A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ZZ Top - Eliminator
ZZ-top - Greatest Hits <2002>2002> - Ezen igazából minden rajta van,ami számít.
Italo Forever !!!!
a "speciális kódolás" miatt egyszerûen nevezd át a fájl kiterjesztését aom-rõl mp3-ra!
Atrium - A1 Doctor Jekyll (Jekyll Version)
Atrium - B1 Doctor Jekyll (Hyde Version)
Atrium - Doctor Jekyll (Front)
Atrium - Doctor Jekyll (LP Picture)
Italo Forever !!!!
Rég voltam, de közben átfutottam az elõzményeket is és még volt egy 15 éves (egyben elsõ) osztálytalim is....
gratula a szülinaposoknak és a friss trónörökösöknek is,
de jókat derültem és okultam is a pro és a kontra elméletekbõl is
Ez nem épp italo,de 80-as és akkor szintén népszerû irányzat volt, ami nekem tõlük azóta is egyetlen pár kedvencem, mely azóta is kakukktojásnak számító lemezükrõl való

tehát õk,ahogyan nem sokan ismerik
ZZ TOP-DELIRIOUS (85)
ZZ TOP-STANGES (85)
Meg 3x16-ok is vannak itt és õk is jól érzik magukast, tetszik nekik az oldal.
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
irtora dinamikus ez a forum alig birom behozni a lemaradast. de nem adom fel.
ha yol ertettem, nem csak olyanok vannak itt akik a nyocvanas evekben voltak DISCO kiralyok!?
egyre tobb fiatal arccal talalkozom, aki meghallja az ilyen zenet es azt mondja: kiraly, honnan van?
Play it loud!!
Ugy látszik a silo-nak vége!
Itt van a 2 Laserdance szám...
http://www.speedyshare.com/804690489.html
What about the forests?
Nincs meg véletlenül valakinek az I Love Disco Diamonds Vol.2?
Üdv.:selgab
Hétfõn estefelé leszek már csak, akkor beszélhetünk róla...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
Nekem ez így elég,szerintem ezt is minõségnek hívják.
Bocs hogy hosszú voltam.
Red Flag - The Crypt (LP)
Italo Forever !!!!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
A legújjabb "italo fannak" és szüleinek sok boldogságot és jó egészséget kívánok!<#taps>#taps>
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Megis súgom miért: Igazából ha valaki vesz egy márkásabb cuccost, amiben van 5x100W, vagy 7x100, vagy hasonló, ott igazából csak egy pici gáz van. Feltételezük fel, hogy igazi élet emulációs hangerõn hallgatod a filmet (A beszéd, az valós beszéd hangerõn, a robbanás, peddig, mintha benne lennél, valós hangerõn szól.)Hiszen ez lenne az értelme a házimozinak. DE, legalábbis ezt szeretnéd... Az egyben lévõ cuccok hátránya itt lép be igazán, mert hiába van teljesitmény, és egy jó proci egy dobozban, sajna a készülék ön szabályozás alatt áll. Ez azt jeleneti, hogy egy hangban izgalmasabb jelenetnél, beossza a teljesitményt, és oldalakból csipked rendesen, mert valójában õ mindig az össz teljesitményhez fog igazodni. Mondanom sem kell, egybõl megis változik a hangmérnõk álltal felálitott hangkép. Picit tompulnak a hatások, és azt hiszem innen magad is rá jössz a többi pici, de valójában idegesitõ "csórásokra" ! Nos ez a probléma veszik el ha valaki mono blokos rendszert épít.
A hely szerintem nem elhanyagolható dolog, de egy 5x5 szobában is elég jól meg lehet csinálni a dolgokat, ennél nagyobb még saját szakmai ajánlásomban sem szükséges, talán csak akkor, ha valaki épp az újjonan megjelent 198 cm átlós plazmára fáj a foga. (Az örült japánok<#vigyor2>#vigyor2>) Illentve, ha iszonyú mennyiségû pénzel, és nem ésszel rendelkezik..
Bár én nem tettem közismerté a rendszerem, de elhiheted félelmeteset szól egy jól beállitot házimozi rendszer.
Itt olvastam viszont mások álltal leírt rendszereket, s ha valaki gondolja, fontolja meg az ajánlatomat, érdemes: Ne a DVD playert használd audió CD-k lejátszására. Sokkal rosszabb a hangjuk, mint ha a régi CD deckkeknek. Inkább tartsd meg, vagy tedd vissza rendszerbe a régi jó bevált CD lejátszódat.
Hello DjOldfish, felkeltél az F1-re?<#fogmosas>#fogmosas>
www.magnokazetta.hu
Free Enterprise - Make It On My Own
http://www.sendspace.com/file/1shlbv
Jóccakát!
Man Parrish - Heatstroke (Original Extended Mix) (7:39, 192kbps)
http://www.mytempdir.com/962131
-
http://www.bigalexander.netipar.hu/free/IMAGINATION.rar
npp - GRAT
- valamiér'...mer' elbénáztam:)) -
Javítva, Duran Duran - Notorious 256
http://www.sendspace.com/file/y3o511
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
Ha már leírtátok a cuccotokat,én is hadd tegyem ugyanezt:
Egy Panasonic DVD-hez és egy DV-525 Pioneer DVD-hez,egy Yamaha RXV 640RDS és egy 6.1-es Magnat rendszer csatlakozik.És hogy a régi szép (magnókazettás) idõkre is emlékeztesselek benneteket <#hamm>#hamm> (bár biztos nem felejtettétek el,hisz azt nem is lehet),van még egy Pioneer CTW 606DR Digitális Dolby-val ellátott DECK is a rendszerben.Ez utóbbit el nem adnám semmi pénzért!
És egy kis link is,hogy ne OFF-oljak :
Max & Co.-Passion of fire (Radio Version)
Italo Forever !!!!