112174
-
Egy (két) kis ajándék
:
Laser Dance - Powerrun (Live Version)Laser Dance - Powerrun Whale Version
Thanks Liam! -
Szia!
Köszi a gratulációt mlex nevében is,igazából nem hinném,hogy túl nagy gond
lett volna kettőnk közt,de az igaz,hogy járok néha olyan helyen itt a NET-en,ahonnan 3 perc után lelépek,mert egyszerűen undorító,ahogy sokan viselkednek! -
Üdv
mflex vs maxhim grat igy kell kulturáltan megoldani a nézeteltéréseket. -
Van egy viszonylag új csajszi a Syntspace stílusban,nem tudom ismered-e úgy hívják : Vocoderion.Rocker volt a lelkem,amíg meg nem hallotta a Laserdance zenéjét.Akkor letette a gitárt és beült a szintik mögé.Szerintem nagyon jól csinálja.Igaz,vannak még többen is az Axis Records kiadó (lengyel) istállójában (Mark Vera,Samurai,Synthesis,Zoltar,Electron) akik ugyanolyan jók!
Tudod mi tetszik bennük? Hogy ha nem tudom hogy most zenélő,fiatal gyerekek,akkor hihetném azt is,hogy egy az egyben 80-as években született dalokat hallgatok.Persze van kivétel,de a legtöbb ilyen -
Én is megvettem volna azt a lemezt az biztos!!
-
Staffman Öffmann( temészetesen Michiel is "benne" van )
klikk -

na akkor ezt most kitárgyaltuk
már csak 38 hsz gyerekek...
Ui: én sem akarok veled sőt senkivel vitatkozni, mint írtam vszínű az én hsz volt félreérthető
Üdv -
Magazine 60 - Pancho Villa (Version Internationale)
http://www.mytempdir.com/875147 -
Szia mflex!
Félre ne értsd,én nem akarok veled "ellenségeskedni",csupán azért válaszoltam Neked,mert én személy szerint nagyon szeretem a Primero-t,és egy kicsit "fájt",hogy lemoslékoztad;szerintem ez a zene (akár énekelnek rá,akár nem) ettől azért sokkal többet ér.Egyebként köszönöm az infokat,sok újdonság volt benne.Peru-tól a Macchu Picchu-t volt szerencsém nemrégiben letölteni,ezzel is gazdagítva szerencsére amúgy sem szerénytelen gyűjteményemet (na ez most biztos nem tűnt szerénytelenségnek
).
Amúgy igazad van:nagyon szeretem a Laserdance zenéit,de emellett (bár tudom,hogy ez a műfaj ,ebben a dinamikus formájában ennek a két embernek köszönhető),más előadókat is szeretek.
Egy személyes dolog:Peter "Hithouse" Slaghuis-ról annyit,hogy van szerencsém birtokolni a HITHOUSE című (sajnos egyetlen) albumát bakeliten is és CD-n is.Rengeteg mixet szereztem be tőle a NET-ről és persze nem szabad elfeletkezni a Video Kids-ről sem
.Kb egy éve tudtam meg,hogy meghalt és lehet,hogy hülyén hangzik,de nagyon fájt!Imádtam amit csinált,a HITHOUSE bakelitért kiadtam 750.- forintot,akkoriban az nagyon-nagy pénz volt,bár gondolom ezt Te is tudod.
És a végére:amellett,hogy én is nagyon szeretem a Synthspace-t,biztos vagyok benne,hogy a Te rajongásodnak a nyomába sem érhetek.
üdv:maxhim
ui.:a Primero akkor is Qrva jó!
-
A Laserdance
Michiel és Erik... -
Tudnék mit írni még, de a végén kiutálnátok 
Egyébként meg nemigen szoktam ennyit gépelni...
Na térjünk rá a zenékkre most akkor melyik szerver jó?? -
Doktori disszertációt vártál? -
Csak ennyi? -
Még annyit,hogy minden LASERDANCE ,PROXYON,DAYLIGHT stb cd megvan ugyhogy ha vkit érdekel felnyomom az ősszeset akár 320-ban ,de csak kb 2hét múlva amikor hazaérek...
