112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• italomanjoco
    "Ezt többen kérték tőled"
    Visszanéztem itt az írásokat, és csak egy ember kérte tőlem, és ez fülcsimanó volt. Téged figyelmen kívül hagytalak!
  • italomanjoco
    "azt is ígérem nem piszkállak többet"
    Nem is értem eddig miért tetted??

"privát levelezésből dobtál ki eredendően csak kettőnkre tartozó dolgot"
    Leírtam ide hogy aki segít megtalálni azt a két zenét, annak küldök privátban a kollekciómból másolatot. Akkor mit is fecsegtem ki?? Amit mindenki tudott?!

"csak mert jó fej vagyok"

• italomanjoco
    Azt elfelejtettem hozzáírni, hogy az nem az SG-n volt.
  • ItaloMucsacso70
    Na ez a poszt küldés telorol tisztára meghülyült. Előző posztomhoz írtam még de nem jelenítette meg. Így meg nem sok értelme volt. Elnézést majd ha hazaértem.
  • ItaloMucsacso70
    Én is szerettem volna azt a dalt de még csak a gondolatáig se mentem el hogy elkérjem priviben.
  • ItaloMucsacso70
    Én is szerettem volna azt a dalt de még csak a gondolatáig se mentem el hogy elkérjem priviben.
  • reynaud #107646
    Akkor most kölcsönveszem Wind legutóbbi aranyköpését ,némi kiegészítéssel.

... jahh hogy úgy,akkor én fordítva ülők a lovon,regényt írok az érdekükben,miközben az érintettek sumákolnak.
    avagy csak betartják a privát opció szabályait amit te nem,ugyebár kerestél egy zenét melyben tudtam neked segíteni,ezt mindenféle jutalom nélkül is megtettem volna,de ha már választhattam a gyűjteményedből egyet,nem pofátlanul egy néhány €-ért beszerezhetőt kértem,Kay Franzes - I Can Do.
    Csak a teljesség igényéért,ha már privát levelezésből dobtál ki eredendően csak kettőnkre tartozó dolgot.

Ígértem a Fair Control dallal kapcsolatban is érdeklődést,Amaximus véleményét erősítették meg a barátaim,nincs ilyen hivatalos verzió,ez erősen sanszos hogy egy lokál DJ maszek verzió.
    Természetesen az infó ingyenes,csak mert jó fej vagyok,soha nem kérnék többet tőled zenét.
    s azt is ígérem nem piszkállak többet,bár néha szórakoztatott. :)
  • italomanjoco
    Bocsi Musachy, nem is figyeltem mit küldök, vagy csak a szemem rossz már, én a másik jelet akartam küldeni. Ezt:

• italomanjoco
    Aki kérte annak már elküldtem privátba!
    Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.05. 15:45:43
  • italomanjoco
    Köszönöm! Én úgy emlékszem hogy 88 nyarán volt ez a mix, de lehet hogy tévedek.
    Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.05. 15:47:02
  • rexyke
    Köszönöm a remek ritkaság London Boys mixet. Nagyon különleges és szép emlékeket ébreszt bennem.
  • Musachy
    Akkó tévedtem, pardon.
  • reynaud #107640
    Tudtam hogy az "A" oldalra gondoltál,de nem tudsz rábeszélni :),nem tetszik,talán ez a kiadvány azért kerülte el a figyelmem.
    " B " oldal viszont,azon rövid részletből is nyerő nálam.
    Legalább ennyi hasznunk van belőled,hogy ajánlottad!
    Ennyit mára,légy jó falusi gyerek !
  • reynaud #107639
    Az első mondatod rögtön megcáfolom.
    Ezt többen kérték tőled : Discogs
    Teljesen figyelmen kívül hagytad,pedig olyanok kérték akik ha módjukban áll szívesen adnak kérésre.
    Csak óvatosan merem ezt leírni,mert ismerem erre a dumát,hogy követelőzünk,pedig képtelenség csak az italo-disco stílust érintve is begyűjteni az összes kedvencet,tehát ha valaki kér ,az én megítélésem szerint nem ciki,és én soha nem bánnék lekezelően,lenézően ezért senkivel ,tudnék ellenpéldákat mondani,tapasztaltam.

