112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• imre07
    3 nagy számuk:Memories, Seasons, Weekend
    http://www.youtube.com/watch?v=w2z9yx9bnjY
  • imre07
    Már nem! Jobban visszaolvastam...Bocsi! Csak megörültem, hogy valaki másnak is bejön ez az együttes, ill.ez a számí4
    De hallgassátok meg a Memoriest is!
  • atiapuka
    Szia Imre! Akkor te most a Weekend-et keresed?
  • imre07
    Szia!
    Ez egy 70-es évek beli holland zenekar. Kedvencem tőlük a memries.
    Nem funky, nem italo, de nem rossz (disco) zenét játszottak.
    Bővebb info:http://www.discogs.com/artist/Earth+And+Fire,
    valamint az itt szereplő saját honlapjukon!
    Ha valakinek meglenne a klipen szereplő szám, amit itt én már kerestem a refrénje alapján (Friday night),csak nem tudtam, hogy Weekend a címe, azt megköszönném. Cserébe, ha valakit érdekel, előkeresem a Memories számot!
  • atiapuka
    Jó reggelt mindenkinek!

Kim Wilde-nak a Love is Holy c. számát keresném 320-ban. Nincs meg véletlenül valakinek?

Előre is kösz
    atiapu
  • Trend Boy #58148
    Na látod!!! Erről beszélek...

• Trend Boy #58147
    EGYETÉRTEK!!! (Bár most nem a minőségről folyik eszmecsere)

• Trend Boy #58146
    ... de legalább kézzel fogható valós élményeim vannak, nem a 103 gomb árnyéka, és egy döglött optika, közül beszélek veled, most sem...
    Sajnos rá kellett ébrednem a tanult, és valamilyen részben űzött szakmámhoz ,sajnos itt ,és másutt sem sokan konyítanak, inkább annyi lehet a közös bennünk, zenéket gyüjtögettünk, csak más-más minőségben, és formációban. Mint már írtam, ez mindenkinek saját érték, és anyagi feltételeinek függvénye...

• trexxhunter
    akkor ezt hallgasd meg!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=d63oOSOxr_s
  • Wescone
    Őszintén... én kissé mattot kaptam ettöl a klipptöl, zenétöl!
    Elmagyaráznátok, hogy titeket mivel fogott meg ez az... együttes? Lehet, hogy elkerülte valami a figyelmem?!
  • Dióka
    ez még viszonylag friss (pár hónapos) felvétel,de a stílusa miatt nyugodt szívvel ide rakhatom, szeretném, ha megismernétek az előadót,mert MEGÉRDEMLI!

Nem rakom wav-be,nehogy baj legyen, de így 192-es mp3-ban (Q4) is szerintem egy nagyon jó szám, ami alapvetően egy nagyon jó feldolgozás, Bryan Ferry egyébként számomra kicsit nyammogós 1985-ös dalának progresszív dance stílusú változata.
    Az előadóra érdemes odafigyelni,mert nem csak kihívó,érdekes, és gyönyörködtető, de az elmúlt pár évben már néhány jó számmal megajándékozta a hallgatóságot.
    Ha tetszik,akkor holnap felrakok egy kis best of-ot belőle a tőlem megszokhatott "fos" minőségben.

Róisín Murphy-Slave to Love (08)
    ami kell hozzá: allofmusic radio
  • Wescone
    Hello TGOLYÓ!
    Holnap belehallgatok majd én es, nemrég pakolta fel ezt a számot Szkíta a "HQ..."-ban (wav-ban) igy lessz mihez viszonyítanom.
    Azt viszont máris pozitivumként itélem meg, hogy 48kHz/24bit-en került terítékre.
  • bigivan
    Most hallgatom a zenédet, miközben írok. a véleményem tömören: faszán szól a zene, nekem kissé forszírozottnak tűnnek a magas frekik, de ugye, "De gustibus non est dispotandum", ahogy a bölcsek mondják!
    (Ízlések és pofonok különböznek)
    Az előerösítőd jó lett, bátran használd.
    Nálam 10 pontból 8-at megérdemel. ( A 10 pont ugye, elérhetetlen, mert azt jelentené, hogy tökéletes, olyan meg itt nem létezik.)
    Úgyhogy ez nálam igen magas pontszámot ér!!
    Gratula hozzá !!!
  • Dióka
    jaj ne mááá!
  • Dióka
    itt vannak "hangmérnökök"? csak egyet ismerek (aki már igazi rádióban is dolgozott), igaz csak hallomásból, de ma még (sajnos) nem volt!
    Én általában kiwi vagyok egy-egy szösszenetre,így leszedtem, bár ez a szám nekem meg sincs,mert nem tetszik (így nincs referenciám sem,ami azért jó lenne),hisz minden minőség relatív valamihez képest, de nem fárasztalak agyon, ez a felvétel hangzásilag nekem pl. megfelelne, bár a középtartományban nagyon pici hiány van (szerintem),de ez valszeg nem a digizés hiányossága,hanem a bakelitre így került rá a felvétel. ettől függetlenül szép a spektruma, viszonylag terjedelmes a frekitartomány is.

igazi párbaj a két digizési módod közül akkor lenne,ha a másik módszerrel is ugyanazon beállításokkal megcsinálnád és e 2 dgizés eredményét vetnénk össze.ott kiderülhet melyik a jobb, A vagy B verzió.