Részemről a téma le van zárva!
-
Kedves Maxhim!
Lehet,hogy te rosszul ételmezted amit én tegnap leírtam,de előre bocsátom valószínűleg akkora Laserdance fan nem vagy mint én ebben biztos vagyok.
Primero: a szám egyébként 1986-os és nem tudom miért mindig 87-ként tüntetik
fel.
Laserdance: a szóban forgó számról csak annyit, hogy nemcsak Michiel Van Der Kuy nevéhez füződik ténylegesen hanem már Erik Van Vliet is közremükdött
amit hangsúlyozom 1984-ben már megcsinált(nem adták ki, mert sem M-nek sem E-nek nem tetszett) igaz nem ilyen volt a tényleges hangzása , de ez mit sem változtat ama tényen, hogy a szám 1984-es ,igaz maga a szám 1994-ben került az Orhestra albumra amely egyáltalán nem is tettszett Erik-nek, de Michiel nyomására rá rakták a lemezre(az egész lemezre ő adta a pénzt)
mivel Eriknek az édesapja pár évvel ezelőtt hunyt el és hát ugymond elég mélyre süllyedt szegény, nagyon nehezen tette túl magát rajta(drogozott) aztán a sokadszori elvonó kurára kigyógyult abból a szarságból végre és gőzerővel neki látott új dalokat komponálni.
Ha hazamegyek dokumentumokkal is alátámasztom , hogy a szám 1984-ben kész volt,és ha sikerül előkaparom azt a kazettámat és bedigizve felrakom, hogy szólt az 1984-es "Oh Que Calor "!
Felteszem majd azt fényképet ahol éppen egy deikált fotót veszek át Erik-től ha jól emlékszem 1993-as koncerten sikerült egy "közös" ismerős segítségével ha 20 másodpercre is ,de találkoznom vele...
Egyébként ha én voltam abban a hsz-ben félreérthető akkor bocsánat, lehet oda kellett volna írnom ezeket a dolgokat is.
Ugy viszont minden ugy van ahogy Te írtad, és a moslék szó ebben az esetben lehet erős volt , de áttételesen értettem nekem nem jönnek be azok a számok amit ha képzeletben nincs ott az ének akkor egyértelmü, hogy a LASERDANCE
szia további szép napot...
Egy kis(nagy)info:
Az egész történet a 80-as évek elején kezdődött. Michielnek valamikor a Peru zenei pályafutásának kezdetén indulhatott be a zenei karrierje. Az első albumuk, a Macchu Picchu, 1979-1981-es kiadású new age lemez volt. Michiel neve a harmadik, "Continents" című album hátoldalán már megtalálható: "Mastered by Michiel van der Kuy".
A csapatot Peter Kommers és Ruud van Es alapította. Az ő keresztnevük első két betűjéből állt össze a PERU elnevezés. Később csatlakozott hozzájuk Rob Papen, majd 1988-ban Jos van den Dungen. Ők négyen alkotják a mai is létező és élő koncerteket adó holland "Tangerine Dream"-et, a Perut.
Az alapító Ruud van Es kb. 1982-től már írt diszkózenéket Erik van Vliet kiadójának, az azóta méltán híressé vált, rotterdami Hotsound Productionsnak is. Ekkor, Ruud közreműködésével ismerhette meg Erik a későbbi nagy tehetséget, Michielt. A Laserdance első kiadványának címét magáról a formáció nevéről kapta: Laserdance (1984). Ezt a számot még nem Michiel írta. A zeneszerzője Fonny de Wulf volt, a Rofo alapítója, W. Robson szerzői álnéven. Az instrumentális szerzemény nagy siker aratott akkoriban a nyugati rádiókban világszerte.
