112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Frenky70
  • Italo forever
    Ha most azt mondom, hogy szívemből beszéltél akkor páran majd azt mondják, hogy "nyalizok"!
    De tudod mit? Nem érdekel!
    Végre egy ember, a sok közül aki fel is meri vállalni és aki pont ugyanugy látja ezt a problémát mint Én!
    Egyetértünk és külön köszönöm, hogy ilyen jól megfogalmaztad azt, ami az Én álláspontom is!
    Tartok tőle, hogy nem vagyunk túl sokan, akik így látják....
    Mindegy, bárki-bármit mondhat, Én is maradok a régi felállásban miszerint a feltöltés élteti a fórumot nem pedig a link mennyiség!
    Üdv!!
  • bigivan
    Lényeg, hogy a szocik rájöttek, hogyan lehet megmenteni a MAGYAR NEMZETET, július elsejétől megadóztatják az emileket, meg az sms-eket is, az emil 0,027Ft + Áfa, az sms 4 Ft + Áfa lesz. S ez sajnos nem vicc !!!
  • bigivan
    Ebben igazad van, csak , ugye, itt, ezekben az esetekben komoly pénzek is gazdát cseréltek, míg ez nálunk nincsen !
  • bigivan
    Szevasztok, Tagok !
    Már megírtam a véleményem a délelőtt felmerült témával kapcsolatban, most megteszem mégegyszer ! Előre bocsátom, Italo forever véleményével értek egyet maximálisan ! Már több, mint másféléve vagyok regisztrált,
    pontosan 2006. július elseje óta, azóta fellinkeltem több száz zenét, egyesével, a speedyre, vagy, ha wav kellett, akkor a rapidra. Így aztán, ha valakit fenyeget bírósági eljárás, akkor én köztük vagyok !
    De szerintem ez a dolog erősen túl van színezve ! Aki ide zenét tölt fel, direkt, a saját gyüjteményéből, ezt a tevékenységet csakis saját örömére teszi, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül! Tehát, sztem itt már semmiféle törvényi tényállás nem valósul meg, ebben ugyanis az egyik első pont a haszonszerzés bekövetkezte !
    Nos, aki itt vette a fáradtságot, átkonvertálta a cd-it, felrakta vmelyik tárhelyre, s még ki is linkelte az sg-re, ebből a ténykedéséből biztosan nem húzott semilyen pecuniális hasznot !!!
    Továbbá, azért ez a topic a legjobb formájában mégiscsak arról szólt, hogy ha az embernek kellett vmi jó zene a 80-as évekből, akkor feljött ide, beírta, hogy mit keres, s ha szerencséje volt, hamar feltolta neki az a néhány ember, aki akkoriban itt serénykedett ! Ez akkoriban sem volt egy magas létszám! S ugye, még szó sem volt arról, hogy ez csak Italós topic lehet, én magam sem vagyok vmi elszánt Italo kedvelő. Persze vannak kedvenceim, de azért nem az összes Italos tartozik közéjük. DE, szeretem a 80-as évek zenéit, a Neue Deutsche Wellét, a Ska-t, a rock zenéket meg mindent, ami jó volt !
    Az a baj, hogy a topicunk mára gyakorlatilag mindenféle linkelésekre korlátozódik, effektív zene alig alig maradt ! A linkelésekkel is az a bajom, hogy ugyanazok a számok kerülnek ide 100-féle albumon ! Sztem az összes best of 80's, meg Best of italo, meg Best os kutyafüle ugyanazt a 70 - 80 számot variálja !
    Megszámoltam, fölkerült az idén vagy 25 CC Catch lemez, mindegyiken ugyanaz a pár szám van rajta ! Persze mondjuk a kevésből nehéz újat hozni ...( Ez a Catchre értem )
    Mostanában sajna kevés az időm, beindultak a kerti munkák, de ígérhetem, ha lesz ídőm, azért majd rakok fel néhány nótát a továbbiakban is !
    Azt a mondatot, hogy, idézem:"Pont az a cél, hogy a direkt linkek eltűnjenek a fórumról"- képtelen vagyok értelmezni !!!
    Én ezt nem így látom, amint már fennt is jeleztem.
    De, mivel, De gustibus non est disputandum, ahogyan a bölcs latinok mondták, mindenki maradjon annál, amit helyesnek gondol, Ti linkeljetek, én inkább zenélek helyette!
    Ezek az én gondolataim, így hétfőn, ebéd után !
  • Italo forever
    Há most mijjé?
    Nelegyélmánilyenizééééé!
  • Frenky70
    Ezt nem tudom elnézni

• Breki33
    Hello

Részemről sem, csak beszélgettünk
  • Italo forever
    Szia!
    Részemről nem az akart lenni, csak mindig elfelejtem, hogy amit Én mondok abból mindig balhé van...
    Majd jobban odafigyelek legközelebb!!
    Elnézést mindenkitől!!
  • Frenky70
    Már megint a balhé????

