A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlterEgo5561
Gratulálok. Csak így tovább! Harmadik ?

Jól beszélsz, de a kábel minõsége csak akkor fontos amig kilépsz a gagyi kategóriából, ha már meg tudod örizni a rendszerben az elemek elönyit akkor annál jobb kábelek mint amivel ezt elérted nem igazán kellenek....
nézem nap - mint nap hogy veszik a népek a bögre mozikat amire rá van irva hogy 800-1000watt - ezzzel már akár hajat is lehet szárítani - és várják a messiást hogy most aztán hude-klafán-egetrengetöen-baromira jól-hetedhatárra szoloan-királyság lesz otthon....ja föleg ha mp3-at nyom rajta nyolcvanadik tömörítésben wav-ból mp3 meg igy tovább....
személyes tapasztalatom - hogy néhányfim magyar 5.1 szinkronja olyan gyatra hogy sirni tudnék.....viszont némelyik 2.0-ásából a jó kis denon-om remek hangot generál a 6 hangszóróra......

a sub felvetéssel egyetértek.......
a mono- blokk dolog nem piacérett hazánkban, meg ahhoz akkor már szoba is kell...
kevés embernek van erre pénze - meg ideje - már megterveztem a saját házimozi szobámat, de teknika nélkül is rengeteg lové kell hozzá.....na kicsit elkanyarodott afórum, nem biztos hogy ez mindenkit érdekel......

www.magnokazetta.hu

broller
Duran Duran-I Don't Want Your Love 256

http://www.sendspace.com/file/hjfx46

Már csak egy bibivel érdemes foglalkozni, ha minden elemed, kb minõségben egy színtû, akkor álltalában egy valamin buknak rengeteget az emberek...

KÁBELEK !!!

S ha tényleg jót akar valaki, akkor néha a kábelek árai, több készülék árát is képesek kiteni, sajnos 😞

Viszont érdemes rá költeni...

Más:
Iszonyú külömbséget érezhetsz egy házimozi rendszerben, ha külön mono, vagy párhúzamos mono blokokkal hajtod ki az oldalakat. S még valami. Az sem mindegy, hogy a mélynyomó teljesitménye igazodik e az adott szoba m3-hez, hiszen ha alatta van, akkor már nem az igazi, ha felette, akkor meg mindent elnyom...

Szép estét mindenkinek...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Mflex!
köszi , dolgoztam érte eleget, 2 melóhely meg rengeteg túlmunka, de akkor meg idöm nem volt élvezni....az mondjuk most se sok....<#vigyor2>
a felsorolásba egy 750-es Esprit-es kazi deck, asztali minidisc már bele se került, a bakelit játszót meg korábban irtam...

viszont egy jó sub - ra kinek van ötlete, bár tudom hogy a fórumnak nem ez a témája, de bepróbálom...hátha....
nekem klips audio vagy mourdant-sourt lebeg a szemem elött, csak a buksza még várattatja egy kicsit....<#nemtudom>

www.magnokazetta.hu

broller
Duran Duran - Skin Trade 256

http://www.sendspace.com/file/hiusyd

mflex
Pazo!
Grat!
Durva a hifid.
:-)
Ugyan nem tudom Member haverom mikor jön a forumra,de majd megkerjuk o is irja le a rendszeret.
erdekes lesz...

What about the forests?

Remek választás.....nálam a házimzi a denon és celestion szett kiegészitve egy batár quadral base centerrel igy már 6.1, az audio pedig pioneer erösítö, onkyo cd és b&w dm602s3......
látom van még aki a misöségért hajlandó áldozni

www.magnokazetta.hu

broller
Duran Duran - Notorious 256

http://www.sendspace.com/file/iqg8ns

bigalexander
hali mindenkinek .
mflex kiprobáltad csak kiváncsi vok a véleményre.

mflex
Holnapig varok vele.
ha nem lesz jo felteszem mashova.

What about the forests?

DJ Skyline
leszedtem, kösz! bár az elsõ kettõ szám linkje még mindíg nem megy!

mflex
NPP!
GRATULALOK!!!
:-)

What about the forests?

broller
Grat.

broller
Duran Duran-A View to a Kill 256

http://www.sendspace.com/file/iqg8ns

mflex
Szia Pazo!
Nem szegyenlos a dolog.
Az erosito es a dvd Harman Kardon a hangfalak Jbl mind a 8.
2 honaposak
Udv

What about the forests?

