112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #9248
    hát akkor át tudod érezni, de ilyenkor mindig arra gondolok /mire lenyugodtam nagyjából/,hogy inkább ilyen minthogy bárkit elveszítsek a közel áll hozzám...
    megfilmesíteni ez filmen inkább kész röhej lenne mint bánat vagy pech széria
    azért most már jobb a kedvem (valamivel)...
  • mflex #9247
    Na megszületett...szal 320-ban 127mb
    Savage -Greatest hits
    Bocs , de nem volt kedvem be pötyögni a track listát...
    a másikat holnap nyomom fel...
  • Dióka
    ez egy hollywoody sztori!meg kell filmesíteni!ennyi pechet földi halandó nem szedhet be ennyi idő alatt!eszem megáll!
  • mflex #9245
    nekem sem sok hiányzott...
  • pzoli1
    Sziasztok..
    shakin_stevens_-_megamix
  • Jhon Balu
    hát nagyon sajnálak.a csajt szétütöttem volna a helyszinen,hogy a halott szállító vitte volna onnan el.
  • mflex #9242
    ugy látszik még mindig a tegnapi nap "hatása" alatt vok!!
    megjött a rendelt monitor majdnen 4 hét után és mivan vele?
    25 pixel hibánál abba hagytam a számolást, vittem vissza "a megfelelő körítéssel" ha leírnám bant kapnék az tuti!
    mit ad isten 2 volt nekik raktáron vittem haza örülök mint majom a farkának ezzel "csak" az volt a gond ,hogy nem müködött a DVI bemenete...
    Vissza üzletbe, balhé kiver, pénz vissza, agy forr mint az állat!!!káromkádas de nagyon
    Irány a média márk ,metro meg a sok többi xaros multi.
    semmi bíztató végül a metroban veszek egy samsung 19'Bf40-et 2ms dvi stb...
    Müködik! hurrá igaz nem 20-as amilyet akartam ,de kircsi monitor az biztos.
    Mindent beállít erre pc-kezd qrva lassu lenni(athlon X2 4600+,2g ram,n7950 monitor vez,1 hetes)...
    Pl: easy cd ex megnyítása !!2perc, lefagy,a windowst be sem tölti mindig újra indul(a közelemben senki nem mer már lenni)
    check disk elő ,a híba oka vírus !honnan és hogyan szedtem be nem tudom,de nagyon fontos adatok elszálltak baxxameg! a lényeg ,hogy a másik vinyomon lévő 200 gigányi zene az megvan!
    gép újra telepít, mire minden programot megszerzek már a tököm is kivan vazzeg.
    na gép gyors ,monitor mükődik éjjel 2óra a ház előtt nagy robaj kocsi ríasztója vonyít , hát ezt nem hiszem el egy volvo hátulról bele trafált(részeg nő)a kocsimba ,kirohan üvőltözik( a nőnek természetesen semmi baja)
    fejet fog az autó totál kár és itt nem is annyira az autó érdekelt persze az is hanem az évek munkája és a pénz és ídő amit beleöltünk sokan, hogy mínőségi hifi install legyen a kocsiba(versenyekre jártam vele)xarrá mentek az erősítők,a kondik szubok huuu sírni tudnék!!!!!
    de én hülye ,miért nem álltam be a garázsba(monitor,PC)ugye..
    a többit tudjátok rendőrség ,helyszínelés ,jkv hegyek, procedura procedura...
    A tegnapi(mai) napom "csak" ennyi bosszuság ért
    bocs ha hosszú voltam...
  • Szimistyle
    Ha 320:-) Az király. HAd jöjjön:-)
  • Szimistyle
    :-))))))))))) Hiába, kemény hét van mögöttünk:-)))))))))))))
  • mflex #9239
    de hülye vok most nézem ,hogy az italo lemezt kérdezed, semmi új...
  • mflex #9238
    Dupla cd az első lemezen 14 best of , a másodikon 11 főleg a don'tcry és only you verziói vannak rajta na meg 320-ban grabbeltem, ha ez jelent valamit...
    Nagyjából ennyi...
  • mflex #9237
    tegnap előtt megígétem, hogy felrakom ha jól emlékszem GGG kimelten kérte!
  • Szimistyle
    Nyújt valami újat? A Catch the fox már vagy 6 azonos verzióban meg van 6 különböző albumról:-)))))))
  • mflex #9235
    2 óra!
  • mflex #9234
    Ez a lemez megvan nekem, ha érd vkit...
  • mflex #9233
    sziasztok!
    A tegnapi napom nagyon problémás volt ezért most pakolom fel a savage albumot...
  • Szimistyle
    tearropi
  • yazoo
    Ja, az más.
  • Dióka
    a regisztráció után ingyé letöltheted

