112174
-
atiapuka #61115 Az egyik szám címe megvan:
SONNY AND CHER LITTLE MAN
Meg van valakinek? -
atiapuka #61114 Mert nincs Nero 7-em. De azért köszi a tippet. -
atiapuka #61113 Köszke!
Hát hogy mondjuk audióból lett konvertálva mp3-ba és nem mondjuk audióból valamibe és onnét mp3-ba. -
szlafko #61112 ÓRIÁSI!!! 

leborulok
-
szlafko #61111 köszönöm
-
szlafko #61110 a kérdést nem értem.
Mi az hogy eredeti mp3?
De itt az első 9 szám 320-ban:
http://rapidshare.com/files/222553663/TAlking_system_9track.rar
pass : Proshot -
atiapuka #61109 4 címünk már meg is van (külföldi fórumon válaszoltak):
2 - ALISON - TOUCHE MOI
6 - PLAZMA - LONELY
7 - GLADIATORS - QUO VADIZ
8 - MY FAVOURITE TOYS - JUST ONE KISS
-
szlafko #61107 kár volt megkérdeznem.
Így talátam , s mivel furcsán szólt gondoltam rákérdezek mi lehet vele.
Hülye lennék ilyeneket gyártani, nem akarok szerepelni.
-
atiapuka #61106 Sziasztok fiúk!
Lenne 2 nagy kérésem, nem ide vág de csak nem zavartok el vele. Van 2 régi zeném (a minősége minősítethetlen-régi kazettáról magnóval csináltuk mobilra, onnét a laptopra, s ezt konvertáltam.)
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mi ez a 2 zene (régiek)?
http://www16.zippyshare.com/v/21017568/file.html
http://www16.zippyshare.com/v/64091060/file.html -
az elismerésért meg kell küzdeni, mármint a feltöltéssel
, és bár szépen megideologizáltad Pákó főszerepét a klippben, de véleményem szerint, aki ismeri ezt a faszt, az azért nem, aki meg nem ismeri, az meg azért sem fogja megérteni ennek keresztgondolati összefüggéseit, szerintem annyira tökmindegy, hogy miért kéne érezni a kontrasztot, ha ez nem kifejezetten egy geg akart lenni, akkor a klipből nem fog ez lejönni, illetve Bruce Lee mítosza mellé nehezen tudnám társítani Pákó hősünk kihívásokkal teli harci filozófiáját.
de megdolgozhtál vele tisztességesen, ne is mentegetőzz, hogy te is tudod, direkt miért nem csináltál jobbat, tudjuk, hogy teli vagy rejtett tartalékokkal.
-
kishercegbecy #61104 sziasztok!!! van 1 jó oldal van rajta 80-as évektől 90-es évekig számok és mixek egyaránt nagyon ajánlom nektek kérlek nézzétek meg az oldal cime:: http://kishercegbecy.freeweb.hu/ -
A klip feltöltése majdnem 2 óra volt... :)
-
Nos, az ANGOL szöveg miatt került be Pákó barátunk... a harc mibenlétéről, filozófiájáról beszél Bruce Lee... s a szinte már történelmi verés, valamint a tévében előadott, színpadias kihívás függvényében már érthető, hogy miért került kontrasztba a filmecske.
A klipet amúgy sem szántam és vettem komolyan [mutatja pl. az, hogy nem vágtam hangra a Pákós jelentsort akkor, amikor "Okay" meg "ööö"-zések vannak, nem csináltam "szaggatásokat", mint nem egy buta "poén" videókba szoktam tenni... stb.] - időm lett volna rá.
A zene/zaj - igen, a rossz minőségű zenéből, vagy a klipből lehet, hogy ezt lehet leszűrni... nekem, jó minőségű fejhallgatóval nem tűnt/tűnik zajosnak sem a wav nyersanyag, sem a 320-ba tömörített végtermék.
Természetesen, lehet, hogy a készítés során "süketté vált" ezekre a fülem - ezért szoktam pl. napokkal/hetekkel később is elővenni egy készülő projektet... sok került már kukába így, mert kiderült, az ötlet bár jó volt/ vagy akkoriban jónak tűnt, de a végtermék satnya, esetlen, kaki...
Ezért írtam is a linkes kommentnél, hogy direkt a szar minőséget tettem fel, hogy gyorsan felmenjen, és kaphassak visszajelzést, szükség van-e arra, hogy tőtikézzem a klipet és 1x MB-os 320-ast...
-
egyszerűbb lenne olyan lejátszó ami lejátsza
akár winamp is flac pluginnal
http://www.winamp.com/plugins/details/131643
Jet Audio meg alapból tudja -
Szia atiapuka!Bocs hogy beleszólok,de miért nem konvertálod át a nero 7-tel,nagyon egyszerű és kiváló,én is ezzel szoktam az ilyen fájlokat átkonvertálni,ha kell. -
egyáltalán nem rossz ez a klipp, de pár észrevétel:
-néhány helyen túl zajosnak hat a zene és visszhangos beszéd egyvelege
-ha Bruce Lee-s a klipp, akkor legyen benne ő végig, gyalázatnak tűnhet (az is) Pákó-féle integráció
-
atiapuka #61098 Szia 'Talking-os' barátom!
