112174
-
Nem voltam itthon pár órát ,de látom életet vittem a fórumba. 
"57102"Trend Boy

-
Kösz Mflex, hogy feltettél zenéhez köthető "dolgot"! Nem szerettem volna én elrontani ezt a remek kis vitaműsort.
Megjelent a Dance Memories Mix vol. 40. BÚÉK mindenkinek. -
Elbasztam...
szóval:
-
Ernesto új albumához készült videó ( aom) a honlapjáról letölthető HD-ben is.
newspaceworld.com oldalról a bonúsz cuccosoknál...
flash]http://media.imeem.com/v/F6TBMyZesy/aus=false/pv=2[/flash]
-
mike, ezen bes...tam

-
én már el is aléltam! 
BÚÉK!
de azért én nem veszem/vettem/venném zokon, ha nagyobb nyitottság jegyében néha nem lenne mindenben olyan rohadtnagy az egyetértés, csak mert az olyan monoton, semmi érdekes, amin lehetne csámcsogni vagy érveket, véleményeket ütköztetni.
egyébként ez egy fórum, ahol nem csak lehetnek, de legyenek is ellenvélemények és vélemyénykülönbségek is, a hangsúly szerintem azon van, hogy az eltéréseket milyen módon tudják a felek megbeszélni, egymás felé tolerálni. sajnos a toleranciakészségünk túl alacsony...
-
Na, pont Te osztod az észt..??
Nem is olyan régen még a közútálatnak örvendtél itt most meg próféta akarsz lenni?
Atyavilág..
-
Ugye? Elég 1 szó és ez lett belőle.. 

-
mondom csak gyorsan átolvasom, volt-e valami izgi,mióta nem voltam és háát nagyon jó a műsör skacok! kérle, folytassátok! így nem olyan uncsi ez a témakör.
közben csatlakozom ehhez a csoporthoz:
és mindez ennyiből?
Edyta 2...

hát ez fantasztik!
így kell túllihegni a dolgokat!
-
Köszönöm szépen és viszont kivánom neked is!Boldog Uj Évet Trend Boy! -
-
Trend Boy #57102 Szevasztok Emberkék!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!
Állati jókat múlatok mostanság rajtatok... Hihetetlen milyen hülyeségeken egymásra urgotok, és megy az oda-vissza történő dedós veszekedés, amit ha mindenki magába száll, maga is felfedezheti, értelmetlen... Úgy gondolom, hogy azok az arcok akik idejárnak, nem 20 évesek, és némelyikünknél, a 4. x-en is túl, tehát fel kellene végre nőni, és pár dolgot elfogadni...
Ebben a korban, már mindenki a lehetőségéhez mérten, megálapodott valamiféle gyűjtési formában, van aki mp3, van aki csak wav, és van akinek minden-mindegy alapon gyűjtöget. Sajnos ezen már nem tudsz, és ő sem nagyon tudd változtatni. Kérdem én, miért baj ez???
Van akinek van pénze, van akinek erre nem sok, de egy, úgy gondolom, közös bennetek, és bennem is: SZERETJÜK A ZENÉT!!! SZERETJÜK A RÉGI ZENÉT!!! Ez kell, hogy össze kössön benneteket bennünket, és valamiféle apró picike toleranciával a másik másféle minőségi rátáján átlépve, megismertetni, infórmációkat adni, a zenékről, és eseményekről...
Úgy gondolom, hogy ha eme megközelítésben állnátok a dologhoz, akkor úgy is ki alakul, majd, hogy ki ezért (wav), ki azért (mp3), rajong. Azt a segítséget pedig, ami zeneszerzésben segíti azokat, akik gyűjtenek, vissza utasítani, iszonyú nagy butaság!!! Neked nem jó, mint már annyiszor elpapolták, lépj túl, legyél annyira inteligens, észre sem veszed... Ide "copy"-ta, na és... Mamár ez, ezzel jár, ő ide, te oda, ők meg akárhova teszik tovább. Ja, te nem teszed? És akkor, megint legyél csapat építő, és lépjen át a szemed...
De ti más utat jártok, én meg jókat nevetek, és szórakozom ezen, nekem meg totál mindegy...
Vannak fórumok ahol békében a fent leírtak alapján élnek, és fórumoznak... Vagy akár dc-nek... Megértem, és egyet is értek velük... Békében a zenével, békében a zenéről...
Részemről marad a régi kotta...

