112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    na pl. ma ilyet is, igaz kicsit elüt az italodisco-tól, de így jobb lesz visszatérni a gyökerekhez!
    Chemical Brothers - Galvanize
    Lenny Kravitz - If You Can't Say No
    Cornershop - Brimful of Asha
    Cut Up Boys - Jump Around
    Doors - Break On Through
    Faithless - Mass Destruction

hát a (jó) trance kis túlzással meg az italo kistestvére!
    vokál trenszből ajánlok 2-őt csucsu előtt:
    Marc Korn vs Dan Danielle - Secret Of You (Megara vs DJ Lee Mix)
    Matt Darey feat. Marcella Woods-Liberation (Terry Bones Remix)

• Szkíta71
    Így van, tényleg vannak remek muzsikák a trance műfajban is!
    Én is egyre gyakrabban szemezgetek közülük.
  • shirak
    ugy dontottem, hogy belekostolok egy kicsit a trance-be is, hallottam egy ket jo muzsikat.
  • Dióka
    persze hogy túlzol. én is találok még sok régi, de számomra "új" zenét, a bajom csak a tényleg újakkal van, abban kevés az igazán jó. többnyire a múltból táplálkozom én is, de mindig van új a nap alatt, mondjuk mennyiségben egyre kevesebb. hála nektek, no meg mindenkinek!
    tényleg mindent hallgatok, ki sem tudnék emelni egy stílust,azért néha lelek jót (a régebbiek közül persze), de majd gondolkozom mit javasoljak!
  • shirak
    nálad mizu?
    miket hallgatsz mostanában?, tudom Te is megemesztesz soféle zenét.
    pl. nekem tetszett a Heartflash is amit a multkor földobtál...
  • shirak
    szivesen
  • shirak
    úgy érzem valahol ott tartok zeneileg, ahol te megpihentél úgy 10 éve (túl sokat montam??), szóval én mindig találok jó zenét. legyen az új, vagy jobb minőségű mint ami nekem van, stb...
    hála Nektek, van forrás bőven
    jah, utóbbi időben még bakeliteket is hallgattam, mindenfélét vegyesen
  • Dióka
    viszont. mi újság? hallottál mostanság valami jó zenét? épp ma beszélgettünk páran, hogy mostanában annyi moslék van,hogy vadászni kell az élvezhető tartományra.
  • mellon
    Köszönöm
    Italo Discooo
  • shirak
    szia Dióka,
    örülök, hogy látlak.

• Dióka
    szewa Shirak bácsi!
  • shirak
  • shirak
    ez 3:34/320

[URL=http://www.speedyshare.com/244973368.html][/URL]
  • mellon
    Nekem is ez a verzió van meg (special club mix címszó alatt)
    A normál (videoklipes verzió) hosszúságút szinte lehetetlen beszerezni.
    Köszönöm a segítséget.
    Leszedtem mert nekem 160-ban volt meg :)
  • Dióka
    az egész beltartalom logikai felével szerintem valamennyien egyetértünk.

de

"ha 100 Forint lenne egy zenei album, akkor is letölteném torrentről. És nem azért mert sóher vagyok, hanem mert az Artisjus 5 forintot sem érdemel a bűnözé (hehe, freudi elszólás) működéséért"

ez a dumája egy elnagyolt nagy kamuhalandzsa az amúgy mindenkit jogosan bosszantó jogdíjmizéria mellé.
    minden szart megadóztatnak,mindent 4szer fizetünk meg. ez magyarország (azaz a választott képviselők és kormányok!) napalmot a parlamanetbe!
    új kocsit is veszünk,pedig súlyos százezreket ajándékozunk vele az állam bácsinak regadó néven. mindegyikre súlyos SARC átírási költségeket is fizetünk. tankolunk is,pedig a 60%-a jövedéki adó, 20% áfa sarcot is fizetünk szinte minden után stb.
    európában talán mi fizetjük az élet és gazdaság terén is a legnagyobb adóterheket mindenre!

legtöbben nem azért nem veszünk meg valamit,mert tudjuk, miért kerül annyiba,amibe, hová megy plusz pénz belőle,hanem mert többnyire nincs rá (áldozható) pénzünk.

