112174
-

-
jól néz ki 
biztos szívbajt kapnál, ha ekkora karc lenne a lemezeden -
mit nem lehet azon érteni, hogy ne irogass nekem többet?
felfogtam a mondanivalód értelmét (nem volt nehéz),
de nem érdekelnek a személyeskedéseid "minimálisan kel" PPPP
mivel tudományos és történelmi könyvek szerkesztésében és veszek részt elég nevetségesek ezek
a szövegértésre vonatkozó otromba megnyilvánulásaid....
Ha továbbra is sértegetni és offolni akarsz írj privátban ne szennyezd már a topikot. (legfeljebb ban-ra raklak) Hihetetlen, hogy neked ez a legnagyobb szórakozásod.
Kérlek na válaszolj. remélem mostmár megérted (direkt lassan írtam:) -
na jólwanna brekim, ma már nem futtatlak tovább, gyorsan írj még valami iszonyatosan szívbemarkolót mára, hogy szép álmaim legyenek. ígérem nem reagálok, csak hogy a tied lehessen az utolsó szó! 
de lehetőleg úgy, hogy ne röhögjem le magam a székről.

jó éjt!
hú hogy felhoztam a témát!
-
Nos URAIM mára megyek tentikélni!!!
Ajánlom mindenkinek hogy holnap újult erövel boncolgathassuk a nézeteinket!!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!!
-
nálam régebbi winamp van,nem szeretem az 5öst de majd föllököm azt is -
mármint addig 64 aztán 128,de aki akarja megtalálja a módját.... -
AAC stream
alapból winamp5 foobar 2000 már a jetaudio is és wmp pluginnel és még egy tucatnyi player,ami az aac-t támogatja.... -
én is belebuzultam a lemezekbe, most vettem egy technics sl-1200mk2-őt.
kb. 15 éve álmodoztam róla, állat ahogy a bakelitek szólnak.hiába recseg-ropog, állat...meg én is egy retro-állat vagyok, hogy a barázdákkal játszom 34 évesen, de qurva jól szól... -
ez pl. egy tipikus brekis hozzászólás?
(értelme az sok van és könnyen értelmezhető)
wazze!
pl.
mikori a transit?
mi "milyen"? a márkája a típusa a színe a teljesítménye stb.????

egyébként meg felszereltség függő.
igen, egyébként meg lehetséges, hogy cd játszó is van benne, meg az is, hogy forgatható a kormány és átlátszó ablakokkal van körülvéve.
-
breki!
a "vízszint" (agyilag 0fokos vonal, tudod,aminek nincs kilengése) és az általad példálózott "vízszintbe kerülni" nem ugyanaz!
csak segítek, hogy egyszer megértsd egy fogalmazás tartalmát, mert látom nehezen megy a szövegértelmezés!
a többire így már nem is reagálok, mert azt még nehezebb nem hogy megértened, de felfognod!
na, legalább Janikánk jól érezte magát!
meg én is!
-
Igen,jól látod,valami piszok került oda,egyébként az én lejátszóm. Csak azért raktam oda,lehessen látni a lemezt amiről bedigiztem. -
igen bocsi
ha jól hallom a képen lévő karc nem a lemezen van
-
nálam nem indul el -
Egy kicsit off a kérdés, de hátha valaki tudja itt rá a választ
Ford Transit-ban milyen autómagnó van alapból?
Lehetséges, hogy CD lejátszó is van benne? -
Tőlem kérded?
-
hétfőtől csütörtökig.
-
-
Nekem is az volt, ha jól emléxem aztán eladtam a hifista haveromnak
legközelebb már alig ismertem rá szinte mindent kicserélt rajta. -
még nekem is megvan valahol egy TESLA
-

