112174
-
Én nem nem tartozom a letöltők táborába, már jó ideje senki nem tud olyat felmutatni (zene) , amit érdemes lenne leszednem (havonta 1 or 2 zene talán amit leszedek)...Ami kell megvan,ami nincs keresem,de egyébként mostanában zenecsömöröm is van már.
-
Hello Mflex és egyébként; Mindenki!
Ha már a minőségröl van szó el kell mondanom, hogy a "HQ Sound" nyitásakor a téma, vagyis minőség iránt én is jóval nagyobb érdeklődést vártam.
A lényeg az, hogy kár háborogni.
Keresni - letölteni - ha nem tetszik; TÖRÖLNI!
Ennyi.
Ja! Feltöltésért hálára itt nem számíthatsz!
-
én amondó vagyok és nem vitát szeretnék ezzel kilobbantani, de egy út része az mp3, amit többségünk bejár majd a cél felé közeledvén lényegessé válnak a boritók, a hanghordózó mint tárgy és a tartalma ami egy studio minőséget feltételez.nyilván nem tudunk megvásárolni mindent amit szeretnénk, egyrészt mivel rengeteg zenét már nem is tudnák hol, másrészt mert nem is futná rá vagy éppen nem is tudunk a létezéséről...ekkor jöhetne egy forum szerepe ahol, nyilván nem lehet a mérleg nyelvét(feltöltés-letöltés arány) mindig egyensulyban tartani, de egy minőségi csere-bere lehetőségét jó lenne megteremteni, egy ugyan egymásnak arctan, de mégis korrektűl zenét szerető csapatban...
én ''mindenevő lévén '' jónéhány stilust hallgatok, és nagy örömömre a mai napig vannak előadók akik igyekeznek időnként kedveskedni egy-egy kis külőn ''szépséggel'' nem csupán a hanghordozó tartalmával hanem a megjelenésével:
ha van rá igény jelezzétek, nem fogom tömöriteni
ha már valakit érdekel ismeretlenül ne csak annyit irjon priviben, hogy jöhet waze, vagy nyomasd... -

-
a mai világban semmi sem lehetetlen, de én azért kétlem, hogy ennyire egyszerűen menne dolog.
egyébként Róla beszélünk, szerintem nagyon jó fej, jó zenéket komponál és rajong a hús-vér synthzenéért.
Ittolvasható az interjú amit a spacesoundrecords-nak adott.
és ha már itt tartunk, hamarosan megörvendeztet bennünket egy új zenével is amit nagy örömmel oszt meg velünk(is)
-
én nem könyörgök, de menj a halál f...ba! -
Erről a zenéről mindig a nyár jut eszembe,tkm tudja miért...
Lou Sern - Swiss Boy [12'' Version]
WAV VINYL 5:06
http://rapidshare.com/files/126750247/Lou_Sern_-_Swiss_Boy__12___Version_.rar
pass: TB ötletével vezérelve, aki kiakarja csomagolni
CLICK IDE!
és a marquee első szója a "szézámtárulj"
kiváncsi lennék a külföldi linkalakok buta nézésére letöltés után...

-
meg nem is értékelik a minőséget ,csak terrabájtnyi szaros mp3-kat, ha érékelnék akkor nem lenne ez.
Sőt arra is kiváncsi lennék, ha ez a fórum zárt lenne, vagy csak regisztrálva lehetne belépni, mennyi lenne pl az OBI WAN letöltés ami már a 321-et mutat!!!!
Igaz anno én sem voltam regisztrálva, de 2002 óta lehet úgy venni, hogy itt vagyok a fórumon, bár nem a zene miatt , hanem a hardware oldalakat olvasgattam,hiszen ez a frum is 2005-ben indult, ha jól emlékszem.. -
komoly hangzás felsőfokon
-
27-en leszedtétek már :DDD -
Kösz, nagyon tetszik a zene
és a rébusz is :))
Shirak közelebb van hozzá:)
Egyébként ma VANELLO is megkapja a helyét a honlapomon, márcsak az infókat kell begyűjtenem róla. -
Trend Boy #54457 Hohóóóó....
Kicsit kiugrasz "Romcsiba", tudod, melyik ajtón kell kopogtatni, és szerintem menni fog a dolog...