Mivel a kiadónak nem volt állandó zeszerzője, ezért Erik úgy gondolta, hogy szerződést köt Michiellel. Ő akkoriban "csak" egy egyszerű zongorista volt, aki rajongott Chopinért. Erik kitaníttatta a szintetizátorok és a stúdiótechnika kezelésére. Mivel Michiel nagyon gyorsan tanult és már akkoriban is mutatkoztak rajta a kiaknázatlan tudás jelei, hamarosan elindult a siker felfelé ívelő útján.
Az első nagy siker, ami már az ő nevét jegyezte, a Goody's Return maxija volt 1984-ben. Ezt a számot egy Korg Polysix szintetizátorral és kézzel dobolva készítették. Emiatt egy kicsit underground hangzású lett. Ezt a számot bárki meghallgathatja, akinek megvan a Laserdance Orchestra Vol. 2. Ennek a remixe került fel az első Laserdance albumra is.
Az első, énekkel kísért zenéjük az Energy Tonight (1984) volt. Az előadó neve pedig Proof Of Energy volt. Ebben a dalban Hansje Ravenstein (a holland Debbie Harry, á la Blondie) énekelte a vokált és a háttéréneket is. A dalszöveget Michiel és unokatestvére, Edgar van der Kuy írta. 130 BPM-mel kicsit gyors zene volt ez akkoriban.
Ezek után Michiel és Peter egy teljes albumot, a "Hottest Dance Party"-t mixelte újra (1985). Ezen hallható K. Barré "Right By The Moon" és Samantha Guilles "Let Me Feel It" című, azóta igen jól ismert dala. Mindkettő Fonny de Wulf szerzemény. Ezt a két számot az I Love D12"co Diamonds sorozatban is kiadták a Blanco y Negronál. A 8. és 22. lemezeken találhatóak. A bakelit albumhoz egy ingyenes poszter is tartozott.
Michiel és Peter "Hithouse" Slaghuis szerzeménye (a Hithouse későbbi frontembere), a Space Dream a Beat Boys előadásában volt a következő sláger 1985-ben. Ezt követte: Attack feat. Sisley Ferré - Crazy For Your Love és Eye To Eye - The Deep (1985). Majd John Mendes "Love Is The Reason"-ja. Ezután Sisley Ferré - He's All I Need-je jött.
A következő maxi single a "You're Wrong" volt a Gotcha!-tól (1986). A szerzők: Michiel, Erik és Ruud. Ez a dal szerepel a ZYX "Italo 2000 Rarities Vol. 2" dupla válogatás második lemezén.
86-ban megint egy hatalmas LD sikert, a "Humanoid Invasion"-t komponált meg Ruud van Es és Michiel v. d. Kuy. A sláger megjelent a ZYX "Best Of Italo Disco Vol. 6" válogatásán is. Innentől beindult a nagyüzem! Peter Slaghuis remixelte a "Humanoid Invasion"-t. A remix az I Love Synthes12"er Dance Vol. 1-en hallható (Blanco y Negro). Az eredeti verziók pedig a "Best Of Hotsound Vol.1" és a "The Maxi-CD Collection Of Laserdance" válogatás albumokon hallhatóak.
A sorban ezután jövő diszkósikerek:
Laserdance - Goody's Space Dream
Prototype - Come Back To Me
Sisley Ferré - Give Me Your Love (Vocal Remix és Original Vocal Version)
Attack - Can't Stop
1986-ban először a Hotsound Megamix jelent meg. Peter Slaghuis neve fémjelzi az összehasonlíthatatlan stílusú mixtechnikát. Az előadók ezen a lemezen: Aleph(!), Limitronix, Kim Taylor, Android.
És végre elérkeztünk a pillanathoz, amikor a spacesynth, az instrumentális diszkózene két koronázatlan hőse kiadta az azóta is "bestseller"-ként" és "ultimate album"-ként emlegetett fantasztikus "Future Generation" LP-t!!! Ez az album tartalmazta az addigi 12"-os slágerek remixét és újabb meglepetés zenéket, plusz az első LD balladát, a Laser Fear-t. A vocoder énekhangzás és a Laserdance bassline innentől kezdve etalon lett a jövő generációnak ebben a stílusban. Jó gyerek módjára betartották az album címének mondanivalóját. Mármint a követők.
