112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• mann
    Johet, engem erdekel :)
  • Italo forever
    Hogy ezt már mióta keresem....
    Érdekel valakit még??

• Italo forever
    Így külön sajnos nincs meg de itt van az album, amin rajta van ez is!
    320kbps/Stereo/SHQ

1 [02:56] Babe - I'm Rock Machine
    2 [02:28] Babe - Thick-A-Thumps My Heart
    3 [03:41] Babe - Mister Blitzer
    4 [03:13] Babe - Kicks After Six
    5 [02:42] Babe - Rock Me Once... Rock Me Twice
    6 [02:18] Babe - V For Victory
    7 [03:49] Babe - The Kiss
    8 [02:38] Babe - Hello Magnifico
    9 [03:51] Babe - Watch Out For The Big Jump
    10 [03:47] Babe - My Malaysia
    11 [04:39] Babe - Tigers Play Too Rough For You
    12 [04:16] Babe - Billy Joe

A linket priviben!
  • Frenky70
    Nem igazán
  • mann
    amugy nekem most nemmegy az ftp, masnal muxik?
  • mann
    Breki erre van linked? DVD Audio Files Splitter 1.1 mert akkor kiprobaznam en is ...
  • Italo carlos
    sziasztok!
    keresem:
    J.D.J-FANATICAL MAN information....
  • Italo forever
    Fent van az ftp-n a user-ban!!
  • nagyfej
    Hali. segitsetek.letöltöttem egy depeche mode albumot.Azt irja dts5.1. átlagban 50 megás vaw filek vannak.Mit csináljak hogy le tudjam játszani,akár házimozin is??üdv
  • ivon
    Köszönöüm Wicked Belzebub-nak "Brotherhood of man" feltöltést.
    Nagyon örültem neki, tudniillik én már hamarosan benyelem az ötödik
    X-et, ezért ezekkel a zenékkel voltam tini.
    Légyszi segítsen valaki! Ezt keresem:
    BABE - I'M A ROCK MACHINE
  • bigivan
    Körmend
  • Frenky70
    Engem igen
  • Italo forever
    Találtam egy ilyen válogatást! Érdekel valakit?
    345mb - 256kbps

cd1
    01. 'Cause You Are Young
    02. I Can Lose My Heart Tonight
    03. You Shot A Hole In My Soul
    04. One Night's Not Enough
    05. Strangers By Night
    06. Stay
    07. Jump In My Car
    08. You Can Be My Lucky Star
    09. Heartbreak Hotel
    10. Picture Blue Eyes
    11. Tears Won't Wash Away My Heartache
    12. V.I.P. (They're Callin' Me Tonight)
    13. You Can't Run Away From It
    14. Heaven And Hell
    15. Hollywood Nights
    16. Born On The Wind
    17. Wild Fire
    18. Stop - Draggin My Heart Around

cd2
    01. Good Guys Only Win In Movies
    02. Like A Hurricane
    03. Smokey Joes Cafe
    04. Are You Man Enough
    05. Dont Be A Hero
    06. Soul Survivor
    07. Midnight Gambler
    08. Dont Wait To Long
    09. Dancing In Shadows
    10. House Of Musik Lights
    11. Dont Shoot My Sheriff Tonight
    12. Do You Love As You Look
    13. Backseat Of Your Cadillac
    14. Summer Kisses
    15. Are You Serious
    16. Night In Africa
    17. Heartbeat City
    18. Baby I Need Your Love
    19. Little By Little
    20. Nothing But A Heartache
    21. If I Feel Love
    22. Fire Of Love

cd3
    01. Cause You Are Young
    02. I Can Lose May Heart Tonight
    03. Heartbreak Hotel
    04. Heaven And Hell
    05. Are You Man Enough
    06. Soul Survivor
    07. House Of Mystic Lights

• Italo forever

Patrick Cowley - Megatron Man 87' 320k
  • Szuszidi
    THX!!!
  • Frenky70
    Nagy volt a műsor !!!
  • Frenky70
    Nem volt
  • Szuszidi
    Na menetem kicsit kikapcsolodni kösz hogy hallgatatok!
  • Szuszidi
    nem rémlik!!
  • Italo forever
    Én nem emlékszem ilyenre!
  • Breki33
    Ez volt már?