Egyébként van még tőle anyag:
PL: Ns2 & V8 - Don't Wanna Lose You (Vanello Remix)
kit-kat
...s a megoldás nagyban te vagy... -
üdv,tökéletesn egyetértek, nem igazán érdemes ezek szerint wav-ban közzé tenni anyagokat, mert sajnos ahelyett, hogy élveznék, lebutitják és áttöltik, linkelik.olyanok akik soha meg sem szólalnak nemhogy minőséget próbálnának közzétenni ... teli a t.köm az ilyenekkel... -

hűűűű, ez nagyon komoly!
egyébként az én infóim szerint (a meglévő live videóklippje és egy lp info szerint) nem a zyx cédéden lévő az eredeti sebesség,hanem attól kb.15 mp-vel gyorsabb változat,nekem már kicsit lassúnak is tűnt úgy a szám,emiatt néztem meg az enyémet és jártam utána a hosszának. érdekes változatok kerültek elő minőségben és hát van köztük (ál)320-as is,ami jó ha valaha volt 128-as.ez azért bosszantó tud lenni,főleg ha a 320-ra nem is emlékeztet semmiben sem a hangzás,nemhogy a frekvenciamenet.
....az már csak sajnálatos,hogy a G.Base-Poisont is borzalmasan lebutították hangzásban.
majd megkapod tőlem a "picivel" jobban élvezhető dujuvantmi-t.
-
Csak csendben megjegyzem ez nem az a totyik.
-
Vagy itt a CDM.
General Base-Poison CDM -
Talán ez?
General Base-Poison (paradise remix) -
Keresném ezt a számot talán kicsit gyorsabb és pörgösebb változatban
volt meg, de jó így is jó minőségben
General Base - Poison
http://www.youtube.com/watch?v=ZPct7Kmczr8
-
köszi az infót
mewgpróbálom beszerezni -
Hát igen, így már van viszonyítási alapom!
De azért nem adom fel! -
Retro feeling
-
Hallgasd meg, kiváncsi vagyok a véleményedre:) -
Most szedtem le,akkor felesleges volt.
-
Tessék leszedni és meghallgatni ezt a remekművet eredeti gyári lemezről, viszont annyit, hogy ez már jó sebbességen "halad" legalább.
[b] Sauvage - Do You Want Me (dance version)
WAV 6:33 (ZYX CD)
Click! -
Igen ez a MUZA sorozat nekem is megvan, de ez sem jó, ha ráklikkelsz a fölötté lévő Saphir vagy alatta Swan, vagy tkm tudja bármelyikre,akkor lehet hallani , hogy ez mennyire el van cseszve hangmérnökileg,mintha belenne dugulva az egész zene. Nekem ez régen kazettán megvolt, de nem emlékszem rá, hogy feltünt volna, hogy ennyire szar, pedig nagyon sokszor meghallgattam ,anno a pultos AIWA-n, ezért nem hiszem el , hogy csak ezek a változatok léteznek,amik ennyire szarok, nem beszélve a gyári cd-ről, ha kell feltöltöm azt a wavot.
Persze azt a kazettámat sehol nem találom.
Mindenesetre kösz , hogy szenvedtél vele:)
Üdv

Jah, még annyit, hogy ezek a felvételek gyorsabban is szólnak, mint kellene. -
Szia mFlex barátom!
Ezt találtam szerintem jó:
Sauvage - Do You Want Me (maxi)
1. Do You Want Me (Dance Mix)
Download
2. Do You Want Me (Vocoder Remix)
Download
3. Do You Want Me (Radio Version)
Download
-
KERESEM:
[b] SAUVAGE:DO YOU WANT ME című felvételét!!!
A MONO szarok nem érdekelenek, egyáltalán létezik ebből stereo változat, vagy utazzak Hollandiába és rugjam picsán Michiel van der Kuy-t
két válogatás lemezem van (ZYX) mind a kettő mono és a vinyómon is monoban voltak csak ,ezért kérdezem létezik -e normális változat ,vagy ezt a számot tényleg ennyire elbaszták a kiváló fülü hülye hangmérnökök?
Tehát mielőtt valaki nekiugrana a feltöltésnek, előtte hallgasson bele, mert mono nem kell! Álsztereó sem és az olyan ,mintha ez sztereó lenne sem érdekel. :DDDD -
Szia,
Némi info:
itt
Nekem megvan mind az öt box, gyári CDn. Csak ezeket belinkelgetni...
még karácsonyra sem készülne el.
-
Erről a sorozatról van valakinek bővebb infója vagy FLAC-os linkje?
Ha jól tudom részenként négy lemezes
-
a szerzoje anno 160-as bitrataval toltotte fol egy finn oldalra.
meg merem kockaztatni, hogy ami ennél "jobb minőségű" az kamu. -
ppista #54438 Sziasztok!
Nincs meg véletlenül valakinek "Szűcs Judit:Mindhalálig szerelem" című zenéje? -
Csak gratulálni tudok a ruszkiknak, hogy az általam a hálón közzétett általában WAV minőségű zenéket egy csokorba szedve egy hülye magánválogatáson lássam "lebutítva" és ezzel azt hiszi ő valaki. Bírtam egy ideig az is... neveztű egyént,amig rá nem jöttem mekkora hülye ő is.