Itt a lehetőség segíthetsz,a fent linkelt nem egy méregdrága lemezt rakd fel a csapatnak,Kenny Masters dalt meg majd én megszerzem,számomra fontosabb hogy azt oszd meg amit többen kértek tőled.

Nem az a probléma veled hogy te egy falusi srác vagy ....
    Asztali CD íróval digizel?
  • cucurbia
    Poór Péter

ugye mi...

És hát anno még ilyen "zenék" is lemehettek a rádióban.
    Na az ilyen ma szerintem elképzelhetetlen:(((
    Hát az volt a kilencvenes évek médiaszabadsága.Aki ma rádiózik az nem is tudja mi az.
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.04. 22:02:45
  • cucurbia
    London boys mix
    tessék.Érdekes,fejhallgatóval azért mennyi kis apró hiba kihallható,ami a rádioban játszva nem érvényesült.Vágási,vagy hangszin hibák..dehát az a kilencvenes évek technikája,hol volt még akkor computer.....
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.04. 21:52:32
  • italomanjoco
    Ennél a hozzászólásomnál az "A" oldalt akartam írni. Azt kellene végighallgatni nagy hangerőn :-) Csupán csak azért, mert egy nagyon jó dal, és Rolinak nem tetszik.

Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.04. 21:46:00
  • italomanjoco
    Szerintem én is próbálok mindenkinek segíteni. Vagy nem úgy látod?
  • italomanjoco
    Igen köszi, meghallgatom!
  • cucurbia
    Na megvan,igaz csak mp3-ban mivel a Zoli a régi anyagait igy mentette el,kell igy is?
  • reynaud #107632
    Tessék,megmondtam hogy tudni fogja.

Amúgy kedves vagy kedvetlen italomanjoco,itt egy jó példa az úriember jelzőre,lehet követni.
    Konkrétan még nem is kérted,de már azon van hogy segítsen.
  • cucurbia
    igen elirás,sötét van itt ahol irok bocs.A Hot Street lover meg a Burning desires volt benne két külön panelben.A Hot street lover után volt mindig a Ricky Mash.Like a shot-ja keverve ez a mai napig a fejemben van.(sajnos a régi kazettáimat én már jo évtizede kidobtam)
    A London boys mixet a Mikó Robi és a Komjáthy Zoli vágták össze(igen akkor még analógban vágták a mixeket,nem számitógépeket nyomogattak),,anno a Kiss Gyuri egyszer kérte tőlem adásba elküldtem neki,csak kérdés megvan-e még ez a gépemen valahol,vagy a három éve behalt vimcsimen maradt sok zenével,müsorral együtt...Majd utánakeresek.Ha nem találom meg itthon, ujra elkérem a Komjáthy Zolitól,ugyis mennem kell az id. Gyurihoz a héten.
  • reynaud #107630
    Én is emlékszem erre a mixre,de Cucurbia majd pontosan megmondja neked,100% hogy tudja.
  • reynaud #107629
    Ezek szomorú tények a hazai rádiózással kapcsolatban.
    Kíváncsi volnék az osztrák Ö3 milyen archívummal rendelkezik.

Eszembe jut Hajcser egyik idei műsora melyben Komjáthy veled kapcsolatban beszélt és nagyon pozitív dolgokat mondott rólad... ezen írásod is Gyuri bácsit igazolja,sok olyan hozzáállású rádiósra lenne,lett volna szűkség mint te.
    De nem dicsérlek,nem is szűkséges.
    Köszi a segítséget,
  • italomanjoco
    Az utolsó előadó az Franzes, gondolom csak elírás.

