112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Musachy
    Üdv! Ez egy igazi csemege, köszönet érte.
  • zsoltford
    üdv tagok,kellemes hetet :-)

B
  • cucurbia
    The Yello Metropolitan Mixdown part I és Part II.(ez összesen 4 mix) megvan valakinek??Hetek ota keresem mert megvolt de nem találom.Sejtésem van hol veszett el,de szeretném visszapótolni.
  • Nastar
    Ez esetleg nincs a birtokodban cimbi?
  • Nastar
    Nagyon szépen köszönöm cimbi.Látom nem vagy kispályás.
  • carbit
    Szia!
    DAVE HAMMOND - Lover Boy.wav
    https://www4.zippyshare.com/v/QV0Y9gms/file.html
  • Nastar
    Üdvözlöm minden kedves fórum társam.Ezt a kiváló dalt keresném,ha valakinek meglenne és megosztaná itt a fórumon hálám örökké üldözné!
    Előre is köszönöm.
  • fülcsimanó2
    Ez egy borzalmas zene, gondolom elrettentésül tetted be.

Viszont egy érdekesség mégiscsak van benne: a versszakok tekintetében és még a refrén eleje is...marhára hasonlít (mondhatni egy az egyben ugyanaz) a Beatrice - Azok a boldog szép napok c. dalára.

• Musachy
  • AlexT967
    Hello! Valakinek ez a 3 verzio kozul barmelyik meg-e van Flac vagy Wav formatumban??
    Lipps Inc. - Funkytown (Original Boosted Extended Mix)
    Lipps Inc. - Funkytown (Super Disco Version)
    Jose R. Lipps Inc. FunkyTown (Long Version)
  • fülcsimanó2
    A linkelt Goombay Dance Band zenét (Eldorado) egy farsangi mulatságon hallottam először, voltam vagy 13-14 éves.
    Megunhatatlan.

Goombay Dance Band zenéiből az örök kedvenc a Born To Win c. album, s róla ez a dal, ami mindent visz nálam :

Goombay Dance Band - Golden Veil

• reynaud #106353
    Ezek tényleg jók!

Az én első készülékem ,HITACHI egy kazettás,sztereo rádiós készülék volt,természetesen a szüleimtől kaptam.
    Amit aztán már én vásároltam ,az egy komoly Hi-fi volt ,TEAC erősítővel és AIWA kétkazettás deck + a hangfalaim Orion HS 280 -as volt első körben, hangfal terén manapság a B&W a nyerő,de van egy 80s vintage is az Marantz és sok mai hangfalat agyonver hangzásban.

Részemről örültem hogy tettünk egy jó kört a 70s évek vége,80s évek eleji diszkó zenék világába,sok számomra ismeretlen jó zene felbukkant,köszi mindenkinek az ajánlókat.
    Én visszatérek a new-italo zenékhez,de végül még két favorit e zenei korszakból.

Goombay Dance Band - Eldorado

Ottawan - Help, Get Me Some Help .... imádom!!!!!!

• Musachy
    Pont ezt hallgattam ma dél körül, ez volt az egyik kedvencem akkoriban, gyerekként. Meg is volt az sp (ma is megvan). Később a b oldal lett a kevencem...
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.02.14. 16:17:45
  • allada67
    Igaz 1978-as, de talán 1979-ben lett igazi disco világsláger, és adták ki Dél Afrikában,Peruban,
    új Zélandon is, európán kívül sok országban ezt a kislemezt.
    Eruption - One Way Ticket
  • studiohits
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nezd az uzenetedet !
  • beva02
    Igen ezt keresem ha 4 kislemez is akkor is
  • Bitva
    Szép estét!

Meg tudnátok mondani, hogy a Kair - "Towarish Tsin Gash Guk" című eposza melyik évben készült?

Köszönöm!

Tyia
    Utoljára szerkesztette: Bitva, 2019.02.13. 21:56:04
  • mfn
    Kedvenc lemezem 1979-böl.Már akkor is szerettem az olasz dizsit
    https://www.discogs.com/Gepy-Gepy-Body-To-Body/release/1232200
  • studiohits
    igen nagy muzsikak!
  • fülcsimanó2
    S még ma estére egy óriási zene '79-ből, illetve kettő.
    Szerintem mindenki ismeri, illetve aki meg nem, annak épp ideje, hogy megismerje.
    Mindkettőt rongyosra hallgattam még orsós magnón.