Super Disco Hits (Vol.1)

01 - Bad Boys Blue - Come Back And Stay
    02 - Sabrina - Boys
    03 - Joy - Valerie
    04 - F. R. David - Words
    05 - Gina T. - Tokyo By Night
    06 - Silicon Dream - Andromeda
    07 - Roger Meno - What My Heart Wanna Say
    08 - Radiorama - Aliens
    09 - Arabesque - Stop Crying For The Moon
    10 - Fancy - Fools Cry
    11 - Flirts - Danger
    12 - Scotch - Delirio Mind
    13 - Sandra - Crazy Juliet
    14 - Mr. Zivago - Little Russian
    15 - Monte Kristo - Girl Of Lucifer
    16 - Mauro - Buona Sera Ciao
    17 - Savage - Goodbye

Super Disco Hits (Vol.2)

01 - Mike Mareen - Agent Of Liberty
    02 - Digital Emotion - Go Go Yellow Screen
    03 - Sandra - Stop For A Minute
    04 - New Baccara - Fantasy Boy
    05 - K.B.Caps - Do You Really Need Me
    06 - Fancy - C`est La Vie
    07 - Mozzart - Money
    08 - Savage - I`m Loosing You
    09 - Itallian Boys - Forever Lovers
    10 - T. Ark - Count On Me
    11 - Joy - Gimme, Gimme All Of You
    12 - Moon Ray - Comanchero
    13 - Scotch - Plus Plus
    14 - Bad Boys Blue - Hungry For Love
    15 - Silicon Dream - Marcello The Mastroianni
  • Italo forever
    Patrick Cowley - I Wanna Take You Home 320k
  • Italo forever
    Patrick Cowley - Get A Little 320k
  • Breki33
  • Italo forever
    Patrick Cowley - Menergy 320k
  • Italo forever
    Patrick Cowley - Thank God For Music 320k
  • Italo forever
    Patrick Cowley - Megatron Man 320k
  • Breki33
    Mottója: „Az életed meggyilkol téged”
    Falco: posztumusz tündöklés

Kilenc éve, hogy az eddigi egyetlen híres osztrák popzenész, Falco Dominikán részegen, drogokkal telepumpált vérrel belehajtott egy kisbuszba. Ezen a héten ünnepelhette volna ötvenedik születésnapját, ha a popsztárság minden mélységének kikutatása helyett inkább azzal törődik, amire valóban volt tehetsége: a zenéléssel.

[1]
    Falco sírja zarándokhely lettDalai, mint a „Hoch wie nie", vagy a „Der Kommissar", illetve a „Jeanny" a mai napig népszerűek, hála a reklámoknak. A bécsi központi temetőben örök nyugalomra helyezett férfi sírjánál élénk „megemlékező kultúra" fejlődött ki. A Falco számaiból készült két musical olyan sikereket hozott halála után is, ami sem Kurt Cobainnek, sem Jim Morrisonnak, de még John Lennonnak sem adatott meg. Az Osztrák Posta 2006-ban egy külön bélyeget is kiadott az ő arcképével. Lemezeit, pedig ismét millió számra adják el.

Falco Bécsben született, két ikertestvére még a szülés során meghalt. Zenei tehetségére már korán fény derült: negyedik születésnapjára zongorát kapott ajándékba, ötéves korában pedig megállapították, hogy abszolút hallással rendelkezik.

Jazz-tanszakon végzett a bécsi konzervatóriumban, eredetileg basszusgitáron játszott Stefan Weber hard-rock együttesében, a Drahdiwaberlben. A legnagyobb hatással a Beatles, Cliff Richard és Elvis Presley zenéje volt rá.

Szólókarrierjét 1980-ban kezdte, amikor is három lemezről szóló szerződést írt alá az egyik kiadóval. Művésznevének eredete egy rövid, Nyugat-Berlinben töltött időszakra vezethető vissza. 1977-ben itt tévéközvetítésben látta az NDK-s síugró, Falko Weißpflog nagy ugrásait, amelyek lenyűgözték. A sportolóra a közvetítők ragasztották rá a Falke (azaz Sólyom) becenevet, amelyet Hölzel aztán „angolosítva" saját céljaira használt fel.

[2]
    1985-ben átütő sikert ért el a Rock me Amadeus című dallal, amelynek alapötlete a klasszikus osztrák zeneszerző, Wolfgang Amadeus Mozart zenéjéhez való visszanyúlás volt, és amelyet az Oscar-díjas Amadeus című film tett világhírűvé. A szám az első olyan német nyelvű dal volt, amelynek sikerült felkerülnie az amerikai slágerlisták első helyére. Ugyancsak ismert volt az 1982-es Der Komissar című rap-jellegű dal, amelynek angol verziója is siker lett.

Egyes dalai durva szövegük miatt vihart kavartak. A Jeanny címűt például Németországban és Hollandiában számos DJ nem volt hajlandó műsorára tűzni. Ennek oka az volt, hogy a szám egy fiatal lány eltűnését meséli el a tettes szempontjából. A dalhoz készült videoklip csak felerősítette a kritikus hangokat.

