112174
-
Köszönettel vettem! -
Köszi. :) -
Fiúk!
Ne haggyatok cserben!
Ez tényleg nincs meg senkinek??

Ha látnátok a BB-s területi képviselőt akinek ígértem, szerintem Ti is előkerítenétek a föld alól is!!
-
Itt található az egész album:
meg más is!! -
Szia bigivan!Innen letöltheted az egész albumot:
Hiperkarma 2000. Sajnos a bitrátát nem tudom,de itt nem szokott rossz lenni
http://rapidshare.com/files/56588466/Hiperkarma2000.rar
Password: thoms
Remélem segitettem és él még a link.Szia! -
Kb fél órája jött le az egész album.
Nem is tudtam, hogy ez már 20 éves zene!!
-
Sziasztok!Egy régi nagy kedvencem volt Lobo:Id Love You To Want Me.Ez a felvétel pedig a feldolgozása,szerintem elég jó!Már aki emlékszik Marcel Romanoff-ra,ajánlom mindenkinek,akik szeretik a jó kis dallamos disco muzsikát!Itt van eredetiben:
formátum:wav méret:32.3mb.
http://data.hu/get/1341721/Marcel_Romanoff_-_Id_Love_You_To_Want_Me.wav.html -
az mindenképpen, bár nem nagyon erőlködött a választékosságra.
-
Keresem az alanti zenét, de már jó régóta.
Igaz nem 80-as évek, de azért bízom Bennetek, hátha meg lesz valakinek. Ha lehet vmi elfogadható minőségben.
Köszönettel ...
Eztet keresem, igen erőssssssen -
-
Mixet csinálni CSAK a legjobból lehet, egyébként valóban wav. Igen hosszú, ezért nagytömegű a fájl. -
S most látom, - bocs, de a Firefox-ot automatikus letöltésre állítottam - hogy ez valószínűleg wav.
Basszus!
-
Azért a gondolatai átjönnek a skacnak :) -
Rögtön zavarba jövök ....
Amúgy meg szívesen, máskor is !
-
Külön hála a 4Shared-ért! RS:
-
Isten vagy!!!!
-
JAJJJ!
ez a halandzsa valami fordítógéppel készülhetett?!
-
szerintem mandm nem ugyanarról beszél,mint te, ő ugyanis nem hallgathatta meg a 2.albumot Ernesto weboldalán, így úgy érzem kicsit túlzott pár dologban. persze ettől függtelenül van akinek tetszik, és mindig lesz,akinek nem, de ezzel ugye az égvilágon minden zenével így vagyunk mindannyian....így van rendjén.
amennyit én tudok róla, Ernesto is imádja a space klasszikusokat,de nem igazán akarja őket utánozni (nehéz is lenne),hacsak nem 1-1 szám erejéig tisztelete jeléül, s ha valaki tényleg végighallgatja akár a 2.albumát, nem sokszor jut eszébe sem a Laserdance,sem Koto. Ernesto olyan dallamokat próbál beleszőni a zenéjébe,ami egyedivé teszi még akkor is, ha bizonyos normák benne kell hogy legyenek egy spacesynthben. de szerencsére szeret más stílusjegyeket is beleszőni zenéjébe, s talán ettől lesz Ernestós. Persze ez csak az én véleményem, nem az övé....
-
Az elöző hszem erre a kérdésre felel meg! -
Szevasztok Tagok!
Nekem még ez van meg:
Mysterious Art _ The Omen
vinyl; 9:02; 1989
Vogue mix
Remixed by BEN LIEBRAND -
Már mindőnknek meg va na post témáját képező szám. Nem is linkelem be.
Ellenben olvasni érdemes:
"Harold Faltermeyer - Axel F. (12' disco version)
Harold Faltermeyer - Axel F. (12' disco version)
This is a kewl instrumental-been a fav for years UNTIL
Then it was covered by that dumbASS frog who was annoying me more than ANYTHING I HAVE EXPERIENCED IN LIFE
More than kylie britney and christine all rolled into one shoved in a frog suit
AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-KILL IT
eNJOY
TO DOWNLOAD CLICK FILE NAME ABOVE
PLEASE REMEMBER TO LEAVE THANKS FOR DOWNLOADING MY MUSIC.
Password is.....................................
In the comments-and while u r there take the time to leave thanx :P"
-
Minőség okán nem engem szapulni, én csak "lopom" a linkeket... :)
Sandra...In a Heartbeat [NYC 38th Street mix]
Jelszavacak: backtolife
-
Köszi nekem nem kell,atiapuka kereste,nekem megvan az ultimate kollekció,320-ban,csak én nem tudom felrakni,mert nagyon sokára töltené fel. -
goodmans #60571 Van még,a minőségért garanciát nem vállalok!
Jöhet még? -
goodmans #60570 Sziasztok!
Nem sok?
