112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• IMYke2.0.0.0
    [Nem célzás, á nem...] Ha jobb minőségű anyagból csinálhatom az újabb, átgondoltabb verziót, akkor szebben fog szólni... :)
    [Ezért gyűlölöm a Sorsot, hogy nem élhetek városban...]
  • computerguru
    Szevasz Imyke!Meghalgattam a zenét,ez abban az időben az egyik legnagyobb italo volt,emlékszem rá,nem volt olyan disco,hogy ne játszottuk volna le.Rendszeres halgatója voltam a csak fiataloknak és a vasárnapi koktélnak Komjáthy Gyuri bácsival az élen,még leveleztem is vele,és mikor megjött ez a zene,egycsapásra berobbant a discokba.Visszatérve a tiedhez,kicsit furcsán szól,de gondolom az mp3-ból adódóan,de egyébként nem rossz!Gondolom,ha ujra csinálod,a minőség mégjobb lesz!szia!
  • computerguru
    Szisztok!Egy kis nosztalgia,ajánlom mindenkinek,akik szeretik az ilyen zenét.
    I Santo California:Tornero (I Grandi Successi cd album)
    224/kbps 59mb (The International Music Company 1999)
    http://data.hu/get/340752/I_Santo_California-TorneroI_Grandi_Successi.exe.html
  • IMYke2.0.0.0
    A "Turn To Fly"-t autóban, 3-as 4-es hangerőn, Budapest-Pécs viszonylatban, 120-160 km/h között szívesen hallgatnám, vezetés közben :)))

Mondjuk, autóm, jogsim az nincs :)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor ezt szerezd be: kész leszel. Ráállsz a kategóriára.
    Mondjuk, erősen válogatni kell, de hát hozzászoktunk, nem? :)

Gardner & Thomas...Turn To Fly
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Ez a zene qrva fasza !!
    Még nekem is bejön, pedig nem vagyok nagy fanja ezeknek a muzsikáknak.
  • IMYke2.0.0.0
    ...ujjam...
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, büszke vagyok! Igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni ésszerű határokon belül az MP3-akból.
    Ejh, ha egy profi közelében lehetnék mondjuk 1 hétig...

[Titkos vágyam volt, még anno Komjáthy Gyuri bácsi idejében, hogy hangmérnök leszek. Aztán felébredtem, ahogy belelógott a bilibe az újjam...]
  • Dióka
    aztat a dmpowerampot nem ismerem,de végülis nem is baj.nem ismerhetek mindent.

viszont kurva jó lett az újabb 4 ütem, hatalmas gratula!

és a minőség is fasza!
  • IMYke2.0.0.0
    Ajajaj. A tudásom kimerül a RazorLAME használatával [GUI-s LAME kódoló].
    Mostanság a dmpoweramp-ot használom.
  • Dióka
    persze, ha jól emléxem anno ezzel a parancssorral és lame 3xx kodekkel, -b 320 -m s -h -c --resample 44.1 -q 0 --athshort -d -k --nores --noshort --strictly-enforce-ISO, de már rég volt, nem biztos.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyike azoknak a próbálkozásaimnak, melyeket később, mikor sok-sok időm lesz, újra el kell készítenem, az egyre bővülő tapasztalatom miatt.
    2007-ben kötöttünk házasságot a Sony ACID-del, 2 DVD-nyi anyag így készült, és akkoriban nagyon tetszett ez a verzióm, manapság már sok mindent másképp és jobban csinálnék benne. A koncepciót megtartom azért majd:

[URL=http://www.speedyshare.com/902554780.html]KB Caps...Catch Me I'm Fallin' (i2k 007 Remix) 9:59 [320 kbit/s; MP3-ból készült].

• kaposi1
    Majd jól elkunyizom Petitöl.
  • kaposi1
    Ez most komoly.
    Az enyémről képet se mernék betenni, pedig lemértem.
  • IMYke2.0.0.0
    Az Amati Dance Remix az egy ideig még AeroCool-ekluzív.
    De természetesen, beszélek vele, és felkerül a 80-as Topik válogatásra :)
  • kaposi1
    "Amati: Are You In The Mood For Bach Tonight"

Az nagy zene.
    Nekem is,nekem is.
  • IMYke2.0.0.0
    Elárulod, hogyan, mivel tetted MP3-ba Ernesto zenéit?
  • IMYke2.0.0.0
    Jó döntés :)
  • Dióka
    engem az A meghajtó és a "nem lett jó" könyvtár érdekel!
  • IMYke2.0.0.0
    mflex: hoztam otthonról fejhallgatót és a hangkártyás gépen most hallgatom a belinkelt zenét!

