112174
-
-
ez nem vaw ez egy AVI fájl (videó) fényképezőkamerával vettem fel mert nem adta oda a kazit!!!!
-
2(+1) kérdés:
- nem tudtad volna vmi más helyre feltenni, ahol nem kell órákat várni?
- jól látom, hogy 82 megás? rögtön wavba rippelted?
- nem akarod vmi más formában és máshová feltenni? -
SZEREZZE MEG EZT NEKEM VALAKI ÉS DERÜLJÖN IS KI HOGY KI LEHET EZ!!!!!
ismeretlen ????????????? KATTINCSSSSSS!!!
-
Ezt Ismeritek?
-
8 db Italo Disco Megamix!
-
Francesco Napoli BALLA 5 verzion!
-

-
Sziasztok!!!!
Azért ez is
-Special Italo Dance Power Mix mp3 320
-
-
a közönség
-
George Michael Arrives in Budapest - Hungary
http://www.youtube.com/watch?v=n8_J4V3u6n4 -
ja és ne kérdezzétek hogy hogy csináltam!!!!!
(fényképezőgép+kamera+elsötétítés.....)

-
NA ITT VAGYOK ÚJRA EGY NAGYON NAGY OLASZ SZÁMMAL A TARISZNYÁMBA.....
mindjárt felnyomom speedyre és pleaseee találjátok ki hogy ki lehet és remélem megvan valakinek!!!!
-
George Michael 25 Live Budapest - Fast Love
http://www.youtube.com/watch?v=CaXid1yZKuE -
Így indult a koncert
http://www.youtube.com/watch?v=QRUOIaxgopM -
és mennyibe fájt? -
Orion 160 Gb vincsi!! Szóval szúpi! -
milyen írót pontosan? -
Apropó! Kicsit más megvettem az asztali DVD irót már teszem fel kazirol a zenéket! Nem soká készen vagyok egy DVDnyi anyaggal! Azt majd átalakítom és rakosgatom fel a Klippeket! -
én voltam a pozsonyi koncerten is, de sietek mindenkit megnyugtatni: a bp-i összességében sokkal jobb volt!!!
először is, a szlovák körülmények: kicsike a stadionjuk (persze, nem is kell nekik nagyobb, érthető, de akkor is, a népstadion háromszor nagyobb kb.) ráadásul a szlovákok nagyon halvérűek (vagy nagyon szerencsétlen helyen álltam?) a tömeg közepén a mellettem lévő lány pl. meg sem moccant (!!!!!!!), de még a ráadásnál sem! és körülöttem kb. mindenki így volt, semmi ének, mozgás, csak a számok végén taps... (mi persze ugráltunk meg sikítoztunk, naná) :-))) viszont ezeregy fényképet csináltak, ami semmire nem jó, ha nem az első sorokban áll az ember. nem értem őket, na.
szegény George-nak nagyon meg kellett dolgoznia, tapsoltatta folyamatosan az embereket, meg mondogatta többször is, hogy Bratislava, hátha arra beindulnak, de szerintem sehol nem volt a tömeg a bp-ihez képest. azért a végére nagy nehezen sikerült összehozni az őrjöngést, hiába, profi a fickó! :-)
ráadásul nem is a közönség volt GM legnagyobb baja, hanem az, hogy már a koncert elején bekakilt a technika (nagyon kínos: beindult a fastlove, aztán pár taktus után minden leállt!), a LED-fal többször megakadt (az Elton John számnál végig vörös volt), plusz G. folyton a mikroportját nyomkodta, sőt, egyszer még be is szólt a technikusoknak, hogy állítsanak már a hangján... lehet, hogy valaki ki lesz rúgva?
de hogy jót is mondjak: a lírai számok eszméletlenül ütöttek, csodálatos volt a praying for time, a jesus to a child, mindent beleadott, az biztos. (különben nem szövegelt sokkal többet vagy kevesebbet, mint Bp-en, egy újdonságra emlékszem, az amazingnél bemondta, hogy ezt annak a pasinak írta, akit szeret) :-)) viszont nem mondta, hogy Pozsony gyönyörű, nekünk meg mondta ugyebár ezt Bp-ről. (bár ebben nagyot tévedett) :-D -
Engem inkább ezek akasztanak ki
klikk -
Ez az újságiró véleménye George nem szokott ilyenről beszélni koncertjein.
Legalábbis én nem tapasztaltam ilyet. -
Off
Igy igaz!! Na ez! Titokban csinálják az nem zavar! -
OFF
- Először nyíltan vállalják azt, amit.
- Azután már banzájokat (felvonulásokat) szerveznek
- Tovább mennek és a törvényes házasság jogát követelik
Eddig még nem is zavarna (annyira),de
- az örökbefogadást is forszírozzák. Na ez az a pont, ahol végképp betelt a pohár. Miért kell egy ártatlan gyermeket.... ?
ON -
Támogatom az egyet nem értést! (Megpróbáltam szalonképesen kifejezni ezirányú...) -
Azért bocs de ezzel nem érteni egyet "Éljen a homoszexuálisok egyenjogúsága és a tolerancia," akár milyen nagy egyéniség ! -