én úgy érzem, hogy sokszor és sokan nagyon eltúlozzátok a bedigizés körüli technikai hátteret, persze ezzel nem azt mondom, hogy a tényleges jó minőség eléréséhez valaki ugorjon neki egy (jelenlegi árakon) 3ezer forintos cuccal,vagy egy gagyi integrálttal, de 20-30ezres sem kell hozzá. ellenben egy minőségi nyomású és állapotú bakelit mindenképpen, és egy precíz hajtómű egy best of hangszedővel már jobban befolyásolja a végeredményt,na meg az előerősítés persze, de nem kell audiophile. viszont ha javíthatatlanul tré a bakelit állapota,akkor teljesen tökmindegy mi van mögötte,mert élvezhetően jobb nem lesz....
  • tgolyo
  • tgolyo
    Csak érdekességként:
    Copy Right - You Can Win If You Want(vinyl)
    320-as
  • bigivan
    Ez biztos vmi 70-es évek vége forma zene, a"Midle of the road" zenélt vmi hasonlókat akkoriban.
    Más.
    Köszi a jelszót, mondjuk ki is találhattam volna!
  • tgolyo
    bocsi mindenkitől a jelszo:tgolyo
  • bakterzoli
    Bocsánat!
  • bakterzoli
    Ez az Earth & Fire!
    Wind nélkül!

src="http://www.youtube.com/v/ajssp2wHpRk&hl=en&fs=1"
  • bigivan
    Szevasz Kolléga!
    Ehhez kellene vmi jelszóféleség !!!!
    Tőlem legalábbis ezt kéri a winrar !!
  • computerguru
    Kedves Edyta!A Sandra C.C.Catch Megamixből csak a C.C.Catch van a linkben,hol van a Sandra Megamix?Felraknád azt is,ha megkérhetlek?Köszi!
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Szia Apuka!

Lehorgásztam a zenédet, de ez NEM Earth, Wind, and Fire !!!! De a nagyobb baj az, hogy semmi köze a funkyzenéhez sem .
    Nem tudom, hogy mi ez, még sohasem hallottam.
  • tgolyo
    Sziasztok!
    hoztam egy kis munkát a fórum 'hangmérnökeinek' arról van szó,hogy készítettem egy előerősítőt bakelit lemezjátszóhoz és bedigiztem vele Den Harrow - Bad Boy felvételét.kérném a véleményeket.ha negatív akkor visszatérek a gyári kütyühöz.
  • AlterEgo5561
    Sziasztok!

Ha jól tudom Army Of Lovers és a BWO között volt egy Vacuum nevű banda is.
    Aki nem ismerné: http://www.youtube.com/watch?v=oHT99CLWxD8
  • atiapuka
    Egyszer egy mixben hallottam is akkor jártam utána, hogy mi is ez. S most kértem valahol.
  • IMYke2.0.0.0
    Az nem kifejezés, hogy jó zene! :)
  • atiapuka
    Most szedtem le. Igaz hogy nem italo de szerintem jó kis zene:

Earth, Wind & Fire - Weekend

http://www5.zippyshare.com/v/64137166/file.html
  • atiapuka
    Én hallgatom a rádiót miközben rakosgatom a bélyegeket. Hát igen, az biztos, hogy ha a meggazdagodás miatt kezdtem volna gyűjteni, akkor már én is abba hagytam volna. Nálam ez inkább a gyűjtés öröme miatt van. Jó dolog valamit megszerezni ami hiányzik. így voltam a nőkkel is, de azokban már nagyon csalódtam.
  • Dióka
    ma szélcsend van?!

11-12 éves koromig gyűjtöttem a legkülönbözőbb bélyegféleségeket a búsás meggazdagosdás reményében , de aztán amikor kiderült, hogy a belefeccölt összes megtakarított és kunyerált pénzemből szerzett, bizniszelt bélyegek a vásárlási értékük legfeljebb csak egyharmadáért passzolhatóak el-át-tovább,akkor azonnal befejeztem!

aztán úgy döntöttem, hogy inkább hallgatom a rádiót!
  • Italo carlos
    tyűű ez is nagyon nagy...

Köszönöm a sok infót hatalmas zenék... BWO (nem nagyon ismertem őket)

Thx

• atiapuka
    Én is foglalkoztam numizmatikával, de az elfogyott.:))
  • atiapuka
    Na majd hátha elolvas! Köszke!
    Egy bomba férfi.:))
  • Szkíta71
    Szuszidi ugyan a numizmatikával foglalkozik de kérdezd Őt hátha ismer valakit aki szintén bélyeggyűjtő!
  • Szkíta71
    Még ha valami bomba csaj lennél mondanám, hogy gyere fel megnézni a gyűjteményem, de így...
    Viccet félretéve nekem nem sok közöm van a témához, bélyeggel akkor találkozom, amikor a postán megcímzek egy borítékot...
  • atiapuka
    Persze, én is erre gondoltam.
  • Szkíta71
    Áh, tuti lehet ideiglenesen is kikapcsolni, legalább arra az időre amíg megnézel vagy letöltesz valamit, észre sem vennék..
    Persze Te tudod, egyértelmű, hogy nem éri meg kockáztatni az állást miatta!!
  • atiapuka
    Fiúk, tudom, hogy nem ide való téma, de hát csak elnézitek nekem.
    A zenén kívül a másik hobbim a bélyeggyűjtés. Nincs köztetek egy ilyen fejlövéses mint én??? Vagy esetleg ismerőseitek között? Vagy esetleg olyan aki meg szeretne szabadulni a bélyegeitől?
  • atiapuka
    Lehet, hogy lehetne, de nem merem állítani mert aztán lehet, hogy elpicsáznának érte. Főleg a mai világban.