A studió felírat egy 256-os magánválogatáson a legszebb látvány.Ezen a lemezen?? 8 olyan szám van ,amit a hálón 128-nál nagyobb bitrátával letölteni nem lehet. Valószinű, hogy többé nem teszek közzé olyan zenéket,amiket a "művészek" küldtek nekem jó minőségben.
nekik!!
-
Köszi. -
Ezen rajta van 256-osban (elvileg)
01 Ns2 - Planet Synth
02 Jan Schipper - Unite
03 Macrocosm - Virtual Voltage
04 Abbsynth - Back To The Sun
05 Syntech - Soundly Computed
06 Resource X - Beyond The Universe
07 Galaxy Hunter - We Came From Space
08 Ernesto - Mflex Congratulations
09 Oxyg N - Protonic
10 Johan Koskela - Distant Fantasy
11 Marco Rochowski - Cosmic Renaissance
12 Galaxion - Adventure
13 Synthesis - Through The Stars
mp3 256 kb , 140 mb
http://rapidshare.com/files/108458010/Planet.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/108448050/Planet.part2.rar.html -
aki esetleg nem ismerné még...
NS2 - Planet synth
http://rapidshare.com/files/117609516/ns2.rar
sajna csak mp3, de faxa synthmuzsika. -
File: Divo - We Can't Go On (5.17) (Remix Dance Version).mp3
320
DownloadLink:
DownloadLink: -
Hoppá! Akadályozták a közönséget a Santana koncerten!
Beszámolókat kértünk és kaptunk a június 28-i Santa koncertről. Mellébeszélés nélkül mutatjuk meg nektek, hogyan láttátok az eseményt ti, a saját szemetekkel.
Évtizedek óta változatlan
„Bár az 1989-es BS beli koncertről csak halvány emlékeim vannak, a hangzás, az igényesen válogatott zenészek szólói, az érzelemgazdag előadás által keltett hangulat akkor is igen mély hatással volt ránk”- írja Leda.
„Azt kaptuk, amire számítottunk a még mindig igen nívós Santana csapat zenéjéből”- LK itt még elégedett volt.
Andi rendkívül izgatottan mesélte a történetét, hiszen ő maga a VIP részben találkozhatott a nagy gitárossal, akivel közös képe is készült. Az első sorból tombolhatta végig az egész műsort, így nem csoda, hogy így jellemzi az estét: „Hihetetlen volt!”
Micsoda különbségek
Santa az első koncertjét 1966-ban adta, így amikor Magyar Anita megszületett, a zseni már 26 éve pengette a húrokat. A hölgy szinte az unokája is lehetne a művésznek, de ennek ellenére Anita remekül megfogta a hangulatot:
„A Jingo első dallamaira több ezer kéz lendült a magasba, volt aki el is sírta magát örömében. Bevallom, nem vagyok az a 'hűdenagy' Santana rajongó, de ez az ember egy szál gitárral olyan dolgokra képes, amit bármikor szívesen hallgatok. Teljesen jó példakép egy nem egészen 17 éves kezdő gitárosnak.”
„Három szóval tudnám összefoglalni az estét: lenyűgöző, felejthetetlen és gyönyörű.”
Érdekes kérdést pedzeget LK, hiszen a bebiztosítás és az élvezhetetlenség között vékony a határ:
„Ami viszont a zenénél is emlékezetesebb volt, az maga koncert megrendezésének körülményei. Arra fel voltunk készülve, hogy hatalmas tömeg lesz, de azt azért tapasztalt tömegjáróként sem gondoltuk, hogy a szervezők mindent megtesznek e tömeg szabad mozgásának korlátozása érdekében. Úgy látszik, mi már csak ilyen kordonországként gyakorolhatjuk ilyen-olyan ünnepeinket, hiszen most is bőségesen körbe volt rácsozva minden, minden irányból, mintha csak a Fletó performansza zajlott volna a színpadon, és ennyi biztonsági őrt még nem láttam együtt, mint ahányan ott szegélyezték kordon folyamot.”
Azért a végén az ő szájának is jó a PH értéke, pardon az íze.
„Remélem, valamikor, valamelyik tévé csatorna le fogja majd adni, és akkor büszke deja vu érzés kíséretében felidézhetem, hogy én is hallottam 25 év után újra élőben a Sánta Karcsiékat.”
-
Santana koncert: Nagy álma valósult meg olvasónknak!
Varga Attila a tömeg ellenére nagyon jól érezte magát. Íme a beszámolója.
Jajjj, végre sikerült látnom élőben a Mestert, és nem okozott csalódást! Azt hiszem, bárki aki kijött a Kapcsolat koncertre, meggyőződött róla, hogy jó helyre került az a 10 Grammy!
