112174
-
Greg Kihn Band - Jeopardy ( Extended ) (6.50) (320) vinyl -
Húúúú! ezt nem ide akartam.SORY -
Milyen progival digizel? -
Czecsa #47128 Mr.Black -
The Soundlovers - Living In Your Head (Aeroflot mix) vinyl -
Chic - Le Freak ( Extended Version ) (5.31) (320) vinyl -
a sex shop boys-tól nincs muzsikád?illetve, mr.black-et is keresnék...
sex shop boys-tól a big tits megvan, volt még egy álltalam ismert muzsikájuk... -
Hali! tudom. -
üdv, szeretem ezt a muzsikát, de ez egy 3.03-as verzó... -
Szewa Cimbi!
Mit szólsz a Video Kidx-hez? nem rossz mi?
-
Xtra99 #47121 Sziasztok .
Optimális esetben :
1 Mbit/sec sebességű adsl kapcsolatnál a letöltési sebesség 1 Mb/sec .
A böngésződ , letöltésvezérlőd stb. byte(B)-ban adja meg a sebességed , ami 1/8-ad része a bitben(b) megadottnak .
Igy 1 Mb/sec=1024 kb/sec=128 kB/sec (kilóbyte/sec) .
A feltöltés adsl kapcsolatban ált. a letöltési seb. 1/8-a (1M esetén 16 kB/sec) .
Ha Breki 429-el töltött le , az adsl sebessége min. 429*8=3432 kbit/sec , ami egy begyengült 4 Megás adsl .
Ahogy Öveges prof mondaná
bocs az offért
-
infracore #47120 
Trans-X - Living on Video 256kbps
01.Living on Video
02.Message on the Radio
03.Nitelife
04.21st Century
05.Josee
06.Digital World
07.Eyes of Desire
08.3D-Dance
09.Monkey Dance
10.Through the Eyes of the 90's
11.Ich Liebe Dich
12.Living on Video (remix)
13.Message on the Radio (remix)
14.Vivre Sur Video
part1part2 -
#47085 szerint 429-el de jött már gyorsabban is -
egyeki #47118 Igen.
2mega és ha jöl érttem 800k-val töltöl le?
Nekem a tizede 1megásnál.
Hogy van ez?
-
mármint szolgáltatót?
enyém 2 megás ha jól tudom 7600-ért -
egyeki #47116 Off.
Szeretnék a rapidról többet le tölteni.Nemegyet kettőt.Naponta.
Segítsetek.
Pü.
Köszi -
egyeki #47115 Sziasztok.A netem 1megás :8-al-kb120kb ez a le
fel enneka tizede.De ez a csucs Fix ip. 9000-ért
Mít javasoltok? -
Szevasz "papa"! -
Üdv.Mindenkinek!
ha nem gond,beugrottam egy percre hozzátok.
http://rapidshare.com/files/52315299/Video_Kids_-_Woodpeckers_From_Space__vinyl_.mp3 -
sziasztok, mr. black - album, maxi nincs valakinek jó minőségben? -
Szia!
Okés minden vele csak egy kicsit sziszeg de azért jó a minősége még!
A megszakadás a szolgáltató miatt van!
Nálam is szokott ilyent művelni!
Köszi mégegyszer!
-
Yvonne Koomen - Last Night (Vocal Version 1985)
http://www.zshare.net/audio/3359134ebaa4ff/
Yvonne Koomen - Last Night (Mad Version 1985)
http://www.zshare.net/audio/3359132c9374f6/ -
Szia!
Sajna valószínűleg törölték az oldalt!Pedig jó kis oldal volt... -
egyeki #47108 Ez jön be helyette:http://extra.hu/ -
egyeki #47107 Róluk mít,tudtok.Kovi and Redzsyna
-
egyeki #47106 Végig hallgattad?
Rendben mindene?Mert kb:tizedjére sikerült.Meg-megszakadt.
Hali.
Szivesen.
-
Köszönöm!!!! 
-
egyeki #47104 Axodry - You ( Extended ).mp3itt -
Az lesz szerintem,hogy megkérem,töltsön már le valamit!
Szuszidi: Sajna nem hiszem,hogy kábeles gond lenne,mivel most cseréltem ki a kábeleket,az összeset!Megnéztem a kis dobozkát is,abban is szépen be van kötögetve minden!
-
sztem... -
sztam a speedtestes teszt is arról szól, hogy le és feltölt úgymond egy tesztállományt
szval nem teljesen értem miért különbözteted meg
ha meg a matávos kijön sztem meg lehet kérni, hogy ugyan töltsön már le
egy mp3-at próbaképpen, de lehet hogy felétek ez máshogy működik -
Még egy ötlet! Ha hiszed ha nem nekem el volt szakadva a bejövő kábel egyik szállja majd két hónapig nem jött rá senki a net ment de lassan a központban minden rendben volt. Én vettem észre véletlenül a hiba leírása hasonlít a tiedre mert volt hogy szárnyalt de általában lassú volt mint a dög de nekem sűrűn el is ment a netem ez a különbség nézd végig a bejövő kábeleket és a csatlakozásokat! Más ötletem nincs. -
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!
