112174
-
Amanda Lear - Best of ...
Gyárin megvan, este begrebbelem 320-ra, reggel feldobom. Feltéve, ha ez így megfelel!! -
zzitalo #49221 Amanda Lear - Enigma - Give A Bit Of Mmmm To Me (1978) felvételét keresem. Akinek megvan legyen szives feltenni. Előre is hálás köszönetem. 

-
Csak ezt találtam:
John Williams - Home Alone (192 kbps)
Traclkist:
01 - Somewhere In My Memory (Main Titles)
02 - Holiday Flight
03 - The House
04 - Star of Bethlehem (orchestral)
05 - Man of the House
06 - White Christmas
07 - Scammed by a Kindergartener
08 - Please Come Home for Christmas
09 - Follow that Kid!
10 - Making the Plane
11 - O Holy Night
12 - Carol of the Bells
13 - Star of Bethlehem
14 - Setting the Trap
15 - Somewhere in my Memory
16 - The Attack on the House
17 - Mom Returns And Finale
18 - Have Yourself A Merry Little Christmas
19 - We Wish You A Merry Christmas (End Title)
Ifolder-Home Alone
Password: ost -
gandras #49219 Sziasztok!
Nincs meg véletlenül valakinek a Reszkessetek betörők 1. filmzenéje?
-
Miért nem zip-eled egybe őket? Eléggé körülményes file-onként tölteni le a rapidról, az időkorlátok miatt.
-
italo67 #49217 ez egy spacedisco nóta. minösége elég rossz. köszi
-
italo67 #49216 Sziasztok! ha valaki tudja hogy ezt ki játsza és mi a cime.légyszi irja meg üzibe. http://rapidshare.com/files/74296533/1a.mp3
http://rapidshare.com/files/74297881/2a.mp3
http://rapidshare.com/files/74298961/3a.mp3 -
Thomas & Shubert - Little Flower
http://www.speedyshare.com/215832586.html
Lian Ross - Saturday Night
http://www.speedyshare.com/298359209.html
pass:tgolyo
-
dadasdas #49214 Koszi! -
Szewasztok! Szia Trendboy!
Meghallgatásra kaptam az albumot de már az elején felállt a szőr a hátamon.
Kb. olyan,sőt inkább rosszabb mint mikor a 80s évek közepén a hanglemezkiadók beterítették a boltokat "Top Hits" és hasonló bakelitokkal.(külföldi slágerek - hazai előadók)
-
djoti #49212 Patty Ryan-Stay with me tonight -
egyeki #49211 Meghallgatok mindent tőlük,
Köszi. -
egyeki #49210 Ez is igen régen volt.
JohnnyM5 - Moscow Nights 2320 -
vviktor1 #49209 Hát vegyen tőlük albumot aki akar, én meghallgattam ezt, szvsz enyhén "vendéglátós" :-) -
Retro Disco Koktél most kapható akciósan a Discokban
Korábban ise is kilinkeltem -
dadasdas #49207 Sziasztok,
Ennek mi a cime?
http://www.sendspace.com/file/7kkvsk
Megkoszonnem, ha tudna valaki egy linket adni hozza. -
udv, egyetertek...
szornyu megjelenes ... biztos kudarc, a zenet meg nem halottam...
szedem le...
de ilyen ratyi pofavagasert, siker nem kaphato...szornyuek! -
sultan71 #49205 Egyelore csak ezt talaltam, sajna 128-as.
Johnny M5 - The Night (Extended) -
Én Pedig a JOBB szélen álló srácot ismerem (személyesen)
Igen 1-2 alkalommal árult a pesti börzén is. Egyébként DJ egy menő pesti club-ban és jó pár kiadvány értelmi (szerzője)szervezője Pl: az új Fancy DVD -
imre07 #49203 Sziasztok!
Retro disco koktél 2006 itt van, ha valakit érdekel, az oldalon a második rész is fenn van! Nem kell megijedni, a számokat eredti előadók adják elő, bár mintha valamelyik szám elejéről egy pici hiányozna... -
Nem emlékszem, hogy a '80-as évek előadói közül bármelyiknek ilyen ökölbemászó arrogancia üllt volna az arcvonásain mint ezeknek a libáknak itt. Mi ez az arckifelyezés mostanában, valami hülye trend??! 
A szöszi arckifelyezése a képen, kimondottan egy istenes pofonért üvölt...