Örömmel jelentem, hogy mint legfiatalabb italo fan tegnap este 1/2 10-kor megérkeztem. Súlyom: 2600 gr, hosszam: 49 cm. Mindenkit üdvözlök, és jó zenehallgatást kívánok: ifj. npp Ui: anyukám jól van, apukám meg másnapos!
DjOldfish : irtam privire....segíts lécci.....<#csodalk>

www.magnokazetta.hu

Oké...mára feladom....<#merges2>

www.magnokazetta.hu

mint új forumos had járuljak hozzásandra

italo jöhet minden mennyiségben

kösz wazze, rájöttem ...talán most...<#falbav>
max him - japanese girl 320 85 instrumental 5:53

www.magnokazetta.hu

DjOldfish
sajna Pazo nem megy<#nemtudom>

Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"

Ha minden frankó volt akkor sikerült egy bakelit side b -röl egy instrumentalt feltenni 320-ban
max him - japanese girl 320 85 instr 5:53

www.magnokazetta.hu

Samson 68
Nem történt semmi!

akkor bocsi és én kérek elnézést<#gonosz3><#gonosz3>

www.magnokazetta.hu

Samson 68
Igen, azért nem írtam a nevet.

Te az Elecktro 55 -re gondolsz a Király u 55-ben...bocsi de gondolom a minõségrõl dumálunk nem a reklámról.......hát igen audioban ott valóban vannak holmik.......

www.magnokazetta.hu

Samson 68
Üdv mindenkinek!
A minõségrõl jut eszembe, Pécsett a Király u-ban szoktak lenni nagyon jó készülékek. Érdemes néha benézni.

Mfex ! Köszi hogy megosztottad cukivagyokot 😊)
Full rámtört az extázis...😊)

Van állítólag új Bobby O album? Tud valaki valamit? Egy 7 múlva kapok róla 1-2 dal demoban , majd jelzem miyen.....

www.magnokazetta.hu

DjOldfish
Hello All!<#integet2>

Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"

A bakelit játszóm igazából semmi extra, mondhatni átlag embernek simmit mondo :
japan LUXMAN, jelenleg egy ortofon tûvel, és direct drive - os......
De nagyon fontos a renszerben hogy mi csinál az alacsony jelbõl vonalszintû jelet? Ehhez kell egy jó stereo erõsítõ azt ennyi......
Bármilyen jó cuccod lehet ha a rendszer valamelyik eleme kakukkkkkkktojás akkor bukott a dolog, kell ugye jó hangfal is, meg jó cd.player is......nem dvd mert annak azért más a hangátalakító áramköre (persze nem a felsö kategoriásé)......

Mflex neked mid van? - utalás a hifibuzi irásodra - Ha szégyenlös a dolog akkor ird meg privire...

Képzeld Chris2000 ha ilyen mpháromban akkor milyen lehet audióban, cd-re mentve, kicsit jobb motyon....hmmmmm<#wow1><#wow1>

www.magnokazetta.hu

Bocs 5:32
Ha 192 kb/s-os 6:34-es verzió megfelel azt fel tudom tenni.
Köszönöm szépen, de a silo nem megy sajna!
mflex
Ez nálam a n1! mit italo!

Bexarás micsoda hülye idióták vannak manapság!
Csúcs a zene és video klipp... nincs rá szó<#boxer><#violent><#boxer><#violent><#violent><#gun>

What about the forests?

mflex
Csak 128-as :-(

What about the forests?

Claud
Ez nincs meg neked 320-ban: THAI BREAK-FLOWERS IN THE RAIN (4:58)? Esetleg másik verzió?

Egyébként erre a gondolatra tényleg inkább én is<#pias>

mflex
Lehet,hogy ezután mindeki csak nézne nem "HALLGATNA"<#hehe>
Milyen jó a jetaudio nézni, én már ki is kapcsoltam a hifit...<#pias>

What about the forests?

Claud
Nem tudom mit gondolt ez a Bence gyerek, hogy mi elkezdjük majd kamerázni a JetAudio-t vagy Winamp-ot amikor hallgatjuk a 80-as évek zenéit<#conf><#csodalk>

mflex
Lehet ,de azota megállt a tudomány náluk,vagy mindenki kamerázza ,hogyan játszik...
Hihetetlen élmény lehet<#vigyor5>

What about the forests?

Claud
Én már nem láttam,de ha ezt írtad akkor én sem értem miért törölték<#eplus2>

AlterEgo5561
á=é

AlterEgo5561
Gondolom az, hogy snoopy kutyus idejött és összesz@rta a zöld-fehár-piros színû, ZYX mintázattal ellátott szõnyegünket és õ ezt viszont nagyon nem szeretné... 😊

mflex
Mármint láttam a hsz-ed ,csak nem értem miért törölték..<#nevetes1>

What about the forests?

AlterEgo5561
Nem tudom, hogy láttad-e....

mflex
láttam ,mi volt vele a bajuk?

What about the forests?

AlterEgo5561
Törölte az elsõ "háeszemet".... Grrr

Claud
Hali! Eddig Téged 2 témában hallottalak ingerülten nyilatkozni! Tényleg fáradt lehetsz!<#nevetes1>