Szuszidi: Nekem eddig rapidról simán jött 800k-val!De most,bármelyik rapidos szervert is választom,mindenhonnan max 100k-val jön!Van olyan rapid szerver ahonna csak 20k-val jön,de én a maxot mondtam ,ami 100k!
Általában pl speedyshare-ről vagy multiply-ról mindig gyorsan jön a cucc!De nekem ezekről az oldalakról is csak max 100-110k-val jön le az adat!
Breki:
1.Ha kijönne a matávos,tuti hogy csak egy t-com.os sebességmérést csinálna,ami jelenleg nálam is teljes sávszélességben működik,azaz 6,5-6,7 mb!De ha akármit elindít letöltésben,akkor máris ez a 6,5mb sávszél,aminek ugye kb 820kb/sec-nek kellene lennie,visszaesik 80-100kb/sec-re,és bármit tölt le!Ellenben azt észrevettem,hogy ha magyar oldalakról próbálok leszedni valamit,pl.origo szoftverbázis,letöltelek stb,progit,képet stb,akkor gyorsan jön,és akkor megvan ez a 800k körüli sebesség!
2.Sajna senki nincs a haveri körömben,akinek olyan externetes szolgáltató netje lenne,mint nekem...
Próbáltam utánanézni,de konkrétan ilyen problémával nem találkoztam,ahol ilyesmit próbáltak megbeszélni!
Csaby -
Ha feltesztek egy mp3-at az ftp-re és kilinkelitek elvileg annak fullon kell jönnie
Így ki lehet próbálni.
Ha nagyon ingadozik én a következőket tenném (a már ajánlottakon után vagy azokon túl)
1. Felhívnám a helyi matávos szerelőt, hogy jöjjön ki saját kis laptomjával és mérje be tesztel. Persze ehhez jó ismerni őket.
2. Megkérném havert ismerőst a környéken ugyanannál a szolgáltatónál ő tapasztalt-e ilyesmit.
3. Megkérnék ismerőst ahol rendesen működik kiprobálhatom-e az én gépemmel illetve nálam az övével.
4. Megnézném a szolgáltatóval foglalkozó fórumokat más is panaszkodik-e ilyesmi miatt. Általában a prohardver.hu-n érdemes megnézni.
Na most ezek csak tippek és ötletek lehet más máshogy csinálná lehet nemis egyszerű megvalósítani, de csak így zárhatóak ki dolgok egyértelműen sztem.
Hátha segít -
Halli
Kérlek szépen ami neked úgy mond hiba lehet hogy nem is az mert minden tárról másképpen jön a töltelék van olyan tár ahonént nekem 12-15 el jön de van olyan pl a rapid onnan jön 360-470 között (volt 500 felett is) a sendröl 56-98 az átlag letőltés! Szóval a hiba nem hiszem hogy nálad van ha mégis akarsz tenni valamit nézzél át mindent és használj kontakt sprét mert egy rossz érintkezés is megtréfálhat! Ez az én tanácsom! -
Sziasztok!
Nos,szolgáltatót felhívtam,náluk nem volt semmi változás!
Hálókari nem hinném hogy hibás lenne,mert az elmúlt 3 napig,minden rendben volt vele!Kábelt is megnéztem,sehol semmi gond!Meg szerintem ha itt a hálókarival vagy a kábellel lenne a gond,akkor nem mérnék egyik sebességmérő helyen sem 6,5mb sávszélt!Amúgy alaplapi a hálókártyám,és dupla foglalatos!Ott is próbáltam variálni,de mindegyik foglalatban ugyanolyan lassú maradt a netem!Próbáltam kikapcsolt tűzfal és vírusírtóval is a letöltést,de ugyanaz a 60-80k a sebesség!
Viszont most egy kis érdekesség!Próbáltam most a szoftverbázisról letölteni,és onnan jön lefelé a cucc 800k-val...

Akkor ez most mitől lehet?? -
jól írja JoeFromHun kolléga...elsőként a hálókártyát nézném meg a helyedben, a kábelt...stb ha minden rendben akkor a szolgáltatónál meg kellene kérdezni hogy van e új modem.
Mert én oltári nagyot szívtam. 2 évig szarakodott a netem, volt hogy csak úgy fogta magát és szétkapcsolt...aztán egy nap végképp nem akart menni. Kiderült hogy a modem volt a baja egész végig...a szolgáltató sávszélességet emelt a régi modem pedig nem bírta, ezért újra váltottak. Csak ugye engem erről senki sem tájékoztatott!
Szerintem a modem lesz a baja. -
Nagyon szivesen,remélem megfelel!
-
Nah ez kéccer ment :( -
Kábel vagy ADSL ... milyen neted van? Lehet szar a modem. De azért én megnézném próbaként egy másik hálókártyával is.Biztosan OK minden a telepített rendszereddel? (Bár mondod most tetted fel) Ha mindkettő jónak tűnik és a hiba továbbra is fent áll akkor marad a szolgáltatónál történő reklamáció. Más ötletem nincs.