Az 1987-es kiadványok: Laserdance - Powerrun, Powerrun remix (Limited Edition). Ez utóbbi a "Max Mix 5"-ben is helyet kapott. Még egy nagyon nagy siker a két hollandtól. Továbbá: Sisley Ferré - Open Your Eyes és ennek remix maxija.
Az év következő maxi single-jei:
Primero - Oh Que Calor
Attack - Special Love
Majd újabb Laserdance bakelit: a "Fear". Ez a lemez tartalmazta a "Battle Cry" space mixét és remixét is. A hangzás itt is egyedi. Az első LD slágert Rob van Eijktől, aki ma oszlopos tagja a Michiellel közös projectjüknek, az Area 51-nek. A "Fear"-t a ZYX is kiadta a "Best Of Italo Disco Vol. 10"-en.
Attack feat. Sisley Ferré - Special Love
Kim Taylor - Say You'll Be Mine
Power Machine - Don't Stop
Jött 1988 és az újabb nagy esemény: a Hotsound kiadta a Laserdance első megamix lemezét. Megamix Vol. 1 néven. Ez a mix tartalmazta az összes számot az első LP-ről, kivéve a Powerrun-t. A 'B' oldalon a második albumon is hallható You And Me space mixe és remixe kapott helyet.
Peter Slaghuis újra aktivizálta magát és elkészítette a "Hotsound Megamix Vol. 2"-t. A mix előadói többek között: Kim Taylor, Primero, Laserdance, Limitronix, Attack. A dolog érdekessége, hogy anno 88-ban B. Tóth Laci az egyik Poptarisznya magnósblokkjában leadta ennek a lemeznek a 'B' oldalát. Máig sem tudom, hogy teljesen, vagy csak lekeverte kb. 15 perc után. Sajnos nekem nincs meg az eredeti bakelit!
Primero - Que Me Pasa?
Syntech - Byt & E és Reaction
Sisley Ferré - For You
Sisley Ferré - For You (Remix); Open Your Eyes (Miami Remix)
Kim Taylor - Feel So Fine
Laserdance - Laserdance '88 Remix; Mars Invaders; Galactica (produced by Peter Vriends
Laserdance - Shotgun (Into The Night) Ez a maxi újabb nagy sikereket ért el. Itthon is játszotta akkoriban a Petőfin Komjáthy és B. Tóth, és persze a Danubius. A Space Mix a második album ZYX-es CD kiadásán is rajta található.
Laserdance - Around The Planet LP A fiúk újra megalkottak egy fergeteges long play bakelitet. A lemezen hallhatóak a remix verziók (4 első szám) és újabb szinti slágerek, plusz az elmaradhatatlan utolsó ballada, Final Zone címmel.
Syntech - Soundly Computed Újabb dallamos zene a LD borítóinak készítőjétől, Edwin van der Laagtól.
1989 elején a sorban a Hotsound Megamix újabb, Vol. 3-as kiadása következett. Előző sikerek egybemixelt formátumban a lemezen.
A Hotsound Productions megjelentette az első "Best Of Hotsound Vol. 1" válogatását dupla LP-n. Az előadók a lemezen: Proof Of Energy, Attack, Gotcha!, Beat Boys, Laserdance, Sisley Ferré, Attack, Syntech, Primero, Kim Taylor, Power Machine. Egy szenzációs válogatás az eddigi nagy számokból.
A "Best Of Hotsound Vol. 1" dupla bakelit válogatás és cd lemez formájában jelent meg az említett előadókkal. A különbség csupán annyi volt, hogy a mérete miatt a cd-re felfért a "Humanoid Invasion" remixe maxi verzióban.
