112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• zsoltford
    Greg Kihn Band - Jeopardy ( Extended ) (6.50) (320) vinyl
  • tgolyo
    Húúúú! ezt nem ide akartam.SORY
  • tgolyo
    Milyen progival digizel?
  • Czecsa
    Mr.Black
  • tgolyo
    The Soundlovers - Living In Your Head (Aeroflot mix) vinyl
  • zsoltford
    Chic - Le Freak ( Extended Version ) (5.31) (320) vinyl
  • zsoltford
    a sex shop boys-tól nincs muzsikád?illetve, mr.black-et is keresnék...
    sex shop boys-tól a big tits megvan, volt még egy álltalam ismert muzsikájuk...
  • tgolyo
    Hali! tudom.
  • zsoltford
    üdv, szeretem ezt a muzsikát, de ez egy 3.03-as verzó...
  • tgolyo
    Szewa Cimbi!
    Mit szólsz a Video Kidx-hez? nem rossz mi?
  • Xtra99
    Sziasztok .
    Optimális esetben :
    1 Mbit/sec sebességű adsl kapcsolatnál a letöltési sebesség 1 Mb/sec .
    A böngésződ , letöltésvezérlőd stb. byte(B)-ban adja meg a sebességed , ami 1/8-ad része a bitben(b) megadottnak .
    Igy 1 Mb/sec=1024 kb/sec=128 kB/sec (kilóbyte/sec) .
    A feltöltés adsl kapcsolatban ált. a letöltési seb. 1/8-a (1M esetén 16 kB/sec) .

Ha Breki 429-el töltött le , az adsl sebessége min. 429*8=3432 kbit/sec , ami egy begyengült 4 Megás adsl .
    Ahogy Öveges prof mondaná

bocs az offért
  • infracore

Trans-X - Living on Video 256kbps

01.Living on Video
    02.Message on the Radio
    03.Nitelife
    04.21st Century
    05.Josee
    06.Digital World
    07.Eyes of Desire
    08.3D-Dance
    09.Monkey Dance
    10.Through the Eyes of the 90's
    11.Ich Liebe Dich
    12.Living on Video (remix)
    13.Message on the Radio (remix)
    14.Vivre Sur Video

part1part2
  • Breki33
    #47085 szerint 429-el de jött már gyorsabban is
  • egyeki
    Igen.
    2mega és ha jöl érttem 800k-val töltöl le?
    Nekem a tizede 1megásnál.
    Hogy van ez?

• Breki33
    mármint szolgáltatót?

enyém 2 megás ha jól tudom 7600-ért
  • egyeki
    Off.
    Szeretnék a rapidról többet le tölteni.Nemegyet kettőt.Naponta.
    Segítsetek.
    Pü.
    Köszi
  • egyeki
    Sziasztok.A netem 1megás :8-al-kb120kb ez a le
    fel enneka tizede.De ez a csucs Fix ip. 9000-ért
    Mít javasoltok?
  • koko71
    Szevasz "papa"!
  • tgolyo
    Üdv.Mindenkinek!
    ha nem gond,beugrottam egy percre hozzátok.

http://rapidshare.com/files/52315299/Video_Kids_-_Woodpeckers_From_Space__vinyl_.mp3
  • zsoltford
    sziasztok, mr. black - album, maxi nincs valakinek jó minőségben?
  • Italo forever
    Szia!
    Okés minden vele csak egy kicsit sziszeg de azért jó a minősége még!
    A megszakadás a szolgáltató miatt van!
    Nálam is szokott ilyent művelni!
    Köszi mégegyszer!
  • Crosby
    Yvonne Koomen - Last Night (Vocal Version 1985)

http://www.zshare.net/audio/3359134ebaa4ff/

Yvonne Koomen - Last Night (Mad Version 1985)

http://www.zshare.net/audio/3359132c9374f6/
  • Howkeddlee #47109
    Szia!

Sajna valószínűleg törölték az oldalt!Pedig jó kis oldal volt...
  • egyeki
    Ez jön be helyette:http://extra.hu/
  • egyeki
    Róluk mít,tudtok.Kovi and Redzsyna
  • egyeki
    Végig hallgattad?
    Rendben mindene?Mert kb:tizedjére sikerült.Meg-megszakadt.
    Hali.
    Szivesen.
  • Italo forever
    Köszönöm!!!!
  • egyeki
    Axodry - You ( Extended ).mp3itt
  • Howkeddlee #47103
    Az lesz szerintem,hogy megkérem,töltsön már le valamit!

Szuszidi: Sajna nem hiszem,hogy kábeles gond lenne,mivel most cseréltem ki a kábeleket,az összeset!Megnéztem a kis dobozkát is,abban is szépen be van kötögetve minden!
  • Breki33
    sztem...
  • Breki33
    sztam a speedtestes teszt is arról szól, hogy le és feltölt úgymond egy tesztállományt

szval nem teljesen értem miért különbözteted meg

ha meg a matávos kijön sztem meg lehet kérni, hogy ugyan töltsön már le
    egy mp3-at próbaképpen, de lehet hogy felétek ez máshogy működik
  • Szuszidi
    Még egy ötlet! Ha hiszed ha nem nekem el volt szakadva a bejövő kábel egyik szállja majd két hónapig nem jött rá senki a net ment de lassan a központban minden rendben volt. Én vettem észre véletlenül a hiba leírása hasonlít a tiedre mert volt hogy szárnyalt de általában lassú volt mint a dög de nekem sűrűn el is ment a netem ez a különbség nézd végig a bejövő kábeleket és a csatlakozásokat! Más ötletem nincs.
  • Howkeddlee #47099
    Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!