Billy Ocean - City Limit (1980) 320
1. Billy Ocean - Stay The Night (3:31)
2. Billy Ocean - What You Doing To Me (4:52)
3. Billy Ocean - Who's Gonna Rock You (3:36)
4. Billy Ocean - Maybe Tonight (4:30)
5. Billy Ocean - City Limit (3:29)
6. Billy Ocean - Are You Ready (6:51)
7. Billy Ocean - Whatever Turns You On (4:28)
8. Billy Ocean - Taking Chances (4:21)
9. Billy Ocean - American Hearts (3:59)
pl1
pass - bryansk -
Köszönöm a srác nevében, ha vmid javítatni vagy tuningolni kell előnnyel indulsz náluk P
A többi nincs meg senkinek? -
You're the man, Breki kolléga! -
Billy Ocean - Ultimate Collection
MP3 - 320 Kbps | Incl. Covers | 173 MB
Tracklist:
01. When The Going Gets Tough, The Tough Get Going
02. Caribbean Queen (No More Love On The Run)
03. There'll Be Sad Songs (To Make You Cry)
04. Loverboy
05. Get Outa My Dreams, Get Into My Car
06. Suddenly
07. Love Is Forever
08. Mystery Lady
09. Love Zone
10. The Long And Winding Road
11. The Colour Of Love
12. Licence To Chill
13. Everything's So Different Without You
14. Can We Go 'round Again
15. Love Really Hurts Without You
16. L.O.D. (Love On Delivery)
17. Red Light Spells Danger
18. Nights (Feel Like Getting Down)
http://rapidshare.com/files/1572602/collectiebo.part1.rar
http://rapidshare.com/files/1574192/collectiebo.part2.rar
-
Nah, időközben lejött a torrent...
Billy Ocean - Ultimate Collection
192 kbit/sec ha jól láttam, de nem hallgattam bele!
Aztán ha nem jó nem megdobálni vagy leköpködni ám...
-
Köszönöm, és örülők, hogy egyetértettek velem, mert így legalább úgy értelmeztétek ahogy én gondoltam a leírtakat!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
-
Privi ment! -
Hello!
Ezt szépen megfogalmaztad Bakter kolléga, magam is egyetértek az általad leírtakkal.
-
Sajnos a neten nem igazán kering Billy Ocean lemez letölthető jó minőségben,ha csak a sajátját fel nem rakja valaki,próbáld meg a dc-t,vagy strong-ot,hátha ott több sikerrel jársz! -
Nagyon jó a hozzászólásod,ehez csak annyit fűznék hozzá,hogy ma már az ilyen stilusú zenében és sok más stilusban nem nagyon lehet újat alkotni,mert a lehetőségeket már úgymond teljesen kimeritették,és sokan visszanyúlnak a régebbi zenék alapjaihoz,én harminc éve figyelem a zenéket és megéltem jó néhány stilust és ki tudja milyenek jönnek még?De attól függetlenül jó az album!
-
Sziasztok!
Csak egy pár dolgot szeretnék hozzáfűzni az előbbi hozzászólásokhoz, amit természetesen a saját megítélésem alapján gondolok!
A "legendás" előadok a 80-as években (maradjunk Koto, Laserdance stb.) előadóknál, pontosan a saját stílus (klisék) miatt szerettem, ami természetesen jellemző volt rájuk, amivel csak a mai napig elég kevés előadó tudja visszaadni az akkori hangzásvilág szépségét. Az Ernesto albumaiban természetesen fellelhető azok a motívumok (hangszínek, harmóniák stb.), ami jellemző volt a spacesynth előadókra, ezért én nem is vártam mást, és ellenkezőleg örültem is neki! A másik oldala a dolognak ha belegondolunk, hogy 2008/2009-ben van olyan előadó aki jelen van ezen a piacon (és nem kevésbé magyar), nagyon is örülök neki. (De ezt már előttem kifejtették páran mflex stb.).
A legnehezebb része szerintem a dolognak, hogy Ernesto nem rendelkezik (és remélem nem sértődik meg ezért) High-End studioval, ezért a saját keretein belül kell ezeket a dolgokat megoldani, ami így is jól sikerült szerintem!
Nem akarom ragozni tovább ezt a dolgot, csak abba kell belegondolni, hogy innen szerintem nem olyan egyszerű bekerülni a külföldi piacra, ha nem is ez volt a szándék!
Minden amit leírtam kizárólag a saját véleményem, és előre kijelentem, hogy senkit sem szerettem volna megbántani a leírtakkal!
További szép napot mindenkinek!
-
Nem ismerem a linket,de nem is kell,mert már nekem is megvan,hát igen,nem olyan rossz az album,de a 80-as évek beli előadók,mégis csak azok voltak igazán a jók!!!
Szia és további szép napot! -
Ide? Mármint erre a fórumra. Letölteni csak akkor tudod, ha ismered a linket, de azt akkor nem tőlem tudod.
Amúgy engem Ernesto nem nagyon érdekel. Belehallgattam (szigorúan a hivatalos weblapján) és nem voltam eldőlve tőle. Ugyanazok a klisék, amiket 20-25 éve Koto, Laserdance, Rofo és a többiek már elsütöttek.
De akinek tetszik, az hallgassa élvezettel! -
atiapuka #60557 Szép napot mindenkinek!
Valaki nem tudna fellökni Alcazart jó minőségben?
Köszke előre is! -
atiapuka #60556 Good night! -
atiapuka #60555 Flexi barátom a Samurai-nak mi a passwordje?