112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    Sztem mindenkit
  • AlterEgo5561
    Igen, a "régi" Capishe fórumon írták, hogy kérésére törölve (és senki ne is rakjon fel tőle zenét)
  • Breki33
    Egy kicsit off de hátha tud valaki segíteni.

Van a Chumbawamba - Tubthumping című nagyon jó száma aminek egy feldolgozására táncoltak az "Egy lépés előre" című sorozat tegnapi részében.

Szval ennek a számnak a feldolgozásait keresném. SEmmi HOuse meg TEchno kicsit még talán dallamosabb is volt mint az eredeti.
  • AlterEgo5561
    Gianni Mocchetti (Riky Maltese) - Come Come Together (Michal Mix) (4:34)
    192-ben , ha. érdekel...

• Breki33
    Hello

Énis láttam korábban valahol, de mintha azt írták volna később hogy kérésére törölték a linkeket.

DE lehet keverem mással a névről ez ugrott be.
  • AlterEgo5561
    Sziasztok! Különféle "bűnös" helyeken ezek fordulnak elő Tőle:
    - Rainfall Memories (Promo Single)
    - Rainfall Memories (Techno Version)
    - Rainfall Memories (Vocal)
    - Rainfall Memories (Instrumental)
    - Rainfall Memories (Radio Version)
    - Sun Will Shine (Flashback Version)
    - Sun Will Shine (Extended Version)
    - Into Marta's Eyes (Roman Empire Version)
    - Walking On Fire (Techno Version)
    - We Were (Christmas Mix)
    - We Were (Extended)
  • kaposi1
    Sajnos nincs meg.
    De nem adom fel.
    Most mar elvi kerdes hogy megtalaljam.
  • sultan71
    Te aztan nem adod fel!
    Mar regota keresed, meg mindig nincs meg?
    Bevallom en is raalltam amikor a 90-esen szo volt rola, de semmi eredmeny...
  • sultan71
    Ashampoo 7.2.1.0
    A mappaban van telepito is es crack is, de en meg nem probaltam ki mukodik-e.

A multkori flac/ape kiirasi problemam egyebkent megoldodott, Busman baratom ravilagitott a megoldasra, ami nem mas, mint az Easy CD-DA Extractor Pro 11.0.3.2.

Aki hasonlo problemakkal kuzd, annak nagyon ajanlom. A telepito probaverzio, de van hozza hasznalati utasitas es crack-elt exe, igy a vegeredmeny a teljes verzio. Nagyon ugyes program, konvertal, ir, rippel, stb.
  • kaposi1
    Szia!
    Ezek valoban nagyon jo zenek.
    En is keresni fogom oket.

Meg mindig keresem : Carol O - Only 4 love cimu szamat.
  • sultan71
    Hello mindenkinek,

Visszaternek egy kicsit a mult heti temahoz, ahol az uj kiadasu italokrol volt szo. Bizonyara sokan ismeritek a finn Flashback records kiadot, ami regi kiadatlan demokat uj hangszerelessel es uj szerzemenyeket dobal piacra. Az o nevehez fuzodik Dyva ujraelesztese, valamint egy-ket jo nevu regi motoros ujra felbukkanasa. Van viszont szamomra eddig ismeretlen eloado(k) maxijainak es albumainak kiadasa.
    Ilyen pl Peter Arcade, aki nemreg jelentkezett egy dupla albummal, nem is akarmilyen dallamvilaggal. Megszerezni ugyan meg nem sikerult, de a honlapon bele lehet hallgatni a szamokba. Letolteni sehonnan nem lehet, meg az eBayen is csak egy lengyel gyerek arulja belfoldi szallitassal.
    A kiadotol meg lehet mindent rendelni, ez a CD pl. 21 Euro + postakoltseg, a Dyva es a Presence Of The Past 17 Euro. A maxikat meg sem kerdeztem...
    A felvetelek hihetetlenul jol szolnak, Dyva - On Fire (Caldo Mix) es Lazarus - Wait (Remix) magukert beszelnek.
    Aki esetleg kivancsi a zenekre, az ITT es ITT megteheti, hogy belehallgat.