Ez a fasz nem az artisjus miatt nem vesz semmit, - szarik rá,mint más is, nem foglalkozna vele, ha venni akarna bármit is - hanem, mert a torrent (meg a warez) többnyire már mindenhol kéznél van és "ingyenes". ezekkel évi többszázezret meg milliót spórolunk úgy, hogy közben élvezhessük azt,amit vagy sosem tudnánk, vagy k. sokba kerülne és nem tudnánk vagy nem akarnánk megfizetni. ez ennyire rohadtul egyszerű....nem kell itt a nem vagyok sóher duma....ő egy álcázott sóher valódi sötétparaszt. ő meg a jogdíjvédelemmel átitatott önérzete egy tinédzser Gamer suhancot jellemez. valszeg az is.

nem csak az artisjus van honi zenemű és videófelvételek szerzői jogdíja szempontból,hanem még 3-4 jogvédő szervezet (pl asva),akinek így vagy úgy, de csengetni kell sokaknak.

egyébként sokmindenért tényleg bekaphatja mindegyik (törvény által felhatalmazott) jogvédő szervezet.a legnagyobb baj, hogy a befolyt pénzeket annyira megnyirbálják az önfenntartó költségek "kompenzációjával", hogy a valódi jogosultak már csak morzsákat kapnak. persze,ha mi sosem veszünk semmit (még száz forintért sem,mert akkor marhára kibaszunk ám az artisjus-al című része sötétparasztnak),akkor még annak nano forintjai sem jutnak el a jogdíjtulajdonosokhoz. ettől függetlenül a rendszer tényleg szar, de ha nem fizetek adót,de van kötelezettségem,attól még behajtják rajtam,ha kevés a(z előírányzott) jogdíjbevétel, vagy kell egy új székházra meg a vezetők fizuemelésére, akkor előbb-utóbb megtalálják a módját, hogy bármire kivessék a jogdíjat,amin adatot lehet hordozni vagy másolni,mint az adót is kivetik lassan már az ajtóra meg az ablakra is.
    de mi mégis adózunk tisztességesen, de undorral.
    bocsi a hosszúért...
  • trexxhunter
    na ne: 4shared
  • trexxhunter
    nekem van egy ilyen : Kay Franzes - Shadow In The Night (6.23) (12'').mp3

jólessz? 192
  • 80XBoy
    Nagyon Köszi!
  • mellon
    Halihó!

Nincs meg valakinek Kay Franzes - Shadow In The Night című száma? A club mixet már sikerült megtalálni, de az original lenne az igazi.
  • Breki33
    1999-2009: Artisjus, a k.... a.....!

http://greyhound.blog.hu/
  • laci72
    Sziasztok 80-ok! Keresem a Blue System-Greatest Hits,Eros Ramazzotti-Best Balladas cimű albumokat 192-es vagy jobb minőségben! Esetleg ha valakinek meg van, és fel tudná rakni? Előre is egy nagy köszönet.
  • Szkíta71
    Hubert Kah - The Picture (320k)
  • lervi
    üdv mindenkinek!
  • zsoltford
    most lattam a novemberi megjelenest,nem tudom a kozonseg hogy reagalta...nekem nem igazan sikerult kapcsolatba lepnem az eloadoval...de sok sikert...ezzel a hangszerelessel+passzolo vocallal megfelelo promocio-val...szoval nem akarnam elkiabalni...sokszor eleg ha egy orszagos radio jatsza,felkerul egy muholdas ado-ra a klipp,jatsza egy neves dj. nem egyszeru de ez mindenkepp kell a sikerhez...en megvennem a maxijat!(kaphato?)de mivel magyar eloadorol van szo, ill. latogatja idonkent-e forumot dedikalt peldany lenne az igazi...
  • zsoltford
    most volt csak idom meghallgatni,nem tudom megjelent-e maxin,videon...
    ha angolul is sikerul az eredeti szoveggel ez a produkcio(persze ha meg nem volt)szereny velemenyem szerint rendben van!promo-t a radioknak es ha ra lehet venni oket,hogy jatszak...
    videonkilippet(persze ha meg nem keszult)eltudnam kepzelni egy ford mustangal,nehany modellel akar a magyar tengen partjan forgatva...persze mindez ha meg nem tortent meg, nekem uj kent hat a dal...nem ismertem...
  • okiland
    Nem tudom, hogy ez már volt-e:

