112174
-
imre07 #57513 Azért van eredti DTS cd is.
pl:
A készítésnél kihagytam az SACD -rip-et. Ezt nem ismerem, de valahogyn le lehet szedni a hangot az SACD-ről is. -
imre07 #57512 Ezt az anyagot én nem nézte meg.
A DTS cd-k 2 -4 féleképpen eletkeznek.
1. Eredeti kiadás, ilyenből kevés van. (6 csat, 20 Bit, 44 kHz, és PCN, ha jól rudom)
2. DVD hang leszedve (DTS vagy DD, csatornák szét, 48 kHz -44 kHz-re, wavw - PCM, aztán sávok össze.
3. DVD audió, ez is hasonló módon a dfentiez
4. CD upmix, na ez fából vaskarika. Normál cd hanggal addig trükköznek, míg sokcsatornás ( rosszabb) anyag nem lesz belőkle.
Próbáltam utánanézni, az Enigma mi lehet, job besetben 2-3 verzió, de lehet 4 is.(Nem találtam DTS cd borítót)
Talán nézd meg ezt, vagy ezt. -
Köszi, de sajnos hiába DTS. Nem nyújt többet egy sima audio rip-nél lossless-ben. Ez is csak kétcsatornás. Valószínű a sima CD-ről rippelték. Annak örültem volna igazán ha ez gyárilag 5.1 csatornára volna keverve. Ott van értelme a DTS-nek -
imre07 #57510 Nincs ennyi loakodó forunlátogató! Csak az IE szarakszik, nem engedi letölteni,és minden rákattintást letöltésnek vesz. No,de majdcsak lejön... Bezzeg felfelé enged... -
...pontosabban; belefáradtam "játszani" rajta. -
imre07 #57508 Köszönöm Dióbá-nak és AE-nek a számokat. 
Cserébe itt az általam ígért változat:A la Carte :Tell him (256)
Ezektől újabb nem érdekel, öreg vagyok én már azokhoz!
Estleg az előző kettő kicsit jobb minőségben...De nem vagyok telhetetlen....
-
Mi köze Alizée-nek a 80-as évekhez?!
Eltévedtél? -
A HQ "front" "hallgat", én meg unok már "játszani" rajta. 
Úgy-e érted?! -
obsession #57505 Sziasztok !
Keresném Alizée - Gourmandises című számának a különféle verzióit.
Valaki tudna ebben segíteni nekem ? -
szewa Wescone!
mi újság HQ fronton?
esetleg egy új extended? -
-
"(egyre idősebb)"
Azért nem kell dicsekedni ám!
-
sajnos én is egyre idősödöm, és nem programozom, viszont sok más mindennel is foglalkozom, ami így vagy úgy a számítástechnika körül forog. a kérdés, hogy ez érdekel-e valakit?
azt még korábban megtudtam, hogy pl. breki könyveket ír, igaz, engem nem érdekelt.
-
szia Alterbá! 
igen, én ezen nőttem fel, de ez nem az eredeti...bár még van pár feldolgozása
-
Én (egyre idősebb) fijú vagyok és pogramozó. -
Hali Mindenkinek! -
Hello - Tell him
www.speedyshare.com/591399736.html -
bocsesz, ez jobb változat!
The Exciters-Tell Him rendes sztereó
möpö3 - 128 -
szóval én a számot a 80-as évekbeli változatával kedveltem meg, de az eredeti is tetszik.
The Exciters - Tell Him
möpö3 160 -
azt hittem így látatlanban mindegy!
-
Ejnye Dióka... még mindig lány vagy?! 
-
ez jó zene, na mindjárt.... -
szia pcguru (bocs a szinonimáért)! 
abból, hogy lánynak gondolsz, látszik, hogy ritkán látogatod a fórumot, persze ez nem gond, hím vagyok. érdekes az utólagos belemagyarázásod egy korábbi szövegkörnyezetbe, de sajnos elég lagymatag és gyenge lábakon áll még így is logikailag, hisz a "régen" egy nagyon relatív és pontatlan időhelyettesítő időhatározó szó, így végülis bármennyi lehetne, de ha te ennek ellenére mégis az első albumra értetted,akkor jön az amiről eddig beszéltünk, hogy az meg szóba sem került, így Te mégis olyan dologra reagáltál, amiről nem beszélt senki sem. ez logikátlanság a hozzászólásodban, de tudom, ez nem "pic programozás",nem kell hozzá éveket tanulni, viszont úgy látszik, hogy eddigi programozói tanulmányaid a józan paraszti ésszel anyanyelvi szinten elsajátítható nyelvtani és szövegértési jellegzetességeinket kiszorították a buksidból. részemről ez nem gond. sok ilyen tanult és okos embert ismerek.
ja, és senki sem vitatkozik, részemről csak egy észrevételt tettem, s nem kértem , hogy reagálj rá....
-
imre07 #57490 Itt és most rögzítem, még mielőtt elterjedne rólam valami más,én férfi vagyok. Nem azért keresek vagy kérek régebbi számokat, mert klimaxhoz közeli vagy azon túli, cavintont zabáló öregaszzony vagyok. 
-
Szevasztok Tagok!
Digitalizálni szeretnék néhány vinyl-maxi-lemezemet a köz érdekében. Beszereztem hozzá minden szükséges eszközt, már csak vmi program kellene, amivel fel lehetne venni az analógot digitális formában ! Vista alatt fut a gépem, ehhez kellene vmi egyszertű progi, mert a technológia ezen ágához én is csak parasztgyerek-aggyal és főleg nulla tapasztalattal rendelkezem. A p.c.-mnek van analóg vonalszintű bemenete.
Lemezem van rengeteg, sok unikum közte, mivel sokat járok a szomszédba, Ausztriába bolhapiacokra, s ott fillérekért (10-20 Eucent/db) férek hozzá a lemezekhez.
Köszönettel.
-
imre07 #57488 Cserébe van A la Carte-s változat, ha vkit érdekel. -
imre07 #57487 Szép napot a kedves fórumozó hölgyeknek és uraknak! 
Így talán senki sem sértődik meg!
Én már régen nem tudom követni, ki, hova, mikor, mit linkelt,most még jön ez a nemi identitás meghatározási probléma is...
Na, mindegy is, nekem még az is új volt, hogy Ernesto magyar, vagy igen jól beszél (ír) valaki ezzel a névvel egy másik magyar fórumon.
De nem ezért írtam. egy kis segítséget szeretnák kérni.
A "Tell him" című nóta eredetijét keresném.
Talán kora alapján ez lehetett:http://www.youtube.com/watch?v=ah-tui1ubnU
Ha valaki tudja bíztosan, ill. megvan neki a kilinkelt anyag , pls. help! Köszi előre is!
-
Kedves technotronic!Az adatlapod alapján úgy néz ki,hogy lány vagy,egyáltalán nem labilis a logikai értelmezőképességem,világosan oda volt irva hogy régen letöltöttem,tehát csak az első lehet,de hát mit is bizonygatom én egy lánynak,mindenki azt gondol,amit akar,egyébként plc programozással foglalkoztam,oda viszont ige csak kellet logika,vita lezárva!
-
Trend Boy barátom!
Neked mondta mflex vagy bárki más, hogy azt a "szart" ki és miért generálta?!(csak mert úgy veszem ki, belérúgsz, lehet ok nélkül, egyébként meg már ne is elérhető, így okafogyottá vált a semmiről vitázni)
Mi van itt? Megjött valakinek vagy sokan front érzékenyek vagytok?

