112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Látom a nyúl itt a lóba bekerült egy régi '86-os zene is..

Úgy illik, ha ide pedig egy új zene kerül. Nem is akármilyen...
    Hölgyeim és uraim, hadd kívánjak ma elsőként itt kellemes hétvégét és jó zenéket mindenkinek
    Howard Jones "új" szerzeményével..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.25. 07:01:18
  • cucurbia
    de,elirtam most látom.
    bocs sötét volt.
  • Musachy
    Universal Energy, nem?
  • Zephyr Retiring
    Nekem ők még "újak"..de mint hallom olyan Jean Michel Jarre szerűen nyomták..
  • Zephyr Retiring
    Dzsingiszkán (csak így fonetikusan) a tévében 2005-ben.
    Akkoriban még több szem szegeződött a tévéműsorokra, mint az online website-okra..

• cucurbia
    most kicsit hetvenes évekbe kalandozom.Megvan valakinek az Universe Energy együttes.hasonló cimű nagylemeze 1977-ből.mp3-ban megvan ugy csak ennél jobb minőség érdekel.
  • ItaloMucsacso70
  • tgolyo
    Szia Laci!
    Ismersz ugye.....

Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2018.08.24. 19:40:14
  • ItaloMucsacso70
    Zolikám Gratulálok!
    Még mindig szuperül szól a cumo.
    Azért a végét szépen megoldottad hogy elvedd a kedvüket akik esetleg a zenei anyaggal akartak manipulálni!
  • tgolyo
    Sziasztok!
    Hú de régen jártam itt.

Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2018.08.24. 18:53:40
  • Biatomi
    Hiányom van ebből,köszi vittem
  • Musachy
    S mégegy ebből az évből:

Matia Bazar Elettrochoc
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.24. 11:58:54
  • Musachy
    1983 is egy jó év volt, maradjunk ennél az esztendőnél:

Rose Laurens Africa (Voodoo Master)
  • cucurbia
    Most sajnos az emlékeimre kell hagyatkoznom 25 év távlatábol ami nem egyszerű,de....amikor kerested akkor is emlitettem neked hogy onnan ismerem ezt a dalt,hogy játszottuk...és mivel játszottuk én ugy emlékszem,hogy már akkor is az STO zenekar egy önállo formáció volt, a 100 Folk csak azért volt érdekes,mert ők adták az a countryzenét,amit a dalba bedolgoztak.Ha jol meghallgatod Orbán Józsi az angol nyelvű változatban nem is énekel, az ő hangját csak a másik, orosz változatban hallhatjuk,ahol az orosz nyelvű szöveget ő énekli,mondja fel(ott határozottan felismerni),valószinűleg a kiado oldalán ezért volt ugy jelölve,hogy STO-100 Folk Celsius a dal két változatához
    DE emlékeim szerint-ha nem csalt meg- akkor az STO önnáló formáció volt,sajnos infot semmit nem találtam rola,hacsak át nem lapozgatnám a kilencvenes évekbeli pop és ifjusági magazinokat de ez most tui nem fér az időmbe..
  • ItaloMucsacso70
    ....."( az a bizonyos S.T.O.zenekari felvételt(ami nem 100 Folk Celsius!!!)"

Ne már!!!
    Azt gondoltam már végre mindent kiderítettünk erről a különleges dalról.
    Már az is elég döbbenet volt hogy szegény Orbán Józsi énekli ami szerintem nem csak engem padlózott meg.
    De akkor ki is ez a titokzatos STO ?

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.08.23. 14:32:55
  • cucurbia
    Hát,hogy a B.Tóth mit kapott a fene tudja.Az biztos hogy a kilencvenes évek elején(és igy valoszinűleg a nyolcvanas években is)a magyar előadók a demóikat szalagon küldték.Nekem is van még itthon Bonanza Banzai demoszalag valahol,de emlékszem,hogy 89-ben Pierrot első lemezét is szalagon hozta be,és a Repülők első nagylemezét is még szalagon hallgatgattuk a studioban megjelenése előtt néhány hónappal.Utána jött a DAT korszak.( az a bizonyos S.T.O.zenekari felvételt(ami nem 100 Folk Celsius!!!) is daton kaptuk anno...majd valamikor 93-94 környékén kezdtek rászokni a bakelitpromokra(F.L.M. lemezei,Kerozik,stb igy küldte a promokat,majd aztán nem sok idő telt el és 95-96 tájékátol már cd-n küldték a promokat a zenekarok kiadok,tehát az evolució elég gyorsan végbement.
    Na de ez a Marcellina tisztán nyolcvanas évek,nekem is kazettán volt meg anno.DE..
    lehet hogy valoban rádios felvétel,rengeteg olyan dal van amit aztán sosem adtak ki lemezformában.(Máté Péter,Cserháti diszkográfiokát is játszottam ki anno ismerösöknek a rádioszalagtárbol,amelyek lemezen sosem jöttek ki),de ezekhez hozzájutni....főleg veszteségmentesen...háááát,ismerve a rádio hozzááállását elég bonyolult dolog.(papiron nem,de a valóságban).A másik lehetőség ,hogy megjelent kislemezen,de a discogson nincs(ismerve a discogsot,ahonnan álmunkbol felverve is tudnánk sorolni rengeteg előadot amelyek nincsenek is fent) ezen a lehetőségen sem csodálkoznék.Idehaza van néhány száz rádiobol hazahozott magyar kislemezem,de bevallom olyan helyen van eltéve ahova nem tudok minden nap csak ugy hozzáférni de igérem ha lesz rá időm és lehetőségem átböngészem.( aaz amerikai countrykislemezeket éppen két hete dobozoltam be és vittem fel a padlásra mert kellett a szekrényben másnak a hely)....szoval egy szó mint száz...Marcellina biztos jobban tudja.
  • allada67
    Köszi, hát a B Tóth László kaphatott demókat. Marcellina meg talán tudja mi is jelent meg lemezen.
  • reynaud #105546
    Itt van egy ilyen oldal :
    Marcellina Pjt Official

