112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• bigalexander
    Tiffany - I Saw Him Standing There

160kilogigabit/megabit

http://www.bigalexander.netipar.hu/free/TIFF2.rar
  • Atomfix
    KONO - CLEOPATRA /320/

klikk
  • mari68
    EZER KÖSZÖNET ÖSSZE JÖTT!!!!THX
  • bigalexander
    megvan!!!!!
    Tiffany - I Saw Him Standing There
  • bigalexander
    Hali
    rákkatintasz és gyorsan figyeled hol számol vissza.bal közep tájon és megjelenik egy orosz duma aláhuzva.
  • Atomfix
    THE SHORTS - ANABELLA /256/

klikk
  • Trend Boy #15564
    Elöször is köszönöm ezt a hozzá szolást is, de azt hiszem ,mint az elötted felszolalók, te is magadd írányából nézve totál szubjektíven közelited meg a dolgot. Elöször is mi az hogy italo ? Aztán meg mi az hogy Euro-Italo ? Ja és ha itt tartunk, mi az hogy Modern Italo ? Sorolhatnám azt hiszem, és ebben azt hiszem egyet is értünk. Több éves tapasztalatom alatt sok "műkedvelővel", zenei írányzat szinpátia emberekkel, csupán katagoria örültekkel, és komoly gyüjtökkel is volt szerencsém ezt megvitatni, és én a következőre jutottam...

Minden embernek azaz italodisco amit annak érez !!!

Vegyünk egy példát:
    Manapság 100-val dolgoznak át regi italo zenéket. Neked az még italodisco, amit feldolgoznak ? Láthatod ez megint csak szubjektív. Nekem az, bár vannak olyan változatok, amelyeket magam már tárolásra sem tartok érdemesnek, de attól az még italodisco maradt. Vagy Még sem ? Sajna ez megint csak az én véleményem, és azt kell, hogy mondjam ez is szubjektív.

Az általad megjelölt zene, végül is olasz, de nem nevezném italonak, ráadásul már nincs is meg. Státusza: Törölve. Abból a listábol kb 100 zenének mondtam marad, a többi lecsó... nos itt van a másik feltevésedre a válasz is. Ha minden szemetet, sláger gyanús, és éppen futó slágereket is tárolnék, és mindet mp3-ba tömöritve, szerintem isten winchestere is zenével lenne teli.

Át szoktam szaladni az új zenéken is, van rá lehetőségem, és ez csak hetente kb 1000 szám. Egy laza számolással kiszámolható, egy év alatt terányi szemetet lehetne össze gyüjtögetni. Külön listában vezetem az Italodisco, Eurodisco, Funky, Magyar, Modern Italodisco, Modern Eurodisco, -kat. Listámat már csak ezért sem tenném közzé, mert talán ismerös a mondat:

Az infórmáció hatalom !!!

Mégegyszer, azért köszi a hozzá szólást, de azt hiszem talán másképp gondolkodunk arról a fogalomról Italodisco. Ez nem baj, s talán épp így jó, hiszen ettől vagy magad is egy gyüjtő egyéniség, és magam szintén.

Apróság, de nem elhanyagolható:
    (Nálam még az sem mindegy, hogy hogy szól az a zene, mert ha nem jól, hát akkor szakmám álltal teszek róla, hogy jó szoljón. (Hangmérnők)

Szépséges jó éjszakát mindenkinek, majd holnap...

• mari68
    IGEN!!!!!!!!!!!!!THX MEG AZ ARUBÁT IS KERESEM LEGALÁBB ANNYIRA MINT TE AZ OBI WAN-T!!!!!!!!!!!
  • mari68
    SEGITSETEK!!!!!HOGY LEHET EZT AZ ALBUMOT LETÖLTENI!!!!S.O.S.
  • mflex #15561
    Mari!
    Azt a 'passion'-t kerested?
  • bigalexander
    köcce legalább nekünk meglessz jo minöségben.
  • mflex #15559
    Udv Mkinek!
    En nem tudom miert,de a vesszos maganhangzoim vilagga mentek.
    Carterx a modik is mindig ezt mondjak..
    kereso!
  • Atomfix
    Tiffany - I Think We're Alone Now (Extended) 320

klikk
  • broller
  • Dióka
    igen ő,de passz a címe,az a beugrató.....
  • bigalexander
    cime?????
    Elöado Tiffany-?
  • carterx
    hát visszamentem 6 oldalt,de a "Roy - Shooting star" sehol sincs,szóljon már valaki ha látja,vagy csak vak vagyok mán.
  • Dióka
    !!
    szja!!!rég láttalak!még minden jó!
    neeeem! nem ez az,amit mutattam,ez megvan nekem is 1536kbit/s-ben!:))
  • Dióka
    ha gondolod, szívesen elintézem,hogy akár 1-2 terabájtnyi anyagod is villámgyorsan elérhetővé tegyük!!

bár hivatkoztál rá,hogy neked "majdnem mindened" italo-euro, de szerintem nem csak én,hanem mások is úgy érzik,neked már olyan mennyiségű zenéd van, amit ugyan valóban össze lehet gyűjteni az alatt a 17 év alatt(ha sosem válogattam volna le a trugyit a piaci kínálatból,akkor én is hasonló mennyiségű zenét raktározhatnék-de minek?értelme ennél a mennyiségnél pusztán saját részre erősen kérdőjeles), de az biztos, hogy cirka 20-60000 számnál már vagy fingod nincs,hogy mid van meg vagy sose válogattál semmiből sem, bármilyen szart is adtak ki italonak vagy euronak címezve (és abban nem volt hiány) megszerezted,pusztán azért,hogy "meglegyen".....pl. a super eurobeat és összes alfaja meg a hasonló kiadások 140-160bpm és afeletti förmedvényei 10-30 dal kivételével egy bazi nagy kakikupac, még tök részegen sem nevezném soha italonak vagy euronak,hanem a pokémonon felnövő eltorzult elméjű kis japcsi gyerekeknek gyártott tamagocsis nyivákolásnak,amiért európai ésszel fel nem foghatóan ott még pénzt is adtak....ezért a régi nasgyok (pl: ALEPH) még gyártották is, ha veszik,akkor adjuk alapon.....de biztos nem élvezetből,ami látszik is a zenéken....

