112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #56633
    nekem van egy ilyenem, de baszik műxeni, pedig húúú de nagy szám volt, örültem mint majom a farkának,amikor fater megvette nekem...

• bigivan
    Ilyen tuti berendezésen tudod hallgatni?
    Irigyellek érte ...
  • mflex #56631
    monoban csak akkor töltök fel, ha megérdemlik egyesek, ,

na jó 16k-ban is felküldöm..egyefene :D
  • Szkíta71
    wav??? viccelsz? ha nem mono, nekem nem is kell...
    Még meghülyiti a videoton rádiós magnómat...
  • mflex #56629
    Mindjárt felér a BEST OF SCOTCH természetesen WAV..aztán lehet tesztelgetni...

gratis :DDDDD

• Szkíta71
  • imre07
    Nekem egyéblént vannak 128-as,és annál rosszabb anyagaim is. No, nem sok. De az nem ZENE, hanem ezer éves rádiókabaré és Hofi.
    A zene inkább legyen wav. Egyébként érdekes ez a bitráta.
    Az ide is kilinkelt space szinti felvételek, ha jól emlékszem, 320-nál gyengébb minőségűek voltak bitráta alapján, hangzásra azonban messze vertk a 320-as anyagokat.
  • bigivan
    Szevasz!

Múlt vasárnap volt disznóhajtás, elhibáztam egy 30-40 kg közötti süldőt! Úgy ellöttem felette, mint a pinty. De esett 6 disznó, meg utána még jól be is italoztunk, úgy hogy remek vasárnap volt!
  • Szkíta71
    Ha jól emlékszem vadász vagy...
  • bigivan
    Így igaz, kedves Tagtársak! Aki minőséget szeretne, az küzdjön meg érte!!
  • Szkíta71
    Áh, semmi értelme, hidd el cimbi!!
    Hogy áll a társas vadászat amúgy? Jártok?
  • imre07
    Sziasztok!
    Szeretjük az ilyen egyszerű jelszavakat!
  • bigivan
    Lehet, kellene indítani egy tanfolyamot, hogy a "bitráta" kifejezés mi a kutyaxart akar jelenteni !?
  • mflex #56620
    nem akartam túl bonyolultra :D
  • bigivan
    A pass: Király !!!
  • bigivan
    Szevasztok Tagok !

Végre ráérek, végigolvastam az elmúlt napok hsz-eit, s mondanám a minőségügyben a véleményem én is!
    Szerintem egyrészt a relatív igénytelenségnek egyik legnagyobb oka az olcsó net-előfizetésekben keresendő! Akinek 1 megás netje van, annak 50-60Mb-s anyag letöltése az örökkévalóságig, vagy még tovább is eltart. Emléxem, mikor netezni kezdtem a 90-es évek közepén, bizony a betárcsázós neten egy röhejes, 5-600 kb-s anyag is órákon át csorgott lefelé, 10-20kb/sec sebességgel. Meg még a jó Vas megyei posta 5 percenként bontotta a vonalat, s kezdhettem előről. (Jó kis letöltésvezérlők!)
    Másrészt, azért lássuk be, ill. halljuk meg, hogy az emberek nagyobb része nem is figyel a minőségre, lényeg, hogy a keresett zene szól, ami még 128-ban is jobb, mint a 80-as években hallott kazattásmagnók 98%-a, még a számítógéphez csatlakoztatott, általában nem éppen audiofil hangszórókkal és gyengécske hangkártyákkal együtt is.
    Én amondó vagyok, hogy mindenki olyan minőséget tegyen fel amilyen van neki, s akinek kell az leveszi, akinek nem, az meg nem. Én azért hajlok a wav irányába!
    Uff, én beszéltem.
  • Dióka
    valószínű másnál ez a minőség iránti igény folyamat lassabban zajlódik!
    ennek szintén több oka van (köztük a süketség vagy a 400watt p.m.p.o. hangrendszer), de inkább nem folynék bele a boncolgatásba.
    én 11 éve kezdtem 224-256 kbit-ről,amikor még mindenhol a 128 volt a CD-minőség (haha), de azóta már soxor megbántam, hogy nem egyből legalább 400-500k veszteségest vagy wav-et preferáltam. (akkor még nem volt ennyi occsó tárhely a világon sem) de az AAC-nek is örültem volna, ha 10 évvel korábban bejön a köztudatba!
  • Szkíta71
    Komolyan mondom nem mérges vagyok hanem csalódott, nem tudom felfogni, hogy tényleg ennyire nincs igény a minőségre, ok-ok eleinte nekem is megfelelt az mp3 amikor lett netem persze, hogy örültem mint majom a farkának, hogy végre meglettek azok a zenék "jó" minőségben is, amiket szerettem anno ill. kazin voltak csak meg nem éppen fogyasztható minőségben, de azért automatikusan jött egy idő után a jobb minőség utáni vágy, előbb mindent beszereztem 320-ban és miután sok jóindulatú emberke jóvoltából a wav formátumú mjuzik is elérhetővé vált, nem volt min gondolkodni(hálás is vagyok ezen emberkéknek)
    Próbálok is visszadni ebből a minőségből, amennyi tőlem telik de úgy tünik nem nagyon van rá igény ezért vagyok csalódott..
    Mindegy, biztos az én készülékemben van a hiba...
  • mflex #56615
    hamar na
  • mflex #56614
    a gyors az tuti bejött, mert 740k még pics@ nettel is har lent van...
  • mflex #56613
    29 már :DDDd
  • Szkíta71
    Tuti, hogy azt gondolták elírás és biztos 320-at akart írni... na szedjük csak gyorsan le...
  • Dióka
    pedig még azt is odaírta, hogy vbr 30kbps