Igen, az ilyen zenét is szeretem. Modern komoly zene.
    A komponált trance-k jönnek be nekem [természetesen, az egyszerűségük mellett, mert fordítási munka mellé, háttérzenének, tökéletesek].
    Nem egyszer veszem észre magamon, hogy fejhallgatózás, vagy zenehallgatás közben keményen tammtammozik a lábam :)

• IMYke2.0.0.0
    Szkíta71: Gardner & Thomas...Turn To Fly
    Érdemes beszerezni!
  • IMYke2.0.0.0
    Vivanco fejhallgatóval masterelek. Junior Vasquez ajánlásait szem előtt tartva. Nem vicc. Tőle olvastam, hogy mit kell a masterelés során szem előtt tartani. Sajnos, ő EREDETI forrásokkal kapcsolatban írta amit írt [pl. mély kiemelése min +1 decibellel, mert a masterelés során a pluginek elvesznek a jelekből], így többnyire MP3-akkal készült anyagoknál súlyos bit áldozatokat kell hoznom.
  • mflex #60652
    Lementem meghallgatni az autómba, nagyon nagyot szól baszki!
  • mflex #60651
    aha, értem, majd egy elborult pillanatomban lehet én is "kitanulom" :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ajajjaj... ugye ez nem valódi?
    Vagy tán Amerikában élsz, Cap Caneveral mellett? :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy szoktam az ilyen "Mashed Up" (külön kategória a remixek között, többnyire a "Bootleg"-hez hasonlít, de a Mashed-ben lehet vagdosni is a számokat) remixeimet készíteni, hogy egy mezei DJ mixerrel egymásra próbálom a két zenét [tempó, zenei és szöveg kiállások, szintik stb.]
    Aztán jönnek a jellemző részek kivágásai, programmal.
    Ha alap + acapella, akkor természetesen sokkal könnyebb a dolgom.

A Blue System-mel szívás volt, mert Dieter ugye hosszabb "szöveg helyekkel" operált, míg a SBM pergősebb, de csak 28 mp-es elemekkel. Így a zenét kellett vagdosni.
    Ez sajnos két helyen jellegzetes, és észrevehető, az eredetihez képest: a szöveg (rap) betét vége előtt ~ 5 mp-től.
    Másrészt, nekem nem digitális formában vannak meg az anyagaim, így az "elmászás" bűbájos hatásával is küzdöttem.

AeroCool barátomnak készülő Amati: Are You In The Mood For Bach Tonight remixemmel is ezért szívtam [a Dance verzió könnyeden elkészült, 90-es topik, kép], ám tervezek néhány más stílust is... és hát, mint a torkosborz... úgy szívok.
    A 80-as évekre jellemző hangsúlyos utódob egyszerűen lekevrhetetlen!
    Csak "dance" készíthető ezekből ... :(

Pedig Ken Laszlo, Savage, Lian Ross... hihetetlen anyagok, fantasztikusan lennének mai és mégis a régi stílus megörzésével elkészíteni őket.

• mflex #60648
    speedtest lol?

• IMYke2.0.0.0
    Sajnos nem a hangkártyás gépénél ülök (könyvtár)... :(
  • mflex #60646
    Az ilyen, hogy tetszik?

• kaposi1
    Esküszöm csak egyszer küldtem el.
  • kaposi1
    Alakul az IMYke rajongói fan club.
  • mflex #60643
    nem rossz, de mivel a 90-es zenék -illetve kevés- nem nagyon tartoznak a kedvenceim közé, ezért a Bule System alapjaira épülő jobban bejön nekem.

Meddig szórakoztál ezzek Imike?
  • Szkíta71
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, ennek nagyon örülök!
    A Trance most - pár éve - a szívem csücske. Abból is a Non-vocal kategória.
    Abból minden jöhet, Goa, Progressive, Hard...
  • Szkíta71
    901=90's
  • Szkíta71
    Viszont a 901s topicban beígért trance mixekre vevő leszek!!
  • kaposi1
    Hallgasd meg ezt is.
    Sub Bass Monster...4 Ütem (i2k 008 Priority Mashed Remix) 5:33
    a 90-es évek oldaláról légyszi.
    Ez nagyon nagyon ott van.
    Biztos helye lesz a kocsiban hallgatott zenéim között.
  • IMYke2.0.0.0
    Blue System nekem sem a kedvencem, és rap zenét sem hallgatok. Éppen ezért volt kihívás a kettő ötvözése, miután sikerült az alapanyagok megszerzése.
    :)
  • Szkíta71
    Jól van na, nehogy megsértődj!!
    Nekem egyik előadó sem jön be alapból, viszont azt elismerem, hogy a mix tényleg jó, elég pihent agyad lehet..!
  • mflex #60635
    Állat!!