112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    Ezt hogy érted?

Nem kódolunk semmit
    csak darabolom a leszedett ape-t flac-ot számonként
  • Wescone
    Tényleg megéri nektek vacakolni mindenféle kódolással?
  • Breki33
    wavpack-ot mivel játszotok le illetve hogy írjátok ki?
  • Breki33
    közben sikerült megcsinálni tudja csak telepíteni kellett a monkey-t és simán megcsinálta

vhogy nem bítom ha az egész egyben van egy ape-ban vagy flac-ban

#51523-ban van a progi

wav-ból pedig ezzel lehet

kézikönyv
  • imre07
    Helo!
    Nem tudom, én még nem probáltam. Én először áttettem wav-ba, aztán daraboltam a Cue splitterrel. Sztem attól függ, hogy a CUE fájlok mire vannak megadva. Ha APE-ra, lehet hogy azt is viszi. De mi volt a DVD-íro progi, annak a nevére nem emlékszem, ill. nem találom. Az a próbaverziÓs, aminek nem leltük a teljes verzióját.
  • Breki33
    Ez a CUE Splitter ape-t is képes darabolni?
  • mflex #52418
    A spacesynth.net-en beszéltem pár emberrel és mindenki a GH-ról áradozik (galaxy hunter).
    Nemcsak ők ,szinte erurópában az egész italo "társadalom" óriási lelkesedéssel fogadta a kezdeményezésüket.
    Mivel teljesen új stílusról van szó, ezért nagy valószínűséggel a GH műfajt, ahogyan ők nevezik szinte levédik,vagyis mint azt írtam 1 hete őket csak is "utánozni" lehet.
    Gondolom ezt szeretnék kivédeni a space sound records-nál,mivel az ő "dolgozójuk" a GH.
    Jelenleg 5 sample van a tulajdonomban tölük és ekkora számokat talán az italo fénykorában hallottam.
    A Depeche mode tribute cd hamarosan megjeleik,ami akkora durranás lesz, hogy mindenki a fejét fogja majd,persze rajtuk kivül még több neves előadó "kreáll" űr muzsikát a depeche mode toplistás számaiból.
    hát én már nagyon várom.
  • mflex #52417
    Hali!

felraktam 3 CYBERSPACE videót,akit érdekel az új albumról a videók itt megnézheti.
    Természetesen sztereóban ,Andreas Mohr most nagyon beletrafált:)
  • Szuszidi
    Szia Bigivan mester! Tudnám ajánlani az Orbitot! Töltése!
    Nekem mükszik még a Jutubról is le lehet szedni vele! Csak mielőtt rámész az óldalra a Gab++ fusson! Ez a lényege! Jó töltögetést!
  • bigivan
    Szevasztok Tagok !

Volt már róla szó, de érdekelne, hogy a YouTubról hogyan lehet lementeni a videofájlokat, meg keresek olyan tárhelyet, ahol jó minőségű videók vannak . Eddig mindig a Stage6-ról szedegettem, de azt a bsa bezáratta.
    Aki tud, segíthetne !
    THX !!
  • Frenky70
    Hello

Sajna nem tudom
  • Breki33
    köszi
  • bakterzoli
    JMJ-Cover
  • Breki33
    tud valakiJean.Michel.Jarre.Oxygene.Live.In.Your.Living.Room.3D.Version-hoz

DVD borítót?
  • Italo forever
    Hálából egy jó muzsika!

itt nyomni
  • Italo forever

Nagyon köszi!!
  • Italo forever
    Ja és még ezt is..

Invidia - Palaza De Tores (Ole Version)

Egy mixben hallottam ezeket a zenéket de sajnos külön nekem még nincsenek meg.
    Köszi!
  • egyeki
    Sziasztok

Ingela - Do The Motion320
  • Italo forever
    Keresem a következő zenét!

Ingela - Do The Motion
  • infracore

A Style 96-nál,a Euro 43-nál.
  • mflex #52404
    ez qrva zenét, honan tudnám megszerezni?

[b]SASCHA BOROVCANIN - NIGHT SCENE

• trexxhunter
    kösz a priv-et AE! belehallgatok!
  • AlterEgo5561
    Nyugalom! A hosszú élet ritka!
  • kaposi1
    Szia!