-
sultan71 #49201 Sziasztok,
Ime az emlitett track a Retro Disco Koktel lemezrol:
Disco Service - A Party Most Indul
Maganvelemenyem pedig csak annyi, hogy aki szereti az Italo Disco-t, az nem kovet el ellene ilyen merenyletet. A lanyok jobb esetben akkoriban "foganhattak" meg, amikor Mauro mar a slagerlistakat ostromolta... -
Trend Boy #49200 Sajna, sajna...
Személyesen ismerem a bal szélső úrat, ő nagy italo rajongó, és talán mondjuk ki valamenyire gyüjtő is...
A csapat a Juniusi Fancy koncert előzenekara volt, szerintem a szervezők egyik legnagyobb tévedése, a sok közül... Aki ott volt, az hallhata is őket. Igazából nem szeretek véleményt alkotni zenekarokról, playback csapatokról, de ez igazán osztályon aluli amit csináltak... Lehet a technika is rápakolt, az életveszélyesen nagy torzitásra, és összeviszaságra ami a zenét jellemzi, azaz ott jellemezte...
Régi nagy italozenékere magyar szöveg, ezt a poént a Pataki Sándor (Budapest Rádio, Gazdasági Rádió Euroitalo partyk, kivánság müsorok) már lelöte egyszer, már aki ismeri a storit, úgyhogy ez nem újkeletű. Instrumentális zenékre ráénekelte a magyar szöveget...
A szimpadi kép: a két srác énekel, és régi nagy italo fanokról lekopintott mozgást hoznak elő, mig a három liba, ugrabugrál, nekem össze-vissza... Nos, nekem ez nem jött be...
Amit még tudni lehet, egy másik zenéjük a Retro Disco Koktél lemezen rajta van, utolsó track-ént...már akit érdekel... eme lemezt egyébként a koncerten osztogaták játék keretében, a megvásárlási lehetőségeiről sajna nem tudok, sem letöltéséről...
A srác akit ismerek, ott emlitette, hamarosan lesz lemezük, téhát az sincs kizárva, már van ebből album is...
Valahonnan a másik srác is ismerős, biztosan találkoztam már vele, szerintem ő is italo rajongó, és gyüjtő... Szerintem, valami lemezbőrzén ha összefutottam vele...
Letöltöttem a zenét, igy már elfogathtobb a minőség, de sajna még most sem jőn ez be nekem...
Részemről kb. ennyi az infó...

-
Trend Boy #49199 Sajna Paszolok... Olyan régen volt, hogy már biztosan nem tudom megmondani...

Sorry... -
Ha Claudine Longet az előadó '68-bol, akkor "L'amour est bleu" a szám cime.
Szerintem az. -
Parancsolj:
Yello128
-
üDV MINDENKINEK !! 
-
Hadd jegyezzem meg Breki, hogy a DVD Shrink is tud vinyórol dolgozni.
-
passz! nincs infóm róluk.
-
Kik ezek az undorítóan beképzelt libák? Mintha minimum ők sz...ták volna a spanyol viaszt...
-
Sziasztok!
Nincs meg v.kinek YELLO-Jingle bells?? -
Szewasztok!
Discoservice - Bouna Sera Ciao Ciao
Itt Nyomni!! -
atiapuka #49190 Sziasztok!
Jhonny M5 - The night (For you and me) c. számát keresem (de nem a 3:42 verziót mert az megvan)
Köszöói szépen előre is! -
atiapuka #49189 Szia Trendboy!
Leszedtem a Cliff Wedge-t de jelszót kér. Meg tudnád mondani, hogy mi az?
Köszi Atiapu -
Én ha új hardvert akarok venni mindig a proharveren kezdem ottis a fórumokban -
Teszt 1.
-
lemongrass #49186 fú de nagyon kösszzzz! :D -
Alizee!
-
Szerintem ez így első hallásra Alizze. -
Szevasztok Tagok !
Off; off
Keresnék tesztelős oldalakat, főleg magyart, amik a VGA-kkal és procikkal foglalkoznak ! Köszönettel
Off vége !!