En megtettem es azota kutatom az alabbi zeneket (mindeddig sikertelenul):

Mocchetti - Come, Come Together
    George Aaron - Heaven
    Fabian Nesti - Tell Me

Ha valakinek a birtokaban van(nak) es hajlando lenne megosztani a forummal, annak biztos nem csak en orulnek.
    Egyszoval szerencsere napjainkban is szuletnek jobbnal jobb italo zenek es remelhetoleg ez a jovoben is igy marad, ezzel azonban sikerul vegervenyesen osszekuszalni a mufaj egyebkent sem teljesen rendezett szalait...

Elnezest ha hosszu voltam!

Ui: Mflex, Te biztos jol ismered ezeket, lattam hasonlo Flashback eloadok zeneit toltod fel. Nincs veletlenul egy Peter Arcade album a birtokodban...??
  • kaposi1
    Wphinx - Bad girl
    Susanne - Give me love ( Extended )
    Yvonne Koomen - Last night ( Extended )
    Hu de reggel van meg.
  • kaposi1
    Kermesse - Mrs. Moon
    Klaus - My Emotion

Moral Support - Strange day for dancing
    Norman - Lover girl
  • kaposi1
    Garrascos - Love sexfor sale
    George Aaron - Shes a devil ( Extended )
    Humprey Robertson - Love in your eyes ( 88 ) ( Extended )
  • nz72
    Sultan71, koko71 köszönöm nektek!
  • Dióka
    kicsit izzadtam a megoldással, de TESSÉK

Lange feat. The Morrighan-Follow Me (2000)
    mely egyébként film betétdalként debütált....

• trexxhunter
    File: 05-The_Monotones_-_Zero_To_Zero.mp3
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/89688440/05-The_Monotones_-_Zero_To_Zero.mp3
  • Wind 67
    Azt , hogy kik hányan és hogyan táncoltak az egymillás hangjegyben már nem tudom . De , hogy a Zero to Zero -t a Monotones JÁTSZOTTA 1980 -ban azt igen.
  • laco64
    HELP.S.O.S.Nagyon kellene egy nóta ugy kb.1980 tájékáról.Sajna az előadót nem tudom,a aszám cimét sem,igaz igy igen nehéz beazonositani egy számot,de hátha valakinek beugrik.Anno az 1000000 fontos hangjegy cimü müsor végén volt mindig egy külföldi zene,ezt is ott hallottuk,de egyikünk sem tudta megfigyelni,hogy ki az előadó.Annyira emlékszem,hogy 3 vagy 4 srác volt és a zenére robotzenét táncoltak és a refrénben ilyesmit énekeltek,hogy zero to zero .Ha valakinek ezek alapján ismerős kérem tegye föl.Előre is KÖSZÖNÖM
  • zsoltford
    ujra és ujra visszatérek egy kis szabadságra...
  • mflex #50842
    bár ez nem 80-as, de valakinek meg lenne jó minőségben a videó alatt szóló zene?

• Crosby
    Time-Shaker Shake

Artist: Time
    Album: Shaker Shake
    Year: 1985
    Genre: Electronic
    Style: Italo Disco
    Quality: mp3 320kbps
    Size: 163 mb Rar+5% recovery
    Covers: TIF

http://p4ppr3rx2bait0xidynu.usercash.com
    http://p4ppl7qibrz017a6tql1mt.usercash.com

Hátha valakinek még nem voltak meg!
  • Crosby
    Sandy Marton-Camel By Camel

Artist: Sandy Marton
    Album: Camel By Camel
    Year: 1986
    Genre: Electronic
    Style: Italo Disco
    Quality: mp3 320kbps
    Size: 163 mb Rar+5% recovery
    Covers: TIF

http://p4pp42738jfezl2k2ib3xac.usercash.com
    http://p4pputddwdjv4l52ymi9.usercash.com
  • kaposi1
    Secret Lovers - I see it in your eyes ( Extended )

Moreno - Wanna be your love
    Sinery - Don't you know
  • Breki33
    Ha jól tudom külföldön van, a www.pcx.hu pedig webáruház
  • Tubbs
    Az árnak elég felületesen néztem utána. Én 45-nél olcsóbban nem láttam.