most vagy nem udták, hogy az mi
    vagy csak kiváncsiak voltak rá, hogy szól
    vagy nem hitték el

• Szkíta71
    És milyen jól szól ugye..? szerintem nem is kell jobb ennél..
  • Szkíta71
    Erről beszéltem, ez hihetetlen basszus
  • mflex #56608
    akkor ezt beszopták :DDDD
  • Dióka
    a többség biztos a russzkik voltak!:) akik már megszokták tőled a jót!
  • mflex #56606
  • mflex #56605
    Most ezt nem mondjátok komolyan????????

20 letöltés... már most

http://kepx.info/files/itbh88qfzp3yhuozdo5g.jpg
  • mflex #56604
    elcsesztem ..nem állítottqam be a mono-t
  • Dióka
    ez tök állatt! pillanatok alatt lejött!

kissé csalódtam,mert sajnos nem mono! meg egyáltalán minek ez a nagyzolós vbr?
  • mflex #56602
    JohnnyM5-fantasy Of Love (2008) nagyon jó disco zene!!!!

vbr 30kbps

download

pass:h5d41fgh10fg25hffh41hffr6

lehet örülni...
  • Szkíta71
    Bazz, odaírom mono, kíváncsi leszek mennyien töltik le....
    (csak vicceltem..)
  • Szkíta71
    Lehet kipróbálom...
  • mflex #56599
    64k-ban töltsetek fel szerintem és talán már lehetne mono is :DD
  • Wescone
    Teljes mértékben osztom a véleményed, sajnálatos a helyzet!
  • Szkíta71
    Amíg a 128k-s szar-fos minőségre van igény, addig nem is fog változni a dolog..(hihetetlen)
    Ott van pld. a HQ Sound topic, gondoltam hátha egy kicsit "beindul" ha felhajítok egy pár wav-ot. Szerinted..?
    Premiumosként látom mennyien töltötték le és elég kiábrándító a helyzet.
    Lassan belátom, hogy tényleg nincs értelme minőségi anyagot megosztani a néppel, ide bőven elég a 128-192 mp3, az sem baj ha már 18.647-szer volt fent a fórumon...
    Hát sok sikeret hozzá..!
  • dlajcsi
    Szia olcsidj!

Véletlen néztem ide be a fórumra, de régen gyakran jártam ide. Akkoriban én is pont ezt a számot kerestem, és sikerült is megkapnom, ha jól tudom "nala" fórumtárstól. Kerestem ezt a zenét sajátjaim között is, de sajnos nincs meg. Szerintem nem sikerült kiírnom a gépről időben, és egy vírus miatt mindent töröltem a gépről. Próbáld meg felvenni a kapcsolatot "nala"-val. Sajnos nekem már nincs időm mostanában fórumozni, de ezt a számot én is szeretném újra hallani. Sok sikert, üdv. Luigi
  • kaposi1
    Sziasztok!
    Nagyon off, elnézést.

Nagy szükségem lenne erre a progira.A teljes versiora!!!
    De elég lenne a crack-je is.
    Elnézést hogy itt kérem de tudom hogy nagy guruk vannak köztünk ezen a fórumon.
    Előre is köszi ha valaki segíteni tud.
  • Wescone
    "a 128kbps vagy az, hogy a 4shared-ről végre neked is lejön?!"

Cool!