1988-ban megjelent ötödik lemeze, a Wiener Blut nem hozta meg a várt sikert, így Falco lemondta az albumhoz kapcsolódó turnét. Kezdeti sikereihez az 1992-es Nachtflug című lemezzel tudott visszatérni; a Titanic című angol-német kétnyelvű szám ismét előkelő slágerlistás helyezéseket ért el. 1996-ban áttette székhelyét a Dominikai Köztársaságba. Ebben az évben jelent meg Naked című kislemeze - az utolsó, amelyet még megélt. 40 éves korában autóbalesetben szerzett fejsérüléseibe halt bele Puerto Plata üdülőhelyen a Dominikai Köztársaságban, miután egy autóbusszal ütközött.

Falco személyében két egymással szembenálló identitást figyelhetünk meg: egyrészről, a szerény, kissé gátlásos, tehetséges, 1957-ben, Bécs városában napvilágot látott Johann Hölzelt, másrészről a „megcsinált" művészfigurát, Falcot, aki egy Versace öltönyös, arrogáns és nárcisztikus jellemű kép, korábbi sikereitől túlterhelve kábítószerekre és alkohollal kapcsolatos kihágásokra hajlamos. Ez a kép falta fel és döntötte romba a tehetséges Hölzel életét.

Pályafutása teljesen önhibájából vált tragikussá, mert zenész helyett, amihez tehetsége volt, popsztár akart lenni - ahogy ezt ő maga fogalmazta meg korábban. A tehetséges zenész - aki a végén már teljesen háttérbe szorult benne - nagyobb népszerűségre vágyott, amit az elmaradni látszó sikerek mellett sem volt hajlandó feladni. Drámai karikatúrája azonban stílusépítő ismertetőjegyévé vált: kihívóan távolságtartó gesztikulációja, felhúzott barna szemével és előre tolt állal, mindehhez járuló szaggatott, erősen ritmizált és bécsi-irodalmi német-angol keverékű intonációjával olyan kisugárzásra tett szert, mely nem csökkentette produkciójának értékét.

Dalai keletkezésének sorrendje egy sajátos képet rajzol ki: a korai évek magabiztos, öntudatos klasszikusai után, melyek Falcót az amerikai slágerlisták csúcsára repítették, később melankolikus, veszélyt sejtető hangzású dalok jellemezték, melyekkel már sokkal kevésbé sikeres karrierszakaszba lépett, amint ez kiderül az általa írt sírversféle költeményekből is. Egy dolgot mindenesetre Falco már elég korán tudott: „Az életed meggyilkol téged."
  • Breki33
    SLÁGERLISTA
    Halott énekes az élvonalban

Ausztria könnyűzenei történetének legnagyobb világsztárja, Falco február 19-én ünnepelte volna az ötvenedik születésnapját. Ebből az alkalomból került a boltokba a slágereit, emlékezetes dalait felvonultató Hoch wie nie című duplalemez. A Johann Hölzel néven Bécsben született zenész-énekes a dzsessztanulmányai után evezett popzenei vizekre. Az anyanyelvén, németül előadott Rock Me Amadeus című slágerével 1986 tavaszán még az Egyesült Államokat is meghódította, három hétig vezette vele a Billboard magazin kislemezlistáját, albuma, a Falco 3 pedig az amerikai eladási összesítés bronzérmes pozíciójáig jutott. A sztár 1998. február 6-án a Dominikai Köztársaságban hunyt el autóbaleset következtében. A jubileum kapcsán kiadott válogatáslemez természetesen a német nyelvterület mindhárom országában az eladási lista élvonalában debütált: Ausztriában a csúcson, Németországban a második, Svájcban az ötödik helyen. (puha)

• Breki33
    énis 2 órányira kb

te merrefelé?
  • bigivan
    Persze, regisztrálni kell rájuk !!
  • bigivan
    Néhány beszerzési forrás. Én messze lakom Pesttől, így mindig itt szerzem be vmelyiken a jegyeimet, s mivel sokat járok koncertre, külföldre is, tudom, hogy ezek megbízható, jó irodák !

Ez az egyik
    ez a másikEz a legjobb
  • Szuszidi
    Megoldjuk valahogyan!
  • Italo forever
    Az baj!
    Ha tudnám az előadót akkor leírnám, hogy melyikre gondoltam de nem ismerem..
  • Szuszidi
    Nem voltam bent a gépnél nem tudom mire gondolsz!
  • Italo forever
    A tequila előtti zenéről van szó
  • Italo forever
    Ja és persze ha megvan valakinek, akkor tolja már fel légyszi!!!!
  • Italo forever
    Ennek ki az előadója, ami most szól!!!!!!!!
    Ezer éve nem hallottam!
  • Italo forever
    ÖÖÖ, nem....
  • Szuszidi
    THX!