Mindenkinek sok sok jó zenét, és jó minőséget kívánok 2009-re!!!
-

-
Figyelek Wescone Figyelek....
-
Wicked Belzebub #57099 Ennyi LGT-m van csak. Egy kollégám összeválogatta a neki tetszőket én meg abból a nekem tetszőket, így lett ez a cd. -

És még Ti be sem szálltatok...
-

Mi vagy te, valami hülye gyerek?
Nekem egészen más a módszerem barátocskám!
Csak légy tűrelemmel... és figyelj! -
Valemelykünk legalább pihen egy kicsit nem fórumozik és a többiek végre zenélhetnek nyugodttan a fórumon:-) -
upet #57095 Kis off zene az off témához. -
Nem félek tőled ha igy érzed nem fogok megfutamodni sohasem szoktam a végsőkig elmegyek -
upet #57093 

-
"jujj de kemény a srác és laza és van stilusa na ez igen:-))"
És nem láttál még semmit
-
-
Wescone a cimem megadom egyébként privátban és ugy gondolom egy meccset megér ez nekem mivel szeretném látni azt az összeakadást:-)))
-
-
jujj de kemény a srác és laza és van stilusa na ez igen:-))
ugy látom ez már nem a zenéről szól hanem mindenki birkósza...ebédelt:-)
Hát uraim nyogodjanak meg és ne rontsák a hub feelingjét ugyanis ha kiraknak minket a fórumról az mindannyiunknak a számlájára irható
Én azt mondanám lapozzunk mert nem vagyok már vevő ezekre.
Kérlek titeket ti is lépjetek ellenkező esetben mind a 3-unknak távozni kell a fórumról,jobb a békesség:-)
-
Szevasztok Tagok!
Látom megint pörög a topic !
Szia Belzebub!
Ilyen Lgt-t még tolhatná fel, ha van, vmi hasonló minőségben. Nekem , csak vinylen vannak, de azon majdnem mindegyik.
Köszi az eddigieket is !! -
Wicked Belzebub #57086 Dolly Roll-om nincsen :( -
Nem haragszom, már csak azért sem mert egyáltalán nem tudod, hogy miröl irkálsz.
Ha neked ez a piszkálódás, nagyon elszámítottad magad, elnéző emberként ezúttal ajánlom neked; vegyél vissza a stilusodbol.
Hidd el, nem akarsz összeakadni velem.
Köszönöm! -
Ja, majd jelezd hol "fikáztam" az embereket..?? -
Ez szép volt! 

Látom kezded végre érteni a lényeget!
Én aztán nem haragszom meg, mondtam, hogy jól szórakozom..
-
Szkita 71 szerintem hagyjuk ezt mert engem marhára nem érdekel hogy te hány ezer éve vagy itt:-)
Annyit kérnék tőled hogy az embereket ne fikázd az emberednek meg Wescone-nak mond hogy lazitson ne helyeseljen minden mondatod után:-)
Ezt hivják Bólogatós kutyának már elnézést a kifejezésért 80-as trendi:-)
Ez csak egy hasonlat volt ne haragudjatok meg érte de nekem is jól esik egy kis piszkálódás ha már nektek ez ennyire megy:-))
-
Csak szivatlak Breki, nem kell szivre venni!
-
Nem fog megártani neki. De ha mégis...
-
Húúú ne csináld cimbi, most teljesen összezavarod szegény embert.. 
-
Szkita #57077-es hsz.-ének igazát én is tanusíthatom. 
Sokminden nem az aminek látszik, óvatosan az ilyen jellegü véleményekkel!
-
Jaj Te szegény, de sok mindent nem tudsz...
-
lol
nemis arra reagáltam P
csak birom amikor olyanok ferditenek akik itt se voltak mikor pl ftp-s korszakban kb 60 tagunk volt
és érdekes módon ők más fórumokon jól megvannak egymással most is
és most akkor #57056 -
Aki számít tudja elhiheted
-
"Részemről is
teljesen egyetértek veled"
Na most akkor vége van vagy nincs..?