Erik megjelentette a Laserdance Megamix Vol. 2-t Rene van der Weyde mixelésében. Ennek 'B' oldalára a Laserdance borítók nagymestere, Edwin van der Laag készített egy számot, Electro Based (Space version) címmel. A dolog érdekessége, hogy a harmadik LD albumra is felkerült ez a szám ugyanebben a változatban.
A következő maxik jöttek sorban:
Attack - Make Up Your Mind
Sisley Ferre - Please Stay With Me
Kim Taylor - Move On Up
Ezek után a Edwin van der Laag megmutatta, hogy nem csak a grafikában mester. Huib Schippers-szel elkészítették az első Syntech albumot. A lemez csak hat számot tartalmazott, de az eladások száma miatt a ZYX is megjelentette saját kiadásban. A zene nagyon hasonlít a Laserdance-hangzásra, de tartalmaz mellette Jean-Michel Jarre- és new age-elemeket is. Az egyik opus, a maga több mint 12 percével, igazán egyedülálló teljesítmény!
Akkoriban indult be ('87-88 táján) az acid house gépezet. Az új stílus a Hotsoundot sem kerülhette el. Megjelentették Vino Martino (Dean Martin) - Volare c. régi olasz slágerének house remixét. Később a "Best Of Hotsound Vol. 2-n is szerepelt ez a szám.
Az év vége felé újabb Laserdance-siker: a Cosmotron! Ez a maxi előrejelezte, hogy nemsokára várható az újabb spacesynth album, a harmadik LP.
Erik kiadója kihozta az egyik legsikeresebb előadó, Sisley Ferre és az Attack (amelyben szintén ő énekelt) közös albumát. Ez egy Best Of-ként is felfogható bakelit és cd volt, amelyet egyszerűen csak "The Album"-nak neveztek el. A lemez tartalmazta az eddig kiadott dalok remix maxi verzióit és egy elmaradhatatlan megamixet is. Az akkori eladási listákat szintén vezette a Hotsoundnál, ezért a ZYX újból megvette a jogokat van Vliettől. Sajnos náluk csak korlátozott példányban jelent meg ez az album. Ma már internetes aukciókon is nagy ritkaság.
Majd újra elérkezett a nagy pillanat, a Laserdance harmadik sikeralbuma végre megjelent. Szerzőként csak Erik van Vliet jegyezte. Viszont társproducerként szerepelt rajta Michiel van der Kuy, Rob van Eijk, Huib Schippers és Edwin van der Laag. Az első olyan album, ahol már jelentősen változott a hangzás. Persze találhatóak rajta tipikus, tempós LD számok. Mégis a sok szerző miatt változatos, de nem kiábrándító zenék sorakoztak fel a lemezen. Két Fred Ventura szám, legalábbis ugyanazzal a dallammal feldolgozásra került az albumon. Ezek: a "Trip To Destroy" és az "Endless Dream". A végén, utolsóként újra egy űrballada foglal helyet. A HS kiadású cd-n bónuszként hallható a Cosmotron két maxija is. A borító, elsőként Edwin v/d Laag munkája. Az előző kettő albumon nem tüntették fel a grafikus nevét.
1990-ben egy új kiadvánnyal folytatták a fiúk a sikersorozatot. Kiadták a "Hotsound Megamix Vol. 4"-t. A mixmester itt Rene van der Berghe volt. A számok előadói pedig: Laserdance, Syntech, Sisley Ferre, Attack, Kim Taylor és Primero voltak. Egy újabb sikeres évkezdet!
Bocs ha hosszú voltam :))))
üdv
Ui: Azt tudtad, hogy eredetileg Michiel V.K. a"Oh Que Calor " elénekésére Linda Jo Rizzot kérte fel, na ebbe aztán a mi szeretett és csodált Fancynk nem egyezett bele...
-
Nálam rossz...
A sendspace viszont jól müködik. -
S.space is szenved:-( -
vviktor1 #9951 Silo behalt ?
