112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    És jó reggelt
  • Breki33
    ENgem olyan érdekelne hogy van e olyan távirányító ami tudná kezelni a Sony CD lejátszóm Tunerem és jó lenne a TV-hez DVD-hez is.

Annó a két Sony-s dolgot húsvéti akcióban 30.000-ért vettem de a távirányítót az erősítőhöz adták.

Sokszor reklámoznak ilyen mindent tudó távirányítókat, de nem tudom melyik igazán jó
  • atiapuka
    Köszi OKi!
  • rozina
    Nagyon keresem: OSIBISA - LIVE AT CROPREDY c. albumát. Kösz előre is.
  • Wescone
    Megvan valakinek Bonnie Tyler - Matter Of The Heart cimü száma a Wrath soundtrack-röl?
  • Mckown
    SZiasztok!
    Tisztelt okiland és többiek!

Thomson 25DH89 HL Type 351M/Tx92F tv hez keresek magyar nyelvű leirást kölcsön is jó vagy netről valami Vagy aki tudja hogykel resetelni?
    RCT 3003 távirányitója nincs valakinek?

Tudom off de kérem aki tud segitsen.

Köszönöm
  • kaposi1
    Köszi a zenét!
    És ugyanaz vizuális élménybe!A cenzúrázatlan Laila
  • Crosby
    Blue System - Laila - Maxi

http://rapidshare.com/files/53325876/Blue_System_-_Laila_-By_Nrg_-_Fanatic.rar
  • Italo forever
    Mister Black-Macho Man

Released: 1992
    Genre: Electronic
    Style: Italo-Disco, Hi NRG
    Format: mp3
    Bitrate: 320 kbps
    Size: 119 mb

Tracklist:

01. Macho Man
    02. Dance Togehter
    03. Kamikaze
    04. Mysterious Man
    05. Brown
    06. All Toghter
    07. She Has A Way
    08. Hold Me Tight
    09. Macho Man (Dancetronic Edit)
    10. Kamikaze (Extended Mix)
    11. Mysterious Man (Last Version)

http://rapidshare.com/files/67172228/Mister_Black_-_Macho_Man.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/67173384/Mister_Black_-_Macho_Man.part2.rar
  • okiland
    Szia Atiapuka és a többiek!

Megpróbálok neked segíteni, lévén, hogy '92 óta műszaki kereskedelemben dolgozok!
    Van egy Internetes (Csak belső használatú) oldal, amin (elvileg) minden Sony termék használati útmutatója fenn leledzik!
    Megnéztem, de sajna az STR-DG510-hez nincs magyar!
    Az angol nyelvűből a következőket tudtam "kihámozni":
    A típusszám végén van egy rövidítés, ami az adott országra utal ahova a terméket gyártották. Nem mindegy, hogy mi ez a rövidítés, mert a teljesítménye is ettől függ
    Amit a Sony bemért és megadott, az feltételez egy 8Ohm-os hangfalat, ami 20-20000Hz között dolgozik. Így a teljesítmény lehet 2*100W vagy csak 2*60W.
    A hangfal kimenetei 8-16Ohm-ig terhelhetőek. Ez azt jelenti, hogy akár 2db 8Ohm-os hangfalat is ráköthetsz minden kimenetre úgy, hogy ez a teljesítményét nem befolyásolja. Ha ez az ellenállás érték összeadva mondjuk már 24Ohm lenne, akkor már ez rossz hangminőséget és teljesítményvesztést eredményezne.
    A bemenetekre NYUGODTAN ráköthetsz cd lejátszót, mert ezeknek a bemeneteknek a jelszintje szabványos. A gond akkor lenne és lehet, ha bakelit lemezjátszót szeretnél más bemenetre kötni, mint a PHONO.
    Vagy fordítva, erre a bemenetre cd-t. Ezek már nem működnek így, mert a bakelit lemezjátszó már teljesen más jelszintet használ (PHONO bemenet nincs is rajta, tehát ettől félned NEM kell!!).
    A Sony-k jó ár-érték aránnyal bírnak, megbízhatóan működnek, és szerintem sem egy rossz döntés!!!!
    Remélem tudtam segíteni, és ha a jövőben valamiben kellene az efféle javaslat KIÁLTS(ATOK)!!!!
  • bakterzoli
    Szívesen!
  • busmanneo
  • atiapuka
    Köszi fiúk mindenkinek!

