112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• DJ Lakatos

''A cipő amúgy nem tetszik... a zenék kiválóak!!! ''

A cipő sokszor nekem sem,mert néha büdös egy picit.

• italomanjoco
    Valóban nem véletlenül jelentem meg az "új regemmel", ugyanis egy kolléga szólt hogy nézzek már fel ide egy kicsit, hogy miket írkálnak :-) De nem Wind kolléga volt! Amúgy a Max Him fórumon régen ugyan ez volt a nevem, csak ott joco nélkül.
  • italomanjoco
    Üdv.
    A kért kislemezek nincsenek meg nekem, úgyhogy nem tudom feltenni. Amúgy hogy is kell ide feltölteni?
  • zsoltford
    üdv,láttam már korábban.
    igy vagy ùgy keverve,tátogva vagy sem nekem három dal megmaradt az első albumról amit időnként megpőrgetek...

számos előadó volt így, bohlen is hasonlóan égett be...italoékről nem is beszélve.
    mi hallgatók a kész terméket kaptuk, ennyi idő távlatából nem biztos, hogy jó lerombolni az egyfajta ideálokat.
    ma sincs ez nagyon máskent sok esetben...

ha jól tudom a két hölgy már távozott a földi létből.
  • Musachy
    Moder Hungária - klip zene nélkül
  • Wind 67
    Rálépett, nehogy elvigye a gazdája mielőtt lefényképezi....

(Áááááá, csak irigységből írom).
    Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2019.06.04. 17:58:05
  • mfn
    Haliho!
    Kösz az ötletért,hogy mi legyen majd itt megosztva
  • zsoltford
    üdv jó kiadványok!
  • dj adrián
    Jó kis padlószőnyeg barátom :)
  • fülcsimanó2
    Ezekkel bizony lehet!!!

Cipővel taposva rajtuk - gondolom ilyen őrültség eszedbe sem jut - azért kicsit más a véleményem, de gondolom, csak az eredetiség kedvéért látszik a képen egy cipő...

A cipő amúgy nem tetszik... a zenék kiválóak!!!

• DJ Lakatos
    Halihó!

Ezekkel lehet (renomé)-t szerezni?

• zsoltford
    sajnos már nem lesznek együtt 4-en...

B2
  • zsoltford
    hangerőt rá!
  • reynaud #106791
    Szia,

Ezt is áthúzhatom.
    Nagyon köszönöm !
    A lemezhez gratulálok,ez bitang jó verzió.
  • zsoltford
    állandó szereplője volt a buliknak annó :

B1

• zsoltford
    üdv!

A

• cucurbia
    Az "utókor" semmiért nem hálás!
    Én már csak tudom.Első kézből.
  • fülcsimanó2
    Ez is egy vélemény, a Tiéd, s én tiszteletben tartom.

Gyűjtő az mindent gyűjt, bélyegeit se nézegeti naponta, mégis örömmel tölti el ha újabb szerzemény megvan a sorozatból.

Amúgy egyet tudok érteni Veled abban az értelemben, hogy nem lehet lépést tartani a kínálattal, így mindent végig hallgatni valóban nehéz. Sok száz és ezer giga szerintem mindenkinél úgy lapul, hogy soha nem hallgatta meg, vagy maximum bele - bele hallgatott. Főleg hetvenes-nyolcvanas évekre igaz ez, még most is bukkannak fel nem ismert zenék, vagy korábban beszerezhetetlen zenék. De azért vagyunk, hogy ezeket is felkutassuk, beszerezzük.

Az utókor majd hálás lesz ezért (vagy nem....)

