112174
-
az instrumental is kell??
-
ki melyiket rakja fel csak,hogy ne vagy 10-en töltsünk(új barátunknak) én már elindítottam az I want too-t -
Jól emlékszel Jules - You & me, az előző oldalakon egyébként lehet hogy már fönn volt, de ha nem segítséget biztosan kapni fogsz, csak légy türelmes. -
Légy üdvözölve körünkben! -
Sziasztok!
Kicsit új vagyok,de hála az égnek hogy idetaláltam.Király a fórum!!
Én is ezeken a zenéken nőttem fel,és még ma is ezeket halgatom ha tudom.
Sajnálom a mai fiatalokat hogy azokat a (szemét)ritmustalan gügyögéseket ismerték meg zene néven.Nem tudják mi a jó.Elég régóta hajtok két jó kis zenét.
Az egyik előadója a JULES nevű banda volt,a másiknak meg csak a címét tudom,
You and Me.Az is lehet hogy egy a kettő,nem tudom.
Ha valakinek megvan valamelyik vagy mindkettő akkor ezeket szeretném kérni,
ha feltenné valahová ahonnan letölthetem akkor nagyon megköszönném.
Előre is köszi! Király a fórum!! -
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, ha figyelmesen olvastad amit írtam, én nem vagyok ellene az ogg kiterjesztésnek, jónéhány felvételt raktam fel az előző oldalon (pl.:Samantha Fox) ilyen formátumban. Itthon is van néhány ilyen módon tömörített muzsikám. Szimi volt aki nem díjazta ezt az tömörítést, de ez az Ő szive-joga. Nálam a winamp lejátsza ezt is azt is. Abban igazad van, itt nálunk nincs nagy jövője, hiszen a felhasználók 99%-a mp3-at használ. Én egyébként ha tömörítésre szorulok akkor a 320 Kbs-t részesítem előnyben, nem célom, hogy minnél kisebb legyen a zenei fájl mérete, de azért még jó minőségű.
Szerintem több szót nem is érdemes erre pazarolni, mindenki döntse el melyik szimpatikusabb számára.
Üdv: Sanya -
Újabb pont az Easy CD-DA Extractor mellett...
-
Ez a kijelentés számomra csak hízelgő lehet...
-
Pont a multkor azt fejtegettük Claud-al, hogy ha mkinek faxa sebességü volna a nete akkor nem mp3-znánk hanem "ape or flack" lenne a befutó, de hát addig marad az mp3(én megvagyok vele elégedve+atraccal is)...
Egyébként amit a multkor felraktam Radiorama-t ape-ban 225mb volt és még igy is "csak" magas tömőrítési szintben volt pedig/Easy CD-DA Extractor/ van még extra magas és őrült tömőrítési szint is, de az majd 650mb lett volna,de még erre is azt mondta a Claud barátom, hogy kiváló minőségü lett...
Kiváló az Easy CD-DA Extractor!!!!!! (nekem nagyon bejött)
Üdv -
"miért, már vége van??!" 
Imyke, te írásban a geneteikai alteregóm vagy?!
-
szia maxhim!
bocs a sok rizsáért, de lefuttatok egy chkdsk-t a témával kapcsban....
Szimistyle és sanyaaa polgártársaimmal ellentétben nem vagyok ellenszenvben az "ogg"al, mert fél szemmel figyeltem és többször hallottam is ogg-os zenéket és picit foglalkoztam is vele.Hogy miért nem többet, annak csak az az oka volt, hogy akkortájt még kevés volt a szoftvertámogatottsága és legfőképp az elterjedtsége!
Való tény, hogy az ogg vorbis nyílt forráskódú (egyébként a már régóta licenszdíjas) mp3 alternatívájaként létrejött audio tömörítési formátum ugyanazon a bitrátán "jobban szól" vagy másképp mondva ugyanzat a minőséget kisebb méretben hozza (mondjuk ezt akár szubjektíven, mert kinek számít már mamár 50kbyte vagy akár 0,5-1 MB), ami nem csoda, hisz az mp3 gyökerei bő 10-13 évvel korábbra nyúlnak vissza, tehát nem hiszem, hogy Te már mondjuk 93-ban is ogg-oltál (mint ahogy írtad "szinte" egyidős az mp3-al, ami erős túlzás és ferdítés), hisz tudtommal az Ogg Vorbis első megjelenése 2000 májusa körül volt, bár az igaz, hogy azóta jól próbálgatja szárnycsapásait, csak közbejött neki mondjuk az AAC/MP4, ami "felsőbb szakmai körökben-multicégek" megintcsak máris nagyobb támogatottságot élvez (a WMA kívül, amit meg inkább csak a MS erőltet bele sok-sok pénzért az aszatli és egyéb audio hardvrekbe) és minőségben is tudja, amit már az OGG "talán" nem.(erre vonatkozóan még nem végeztem saját teszteket, de ha akarod lepróbálhatjuk)
A támogatottságot tekintve úgy érzem ugyanarra a sorsra fog jutni,mint egykor a minidisc atrac-ja, gyorsan jön, nagy a meglepetés, de aztán szépen csendben ki fog hunyni, mert üzletpolitikailag NAGY alternatívája van az AAC és a WMA személyében és jóval kisebb a felhasználói tábora.
Az MP3 meg azért tart még soká, mert eszméletlen nagy a felhasználói tábora és egy átlagember igényeit (otthoni terméktámogatását) gyorsan, olcsón és egyszerűen ki tudja elégíteni.
Szóval jó az ogg, de mennyi is az annyi és ez kinek éri meg, hisz a 128/64 mintaszöveget a wma-nál vagy bármelyiknél is túlzásnak tartom (hallás alapján), ez inkább csak jó marketingduma, amit nagy teszterek gyorsan meg is cáfoltak már minden hasonló audio formátumnál, ahol NAGYOKAT ígértek!És tudjuk,mindenki szeret túlozni a saját javára....