Szuszidi: Nekem eddig rapidról simán jött 800k-val!De most,bármelyik rapidos szervert is választom,mindenhonnan max 100k-val jön!Van olyan rapid szerver ahonna csak 20k-val jön,de én a maxot mondtam ,ami 100k!
    Általában pl speedyshare-ről vagy multiply-ról mindig gyorsan jön a cucc!De nekem ezekről az oldalakról is csak max 100-110k-val jön le az adat!

Breki:
    1.Ha kijönne a matávos,tuti hogy csak egy t-com.os sebességmérést csinálna,ami jelenleg nálam is teljes sávszélességben működik,azaz 6,5-6,7 mb!De ha akármit elindít letöltésben,akkor máris ez a 6,5mb sávszél,aminek ugye kb 820kb/sec-nek kellene lennie,visszaesik 80-100kb/sec-re,és bármit tölt le!Ellenben azt észrevettem,hogy ha magyar oldalakról próbálok leszedni valamit,pl.origo szoftverbázis,letöltelek stb,progit,képet stb,akkor gyorsan jön,és akkor megvan ez a 800k körüli sebesség!

2.Sajna senki nincs a haveri körömben,akinek olyan externetes szolgáltató netje lenne,mint nekem...

Próbáltam utánanézni,de konkrétan ilyen problémával nem találkoztam,ahol ilyesmit próbáltak megbeszélni!

Csaby
  • Breki33
    Ha feltesztek egy mp3-at az ftp-re és kilinkelitek elvileg annak fullon kell jönnie

Így ki lehet próbálni.

Ha nagyon ingadozik én a következőket tenném (a már ajánlottakon után vagy azokon túl)

1. Felhívnám a helyi matávos szerelőt, hogy jöjjön ki saját kis laptomjával és mérje be tesztel. Persze ehhez jó ismerni őket.

2. Megkérném havert ismerőst a környéken ugyanannál a szolgáltatónál ő tapasztalt-e ilyesmit.

3. Megkérnék ismerőst ahol rendesen működik kiprobálhatom-e az én gépemmel illetve nálam az övével.

4. Megnézném a szolgáltatóval foglalkozó fórumokat más is panaszkodik-e ilyesmi miatt. Általában a prohardver.hu-n érdemes megnézni.

Na most ezek csak tippek és ötletek lehet más máshogy csinálná lehet nemis egyszerű megvalósítani, de csak így zárhatóak ki dolgok egyértelműen sztem.

Hátha segít
  • Szuszidi
    Halli

Kérlek szépen ami neked úgy mond hiba lehet hogy nem is az mert minden tárról másképpen jön a töltelék van olyan tár ahonént nekem 12-15 el jön de van olyan pl a rapid onnan jön 360-470 között (volt 500 felett is) a sendröl 56-98 az átlag letőltés! Szóval a hiba nem hiszem hogy nálad van ha mégis akarsz tenni valamit nézzél át mindent és használj kontakt sprét mert egy rossz érintkezés is megtréfálhat! Ez az én tanácsom!
  • Howkeddlee #47096
    Sziasztok!

Nos,szolgáltatót felhívtam,náluk nem volt semmi változás!
    Hálókari nem hinném hogy hibás lenne,mert az elmúlt 3 napig,minden rendben volt vele!Kábelt is megnéztem,sehol semmi gond!Meg szerintem ha itt a hálókarival vagy a kábellel lenne a gond,akkor nem mérnék egyik sebességmérő helyen sem 6,5mb sávszélt!Amúgy alaplapi a hálókártyám,és dupla foglalatos!Ott is próbáltam variálni,de mindegyik foglalatban ugyanolyan lassú maradt a netem!Próbáltam kikapcsolt tűzfal és vírusírtóval is a letöltést,de ugyanaz a 60-80k a sebesség!

Viszont most egy kis érdekesség!Próbáltam most a szoftverbázisról letölteni,és onnan jön lefelé a cucc 800k-val...
    Akkor ez most mitől lehet??
  • Tubbs
    jól írja JoeFromHun kolléga...elsőként a hálókártyát nézném meg a helyedben, a kábelt...stb ha minden rendben akkor a szolgáltatónál meg kellene kérdezni hogy van e új modem.

Mert én oltári nagyot szívtam. 2 évig szarakodott a netem, volt hogy csak úgy fogta magát és szétkapcsolt...aztán egy nap végképp nem akart menni. Kiderült hogy a modem volt a baja egész végig...a szolgáltató sávszélességet emelt a régi modem pedig nem bírta, ezért újra váltottak. Csak ugye engem erről senki sem tájékoztatott!

Szerintem a modem lesz a baja.
  • koko71
    Nagyon szivesen,remélem megfelel!
  • JoeFromHun
    Nah ez kéccer ment :(
  • JoeFromHun
    Kábel vagy ADSL ... milyen neted van? Lehet szar a modem. De azért én megnézném próbaként egy másik hálókártyával is.Biztosan OK minden a telepített rendszereddel? (Bár mondod most tetted fel) Ha mindkettő jónak tűnik és a hiba továbbra is fent áll akkor marad a szolgáltatónál történő reklamáció. Más ötletem nincs.