk volna.
6. És utoljára én nem tudnám elviselni?
Ez hülyeség akkor nem jártam volna körbe a fórumokat hubokat olyan emberek után kutatva akik tudnak itt másoknak zenéket felrakni, cserélni nem hívtam volna őket ide és nem segítek nekik soxor privátban hogy pl hogy kell feltölteni.
Ezzel én lezártam akikkel kezdjük az elején illetve a hívásomra jöttek tudják mi az igazság.
Igaza van Szimistyle-nek ha valakinek problémája van írjon privátban ne itt.
A többiektől elnézést, tanácsotokra direkt nem válaszoltam az előzőre, de erre reagálnom kellett.
További jó cserélgetést
-
Elmegyek (CD2)
http://www.sendspace.com/file/scehbh -
Holly Johnson - Atomic City (Razormaid Mix) _(160/7.55M/06:36)
http://www.sendspace.com/file/1rjl9g -
Eighth Wonder_Cross My Heart (Razormaid Mix) _(160/7.44M/ 06:30)
http://www.sendspace.com/file/545kxw -
Sandra _Hiroshima (Razormaid! Mix)_(128/6.12M/06:38)
http://www.sendspace.com/file/fy93xt -
kretény #6727 Szerettem volna pártatlan maradni,de breki egoista önző hozzáállása már másik fórumokon is idegesitett. Mindig szeretne központban lenni, és azt gondolja,hogy mindenki ájuldozik rajta,hogy ő milyen fain gyerek. Pedig nem ő találta föl az internetet, és nála sokkal szerényebb emberek osztogatják a jobbnál jobb zenéket, mindenféle hála elvárása nélkül. Ugyanis ezeknek a zenéknek a közös szeretete összekovácsolja a társaságot, és nem föltünösködésre való. A http://capishe.topcities.com/phpBB/viewforum.php?f=1 italodisco fórumon is nyitott egy saját topicot,breki néven,ott is az elismerésekre vágyott csak. Szerintem tényleg leállithatná már magát, én speciel nem tartom egy istennek. Komolytalan, gátlásokkal küszködö emberröl van szó. Bár nem a hangulatot akartam szitani,de ez már kikivánkozott belölem a sok veszekedése miatt, de ö egy ilyen ember. El nem tudná viselni hogy másnak is vannak érdemei. Bocs, ha hosszú voltam. -
Ha már veszekedés folyik, akkor az follyon magánban. Én örültem eddig, hogy ez a lista anyázás-mentes, erre tessék. Ha gondotok van, menjetek el sörözni, boxoljátok le, de ne itt!!!!!!!!! Tisztelettel!!!! Szimi -
Hmmmm .80 anas évek zenéi? Májkül Jackson! -
Hull az elsárgult levél (CD1)
http://www.sendspace.com/file/67ldlk -
Enigma - TNT For The Brain (Razormaid)_(128/5.97M/06:31)
http://www.sendspace.com/file/uk9vsa