112174
-
Pet Shop Boys - Aurally ( I, II & III )
megy fel az ftp-re -
csak a végére reagálnék
igen segítenek sőt ajálanak, mondjuk engem már ismernek és akárt privátban is segítenek és ajánlanak
mit gondolsz, hogy kaptam a múltkori maxi-kat tartalmazó oldal címét?
És nem kell jól beszélni angolul két fórum kell
pl egy "80asevek" from hungary illetve egy ugyanilyen request fórum vagy wanted
aztán csak a számcímet kell beírni esetleg egykét szót hozzá
deha valakinek ezse menne mint mondottam én beírom ha úgy van belinkelve, hogy a számcím is látszik.
De ez nem kötelező számomra mindegy én sokszor megtalálom amit keresek, deha vkinek valamelyik szám gyorsan kéne jól jön mint már jópárszor bebizonyosodott. -
zsoltford mappában 7.:
CHAYA - RUSSIAN AFFAIR ( EXTENDED )
CHIP CHIP - NEVER SAY GOODBYE ( EXTENDED )
CHRIS NORMAN - SOME HEARTS ARE DIAMONDS ( 12'' VINYL MAXI )
CHRISS - SWEETS FOR MY SWEET ( EXTENDED )
CLAUDIA T - ROCKET TO YOUR HEART ( EXTENDED )
CLAUDIA T - WACH ME ( EXTENDED )
CLICK - DURI DURI + BAILA BAILA ( EXTENDED )
( 320 ) hibátlan, garantáltan! -
egyetértek az álltalad leirtak 95%-ával, nem tudok angolul csak talán 5 szót, de hidd el segitekek ha felteszed a kérésed oda, illetve ide is.
én legalább is itt is igyekeztem teljesiteni egy-egy kérést, de ha nincs meg sajna nem megy...
én álltalában ugy járok ha keresek valamit az tuti nem lesz meg, de a látóterembe kerül sok kiválóság...
dehát a sok vélemény az jó, azon van mit vitani, megbeszélni, egyetérteni vagy éppen nem, de mindenképpen fontos,hogy legyen vélemény...
köszönöm -
Ez itt
Regizz be és meglátod -
egyeki #39203 Bocsi, de mi is az a capish ??"programozó" -
Én direkt vártam, hogy tőlem okossabbak mondják el a véleményüket erről az ötletről, de úgy látom senki nem mozdul rá!
Igazából én sem értem pontosan a lényegét ennek a dolognak de nyilván jó ötlet ha többen egyetértenek vele, de idáig nem tolonganak a javaslatokkal...
Én csak a magam véleményét tudom elmondani, ami nem más, hogy nekem speciel jó volt így a fórum ahogy volt!
Sőt régebben még jobb volt hiszen ha valakinek hiányzott egy zene amit régóta keresett azt itt kérhette és ha megvolt valakinek meg is kapta!
Nem kellet egy egész albumot letölteni egyetlen zenéért!
Ráadásul gyanítom, hogy hiába van ennyi album felrakva az ftp-re, mivel szinte kivétel nélkül rapidosak ezért sokan nem is tudják leszedni pláne nem ennyit!!
Nem véletlen kérik sokan, hogy ha tudjuk rakjuk már át valamelyik másik upload oldalra!
Ezzel nem azt akarom mondani természetesen, hogy nem örülünk ha találunk egy régóta keresett albumot viszont attól nincs nagyobb méreg mint hogy itt a rengeteg anyag amit régóta keresünk és nem tudjuk leszedni!
Valaki homályosítson már fel, hogy mitől volna jobb ha nem ide töltenénk fel, hanem egy külföldi oldalra??
Hogy majd Ők segítenek keresni nekünk zenét??
Na ne nevettessetek!
Hányan beszélnek itt jól angolul??
Vagy ott magyarul?