Holnap megy a valasz level.
    Sok a melom.
  • AlterEgo5561
    Nemrég Valaki Sabby - Friday Night c. számáról beszélt és hogy volt vmi dallamos verziója. Anno volt egy olyan mix , amiben a Sabby szám után Angie Gold - Eat You Up-ja volt. Nem lehet , hogy arra gondolt? (Elnézést, ha óriásit tévedtem!)
  • Wescone
    Örülök, hogy tetszik!
  • AlterEgo5561
    Persze Jó'stét Mindenkinek!
  • AlterEgo5561
    Nagy vagy Wescone! Ez kazettán volt meg, amikor még 90 elején az osztrák határ mellől rendeltem mindig az újdonságot. Köszönöm!
  • kaposi1
    Tevedsz!
  • zsoltford
    üdv tagok, ez a günter-gyerek valami szürnyüség még hallgatva elmegy, de látva is ... talán csak egy maxi volt ...
  • imre07
    Hali!
    Köszönöm!
  • mflex #52393
    köszi:)
  • Wescone
    Hello MFLEX!
    Itt van amit igértem.

Kraftwerk - Radioactivity (wav)
  • Wescone
    Szeva' Imre!
    Itt van amit kértél.

Kraftwerk - The Model (wav)
  • Wescone
    Kösz Mester!

Az "új" albumokrol annyit, hogy hatalmas csalódást eredményeztek nálam.
    Nem tudom miféle betegség ez régi együtteseknél, hogy visszatérve mind az új hullámot próbálják követni. Senkinek sem tünt fel, hogy nem megy a dolog?
    Igy járt egyébként a Mötley Crüe is. Hajdanán az sem volt kutya.
  • Breki33
    Ez az album megvan valakinek?

Gunther Feat Samantha Fox - Touch Me - Live 29/11/04

http://www.youtube.com/watch?v=RLaTYRBJmE8&feature=related
  • JoeFromHun
    Mert mennyi van ebből a sorozatból? 41-nél tartanak,,, nem?
  • Breki33
  • Breki33

Itt van APE-ben is

Europe - The Final Countdown

Hard'N'Heavy | MP3-320 Kbs Stereo 91,4 Mb| APE+CUE 249 Mb| Covers

1. Europe - The Final Countdown (5:11)
    2. Europe - Rock The Night (4:03)
    3. Europe - Carrie (4:30)
    4. Europe - Danger On The Track (3:45)
    5. Europe - Ninja (3:46)
    6. Europe - Cherokee (4:13)
    7. Europe - Time Has Come (4:01)
    8. Europe - Heart Of Stone (3:46)
    9. Europe - On The Loose (3:08)
    10. Europe - Love Chaser (3:27)

APE+CUE
    http://rapidshare.com/files/18454490/Epe_TFC20070226.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/18464188/Epe_TFC20070226.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/18468690/Epe_TFC20070226.part3.rar