• Frenky70
    Sziasztok

• Breki33
    megnéztem ezt a négy számit mindegyiknél elindult a letöltés
  • Breki33
    itt nincs meg

hogy érted, hogy nem megy?

őszinténszólva nem szivesen tölteném fel újra elég sokáig tartott mire 10-esével felment és a nagyja még hátravan
  • carterx
    Sziasztok.

Breki,légyszi dobd már fel a Vol.2 4 utolsót és a Vol.1-et fulbba valahová.a multy se megy.de azok csak kellenének.
    thx
  • Italo forever
    Köszi de elég amit Breki leírt!!!
  • Szuszidi
    Itt magyarázzam el a veszély forrását vagy inkább priviben! Vagy a mega adásában??
  • Breki33
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mióta van BSA szoftverrendőrség, van rendőrségi házkutatás ilyen ügyben
    van gép lefoglalás, vannak lefoglalt vincseszterek gépek, vannak tanúból lett vádlottak stb.

tudom, hogy a fórum mióta működik és tudom, hogy működik ez

Tényleg azt gondolod, hogy az a mániám, hogy teljesen nyilvános bárki
    által megnézhető és könnyen beazonosítható fórumon ne linkeljünk feltűnően? Hogy ezt csak kitalálom?

Ha gondolod privátban elmesélek dolgokat bizonyos bírósági tárgyalásról ezzel kapcsolatban.

Mondom amig nem tapasztaltam énis ilyen voltam, else hittem volna, hogy ilyen létezik, viszont szól erről egy fórum itt az sg-n is.

A linkelést azért írtam mert ugye volt az a szöveg, hogy én azért linkelek (nem tőled)

Én nem akarom megmondani senkinek, hogy mit linkeljen és hova, de meg kéne érteni, hogy ez a ti érdeketek is.

• Italo forever
    Veszélyes egy nyilvános fórum???
    Mióta?
    Ugyanis ez a fórum már elég régóta működik és nem volt soha semmi baj!
    Pedig régebben aztán volt kilinkelve elég sok dolog...
    Egyébként pedig szerintem senki nem azért linkel hogy felvágjon vele!
    Vagy Te ezt így gondolod?
    De tényleg inkább hagyjuk, mert látom nem egy malomban őrlünk...
    Nem szándékozom belefolyni egy vitába, mondjuk mint Te a Capishe-en...
  • Breki33
    Hát tőlem legalább 20 ember kért jelszót addig amig meguntam...

Igazából én már a multiply-s számot veszem alapnak.
    Sokan else hiszitek milyen veszélyes egy nyilvános fórum.
    Énse hittem..............

Főleg ha egyre népszerűbb egyre többen járnak ide és egyre jobban szemet szúr.

Szerintem ezekről a zenékről beszélgetni linkek nélkül is lehet.

Én nem azért találtam ki az ftp-t hogy felvágjak vele miket linkelek.......

• Breki33
    Most az a fontosabb, hogy sokan tartózkodjanak itt vagy hogy sok jó albumot le lehessen tölteni?

Számomra inkább az utóbbi.

Az albumok többsége válogatás mix greatest hits sorozat
    amiből szerintem ha egy szám is hiányzik akkor elég zavaró
    lásd: #41847

Szval szerintem egyáltalán nem gagyik legalábbis amiket én leszedtem az ftp-ről annak 90%-át én megtartottam és jó zenének tartom.
    A mixekre válogatásokra ez különösen igaz.

Én meg olyan priviket kapok amiben privátban teljesítenek kérést mert nem akarnak nyilvánosan linkelni. Én megértem őket mert van ez irányú tapasztalatom sajnos.........Magyarán ültem bíróságon olyan ember mellett aki egy mp3-as CD miatt fizetett súlyos százezreket a szakértő úr díuját finanszírozandó és van akinek a fizetéséből vonják ezt.....
    De ezt nem szeretném itt kitárgyalni

Nem egészen értem ezt az egész problémázást ezen, hogy az a gond, hogy sok album van az ftp-n.

Akit nem érdekel nem tölti le, de mint látható a többséget érdekli.