Na mindegy, ez csak az én véleményem, természetesen a fórum dönt, de talán nem véletlen ez a nagy csend.... -
most léptem, késöbb jövök egy kis euro-italodiscoval... -
#39149, #39150, iletve a silent circle - back II, és az italo válogatásról rádio változatok vagy hosszabbak lehet tudni? -
igen ezt gondolnám én is de már tegnap irogattam ide ezügyben de aztán a reakció elmaradt, márpedig biztosan mindenkinek van valami véleménye ezügyben...
aki jó nyomja az angol témát nyithatna egy fiokot, némi bemutatkozással,
és ott jelenhetnénk meg mindannyian ...
egyébként segitőkészek...
bár a capishe alapszabáj nem tiltja???sajna nem értem...
az imént kérdezett albumokat feltetted?
KÉRNÉK MINDENKIT ( NYILVÁN AKIT ÉRDEKEL )ADJON NÉMI HANGOT VÉLEMÉNYÉNEK, JAVASLAT? kollégák? -
egyeki #39198 Csak azt akartam, magyarázni hogy az 1-en kénti hsz is köszönjük. -
melyik konkrétan?
amit tegnap kérdeztem psb arra senki sem válaszolt
#39158-ra az a link van amit ide is beírtam
-
sztem legyen közös
egységben az erő :-) -
a pet shop boys válogatások és az italo válogatás fent van az ftp-n?
-
egyeki #39194 Hali. Csak a fileho néha becsap a MGB-al." bocsi." -
üdv mindenkinek, én asszem amit felrakosgattam, rakosgatok, át fogom linkelni a capishe-re, azt gondoltam esetleg egységesen, egy név alatt szerepelhettünk volna valamiféle modon ott képviselve ezt a forumot.
ha nam lesz ötlet akkor zsoltford-ként rakosgatom majd fel... -
jobbulást neked
énis érzem a torkom miközben antibiotikumot is szedek -
Sziasztok! Leszek majd valamikor de most nem vagyok jól! Kösz az érdeklődést! Amúgy tudok pötyögni de nem sok erőm van hozzá! A rádió az azért szól ha rá hangoltok csak én nem vagyok remélem hétvégére minden ok lesz!! -
Viszont nekem pl a rapid-al sebességben csak fileHQ az alternatíva
onnan két három perc egy album a többin van hogy 3-4 óra
még a megaupload a gyors de ott szintén várakozni kell egy letöltött cucc után egy ideig -
Mivel általában nem mi töltjük fel és ők ezt preferálják
ez csak akkor megvalósítható ha van mirror.
DEha van akkor eddig is ott volt -
egyeki #39188 Ezért,kérném a más megoldásokat. Is!!! -
ezzel minden fix-ip-s így van -
egyeki #39186 Már bocsi,de de nekem a rapidra sokat kell várni."erre értettem" -
kezdem elveszíteni a fonalat
a linkek nagyon sokszor főleg rapidosak ptp2share-s linkeknél érdemes megnézni a mirrorokat -
egyeki #39184 Az albumokra gondltam. -
?????? -
egyeki #39182 Fix ip"-és Ha van más link,nagyon megköszönöm (rapid) sok esetben.Hali egy "programozó" -
egyeki #39181 Nem tud billentyüzni??? -
egyeki #39180 Megfázott???? -
egyeki #39179 HB-Megyében 106 mgh-et hallgatok.Nem rossz. Autoban ez jön nehezen.Ami jó. -
Valamelyik nap beszéltem vele Msn-en és tényleg beteg! -
egyeki #39177 Rádio??? -
egyeki #39176 Nem vagy tán beteg??? -
egyeki #39175 Szuszidi? Hol vagy??? -
szívesen 
-
hát én most ezt találtam
klikk
mondjuk nekem inkább 2gb-os kéne az itt 4500 -
egyeki #39172 Köszi a fáradságot. Mások nevében is . -
egyeki #39171 Igy is köszi.!!! -
Egy hete vettem egy Kingston 1Gb-ost igaz az 3170 ft-ba került de nem bántam meg! A 2500 ft-os lehet,hogy csak 512 Mb! A 2Gb-os volt 5000 ft!
Ja és nem az Auchan-ban vettem, sajnos nincs a közelben! -
egy kis off
lakik valaki az Auchan felé itt?
Kingston pendrive állítólag akciósan van 2500-ért