A koncertre tartva kíváncsisággal töltött el, vajon mennyiben lesz más az élő hangzás, mint a stúdióban fölvett anyag? Azok a hosszan kitartott hangok csak a jólképzett hangmérnök gárda találmányai? Hát nem!! Egyből az elején egy gyomorrengető dobszóló után az öreg a húrok közé csapott - majd úgy is maradt vagy egy percig. Természetesen a hangzás köszönhető a számára épített Paul Reed Smith utánozhatatlan hangjának is...
Maga a koncert a tömeg ellenére nagyon jó hangulatú volt: a karneváli hangulat jegyében a ritmusszekció, percussion erősen dominált, és gyönyörű, élő színpadképet varázsoltak, ami azután "valahogy" mindenkire átragadt. Azt hiszem, be is iratkozom egy salsa tanfolyamra!
Sokáig megmarad a fény
Az utóbbi időben általam látott Grammy-díjas zenészekhez hasonlóan itt is "átjött" az érzés, talán ezért is számítanak halhatatlannak. Santana hosszú pályafutásából volt mit eljátszani, és nem is okozott csalódást: volt Black Magic Woman (don't turn your back on me baby...), Oye Como Va, Jingo Lo Ba, Maria Maria, Corazon Espinado (hmmm) - természetesen minden szám improvizációkkal teletűzdelve, egyedileg átdolgozva, csak nekünk.
És az életérzés: ahogyan a Mester mondotta, "We came to join Budapest to the Light" - persze itt nem arra célzott, h nálunk sötétség lenne, hanem a Love, Peace életfilozófiájára, amit többször hangoztatott, és rajta, valamint a körülötte játszó zenészeken is látni lehetett, amint igazán szeretik, és élvezik az életet! Ezek után mit is lehetne mást mondani? Mindenkire ráférne a karrierépítés, a mindennapi gondok, és a pénzhajhászás mellet, h egy kicsit törődjünk a körülöttünk élő emberekkel.
Remélem, az általa hozott "fény" sokáig megmarad bennem! Most megyek, és megtanulok pár Santana nótát, talán nekem is sikerül átadnom... -
"Eláruljuk, mit csinálj a karcos CD-vel
Ugyanúgy, ahogyan anno a kazetták, a CD-k is egy idő után használhatatlanná válnak. Az évek alatt megsérült, karcos lemezt már nem igazán olvassa be a lejátszó, ha véletlenül be is olvassa, akkor pedig ugrál, akadozik. De erre is van megoldás. Utánajártunk, eláruljuk.
Tekintsük el attól a verziótól, hogy elkezdjük fogkrémmel kenegetni a lemez írott felületét. Lehetőség van azonban professzionális módon is újjávarázsolni a CD, illetve DVD lemezeinket.
Egy bizonyos összegért (650 Ft/darab) a makacs, eltávolíthatatlannak gondolt ragacsos szennyeződéseket és a csúnya, gonosz karcokat is eltüntetik. Igaz, nem a legolcsóbb szórakozás (főleg, ha az egész BoneyM diszkográfiát szeretnénk újjápolíroztatni). De kit érdekel, ha ezzel megmenthetjük kedvenc lemezeinket, játékainkat?
Az új technológiával újra tükörfényes, az új lemezekkel azonos felületű lehet a régi korong. Egy speciális gép kijavítja a felületi sérüléseket: többet nem fog ugrálni a hangzás, nem áll meg a film, újra használható lesz a PSX játék-lemez.
Persze abban az esetben, ha az adathordozó réteg sérült, akkor már menthetetlen az anyag.
Hogyan tudom megállapítani, hogy a lemezt lehet-e javítani?
Az úgynevezett fény-teszttel. Tartsd a CD-t egy erősebb fényforrás - pl. lámpa - felé úgy, hogy Te a lámpát ne lássd, csak a lemez tükrös oldalát, vagyis a nyomott, grafikus oldal nézzen a fényforrás felé. Ha a lemez tükrös oldalán világító csíkok jelennek meg, az azt jelenti, hogy a lemez pici, mikronban mérhető vastagságú fém hordozórétege sérült meg. Ebben az esetben a lemez nem javítható.
A jó hír az, hogy ez az esetek elenyésző hányada. Ha átvilágít a fény az adathordozó rétegen, akkor nem javítható. Általában csak szimplán karcos a lemez: a CD, illetve DVD-olvasó lézere ezeken a pici árkokra hasonlító karcokon megtörik - a karc a lézert eltéríti -, ilyenkor torzul, ugrál a kép, a hang, nem indul, elakad a játék..." -
egyeki #54429 Akinek 320 ban kell
Little Russian
http://www.speedyshare.com/765874210.html
Az elsö huszban Nálam