-
Mi az, hogy... -
Robbb #9949 Sziasztok! Az idősebbek közül akit érdekelne néhány régi szintis muzsika:
Vangelis: L'enfant (A régi Hét zenéje)
Tangerine Dream: Choronzon (A régi Panoráma zenéje)
Tangerine Dream: Logos (velvet part)
-
szlafko #9948 én pedig nem láttam .
Ezért :
Den Harrow - Bad Boy (Italo Remix)10:04[320]
http://www.mytempdir.com/874863 -
Tegnap nosztalgiából megnéztem a Balekok c. 80's filmet
(Vladimir Cosma - Les Comperes : http://www.mytempdir.com/874747 )
Azután következett az Éretlenek.... -
sztakiba #9946 "Disco" Italo Forever!!! Több is van.
RONI GRIFFITH - Breaking My Heart - 12" Single - UK
1983 UK Hi-NRG vinyl 12" single produced by Bobby "O" (Bobby Orlando) incl. "Breaking My Heart (5:36 vocal)" & "Breaking My Heart (4:20 instrumental) in title sleeve - VSL5025
RONI GRIFFITH - Roni Griffith - CD - U.S. import
scarce 1994 out of print U.S. import 8-Trk CD produced by Bobby "O" (Bobby Orlando) incl. "Love Is The Drug (4:51)", "(The Best Part Of) Breakin' Up (5:38)", "That's Rock And Roll (3:15)", "Desire (3:57)", "Voodoo Man (5:20)", "Spys (4:24)", "Heart On The Line (3:13)", "Take Me Out (4:53)" p/s - HTCD6613
RONI GRIFFITH - (The Best Part Of) Breaking Up - 12" Single - UK
UK 3-Trk Hi-NRG vinyl 12" single produced by Bobby "O" (Bobby Orlando) incl. "(The Best Part Of) Breakin' Up (special remix)", "Voodoo Man", "Spys" - SURF101T
Roni Griffith / artists (R) ... Roni Griffith (LP), Vanguard, 1982. Roni Griffith (LP), Hispavox, 1982. Roni Griffith (LP), Vanguard, 1982 .
Roni Griffith (LP), Only You, 1982
# Roni Griffith - Roni Griffith
Roni ... Griffith - Roni ... Griffith (Hispavox) S 60.793, LP, 1982, Electronic, Synth-pop, Electro, Disco,
www.discogs.com/release/230412
# Roni Griffith - Breaking My Heart
Roni ... Griffith - Breaking My Heart (Vanguard) SPV 63, 12", 1983, Electronic, Disco, Breaking My Heart
www.discogs.com/release/54379
# Roni Griffith - (The Best Part Of) Breakin' Up
Roni ... Griffith - (The Best Part Of) Breakin' Up ("O" Records) HTO-13, 12", 1989, Electronic, Disco, ,
www.discogs.com/release/62794
# Roni Griffith - Desire
Roni ... Griffith - Desire (Metronome Musik GmbH) 0932.012, 12", 1981, Electronic, Synth-pop, Disco, , a
www.discogs.com/release/74606
# Roni Griffith - Love Is The Drug / That's Rock And Roll
Roni ... Griffith - Love Is The Drug / That's Rock And Roll (Vanguard) SPV 56, 12", 1982, Electronic, Di
www.discogs.com/release/116990
Roni ... Griffith - (The Best Part Of) Breakin' Up (Vanguard) VSL 5022, 12", 1982, Electronic, Disco, ,
www.discogs.com/release/159331
# Roni Griffith - Mondo Man
Roni ... Griffith - Mondo Man (Vanguard) SPV 37, 12", 1980, Electronic, Electro, Synth-pop, , Available
www.discogs.com/release/199048
# Roni Griffith - Desire
Roni ... Griffith - Desire (Metronome Musik GmbH) 0062.189, LP, 1982, Electronic, Hi NRG, Disco, Love Is
www.discogs.com/release/249271
# Roni Griffith - Desire / I Want Your Lovin'
Roni ... Griffith - Desire / I Want Your Lovin' (Metronome Musik GmbH) 0032.101, 7", 1982, Electronic, H