és mindezt az érzésem csak erősíti az is, hogy a legutóbbi italo-euro listádban ez a gyöngyszem is benne van:

Schnappi Vs. Gigi D'agostino - Das Kleine Krokodil (Maxi Mix) (3:07)

ez a kis krododilos gyerekdal feldolgozás nálad euro vagy italodiszkó?!

ha nagyon szétszedném a teljes listádat(már ha egyszer felteszed), hamar kiderülne, hogy a klasszikus értelemben és e fórum kereteihez mérten (a sok a duplikációt nem is nézve) a zenéid nagyobb része csak legfeljebb azért italo vagy euro,mert olasz vagy német kiadó dobta piacra. SAJNOS sokszáz olyan hasonlóan italonak vagy euronak hívott cd került már az én kezembe is, amit csak poháralátétnek érdemes használni.
    persze megcáfolhatod ennek egy részét,de ahhoz prezentálnod kéne.....addig csak szimpla matematika a gyűjteményed, nem érték!
  • mari68
    HI!VALAKINEK E.GEORGE LA MOND:LOOK IN TO MY EYES ÉS CRISS WHITE:BLOU BLOODY NINCS MEG VÉLETLEN?
  • carterx
    köszi,akkor megkeresem,mert nem töltöttem még le.
    thx
  • Atomfix
    felteszem 320 pill....
  • Wind 67
    politika mentesem... az új postai logisztika
  • Atomfix
    nem kamuzok.....
    multkor is egy hét késés volt....
  • Wind 67
    Ne csessz fel !!!

legfeljebb megcsinálom +1x

• Atomfix
    HI Wind .....
    sajna még nem kaptam meg a cuccost...
    remélem megérkezik hamarosan....
  • bigalexander
    Hali

Tiffany - I Think We're Alone Now
    Vigyázat 128k

http://www.bigalexander.netipar.hu/free/TIFF.rar

Asszem Diobá ezt keresi jo minöségben ha vkinek megvan.
  • mflex #15543
    Hova tüntek a mag?nhagz?k?
    nem ?rtem...
  • Wind 67
    Húúúú Gyerekek !

Kihúzom a lábam kis időre és rögtön 2 lapnyi vitát kell végig olvasnom..... !
    Véleményem :
    mind 2 oldallal egyetértek..
    1. felöl -> holnap lebiluxolom a Bródin a rádió arhivumát és futtatom magam de nem prezentálok semmit
    2. felől -> minek döltök be mindennek

egyébként Én sem igazán tudok mit tölteni és nem is igazán vagyok oda a ("ritka jó") minőségé, másrészt belinkelném a keresett zenéim amikre vadászok és legalább úgy olvasnátok mintha busmanul írtam volna. Azért mert itt közkézen forognak a 12/1 tucat zenék még nem kell lenézni a másikat... Úgy gondolom aki akar segítsen (önzetlenül) aki nem akar csendesen olvasgatson és a "one for You one for Me" alapon szóljon hozzá (Én is ezt teszem).

bocs a kritikáért
  • Atomfix
    egyik nagy kedvencem volt.....

BLACK LACE - I SPEAKA DA LINGO

klikk
  • mflex #15540
    Akik r?gebben itt vannak,tudj?k nem igaz?n vagyunk j?ban Maxhim-el(tal?n nem mindig lesz igy),de most egyetértek Vele.
    Trend ez egyenesen xar.
    szint?n mag?nv.
  • Atomfix
    Valakinek esetleg nincs meg:Poptarisznya igy kezdödött anno...

AZUL Y NEGRO - NO TENGO TIEMPO /320/

klikk
  • maxhim
    Tényleg nem akarok kötözködni,de ezt nem kellett volna.Lehet,hogy van akinek tetszenek ezek a házi készítésű semmiségek,de a magánvéleményem az,hogy aki csak ennyire ért hozzá,az inkább ne bántsa az eredetit.Ezen az alapon lehetne csinálni egy 100 perces számot is belőle!Letöltöttem,de ez bizony Delete!
    De ismét mondom,mielőtt valakit megsértenék,hogy ez a magánvéleményem.
  • sanyaaa
    Nem hagytam ki előző oldalakon van, lehet le is töltötted már Roy - Shooting star című maxija
  • Trend Boy #15536
    oké felejtve...
  • Trend Boy #15535
    Facts & Fiction - Melody D'Amour (Zszs Ultra Special Mix)
  • Atomfix
    Csak a zenére koncentráljunk ...
  • Atomfix
    ellnézést kértem mindenkitöl,szerintem hagyuk a témát.....
  • Trend Boy #15532
    Ekkora arc vagy ? Akkor te is menny szépen tüntetni. (Azt verd szét az országot, majd mi adófizetők kifizetjük... ) No ilyen arcok aztán kérhetnek bármit, felejtős ebben a hangnemben...

Emce kb még 10 perc és kapod...

-) Trend Boy Hatás
  • carterx
    sanyaaa!!! a 07-es számot kihagytad nem?