Linkelésről:

Én a multiply-s oldalt linkelem ki ami ugye csak regisztráltaknak látható

Ezenkívül kérdeztem, hogy a videoklippek legyenek-e ftp-n erre nem volt válasz így a videoklippeket linkelem ide valamit a tegnapit az ott leírt okok miatt.
  • Italo forever
    Így van, ne csak beszéljünk, hanem tegyünk is valamit!
    Tessék egy kíváló zene!

Magazin60 - Rendez Vous Sour La Costa Del 256k

És direkt nem az egész albumot linkjét raktam fel!!
  • Szuszidi
    Igy van! Na adás !! De figyelek ám !!!
  • Italo forever
    De igazad van! Már annyiszor megfogadtam, hogy nem formálok véleményt akármi történik is de sajna mindig vagyok annyira hülye, hogy ezt elfelejtem...
    Egyébként sem kíváncsi rá senki!
  • Italo forever
    Nem is azért írtam, hogy vita legyen belőle!!!Ez fontos!
    Mindenki elmondhatja véleményét, nem?
    Attől még nem lett senkinek baja!
  • Szuszidi
    Ha jól számolom 14 aktív tag van a FTP-n ez igaz nem sok!
    (#41865) De ebből megint vita lesz urak! HE he én szóltam!
    De ha 1-2 link kint van az nem gond sőt élet szerü, de ha viszont mind kint van az már szemet szúrhat! Szerintem megint nincs semmi gond!
  • Italo forever
    Félreértettél!
    Nem a nyilvános linkekre gondoltam, hanem arra ami megöli a fórumot!!
    Az jó, hogy tudunk prezentálni album linkeket, de ennyit muszáj is??
    Ezért mondtam és mondom ismét, hogy sok az új dolog és ez megosztja a fórumot, mivel itt már kevesebbet tartózkodnak.
    Nézd csak meg, már kérés nem is igen van, ha van akkor az meg abszolut nem italo vagy 80's évek!
    Minek is kérjenek, ha ha letölthetik az egész albumot, persze az más kérdés, hogy némelyiken csak egy-két érdemes zene van rajta a többi gagyi!
    Én ezért viszonylag kevés albumot töltök le, mivel csak lehet, hogy egy bizonyos zenét keresek nem pedig az albumot!
    Mondom, ez nem csak az Én véleményem!!!
    A linkekről pedig annyit, hogy meg ne sértődj, de amikor Én raktam ide ki akkor azonnal ellentmondást nem tűrően rámszóltál, jelzem jogosan,
    viszont azóta ahogy láttam nem keveset raktál ki Te is!
    Na most ez hogy van???
    Nem bántás képpen kérdem!!!
  • Breki33
    pont az a cél, hogy a direkt linkek eltűnjenek a fórumról

de ezt már annyiszor elmagyaráztuk......

Ez így túl nyilvános és veszélyes két lehetőség van vagy egy zárt fórum vagy a linkek eltűntetése

• Italo forever
    Előző hozzászólásomat rengetegen megerősítették már priviben!!!!!
    Tehát nem csak az Én véleményem mondtam el........
  • Italo forever
    Habár válaszolhatok saját magamnak is arra, hogy miért van újabban ekkora pangás?
    Túl sok lett az "új dolog"!!!
    Ftp-Multiply-Capishe és az itt megadott oldalak linkjei ahonnan lehet letölteni!!
    Nos szerintem ezek miatt van pangás!
    Hiszen csak gondoljunk bele, aki idejön az azért jön ide, hogy beszerezze a régen hallott vagy a gyüjteményéből hiányzó zenéket!
    De mivel ezt nem ugy prezentálja a fórum, ahogy azt régen tette, így mindenki csak hallgat nagyokat és csendben tölti az album hegyeket!!
    Ezt jeleztem a fórumnak többször is de.....
  • Breki33
    Desireless - Voyage Voyage (SuperHits)

Desireless, Nightflyer
    Voyage Voyage
    Pop, Disco, Electro-Dance
    1987, 2002

MPEG2 Video, 480 x 576 (4:3), 25.00fps, 6,255Kbps
    MPEG-1 Layer 2, 44100Hz 224 kb/s
    81.8 MB, 76.1 MB
    Rapidshare.com

http://rapidshare.com/files/22970419/voyage1987.rar

http://rapidshare.com/files/22975372/voyage2002.rar

• Breki33
    Hát hétvégén mostanában sokat voltam máshol :-)