-
itt nem volt semmi gond a kivetítőkkel -
Végre világsztár is ellátogatott a szlovák fővárosba
George Michael Pozsonyban
„Éljen a homoszexuálisok egyenjogúsága és a tolerancia, ne vegyük komolyan George W. Bush amerikai elnököt, és örüljünk annak, hogy szabadok vagyunk” – ezt üzente péntek esti koncertje pozsonyi közönségének George Michael brit popénekes.
A pozsonyi Inter stadion befogadóképessége 32 500 ember. A koncertre lassan fogytak a jegyek, kedden még csak valamivel több mint 15 ezer kelt el. Három nap alatt viszont a jegyek száma túllépte a húszezret, a küzdőtér kétharmada megtelt.
A brit popénekes magángépe nem sokkal este fél hét után landolt a fővárosi reptéren. Az énekest a reptérről rendőri kísérettel azonnal a színpad mögötti luxusöltözőbe szállították, majd pontosan kilenc órakor megszólalt a Flawless (Go To The City) című dal, amellyel azonnal lázba hozta a közönséget. A koncerten az ismert slágereinek többségét elénekelte, a legnagyobb sikert a Wham! korszakból származó dalokkal aratta. A gyors és pergő felvételeket, mint a Faith vagy a Too Funky a lassú Father’s Figure és a Praying For Time című dalokkal váltotta fel. A koncert első felét a Shoot The Dog című dallal fejezte be. Az énekhez készült videoklip egy rajzfilm, amelyben az énekes George W. Bush amerikai elnök és Tony Blair brit miniszterelnök „baráti” kapcsolatából űz gúnyt. A dal közepén a színpadon felfújtak egy 25 méter magas, Busht ábrázoló bábút, majd az énekes lehúzta a bábú nadrágján a sliccet, ahonnan egy buldog kutya ugrott ki brit zászlóval a hátán, orális szexet színlelve az amerikai elnökkel. Bush egyik kezében egy üveg szeszesitalt, a másikban pedig egy cigarettát tartott.
A dal végén George Michael eltűnt a színpadról, és a hasonló koncerteken szokatlan húszperces szünet következett. A show másik felét a Faith című dallal kezdte, a közönséget pillanatok alatt újra lázba hozta. Az An Easier Affair című felvétel alatt a hatalmas kivetőtökön erotikus és provokatív töltetű klipet vetítettek, csókolódzó homoszexuális és heteroszexuális párokról. Az Amazing szám előtt bejelentette: „Ezt a dalt annak a férfinak írtam, akibe szerelmes vagyok” – azaz élettársának, Kenny Gossnak.
A koncert végén két ráadást adott: az egyik legnagyobb slágerét a Careless Whispert és a Freedom című dalt énekelte el, majd hosszasan megtapsolta a közönséget, megköszönte a feledhetetlen estét, és levonult a színpadról. Magángépe nem sokkal éjfél előtt szállt fel a pozsonyi reptérről. A valamivel több mint kétórás koncertet a brit popsztár élőben énekelte végig, ráadásul olyan hangzás mellett, mintha CD-ről szóltak volna a dalai. George Michael 25 év alatt látszólag megöregedett, meghízott, de a hangja ugyanolyan, mint régen. Persze, kérdéses, mennyire őszinte a köszönése és az, amikor bejelenti: „fantasztikus közönség voltatok”. Hisz minden koncerten ugyanakkor mondja ugyanazt, percre pontosan ki van számítva minden egyes lépése.
A csúcstechnológiával felszerelt színpad mégsem működött jól, az óriásképernyők kétszer felmondták a szolgálatot: először leállt az egyik dalhoz vetített film, majd fél órával később a látványos és színes grafikák helyett egy fénykép jelent meg a legnagyobb kivetítőn arról, ahogy a színpadot építették. A technikusoknak percekig tartott, míg eltüntették a váratlan felvételt. (dem)
-
Nem jött semmi
-

-
KJ ! Olvastál privit? -
Hajrá! Várom! -
El ne lopd mert jönnek a rendőr nénik és erőszakoskodni fognak!
Elég ha 320-ba begrebeled!
-
MOST HÍVTAM FEL EGY HAVEROMAT AKINEK MEGVAN KAZIN EZ AZ OLASZ SZÁM DE ANNYIRA FÉLTI HOGY NEM ADJA KÖLCSÖN ÁTMEGYEK MA HOZZÁ VALAHOGY VALAMI HANGRÉSZLETET FELVESZEK VELE VAGY ELLOPOM 
-
És eddig nem meséltél róla :-)
Rég voltam úgy Discoban, hogy ennyire élveztem a zenéket -
87-ig Bp-en laktam
-
Igen van 1-2 kivétel amit eltaláltak de sajnos ebböl van a kevesebb!!
-
halljuk P