Shakin' Stevens-Teardrops
  • yazoo
  • Dióka
    hogy drága brekink szavaival éljek, mint buta halandó, "a deliten" fent van!
  • Dióka
    na jó, akár nyerhetsz is egy hanglemezt, de figyelted, hogy az adminnal együtt csak 3-an voltatok online?!
    egyébként most kíváncsiságból ránéztem egy 30km-el arréb lévő bp-en kívüli helyről is és a fájl 15-20%-tól 18-20k stabil, de megint csak 3-an on-lineok.

szo-szo, jobb,mint 1 átlag dc....
  • yazoo
    Sziasztok!
    Ez a szám kellene: Shakin' Stevens - Teardrops
  • maxhim
    Egy nagyon jó barátommal beszéltem ez ügyben,és tudom,hogy nem sok értelme van,de egy próbát megér , hogy megkérdezzem : ez a sorozat megvam valakinek?
  • maxhim
  • sanyaaa
    Mastermix Issue 240 - Hits Of The 80's (256 Kbs)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor én jobban állok:
    - regisztráltam
    - stabil 24-25 -el töltök, hullámzás nincs.
  • Dióka
    akar még valaki felülübereleni??!
  • Dióka
    kb az KB akart lenni
  • Dióka
    nos, nekem huzamosabb ideig kábé így kezdődött: 35/40 aztán egyenletesen felment 60/61kbps, ami aztán a fjl végénél szépen lesüllyedt stabil 8kbps-ig, aztán 90%-nál megállt, mint a szög és több nem jött le, ez volt a kiválasztott 3. fájl, de egyelőre ennyi elég is volt....

azaz valahol jól érzem a technikai hátteret!
  • IMYke2.0.0.0
    Túl nagy lett a kép, na mindegy. Elhihetitek.
  • IMYke2.0.0.0
    33 kb/s-kel töltök onnan.
  • AlterEgo5561
    Az az 1 szám - amit leszedtem - 17-20kval "hasított"...
  • Dióka
    Alteregóbá!

A választék "kedves", persze az itteni csapatnak legalább a 80%-a biztos ismerős...,de ez valami nemrég indult szlovén "házi" sávszélességre alapozott otthoni p2p hálózatos oldal??!
    Egyelőre elég korlátozottan működik....
  • vviktor1
    Hát itt van választék rendesen (főleg kezdő gyűjtőknek) de a sebesség nálam csak 8-9 kb/s.
    Azért köszönjük !
  • sanyaaa
    Köszi, ezután lesz megint mivel elfoglalni magam.
  • sanyaaa
    Aztec Camera - Somewhere In My Heart (Rwl Remix) 256 Kbs
  • AlterEgo5561
    Sok letölthető italo/euro disco (ha vki még nem ismerné):
    http://213.161.21.69:6448/ItaloEuroDisco/download.php?0.list.30.100.download_datestamp.DESC
  • sanyaaa
    A következő felvétel rajta van a Most wanted 16-on de ha meghallgatjátok ezt, mintha nem is az lenne, akkora a minőségbeli különbség. Mennyivel jobb így.
    Rofo - You're Got Move It On (Maxi) 256 Kbs
  • zakika
    vagyis remix vagy remiksz (ki hogy akarja)