De akár erre a tesztre is nyitott vagyok....de csak pusztán kíváncsiságból!

bocsi a sok betűért.... -
konyi #10357 Ha valakit érdekel:
1 Monotones - Mono - 6.03'
2 Monotones - Edison - 3.14'
3 Monotones - Yesterday I saw an UFO - 5.00'
4 Monotones - Disco nyet - wodka da - 2.49'
5 Monotones - Zero to zero - 5.47'
6 Monotones - Big bang - 8.33'
7 Monotones - Monotone music - 2.39'
192 kbit/s
Monotones -
Breki-ről a "Kincs ami nincs" japánja jut eszembe... kétségbeesetten ragaszkodik a hitéhez, hogy már pedig odakinn tart a II. világháború...
-
Breki megint meglepett! 
Bár ez nem volt kétséges!
-
Most akkor ez már video-s oldal lett? Na majd egy hét múlva visszanézek:-( -
Továbbra is: iTunes
Vírusmentes a hely, profi, egyszerű, csicsamentes felület. A legnagyobb előnye, hogy működik...
Viszont nem ismer ilyen fos kiterjesztést, mint .ogg:-)))
Szimi -
szerintem CDex es amivel nem birkozik meg arra EAC -
szerintem -
Easy CD-DA Extractor 10 a te barátod. -
vviktor1 #10349 Mai klipek: ezzel a 6-osnak vége:
26. http://www.silo.ru/dl/files/186809469/raf_-_self_control__live___midem__85_.mpg.html
27. http://www.silo.ru/dl/files/223690117/round_one_-_in_zaire__formel_eins_.mpg.html
28. http://www.silo.ru/dl/files/133250516/ryan_paris_-_fall_in_love__formel_eins_.mpg.html
29. http://www.silo.ru/dl/files/592490083/sabrina_-_hot_girl__eurotops_.mpg.html
30. http://www.silo.ru/dl/files/81551297/savage_-_goodbye__live___polnish_tv_.mpg.html
31. http://www.silo.ru/dl/files/1809281575/silent_circle_-_danger_danger__eurotops__87_.mpg.html
32. http://www.silo.ru/dl/files/1144103537/silver_pozzoli_-_from_you_to_me.mpg.html
33. http://www.silo.ru/dl/files/856031592/the_twins_-_tonight.mpg.html -
vviktor1 #10348 Ebben Breki lesz az illetékes ... -
Köszi mindenkinek. -
Sziasztok!
Szükségem lenne vmilyen jó minőségű grabber progira,mivel ilyenem még nincs,de amiket találtam a neten,az az összes mind vírusözönnel terhelt,a védelmi-rendszerem,a Sunbelt CounterSky nem is engedi kibontani.Kérdésem:van e valahol vmilyen egyszerű de jó minőségű grabber,amit virusmentes helyről lehetne letölteni?!Vagy ez így már túl sok a jóbol? S lehetőleg magyar nyelvű is legyen,mert nem értek hozzájuk..... -
C.C.Catch - Silence (Promo Video)
Szép-szép :) -
Spagna - I wanna be your wife - VIDEO -
Még 1 klipp :
Name: Den Harrow - You Have Away (35MB) -
Teljesen egyetértek! Erről írtam az előbb : A legjobbnak tartják például az Azureust,de nekem sem jött be.BitComet-et is használtam,és semmi bajom nem volt vele,csak egy új rendszer után valahogy rátaláltam a qTorrentr és ez maradt a mai napig. -
Den Harrow - Tell Me Why (Live) - VIDEO -
vviktor1 #10340 Én bitcometet használok mert bevált, ismerni magyar meg mert csak, de itt volt ellenvetés is, majd megirják miért ne ezt... Előtte próbálkoztam azureussal is az annyira nem jött be valamiért. -
Egy nagy zene klippje :
Mauro-Buona sera, ciao ciao -
Én a qTorrentet használom.Lehet nagyobb tudású,több p2p-t használó,csicsásabb klienst használni,de semmi értelme,én már vagy ötöt próbáltam,de mindet ejtettem.Nagyon foglalják a rendszert és nincs semmi értelme egy csomó funkciónak amit beletettek.
A legegyszerűbbek a legjobbak,nem terhelnek csak szépen végzik a dolgukat a háttérben. A qTorrent ilyen én csak ajánlani tudom. -
Milyen programot ajánlatok a torrentről való letöltéshez? -
Itt talán :
Best of italo disco clips Vol.1-Vol.7 - Torrent -
Isten látja lelekem szívesen segítenék,de az én feltöltési sebességemmel semmire sem mennék! Feltöltök néha egy-két zenét,de azt is egy ítéletnap kivárni néha.Ha sikerül váltanom (3 Megásra) akkor majd más lesz a helyzet :
50k-val fog menni felfelé,azért az már jobb lesz :) -
vviktor1 #10334 Bár aki hajlandó torrentezni talán még rátalál, nem tudom seedeli-e még valaki... -
vviktor1 #10333 Na a 6-ost nyomom mert kérték, de többen is rákaptak, nem segítesz feltenni esetleg a többit is ? (a 6.-os ma meglesz, már nem sok van) -
Csak a klippekről jutott eszembe egy kicsit visszanézni :) Bár ez egy kicsit nagyon sikerült :) -
Kedves zebina!
Remélem ezt keresed:
Laser Cowboys - Radioactivity (From The Ucraine)
üdv:maxhim
-
hát ez az elején van mikor szinte csak én írtam -
Hát..vissza olvastam egy darabig :)