Madonna - Candy Galore Idaho Remixes (2009)
    Stype : Pop | Format: MP3 | Quality: 320 Kbps | Size: 156 MB

Track list :
    01. Candy Shop (Idaho Chocolate Beats)
    02. 4 Minutes (Idaho's Time Machine Mix)
    03. Give It 2 Me (Idaho's Electroclashmatic Vocal Mix)
    04. Miles Away (Idaho's Long Distance Mix)
    05. She's Not Me (Idaho's Cannibal Mix)
    06. Beat Goes On (Idaho's Cannibal Mix)
    07. Dance 2night (Idaho's Clubland Mix)
    08. Spanish Lesson (Idaho's Entiendo Lectro Mix)
    09. Devil Wouldn't Recognize You (Idaho's Intoxicated mix)
    10. Voices (Idaho's Master Suite)
    11. Dance 2Night (Idaho's Famous Suite)

part.1.
    part.2.
  • Frenky70
    Hello!

Damian - The Time Warp.mp3. 320

fr
  • BJanee
    Sziasztok.
    Találtam egy faxa oldalt,itt aztán lehet szemezgetni...
    Változó minőségek,de lehet bármire keresni,több oldalon kilistáz.
    Amugy gartula Ernestonak,jó ez a szám,bár nekem mindenek felett az eredeti jobban tetszik,de azért ez is szép munka
  • mflex #59525
    [sóhajt]
  • lervi
    a helyesírási hibáért elnézést de a lényege ugyan az!
  • lervi
    ha Ernesto akkor arrol csak jót mondhatok!

örülök hogy akad a mi házunk táján is kiemelkedő egyéniség ebben a műfalyban!
  • Poncho
    Köszönöm szépen mindenkinek, aki segített :)

Végülis a goodmans által linkelt Hey Hey Guy (Instr) volt az, de a többi is nagyon jó.

Köszönöm
  • zsoltford
    rengeteg kivalo eloadot krealtak...majd tobbseguk mikor azt gondolta mar onallo produkciora kepes,ra kelett jonnie,hogy teved es ment a sullyesztobe...
  • zsoltford
    udv,ha bejon az oldal meglesem...nagy kedvencem volt az eredeti dal...
  • 80XBoy
    Sziasztok!

Nem tudom meg van e valakinek ez a dal esetleg:

Damian - Time Warp - akár több verzióban is, ez egy PWL produkció

Egy mix, aki szereti a stock/aitken/waterman mixeket (ez bootleg, de nagyon össze van pakolva)
    http://www.sendspace.com/file/fv9kjb

PWL Megamix
  • Frenky70
    Sziasztok!!!

Azért ezt érdemes megnézni!!!!!

Ernesto Feat. Discoservice - Buonasera Ciao Ciao (Extended Edit 2008).mp3. 320

Jöhetnek a vélemények

fr

• goodmans
    Ken Laszlo - (1984) Hey Hey Guy (7'')\192 kbps
    =================================================================
    01. Hey Hey Guy
    02. Hey Hey Guy (Instr)

Code:
    http://rapidshare.com/files/20046724/Ken_Laszlo_-__1984__Hey_Hey_Guy__7___.rar.html

==================================================================
    Ken Laszlo - (1984) Hey Hey Guy (Maxi)\320 kbps
    ==================================================================
    01. Hey Hey Guy (Extended)
    02. Hey Hey Guy (Nunk Remix)

Code:
    http://rapidshare.com/files/20049482/Ken_Laszlo_-__1984__Hey_Hey_Guy__Maxi_.rar.html

PASS: egresovic ha kér
  • zsoltford
    udv,jol emlekszel anno max. 3 valtozat volt egy-egy adathordozon...allt B.old tartalmazta az instrumental-t...aztan kb.88-tol a maxi cd-k terhoditasaval...egyre tobb tokom-pocsom valtozat kerult fel,gyakran vagy alig kulonboztek,gyakran nem is hasonlitottak az eredetire...
  • Szkíta71
    Írd be a google-ba, hogy italo disco és válaszd a képeket, ott elég sok blogspot-os oldalt találsz...
  • lervi
    hali Poncso! ami instrumentálisnak mondható a hey hey guybol !
    ha nincs meg akkor szivesen!

Ken Laszlo vs. Disco Dice - Hey Hey Guy (DJ 7Up Remix) (9:34)