Meg busmannak a zenét!
  • Szuszidi
    Sajna nincs leírás a bemenetekről de ahogy elnézem rá lehet csak az a lényeg hogy legyen rajta megfelelő csatlakozó hidd el a mai és a 15 évvel ezelőtti cd lejátszók nem különböznek illesztésben nekem is egy sony ketyeg s sokáig egy LG cd volt hozzá téve sőt a rádió s kazis magnó egy ASAHI hordozható mini torony amit 1987 ben vettem s van rajta megfelelő kimenet nagyón szépen szól 5.1 ben! Csak annyit ír hogy Lemezjátszó bemenet csak előerősített. Erre kell figyelni!
  • busmanneo
    Üdv!
    Pótolom a 'Top 1000' Tracklistát! Feltettem a sendre a listát. Top 1000 track lista!
    Kb., még 15 perc kell, hogy 'lejöjjön' mind!
  • Wescone
    Abszolut osztom a véleményed
  • bakterzoli
    Nézegesd meg szerintem:
    User Manual
    S o n y Page
  • busmanneo
    Panther 6-10
  • busmanneo
    Panther 1-5
    Megy a többi is
  • atiapuka
    Nem rossz darab. Ezt én is néztem. Csak még azt nem tudom, hogy erre rá lehet-e kötni egy régebbi (úgy 15 éves) cd lejátszót. Majd megnézem otthon, hogy milyen a teljesítménye. Vagy teljesen mindegy hogy milyen mert csak az a lényeg hogy 100 W-nál kevesebb legyen? Vagy mitől függ hogy mit lehet rákötni?
  • bakterzoli
    Szerintem ez egy jó választás lenne: Sony
  • atiapuka
    Köszi Brekikém!

Ez a link nem jön be, viszont én a neten találtam róla cuccost. Csak azért vetettem itt fel, hogy valakinek nincs-e erről valami személyes tapasztalata.

Még megnéztem a Sony szalont is a neten, lehet hogy Sony mellett maradok, most olyanom van csak gyenge (kb. 10 éves).
  • Breki33
    Ha jól láttam itt van róla review
  • Italo forever
    Hát kérni kell újból!!
    Szerintem szívesen segítenek a tagok és újból felteszik a zenéket!
  • atiapuka
    Na kimentem a Media Markba. Ott láttam TEAC AG790-s 100W erősítőt. Ismeri valaki?
  • kaposi1
    Helló!

Örülök hogy elnyerte a tetszésedet.
    Igen ,csak simán wave editorral csináltam.
    Nem huzkodtam fel-le semmit a hangszineken.
    Egyedül a felvételiszint csuszkáját állítottam nullára, hogy ne torzítson.
    Mondjuk az hozzátartozik a dologhoz hogy a kazijaimon tárolt zenék 85% cd-röl, vagy bakelitrol vannak.
    Abban is igazad van hogy lehet hogy kevesebb munka lenne őket összevadászni a neten.
    Ez működne is ha a régi lekért zenék a fórumba egy idő után nem törlődnének. Ami érthető is.
    Sajnos a pár hónapos feltöltéseknél már ez a szöveg fogad.
    " Sajnálom,nincs meg a file."
  • Italo forever
    Szeva Cimbi!!!!!
    Hát téged is látni basszus??
    A kommentről annyit, hogy már én sem a waveditort használom, hanem Sony Soundforge 8-at, ami valóban jobb mint a Nero.
    De elég nagy meló ez a digizés és inkább egy kis utánkereséssel megtalálok mindent, ami jelenleg még a kazikon van, tehát mindenki döntse el, hogy mit szeretne!
  • busmanneo
    Üdv!
    Panther Rex 1-10
  • bakterzoli
    Sziasztok!
    Olvasgattam Italo barátom és Kaposi1 írásait, és egyáltalán nem akarok bele szólni, csak megosztanám a saját véleményem!
    Szerintem mindenki a saját illetve a mások által javasolt software-el fog nekikezdeni a digitalizálásnak, ami azért a software-től és a gépekben lévő hangkártya és azok driverétől is függhet! Szerintem!
    Az én tapasztalatom az, hogy a Sound Forge sohasem hagyott cselben ilyen téren és eléggé professionális ilyen dolgokra és még többre! A megváltoztatott hangképbe egyből bele lehet hallgatni és csak aztán kell lementeni, ami azért is jó mert mert sok beállítást egyből hallhatunk, hogyan is fog szólni stb.!
    Na de nem akarom leírni a lehetőségeket, csak ez az én véleményem volt, és természetesen tiszteletben tartom, ha valakine más a véleménye evvel kapcsolatban!
    De azért itt érdemes körülnézni: Sound Forge Homepage
  • atiapuka
    Srácok tanácsotokat szeretném kérni.