MP3
    http://rapidshare.com/files/18437076/Epe_TFC_m_20070226.rar

Covers
    http://rapidshare.com/files/18454630/Epe_TFC_cov.rar

Passwors: Grund
  • Breki33
    Ha már Europe

"A svéd Europe neve a hard rock zenében fogalom. Persze a többség csak a Final Countdown-t ismeri tõlük, de a 80-as évek elejétõl 92-ig folyamatosan alkottak, úgyhogy óriási hiba lenne õket a "one hit wonder" kategóriába sorolni. Jött ugye a galoppozós euro-metál korszak után a Final Countdown címû 1986-os alapmû, aztán Out of This World, ami sokak szerint a banda legjobb lemeze, (fellengõsnek tûnhet, de ennek az albumnak a végighallgatása bizony a nosztalgia könnyeit csalja még az érett férfiember szemébe is, egy olyan kort juttatva az eszébe, amikor a gitározásban a mainstream zenében is együtt volt meg az érzés és a virtuozitás, és tízmilliók rajongtak a dallamos, de mégsem nyálas rockért). A 90-es évek elején, a west coast elõretörésével a Europe is váltott, és megcsinálta a Prisoners in Paradise albumot. Egyik ismerõsöm szerint zenérõl írni olyan, mint építészetrõl táncolni. Ez az album pedig maga volt a nagybetûs ZENE, az azt megelõzõ kettõvel együtt, mindhárom kötelezõ alapmû rockrajongóknak. 1992 után az alternatív zenék forradalmát bizony ez a zseniális banda is megsínylette, kikerültek a tévékbõl, már a rádió sem játszotta a dalaikat, helyüket az addig alternatív minimálrock foglalta el, ami végül többéves kényszerszünethez vezetett...
    Majd 2000 táján felreppent a hír: újra összeáll a Europe! Sokan csak egy extra bevételi forrást sejtettek a megalakulás mögött, ezt persze nehéz lenne száz százalékos biztonsággal megcáfolni, de mégis úgy érzem: a rajongók csak nyertek ezzel az újjáalakulással. Az eredeti gitáros, John Norum tért vissza, aki utoljára a Final Countdown album felvételeinél volt tagja a Europe-nak. Bizony, majdnem 15 évvel a kiszállása óta nem csak a trendek, hanem az õ elképzelései is változtak a zenérõl, és lévén oszlopos dalszerzõ, ez bizony megérzõdött a 2004-es Start From The Dark albumon. Akik billentyûszõnyeggel alátámasztott, masszív hard rockra számítottak, bizony nagyot csalódtak a bandában, mert sokkal inkább a modern rock felé mozdult el. Ezért vártuk nagyon az új albumot: most kiderül, hogy marad-e ez a vonal, esetleg visszatérnek a "bevált recepthez", ami manapság már értetlen fülekre találna a kiadóknál és a zeneadóknál (de mi nagyon örülnénk neki). Most épp nem a virtuozitás a divat a mainstream zenében, és ezt mintha õk is megérezték volna az új dalok írásánál. Persze ahogy megszólal "A Hang" a Secret Society elején, tudjuk, hogy ez bizony Europe, de elsõre egyben végighallgatva nagy sokk érheti a klasszikus Europe-on nevelkedett rajongót: Ez bizony legalább annyira a ma Európában virágzó HIM/Entwine-féle darkos-dallamos "light"-metal, mint hard rock. Mégis, érzésem szerint itt kevesebb a töltelékszám, mint a visszatérõ korongon, azzal együtt, hogy a hangzás még inkább egyszerûsödött, amit a kevés, és halkra kevert billentyûszólam is igazol. Ennek ellenére tisztán és érthetõen hallatszik még Levén úr basszusa is, persze Norum Les Pauljai uralják a terepet. Egy igazán slágergyanús dalt fedeztem fel, a másodikat, mely az Always The Pretenders címet viseli, talán erre fog majd klip is készülni. Balladában a Europe mindig is erõs volt: a Mother's Son sem késztet e véleményem megváltoztatására. Sorjáznak aztán a döngölõs, B-re hangolt gitárokkal megszólaló (ami amúgy az egész lemezre igaz) inkább metálos nóták is: Love Is Not An Enemy, Let The Children Play, és a Getaway Plan. A Brave And Beutiful Son engem az új Cult stílusára emlékeztetett, majd jön a lemezt záró Devil's Singing The Blues, amely szintén nem egy rossz dal, de én nem raktam volna utolsónak, mert igazából nem zárja le kellõen ezt a mûvet.
    Szóval kicsit éhesen lett hagyva a rajongó: vajon hogyan tovább? Az biztos, hogy a Secret Society miatt az õs-fanatikusok nem elhanyagolható része fog egyszerûen hátat fordítani a bandának. Mivel az anyag a mainstreamnak túl kemény és "agyas" zene, az európai metál mezõnyben pedig most ennél jóval durvább zenekarok aratnak sikereket, valószínûleg nem marketing okokból lett ilyen az album, ami becsülendõ. Nem hiszem, hogy van olyan Europe-os, aki ezt fogja a banda legjobb alkotásának tartani. Ennek ellenére nem elveszett a zenekar, majd meglátjuk, élõben hogy szólnak ezek a dalok, ha hasonló lesz a hatás, mint a Start From The Dark-nál, akkor nincs félnivalónk, mert azok a dalok koncerten, és a 2004-es koncert DVD-n is bizonyítottak.
    Remélhetõleg Budapestet is érinti majd az õszi/téli turné, aminek egyelõre csak a skandináviai helyszínei kerültek fel a hivatalos honlapra."

HI FI SÜTÖDE