-
Ez a te lejátszód? -
Hi Emberkék!
belestem mégegyszer hoztam egy bakelitot,pontosabban egy nótát egy Modern Talking maxiról.Itt-ott néha serceg,mivel 86-os kiadás na+rongyossá volt játszva a stúdióban.
Modern Talking - Brother Louie (Special Long Version Vinyl)
-
Nem gondolkodtam rajta, hogy mit válaszoljak csak van értelmesebb dolgom is ennél. Igazából azon gondokoztam van-e értelme a témához abszolút nem kapcsolódó, a másikakat csak sértegető ember hozzászólásaira reagálni.
A válasz egyértelműen kiderült: NEM ÉRDEMES
Szval megkérnélek, hogy ne irogass már itt, van másik fórum is
ahol kötekedhetsz és oszthatod az észt. -
najó utoljára, mert látom értelmetlen
1. Újfent személyeskedsz, de válaszolok
Igen van aki segítsen vízszintesbe kerülni, ezek szerint neked nincs, ezért ez a viselkedés. P
2. Mivel ugye megneveztél, nem volt nehéz (kicsit öngól)
Egyet kértem, hogy szállj már le rólam a hülyeségeiddel
Mégis mindig rajtam kell lógnod. Felejts már el végre senki se kiváncsi
itt erre, hogy, hogy sértegetsz újra, holott hozzád se szóltam.
Én jól megvagyok a beszólásaid nélkül tenem tudsz már elszakadni......
3. Jó akkor nem kapok emailt és ugye tévétorna se volt a tévében? PP
-
ALLOFNAK---#46546 -
Ne siess végre hoztál 1 kis életet felénk 
Sajnálom hogy menned kell, szivesen látunk máskor is csak hozzál sok zenét is

-
forum, forumok, tisztelt népe ( kollégák )!
ezt a vitát legegyszerübb lezárni a mérleg nyelvének további latolgatá-sa nélkül szerintem, egyetlen döntéssel lehet.
ami nem más mint, hogy pont kerüljön a mondat végére.( higgadtan )
én már talán valamennyiötöktől töltöttem, igyekeztem saját anyagaimat 320-ban, az álltalam jónaktalált anyagpkat a legjobb minőségben közzé tenni.nem feledvén az unitra magnós időszakot sem, javaslatom, töltögessünk, ajánljunk egymásnak anyagokat, ez egy nyilt közösség...
én sem töltöm le amit nem akarok, ettől még az másnak kincset érhet és ez igy van jól!
mindenki halassa a hangját, de balhé mentesen némi zenével övezve.
ráadásul akinek módjában áll kiválló minőségben avagy wav-ban annak
ugyan ugy köszönet, hiszen ugy döntött, hogy valamit közkincsé tesz!!!
a széthúzás sehová nem vezet, ha feltöltesz valamit ( önzetlenül teszed ) és lehet holnap már a világ másik végén hallgatja valaki szivesen, persze ez forditva is igaz.
mindenkinek itt a helye, tegye fel amit szeret, ajánljon , ha modjában áll segitsen.ezt meg tudják tenni a ruszkik, lengyelek, hollandok, akkor
mi hogy a picsába ne tudnánk.öszhang nélkül árnyéka vagyunk saját lehetőségeinknek.
ADJATOK RÁ HANGERŐT!!!
-
Azért ez sem kutya...http://stream.bbteam.info:8000/
Kár hogy így estefelé csak 64 kbps -
Jani!
Jó ez a summer mix!de 44,1ben azért kircsibb volna.
na megyek,mára nem dobom fel tovább a topik eddigi egyhangúságát
, sőt addig sem, míg megint meg nem szólít egy hozzászólás tartalma!
-
önállóság-kreativitás-Trend Boy hatás!
és akkor mondhatok desszertenek egy ÁMENT?!
-
Jani!
Te a hátvédje vagy brekinek?
Bármikor, ha csak leírom azt a szót, hogy breki, te egyből megkérded, minek "baszogatom"?
Ha már ez a néhány sor is ezzel a jelzővel illetődik, akkor megszólalni meg lehet úgy, hogy talán még egy nevet is leírhatok, hogy ne zuhanyjon magába senki?
-