• AlexT967
    Most csak ugy egy hulye kerdest teszek fel. Minek az osszes zene ha a 90% sose halgatjatok meg ,mert hogy ekkora kolekciobol szinte 100% ,hogy bizonyos szamok evekig eszetekbe se jutnak, nem hogy felrakjatok meghallgatni. Oszinten en sokkal szerenyebb vagyok ,es csak azokat a szamokat gyujtom amik extra hitek voltak, a tobbi nem is nagyon erdekel, de ez mar csak is az en velemenyem ,es ne ,hogy valaki ez miatt rosszat gondoljon! Le a kalappal a gyujtemenyeitek elott!
  • mfn

Yull-Win - Chase The Tiger
  • reynaud #106784
    Tony Turn ‎– Cherry Chery ... már nem aktuális.
    Merthogy ilyen barátaim vannak !
  • reynaud #106783
    Én azt jól tudom olyan nincs hogy valakinek minden megvan,ezért írtam a legenda szót,mert az bizonyos esetekben mese alapú.
    Ezt azoknak kell megjegyezni,akik rólad tévesen ezt tartják,és bizony a nagy gyűjtőknek akik a korongokat,nem pedig vinyl ripet gyűjtenek sem hiánytalan a kollekciója,pedig fizikálisan beszerezni ezeket az a megsüvegelendő.
    Wind mester egy abszolút hiteles,számomra látatlanban is hihető 70%-ot jelzett a listádról,az már egy nagyon szép darabszám egy kollekcióban !

Nem tudom,abban mi rosszat látsz ha Wind és italoman üzleti kapcsolatban áll egymással,ha ez így is van,én semmi kivetnivalót nem találok ebben,ez kettejük privát dolga,nem tartozik ránk.
  • ItaloMucsacso70
    Jobb ha megjegyzed olyan nincs hogy valakinek minden megvan.
    Aki ezt állítja az hazudik!

És itt nem az én listámra gondolok mert az csak csepp a tengerben.
    A 80-as években annyi zene született még csak Italo-ban is hogy képtelenség mindent összevásárolni.
    Igen tudom vannak nagy gyűjtők itt is , de hidd el nekik se hiánytalan a gyűjteményük.
    Ez már csak ilyen feneketlen kút marad örökre.
    De ettől szép mert mindig lehet valamire vadászni amit akár lehet hogy csak évek múlva sikerül begyűjteni.

Ja és nem vagyok naív.
    Bár névről nem ismerem de a nyakam rá hogy italomanjoco Wind kolléga üzleti körébe tartozik és nem véletlenül jelent itt meg az új regével.

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.06.02. 14:13:30
  • reynaud #106781
    Megleptél e hosszú listával ,mert rólad olyan legendák keringenek,hogy neked minden megvan.
    Ezt mákszemnyi rosszindulat nélkül jegyzem meg.

Szeretem átböngészni az ilyen listákat,ezen is találtam olyant ami tetszik,és én korábban nem ismertem.
    Corynne Charby ‎– Boule De Flipper ( ez egy nagyon kellemes zene!) azóta be is szereztem a rövid és a hosszabb verziót is.

Nekem egy dalra volna szükségem a listáról,de arra nagyon ... :) Danny - Don't You Know
    és az én wanted listám a tiedétől sokkal rövidebb.
    Tony Turn ‎– Cherry Chery (kizárólag vinyl minőségben!)
    London Boys - Requiem (Hamburg mix)
  • reynaud #106780
    A nickneve alapján italo-disco körökben illetve többen az itt fórumozók közt is tudjuk az úriemberről hogy komoly vinyl kollekciója,gyűjteménye van a stílusból.
    Tehát nincs ,nem igazán van szűksége renoméra.