Leszedtem pár napja a Talking S-et, flac-ban. Viszont nekem a dvd lejátszóm a flac-ot nem ismeri fel, csak az mp3-at. Megpróbáltam átkonvertálni a CD Extractorral 320-ba, de nagyon gyenge lett. Nincs meg neked véletlenül eredeti mp3-ban is? Elég lenne nekem csak az 1-9. számok az albumról.
Köszke
-
Sajnos (?), nekem kell a (jó/rossz) visszajelzés... nem hiszek a csillagjegyekben, de állítólag az Oroszlánok ilyenek :)
-
Én nem tudom megnézni sajna ,mert melózok.
De ahogy a munkáidat ismerem biztos ez is nagyon jó lett.
-
10-en letöltöttétek, és semmi vélemény?
Senkinek sem kell a jobb minőség?

Vagy ennyire szar lett?
Megnéztétek egyáltalán a klipet, amit a zenére készítettem?
-
sziasztok! 
Bitráta:320 kb/s
On My Mind (Radio Edit 3:58
On My Mind (Extended Version 6:30
On My Mind (Long Version 9:03
On My Mind (Instrumental Version 6:30
http://www.megaupload.com/?d=4IZLDTKX -
az asszonynak jó lesz, amennyit ő használja zene hallgatásra :D -
Nem akarom teleoffolni a topicot, de nem kopó vagyok, csak nemrég néztem át ötletek után kutatva és beugrott :D
Egyébként pedig jók a témáid mind a Mac-en mind a laptopon.
Részemről a téma lezárva, nem kötekedni akartam, csak az asszony diszkriminált helyzetére hívtam fel a figyelmet. :D -
Wescone?
B....us, pedig a Te kedvedért csináltam az egészet :)
-
jah, még annyit, kiváncsi lennék mennyi ideig kerested ezt a hszt és ha már keresgélted, gondolom láttad, hogy az én asztalaim mind mac os x-ről vannak, tehát elsősorban azt a fos mac-et használom a fos i-tunes-al egyetemben, bár mostanában egy hülye frissítés miatt többször használom a winfost is, de winampot.
-
atiapuka #61089 Szia!
Nem tudtam megfejteni a rejtvényt, de feltettem egy külföldi fórumra is, hátha ugrik rá valaki. -
az asszonynak tökmindegy, hogy szól, lehet az mono is, kösz, hogy utánna jártál a dolognak...
Mi vagy te, valami kopó? AIMP akkor is egy szar, lehet akkor még elsőre jónak tünt, de mint írtam nem nekem, hanem a páromnak, remélem megnyugodott a lelked.
Egyéb infó? -
OK...Bruce Lee is Okay (i2k 009 The King's Speaking Remix)
Videoklip
Készült: Bruce Lee utolsó interjúja + egy meglepetés filmecskéből
Hanganyag: OK...Bruce Lee is Okay (i2k 009 The King's Speaking Remix) 5:27
A hanganyagot is fel tudom majd tőtikézni, persze, ha érdekel valakit a sok és nagy offtengerben...
Még egyszer: az egész apropója a tegnapi Ok vs. Falco felkérés volt.
A források nem WAV fájlok, hanem sima MP3 és a klip mono hangja.
Az utómunkálatok során igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni belőle - a rendes hanganyagon majd látható is lesz (ha kéritek).
-
Bocs Mflex,de ezt nem tudtam kihagyni.
Hogy néz ki az asztalod topic
Ha valaki lusta kattintani:
"A laptopot a párom használja, ezért lett ilyen főleg ilyen piros, de nekem is tetszik.
AIMP is ingyenes és témákat a honlapján nagyon sok van, vagy nézd meg pl még a xion player-t, de az AIMP hangminőségileg jobb."
Az asszony akkor most jobbat érdemelne !?
-
Ezt elqrtam,nem kicsit .
-
A többiek pedig élesítsék a látásuk ezen -
Szega kollega !
Ittküldök 1 kincset neked ! -
atiapuka #61082 Ez very cool!
-
Bezony :)))
Megy a klip fel :)
-
Bruce Lee
-
Ehh, bocs - manuálisan készítem a linkeket :)
OK...Okay (i2k009's Nicsak ki beszel Remix - minta)
Direkt szar minőségben van feltolva, hogy gyorsan felmenjen.
Később megy a full 320-as.
-
Wescone kollégának, és a többieknek szeretettel:
[URL=http://www.speedyshare.com/357328506.html]Aki megmondja, hogy ki beszél a zenére, az megkapja tőlem a videoklipet is, amit erre a zenére készítettem...[/b] [nem önfényezés: tegnap este, saját forrásból készült, 1 óráig, a klipet ma reggeltől dobtam össze].
Persze, amúgy is felkerül a klip a netre :)
Aki nem tudná: OK vs. Falco-téma, még tegnapról...
-
atiapuka #61077 Nem ismertem, köszi majd rápislantok.
-
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, sok érdekességet lehet rajta találni, persze lehet, hogy már ismered:
Zona -
atiapuka #61075 A francba. Peidg nem volt olyan régi, csak 2008 decemberi.:))