-
nem tudom melyik idiótának (vagy okosnak) fordult meg a fejében
, de kipróbáltam az általad leírt műveletet, mely hobby szinten kábé 6-8 percet vett igénybe feltöltésre kész állapotig (tehát darabolt rar-ig), és valamire végig mute illetve copy sem kellett, csak nem az SF-et kell használni....
.
más, és tényleg csak 1 röpke gondolat mindenfajta harcikedv nélkül:
egyébként lehet itt elmélkedni meg okfejteni is, de computerguru első reagálása a megelőző szövegeket tekintve csak az új albumra érthető, hogy ezt ő nem úgy vagy így gondolta, akkor egyszerűen csak nem tudta megfogalmazni, hogy miről is beszél és nem tudta, mire regaál.
most ezért kár egy teljes közmondástervezet arzenállal (hülye)példálóznia! az 56652-es reakció igazolja, hogy labilisabb a logikai értelmezőképessége cguru-nak, persze ettől még mondhat pár kedvenc közmondást! 

-
Trend Boy #57483 Úgy gondolkodtam, és éppen ezért is linkeltem ide bele ezt az általad generált szart, hogy kiugorjon a szög a zsákból, kiderüljön mennyi is az idő...
Én eme írás tömeget, amit magad után hagytál, élégé egyértelműnek veszem...

-
Trend Boy #57482 Ernestó menet:
Ahhoz, hogy egy ilyen átverést létrehozzunk idő, és fáradság kell. Először is létre kellett hozni, egy közel 800megás szünet wav-ot. Pl, a SF-ben valamire végig "mute", és "copy" az elért hosszúságig, majd elmentve mindezt. Majd jöhetett a tömörítés (rar), majd végül file darabolás a TC-vel, és a feltöltés...
Úgy gondolom, akinek ilyen megszületett a fejében, az forduljon bátran az orvosához, hiszen odafent nincs minden rendben...
-
A helyes link -
Még annyival fejezném ezt be, mert a parasztagyammal emlékszem még rá, hogy felraktam ocsmány minőségben egy JohnnyM5 zenét DIREKT és mindenki megértette a lényegét csak te nem! Hogy jön ez ide?
Pont azért, mert most is olyanba "ugattál" bele, amiről nem volt szó, nem volt téma, de neked feltétlenül bele kell röfögni, hogy nekem már megvan, aztán kimagyarázod azzal, hogy régóta és az új albumot is már warezolod le, mert folyamatban van etc... Na pont nem az ilyen embereknek készítette Ernesto az albumát és remélem, hogy sehonnan nem tudod illegálisan leszedni. B+ -
Pont a közmondásra írtam... ok paraszt vagyok, de legalább értem, hogy miről beszélek
-
Egyébként én nem sértődtem meg,nyugodt ember vagyok,rá szoktam hagyni az illetőre,most is azt teszem!
-
A közmondás úgy szól:az okos enged,a szamár szenved,nos én nem vitatkozom veled,egyébként elég szépen tudsz beszélni,nem vagy te véletlen paraszt gyerek?Az ilyen beszólások úgy gondolom nem ide valók,tartsd meg magadnak,ne hogy ki legyél zárva ezért!Szevasz! -
És mégis mi a faszról akarsz vitatkozni baszki?
Tegnap óta Ernesto új albumáról van szó, te mégis beröfögöd, hogy letöltötted az elsőt, ami k..va régóta kint van már a honlapján és bárki elérheti, mivel ingyenes!
A saját hülyeségén megsértődni csak is az okos emberek tudnak igaz?
Ha a közmondást veszem alapul... na szevasz! -
Na mindegy,én ezen veled nem vitatkozom,tudod van egy közmondás....
Egyébként irtam,hogy régen letöltöttem,gondolhattad volna ,hogy akkor nem az új,na szevasz! -
de, ugyanis arról volt szó! bocs!