Már csak azért is mondom a boltot mert élőben megnézhetnéd hogy milyen kábel kell az LP-hez, milyen bemenet van a kártyán stb...
    Mert ha mindez meg van egy kártyában és a gépigény is meg van akkor már túl vagy a nehezén szerintem. Ilyet pedig nem csak 40 ezerért osztogatnak.
    Nem a végén kell a boltba menni mikor már ott a pénz nálad és készülsz meg venni. Az eladónak se érdeke hogy átvágjon, főleg ha ott a hozzáértő haver. Rizikó meg mindig van az ilyen technikai kütyükkel...
  • Breki33
    Igazából nem értem pontosan mire kell, meg amióta én megvettem az enyém és átflasheltem azóta nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal.

De ezek hátha segítenek

1. A hwsw-n volt egy nagyon jó hangkártyás topic énis ott kaptam ötleteket milyet vegyek.

2. Az indexen is van egy jó fórum, kicsit belterjesebb dj-ék és elég komoly zeneszerkesztőkkel dolgozók írnak oda.

3. Van egy ismerősöm aki szintin gitáron nyomja ők vettek vmilyen külső hangkártyát amiről mindig áradoznak, hogy mennyire ez a legjobb meg hasonlók, ha gondolod megkérdezhetem, bár ez nem a 40.000-es kategória.
  • atiapuka
    Ja és a bobanov-hoz nem kell regisztrálni, az biztos.
  • atiapuka
    Erre a Mike Mareen-re kiváncsi lennék. De most várni kéne 86 percet.

Ha valaki leszedi, majd mondja meg, hogy milyen.
  • atiapuka
    Itt is van pár album:
    http://bobanov.webgarden.cz/pop-music/80-s-italo-disco-mike-mareen-2.html
  • zsoltford
    nem voltam még boltban egy cimbi ajánlotta, hogy szerinte jobb mint a:

http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=08760

nem távirányitós stb, de nekem az nem is kell, az ára nála 40000...
    azért kérdeztem meg itt is mert nem sok konyitanivalóm van hozzá...
  • atiapuka
    Lehet, hogy regisztrálni kell a letöltéshez, nem tudom.
  • atiapuka
    Most találtam. Egész jó, csak lassú.

http://tags.nnm.ru/disco/page-1
  • Tubbs
    Azt írtad a múltkor hogy 40 ezer a keret rá, viszont ennek a karinak 45-50 ezer az ára (csak hogy tudd).

Én az Asus-t mint márkát nagyon komálom. Többet tud valamivel de sztem amire neked kell a hangkari ahhoz bőven elég lenne egy olcsóbb is.
    Nem lebeszélni akarlak róla félre, ne érts. Egy biztos, ha ezt megveszed akkor szerintem nem lesz jó pár évig gondod a zene szerkesztéssel, digitalizálással!

Egyébként boltban voltál már? Mert szerintem személyesen (akár hozzá értő ismerőssel is) elmennél egy boltba akkor szerintem sokat segítene a döntésben.
  • bakterzoli
    Az én szerény véleményem szerint, még mindig az X-Fi mellett teszem le a voksom!
    De hasonlitsd össze a kettőt, mert az ára ahogy látom ugyanannyi:
    X-Fi Fatal1ty

Xonar D2/PM
  • zsoltford
    üdv tagok, én még mindig a hangkártya tanácstalan bűvöletében élek, egy cimbora ezt ajánlotta digizéshez:
    http://www.ramiris.eu/termek.php?cikkszam=20036&csoport=Hangk%E1rtya&page=1
    hozzáértők, vélemény?
    köszönöm
  • Loál János #50826
    Használható audioformátumban nincs meg valakinek ez?
  • atiapuka
    Sisley Ferry albuma nincs valakinek? (Lehet, hogy nem így írják a nevét, Eye to eye az egyik nagy száma)
  • atiapuka
    Köszi, ezt a fórumot olvastam. De ott nem egészen az én bajomról írnak. Nekik ugyanis már az audio cd-t sem látja a meghajtó, viszont nekem csak az üres-re írja ki, hogy nincs írható cd a meghajtóban. Audio-t direkt kipróbáltam, mert én is arra gyanakodtam, hogy semmit sem lát, de az oksi.
  • Breki33
    Viszot az eredeti kérséssel kapcsolatban ezt érdemes lenne átolvasnod lehet hasonló a probléma

hwsw fórum