Amit a " lost legend" CD szériával kapcsolatban leírt azt én már közel 2 évvel ezelőtt jeleztem.
    lásd. #104142 (mfn kolléga hsz-ében a kép már nem elérhető,de igazolhatja hogy akkor ott a strandon az ominózus CD sorozat egyik darabja volt nála.)
    Jellemző az itteni álságos dolgokra ,akkor velem nem értett ebben egyet senki !!!
    De ... bár nyilván egy jó állapotú ,nem leharcolt vinylen hallható minőséggel ezek a felvételek nem versenyképesek,viszont azért túlzásba ne essünk,kissé a magas tartomány hiányos, a minőséget úgy jellemezném mint mikor egy erősítőn a "noise filtert" bekapcsoljuk,vagy magnó deck-en a dolby szűrőt.
    Viszont abszolút "loudness war" mentes felvételek.
    Tehát az erős túlzás hogy ezek kukába valók,egy jó,megfelelő alternatíva azoknak kiknek nincs pörgetője illetve nem akarnak egy műanyag korongért több tízezer forintot kiadni.
    Az egy más kérdés ,más téma hogy ezek ,szerintem még mindig jobban szólnak mint manapság bizonyos kiadók által piacra hajított bakelit kiadványokon hallható minőség,azok közt tényleg akadnak nem pörgetőre hanem kukába,ipari hulladéknak való korongok.
  • fülcsimanó2
    Köszi!

Szerintem sem fogja.

Pedig egy kis renomé rögtön lenne itt neki az sg-n, ha ezeket a maxikat prezentálná...
  • studiohits
    B-Peter Kent - My Ego And I

https://www93.zippyshare.com/v/9L78kJXd/file.html
  • studiohits
    A-Electric Wheels - Roll Jackie Roll

https://www20.zippyshare.com/v/F3VQyPb4/file.html
  • Musachy
    Raggio di Luna (Moonray) azaz "Holdsugár" sem mondható ismeretlennek a '80-as előadók közt.

Sajnos a lemez barázdái már kissé megkoptak a sok lejátszás miatt, dehát ami jó, az jó, sokat kellett forgatni... B oldal: Comanchero (instru verzió)
  • Musachy
    A "Come On and Do It" jó kis muzik, hallgattam jópárszor régen
  • mfn

D.I.S.C.O.
    Poussez - Come on And Do It
    Climax Blues Band - Couldnt Get It Right
  • ItaloMucsacso70
    ....Ez esetben feltölthetnéd a Sherey Champagne kislemezeit,....

Viszont én küldtem neked egy Exclusive Italo4Ever csomagot , Majd csekkold le!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.06.01. 15:41:16
  • fülcsimanó2
    A minőségről nem tudok sem jót sem rosszat mondani, de ha megvannak az eredeti vinyl-ek neked hiánytalanul azokból a ritkaságokból, amik e sorozatra rákerültek, akkor gratulálok!

Ez esetben feltölthetnéd a Sherey Champagne kislemezeit, szerintem annak itt mindenki nagyon örülne....

• mfn

Han - Shock Me Now
  • Wind 67

• italomanjoco
    Ezek a Lost Legends cd-k elég gyenge minőségűek, egyszer volt "szerencsém" belehallgatni, kuka az egész! De szerencsére nekem ott a vinyl
  • Musachy
    a Bino maxija 1985-ben jelent meg. Ez is olyan lemez, aminek a bé oldalas száma jobban tetszik, mint a címadó

Io tornero
  • Musachy
    Bonnie Bianco egy kellemes száma az 1987-es The Heart Is A Lonely Hunter című maxiról

Contender For Your Love
  • ItaloMucsacso70
    Hogy hogy áll a maxi vadászat az szerinted innen ki fog derülni?
    Ide csak egy listát dobtam fel ritkaságokról ami vagy azért nehezen beszerezhető
    mert nem jelentek meg más HIVATALOS kiadványokon vagy mert arany árba kúsztak fel a lemezek ára.
    Régóta tudom hogy ilyen maxik beszerzésében a külföldi gyűjtő barátaimra számíthatok.
    Mint ahogy el is küldtek már jó párat azóta a listáról.
    Tudod, néma gyereknek anyja se érti a szavát.
    Amúgy meg kellemes nyaralást neked azon a napsütötte helyen.
  • Zephyr Retiring
    Csak ennyi?
    Kicsit megkönnyebbültem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem ezek közül egy maxira sincs szükségem.

Most készülődnöm kell mert nyaralni megyünk egy kellemes napsütötte helyre,
    de majd ha megjöttünk benézek hogyan áll a maxi vadászat.
    Jó zenéket, szép napot mindannyiunknak.