-
jól nyomod Jani!
bár szerintem tesztnek vedd le 5 főre és 44,1-en adjad Kerepesről a jó kis dance mjúzikot! -
Jaj bocs nem írtam ki hogy kinek címeztem ezt a hsz-t!
Wind hsz-re válaszoltam #46530
Bocs mégegyszer!
-
Hát én megnéztem kiváncsiságból ha már ide tetted a linket, de már elég volt a szabályzatba beleolvasnom....mivelhogy ezek az én szavaim...!!
Tudniillik egy rövid ideig tag volt a régi fórumunkon és ezek szerint arra nem volt képes, hogy a "saját" fórumának a szabályzatát önállóan megalkossa...
De nem is tudom megint minek írtam, pedig megfogadtam, hogy nem teszem, mert kapok a fejemre mindig, hiszen itt, ha valaki elmondja a véleményét akkor azt rögtön lázítónak és vitatkozónak kiáltják ki, még akkor is ha nem sértő a hozzászólása..vagy az a jó ha minden problémán csak simán átnézünk és úgy teszünk mintha semmi sem történt volna?? Lehet ez megy egyeseknek, hát nekem nem! Úgyhogy biztos kapok megint..
na mindegy itt egy kis részlet a szabályzatból amit bárki összeegyeztethet a mi fórumunk szabályzatával..
"Az alábbiakban a fórummal kapcsolatos legfontosabb szabályok lesznek ismertetve!
A fórum főleg a 80's évek italo disco ill spacesynth zenéivel foglalkozik,
de egyébb érdekességek is megtalálhatóak lesznek
Javasolt a feltöltött zenéknek ill. albumoknak a bitráta feltüntetése!!!!
A fórumot csak a regisztrált tagok láthatják ill. használhatják!
Megkérünk minden tagot, hogy aktívan vegyen részt a fórum munkájában .
Aki csak a letöltéssel foglalkozik és más egyebet nem tesz az egy idő után kizárással jár!!!!!!!!
Természetesen az aktivitás nem csak abból áll, hogy megköszönöd a feltöltést!!
Inaktivitás esetén vagyis ha a regisztrált tag 5 (ezt átjavította, nálunk ez 15 )napon belül semmilyen aktivitást nem mutat,
automatikusan törlödik a fórumról és csak újbóli regisztrációval tud visszatérni !!
A fórummal kapcsolatos észrevételeket ill. ötleteket a "moderátor figyelmébe" topicba írjátok!!
Szintén ott jelezzétek a már nem aktív linkeket!
A fórum szerkesztősége jó munkát, zenehallgatást és kellemes időtöltést kíván a jelenlegi illetve a leendő tagoknak!!" -
kedves fórumozók!
a ma esti műsor az egynéhányan kérték exkluzív különkiadása!
jó szórakozást!
aki nem érti vagy csak nem volt jelen folyamatosan 1-2 éve,az csak bambuljon erősen.
-
ALLOF nem akarok belédkötni,de minek baszogatod állandoan BREKIT???
Szerintem ő nem bántott
-
Mi van srácok már megint nem birtok magatokkal????????? 
Mindenki menjen arra a forumra ahol jol érzi magát és ott ossza az észt!!!!
Senki nem kiváncsi a veszekedésetekre!!!
Azt hiszem sokak nevében irtam!!
Ennyi
-
Breki?
Te magadtól vagy ennyire vízszint vagy van aki segít?
Én mondtam, ha bárki magára ismert, akkor jó a személyleírás, ha Te magadra ismertél, akkor ne nekem panaszkodj, hogy szar a tükörképed!
Félreértettél, nem az én értelmi színvonalamról van szó, hanem arról, ami minimálisan kel, hogy felfogd egy szöveg tartalmi lényegét, és ne 1-2 kedves irónikus szónál ragadj le (pl. a kedves itt most szintén irónikus), de ez most sem sikerült úgy látom, sebaj....majd egyszer talán.....NE ADD FEL!

szinte sejthettem volna, hogy "valaki" ezt e-mailben pont így küldte neked!óóóóóó, hogy erre nem is gondoltam! hogy mik vannak.....
eddig gondolkodtál rajta, hogy mit reagálj? aranyos. felelsleges lenne ideraknod az e-mail képét. én is tudok reprezentálni bármilyet.