Gondolom mások is jön as jó idő kimozdulnak az emberek

Én hubokra és ezzel foglalkozó fórumokra jártam reklámozni úgymond
  • Italo forever
    Sajnos ez a pangás ezen a fórumon is egyre gyakoribb...
    Régebben pont hétvégén volt nagyobb az élet, most meg szinte kihal minden hétvégén!
    Persze hétköznap is előfordul..
    Mi lehet az oka????
    Az meg, hogy reklámozzam a topic-ot?
    Á, aki akarta az már szétnézhetett, hogy milyen a topic és eldönhette, hogy akar-e ezen résztvenni vagy sem!
    Még csak le sem töltik amit felrakok....vagy csak nagyon kevesen!
    Ez van!
    De ennek ellenére sem adom fel....
  • Italo forever
    Ok, semmi baj, akár rám is vonatkozhatott volna...
  • Szuszidi
    1000000 Bocs nem te vagy az az Italo Forever! BOCS!! 1000000000*!!!
  • Breki33
    Hello

Ittse egyből indult be az élet, ha visszanézitek másfél oldalig nagy pangás volt, szinte senkise írt ide.

Aztán úgy gondoltam, hogy nem igaz, hogy csak tüctüc zenére van ígény
    oldalakon keresztül egyedül írogattam és elkezdtek szép lassan jönni az emberek. Persze reklámozni is kellett, kezdetben számon is tartottam ki honnan jött hol hallott rólunk.

Én emiatt magaménak érzem

Szval kitartás lesz ez még így is :-)
  • Italo forever
    Sziasztok!!

Ha már felmerült a nevem akkor illő válaszolnom is...
    Igen Szuszidi, igazad van, valóban nem tartom saját gyermekemnek az új topic-ot!!!
    Kizárólag azzal a céllal nyitottam, hogy ne ide kerüljenek a nem ide való stílusú zenék, pld. Enigma és hasonló!
    Az más kérdés, hogy nyilván nem jött be, mert a kutya sem látogatja, pláne nem tölt fel rajtam kívül szinte senki, de egy próbát megért...
    Azt hittem több olyan ember van aki szereti az igényes szinti ill. new age zenét de a jelen állás szerint tévedtem....
    " majd a fórum gazdái szólnak mint neked italo anno tették" na ezt én sem értem!!!
  • Breki33
    Milyen értelmes dalszöveg P

Calvin Harris - A 80-as években még elment

A 80-as években ez még elment

Akkoriban ez még elment

Akkoriban ez még elment

Szeretlek téged

Ha a 80-as években születtél, a 80-as években

Meg szeretnélek ölelni

Mindenfélét csinálnék neked

Meg szeretnélek ölelni

Jee

Akkoriban ez még elment

Akkoriban ez még elment

Szeretlek téged

Meg szeretnélek ölelni

Mindenfélét csinálnék neked

Meg szeretnélek ölelni

Jee
  • Breki33
    Egyetértek, bár az Italo-s mondatot nem igazán értem :-)

Szerintem ahol Dj Bobo-s video-k vannak kilinkelve simán jók zsdoltford linkjei, de ezzel tényleg lezárnám.

Az ezzel kapcsolatos hozzászólásaim töröltem.
  • Szuszidi
    Na jó! Tudjátok hogy nem szoktam pofázni feleslegesen de most azt mondanám a tisztelt vita partnereknek hogy kössenek kompromisszumot és hagyják abba a vitát! Hogy hogyan is legyen nagyon egyszerű ha felment olyan zene ami nem italó akkor na bumm majd a fórum gazdái szólnak mint neked italo anno tették, ha nem szólnak akkor belefért! Na már most a másik dolog hogy egymás "torkának esünk" annak mi értelme van?? Ezt legyetek kedvesek meg magyarázni! Na kérem szépen itt is ott is van lehetőség a privát üzenet elküldésére! S a végére Italo te nem érzed saját gyerekednek a napokban létre hozott új Sg-s fórumod! Gondolom Breki is igy van vele! Most mondom senkit nem akarok megsérteni sőt! Én azt akarom hogy béke és nyugalom legyen! Ja és bocs hogy bele ütöttem az orom de én már csak ilyen vagyok! Nem sértődni! További jó fórumozást minden tagnak!
  • Breki33
    Igazad van

Elnézést kérek, hogy belementem, pedig megfogadtam magamnak

Csak olyan dűhítő ez a szöveg, hogy "semmit sem töltesz fel csak linkelgetsz" és "én" ebben mérem ki milyen frankó gyerek........

Sose fogom megérteni ezt a felfogást. "mások tollával ékeskedik" ?
    Mégha azt állítanám, hogy az ftp-n lévő linket mind én töltöttem fel, de még a by is itt van majdnem mindig.

Mindegy törlöm az ezzel kapcsolatos hozzászólásaim ott és még egyszer elnézést