Szeretnék venni egy erősítőt s hozzá 2 hangfalat. (Vagyis nem házimozi rendszert.) Ugyanis most van 2 deck-em, egy cd lejátszóm s egy ezer éves gyenge Sony erősítőm. Az erősítőt akarom végülis lecserélni meg a hangfalakat. Mit tudtok ajánlani, ami 100 eFt-ból ki is jön? Milyen márka és hány wattosat vegyek? És még azt kérdezném, hogy ha most veszek ilyet, és később majd valamikor mégis meggondolom és akarok hozzá venni házimozit, akkor ehhez az erősítőhöz hozzá lehet kötni?
  • juszuke
    Sziasztok! Nemtudna segíteni valaki a "most wanted vol81,82,86,"linkjével. Már egyszer megvolt csak el keveredett. előre is köszönöm!
  • atiapuka
    Szevasztok srácok!

Valakinek nincs véletlenül Panther Rex és Dyva lemeze? Dyva-tól 1 lemez van meg ami szerintem marha jó (Back into the light) de nem tudom, hogy van-e még lemeze?

Panther Rex itt van de innét nem tudok letölteni. (csak mondjuk a speedshare-ről)
    http://rapidshare.com/files/9311097/panther85_01-05.rar
    http://rapidshare.com/files/9311084/panther85_06-10.rar
  • Italo forever
    Jó Reggelt mindenkinek!!

Nos kérlek, letöltöttem-meghallgattam és az a véleményem, hogy sürgősen állj neki a többinek is...
    Nekem tetszett a hangzás, ha ilyen jó a többi "nyersanyag" is akkor nincs is miről beszélni!
    És csak simán a wave editor-ral csináltad?
    Egy időben én is nekiálltam annak a több mint 400 kazinak, ami van de elkövettem azt a hibát, hogy mivel esténként "digiztem" nem akartam zavarni a családot, ezért fejhallgatóval hallgattam vissza a már digitalizált zenéket és örültem, hogy hú, milyen király ahogy szól..
    Tudod, ide egy kis magas, oda egy kis mély...
    Na, teleírtam az első dvd-t, mondom meghallgatjuk a házimozin is..
    Azt hittem infarktust kapok..az olyan szarul szólt, hogy beájultam.
    A magas majd kivitte a membránt, némelyiknek nem volt közepe vagy nem volt mély, szóval egy rakás szar volt, magyarul becsapott a fejhallgatós megoldás..(mindig tanul az ember, leginkább saját kárán)
    Kezdhettem előlröl mindent.
    Egy kérdés!!
    Amikor bedigized a wav editorba a zenét, még bármilyen beavatkozás nélkül is marad ugyanaz a hangkép ha visszahallgatod, mint előtte?
    Mert nekem már ott volt valami gubanc.
    Bemásoltam az editorba, az EQ összes frekije középállásban volt, mégis már más volt a hangzás mint az eredeti hang.

• Szuszidi
    Szép jó reggelt 80-as évek!!
  • Breki33
    hasonlítsd össze a két tracklistet
  • busmanneo

"rapid"a jelszó aposztróf nélkül... legalábbis, úgy emléxem
  • busmanneo
    Nézem, de nem értem....!
    Mit kell, hogy nézzek?
  • kaposi1
    Ez még a jobbik eset.
    Légyszives látogass át a 90-es évek fórumára és véleményezd a 6653-as hozzászólásomat.
    Kiváncsi vagyok a véleményedre.
  • Italo forever
    Ok, közben jó lett, én néztem el valamit!!
  • Italo forever
    Na basszus, akkor mit szúrok el?
    Neked is: rapid" volt a jelszó?