A keresett dalt első blikkre nem látom,elképzelhető hogy valamely magyar válogatás LP-n kiadták,de az is amit Musachy ír,lehet csak egy rádiós,szalagos felvétel.
    A linkelt site-on találsz email címet,ha fontos neked ez a dolog,írj az énekesnőnek,a face oldalán aktívnak látom.
    Ő a legilletékesebb megválaszolni a dallal kapcsolatos kérdést.
  • reynaud #105545
    tags : Sophie Marceau , Franciaország,soundtrack,mozi,Mel Gibson,Braveheart (A rettenthetetlen),gyerekkorom!
    csupa jó dolog !

Lenyúltam,mert ebben a verzióban nekem nem volt meg,köszi!
  • Musachy
    Én csak a "Sztár csak te vagy" c. 1986-os albumon lévő egyvelegről tudok, ami tartalmazza. A discogs szerint olyan kislemez nincs, amin megjelent volna. Persze attól még lehet, vagy az is, hogy nem adták ki lemezen, csak a felvétel ment a rádióban szalagról...
  • allada67
    Nincs mit, a 80s zenék után nyomozni a mai napig szeretek.
    Nekem is van egy keresni való zeném. Kazettán volt meg, de néhány selejtezve lett.
    Talán 1984-ben vettem fel a rádióból a Marcellina PJT - Csak sötét lehet című számát.
    Ha jól emlékszem,ez egy kislemez volt. Egy mp3,vagy egy netes meghallgatás is jó lenne,
    ha valaki találkozna vele. Később egy albumra egyvelegbe, egy másik verzió egy percben felkerült,
    de az már egyáltalán nem tetszett.
  • zsoltford
    üdv tagok!

A

A
  • Musachy
    Isten ments!
  • ItaloMucsacso70
    Annak örülj hogy Győrbe nem jöttél a Majkára!
  • Musachy
    Egy régi dal, ami biztos sokaknak ismerős:

Reality
  • Musachy
    Az öregasszony közelmúltbéli 60. szülinapja apropóján én ezt küldöm:

Act Of Contrition
  • Musachy
    Kár, hogy Ofra Haza nem lépett fel Orosházán. Lehet, hogy akkor elmentem volna. De a Huligányok miatt akkor sem mennék, ha ott laknék.
  • Zephyr Retiring
    Az 1987-ben alakult hazai Dance zenekar egykori tagjai által alapított sikeres pop-rock csapat ma este,
    Orosházán lép fel. A koncert ingyenes, ha netán valaki a közelben járna...

Ezt a helyszínt kell keresni:

A sört én állom annak aki baráti jobbját nyújtja élőben a téren, talizunk ott
  • reynaud #105535
    Szia,
    Ezt a verziót én csak "O" mixekből ismertem!
    thanks !
  • reynaud #105534
    Musachy állítása helytálló,annyi kiegészítéssel hogy nem csak ZYX kiadványokon,és bakeliten is előfordul a téves játékidő címkézés,illetve egy-egy verzió átkeresztelése.
    De esetünkben nagy valószínűséggel korrekt a linkelt CD-n feltüntetett verzió.

Allada,ez egy szép megfejtés volt,én 99,99% biztosra veszem hogy a válogatás Cd-re az a verzió került,ami a linkelt videóban hallható.
    Nagyon köszönöm a segítséged !
  • allada67
    Találtam meghallgatásra Ben Liebrand 7.55 verziót, hát abban sincs benne ez a teljesen ütem mentes rész,
    5.21 - 5.31 között még visszhangzik is a "taps gép" , az alábbi keresett verzióban.
    Az a rész abban sincs, de valaki majd csak megfejti.

• allada67
    Nyomoztam én is egy kicsit, és musachy #105531 hsz.-re talán meg van a válasz, amire én is elsőre gondoltam,hogy
    a ZYX saját verziója lehet, de 2016-os a CD , a youtube-on meg 8 éve fent van 7.18 idejű verzió.
    De ma már bármi lehet, de ez nagyon közel van időben a keresetthez.
    Egy biztos,hogy az original 12 inch -ből, ezt nem lehet megcsinálni mert az 5.05 - 5.35 rész abban sehol nincs benne.
    A 7.55 verzióval is össze kellene hasonlítani, nekem az nincs meg.
    A lényeg ami ebben 5.05 után szól, az a 7.55-ös verzióban van-e.

• Musachy
    ZYX-nél bármi lehet, elírás is, de keverhetnek akármilyen verziót is.
  • johnlennon
    Nekem EZ van meg. A Ben Liebrand remix tényleg 7:55
  • johnlennon
    Sziasztok! Én ERRE a verzióra gondolok....
  • reynaud #105528
    Tisztelt tagok!

Az alább linkelt kiadványon CD2 ,track 9 , Bobby O - She Has A Way (07.17 min.) hosszúságú verzió tényleg létezik,avagy elírás a játékidő?
    80s Chart Hits
  • Biatomi
    Próbálgatom Sanya
  • wmallas
    Látom Batya, tesztelgeted a rendszert...:) Gratula a lemezhez..
  • cucurbia
    ez tökáletes ahogy multkor is.
  • Biatomi
    wetransfer