www.discogs.com/release/367165
Roni ... Griffith - (The Best Part Of) Breakin' Up (Making Waves) SURF 101T, 12", 1982, Electronic, Disc
www.discogs.com/release/459543
# Roni Griffith - (The Best Part Of) Breakin' Up / Voodoo Man
Roni ... Griffith - (The Best Part Of) Breakin' Up / Voodoo Man (Metronome Musik GmbH) 0932.013, 12", 19 ... 82, Electronic, Hi NRG, Disco, (The Best Part Of) Breakin' Up, Voo
www.discogs.com/release/480671
# Roni Griffith - (The Best Part Of) Breakin' Up / Spys
Roni ... Griffith - (The Best Part Of) Breakin' Up / Spys (Vanguard) VSD 35228, 7", 1982, Electronic, El
www.discogs.com/release/587358
# Roni Griffith - Desire / Love Is The Drug
Roni ... Griffith - Desire / Love Is The Drug (Vanguard) SPV 57, 12", 1982, Electronic, Funk / Soul, Dis
www.discogs.com/release/572166
# Roni Griffith
Roni ... Griffith
www.discogs.com/artist/Roni+Griffith
Ennyit.
-
Bocsi,de én is erre gondoltam!Te melyiket keresed?
-
sztakiba #9944 "Roni Griffith - (The Best Part of) Breakin'up" mert ez meg van. -
sztakiba #9943 Még is melyik oldalon (szám)??
Erre gondolsz "Roni Griffith - (The Best Part of) Breakin'up"???
(én figyelem a fórumot) ha más volt fenn (írd meg) nagyon megköszönném. -
Sztaki!
Nézz vissza 1-2 oldalt,megtalálod a Roni Albumot! -
sztakiba #9941 Jó éjszakát az ItaloFan-noknak!! 
Még mindig hajtom "Roni Griffith" és "Pam'n'Pat" (ex Ottawan) albumait.
Amit adok, talán ritkaság:
"cyndi lauper ft. sarah mc.lachlan - time after time (j & c remix)(6:23)[VBR]
-
Igen biztos
.
-
szlafko #9939 Biztos hogy Dyva ? -
Jó ötlet,csak gratulálni tudok hozzá! Én benne vagyok! -
Tudom,hogy ízlések és pofonok,de a moslék szó erre a zenére biztos,hogy nem illik (már ha erre is gondoltál a szó leírásakor),mivel akkor magát az általad és általam is csodált Laserdance-t is minősíted ezzel.A Laserdance nem évekkel a Primero előtt készítette a zenét,hiszen a Primero féle verzió 1987-es keltezésű míg a Laserdance féle Instrumentális verzió az 1994-es Orchestra-n jelent meg!
Egyebként egy kis infó :
Hotsound Megamix Vol. 2" (1988)-ben található ez a leírás (a mixet maga az általam is csodált és imádott Peter Slaghuis készítette - Isten nyugosztalja).
A mix legelső felvétele:
Primero - Oh Que Calor
Composed and Produced by Michiel van der Kuy
Ja! És én is imádom a Spaceshynt-et!
-
Újra megkérem bár off... Ha valakinek meg van Klaus Badelt - The Promise Original Movie Soundtrack Nagyon hálás lennék:-) -
Neked is Pajtás:-) -
vviktor1 #9934 Benne vagyok
Már megy a silo nálam is, pakolok még klipeket (rengeteg van) -
Na akkor én mára elindulok bulizni ,lehet meglessz ma már a nyertes ??
Na majd holnap kiderül.
További szép szombat estét mkinek!!
-
Ez tetszik csak ilyen instrumentalban létezik ez? -
Na mégegyszer!
Blue System-When Bogart talks To You
Klikk
Most sikerült felrakni Viktor!
9890??? -
vviktor1 #9930 Nekem is 2x
-
Nem ismerem ezt a zenét sajna talán vki más...
Legalábbis címről nem ugrik be