Jackie - Under Fire (1979)

Noel - Dancing Is Dangerous (1979)

• reynaud #106344
    További szép estét hölgyem,majd legközelebb folytatjuk!
  • fülcsimanó2
    Hát szoktam én megsértődni ????
    Értem ám a humort....
  • fülcsimanó2
    Igen, pont ezt...
    S ez nekem is jól jönne lossless...
  • studiohits
    meg ez is!

• studiohits
    igy van! szuper dal az is!
  • fülcsimanó2
    Kedvenc ez is....Drafi Deutscher feldolgozás, nagyon szuper.

Masquerade - Guardian Angel (1983)

• studiohits
    es persze ez se maradhat ki az 1979 kozul!

• studiohits
    csak egy 1979-es nagy siker!

• reynaud #106336
    C.C.Catch vonal Dieter-től !

s gondolom ismered,ez top szerzeménye.
    Smokie
  • studiohits
    es egy igazi diszko kedvenc!

• cucurbia
    ezt játszottam én is először a lemezről.
  • cucurbia
    hát pont ezt keresik,nem?
  • studiohits
    igazi nag ynotaja szerintem ez volt Tommy Gold - Ule Tamoure (1983) csak sajnos nincs video rola!
  • reynaud #106331
    "Amúgy Bohlen-nek a Modern Talking előtti munkássága is igen figyelemre méltó, én ebbe is beleástam magam anno.

Ohhh,milyen meglepő!
    Nem is te volnál ha ezt nem tetted volna meg!
    Poénkodok,nem megsértődni.
  • fülcsimanó2
    Természetesen.
    A Modern Talking első megjelenése óta imádom a zenéit, mindent amit rajongóként tudni lehet róla, azt én tudom.
    Két szekrényem van tele újság kivágásokkal, cikkekkel, jelvényekkel és poszterekkel, még azokból az időkből, amikor még ez volt a módi, és nem volt net.
    Én meg húsz éves voltam és nem ötven.

• studiohits
    ezt hallgasd meg!!

• studiohits
    https://www.discogs.com/Fritz-Fritz/release/2505867 nekem eza lemez van meg csak meg 4 kislmez!
  • fülcsimanó2
    Tommy Gold is nagyon jó valóban, youtube link valóban nincs hozzá, de a CD nekem eredetben megvan, fel tudom tenni lossless, ha kell valakinek. Teljesen szuper gitár zenék vannak rajta, olyanok, mint a Ricky King.

Amúgy Bohlen-nek a Modern Talking előtti munkássága is igen figyelemre méltó, én ebbe is beleástam magam anno.
    Igaz, rengeteg zenéje németül volt még '85 előtt, azok inkább a régi sláger vonalat képviselték és nem a diszkót.
    Thomas Anders is így indult, és rengeteg előadót szponzorált Bohlen különféle német slágerekkel, akik német nyelvterületen akkor már nagy sztárok voltak és már kicsit kiöregedőben is voltak, pl. Rex Gildo az egyik aki eszembe jut.

Később Al Martino-val és Engelbert Humperdinck-kel is kiváló albumokat készített. De azok már a Modern Talking után voltak.

Persze ezek csak azoknak tetszhet, akik elfogadják a modern nyolcvanas évekbeli diszkó és a hagyományos deutsche schlager ötvözetének hangzását. (Nem bírja mindenki...) Viszont mindent, amit angolul csinált, azt szerintem Európa szerte el lehetett adni.
    A németeket már kevésbé, Talking előtt és Talking után is. Lásd a tehetségkutatós zenéit a közelmúltból, értékelhetetlenek....

És amúgy azok a zenék sem elhanyagolhatók, amiket a saját énekével különböző álneveken adott ki még a Modern Talking előtt.

Pl.

Ez volt az egyik legjobb szerintem:

Steve Benson - (You're A Devil With) Angel Blue Eyes 1981

• studiohits
  • reynaud #106325
    s azt tudja é a hölgy hogy Dieter Bohlen a napokban ,egészen pontosan 02.07 ünnepelte 65-ik születésnapját?