Volt egy nagyon jó London Boys mix is, amit valamelyik rádiós készített a danobius-on, csak már nem tudom pontosan hogy ki, és hogy milyen címet adtak neki. Kazettára is felvettem, de már nincs meg sajnos az a kazetta. Emlékszel ilyen mixre?
  • mfn

Blu I Boy - Night Of Ecstasy
  • italomanjoco
  • cucurbia
    Kizárt. az 1998 előtti dokumentációkat,szalagokat,spotokat,papiralapu dolgokat már 97 végén kidobták,komplett cd gyüjtemények,szalagok mentek a kukába,ha éppen ott voltam ,vagy tudtam mikor jönnek a selejtező kocsival,akkor mentettem amit tudtam,ha nem tudtam,akkor csak a hült helyét találtuk annak,ami előző nap még ott volt.
    De ahogy azt már többször adásban is kifejtettem a nagy Magyar Rádióban sem mentek jobban a dolgok,,mindent ugy dobáltak ki, a kilencvenes évek utolsó éveiben,mintha nem lenne holnap,vagy senkit nem érdekelne a mult.
    Bármi ebből a korszakból ami fennmaradt,műsor,szignál,műsor,zene csak ugy maradt meg,ha valamelyik készitőjénél elfekvőben megmaradt,vagy valami lelkes mentő mint én időben ki nem másolta,haza nem hozta.Ne felejsük,ez még nem volt digitális korszak,minden másolás,mentés valós idejű,nem volt erre annyi hely,idő,akarat.Ma egy rádio anyagát,műsorokkal,zenékkel,anyagokkal egy néhány terrás vincsi átmásolásával meg lehet menteni,ha kell,de akkor.......:(((((
    de ezért már én is kiváncsi vagyok,mi lehet ez a zene.Én olyan panelekre emlékszem szinte pontosan amin Silicon Dream,Margo,Amadeus Liszt,Sandra,Fernando Express,Beat the Box,Ricky Mash,Kay Frances ment egymás után ,naponta hallottam szinte.
  • Musachy
    "Úriember meg nem akarok lenni, én sosem voltam az, és nem is leszek...". ez jó volt.

De különben az vagy, már bizonyítottad.
  • reynaud #107623
    Vinylt csak néhány éve,lemezjátszóm sem volt,itt a fórumon kértem és kaptam anno tippeket arra egy a témában jártas úriembertől,milyen gépet érdemes venni.

Attól még hogy te egy falusi srác vagy,lehetsz úriember is,a két dolog nem zárja ki egymást.

Nem csak rajtam múlik hogy lesz é korong,ezt már ecseteltem.
    Jöhet a Lady,ha már odakészítetted...

Amit keresek az egy bitang jó zene,ha megtalálom jelzem a fórumon.
  • italomanjoco
  • italomanjoco
    Azt tudtam hogy CD-t gyűjtesz, de azt nem hogy vinyl-t is szoktál venni. Én így értettem.

Az írásodból viszont azt szűrtem ki, hogy már nem kéred a Lady-t, mivel nemsokára meglesz neked is, pedig ide volt már készítve. Na nem gond. Majd a "B" oldalt hallgasd végig nagy hangerőn, és csak a zenére figyelj, és meglátod tetszeni fog.

Úriember meg nem akarok lenni, én sosem voltam az, és nem is leszek. Én csak egy ilyen egyszerű falusi srác vagyok

U.i.: Menj fel a padlásra minél előbb, mert kíváncsi vagyok hogy mi lehet az a zene

• reynaud #107620
    Ettől lényegesen pörgősebb dal,synth alapon,erős italo-disco jegyekkel.
  • reynaud #107619
    Bármely tippnek örülök ,egyáltalán nem biztos hogy a refrénben elhangzó "Somewhere" a dal címét is képezi.
    Köszönöm mindenkinek aki próbál segíteni.
    Jó lenne megtalálni,és nem mondható ritkaságnak , ha a danubius egykori playlistája megvolna,azon időszakból ... tehát ez kizárt.
  • Wind 67
    hogy úgy... akkor én nagyon fordítva ülök...
  • italomanjoco
    Én erre gondoltam volna:

Somewhere

De erről mintha már beszéltünk volna.
  • reynaud #107616
    Végre én is szerzek be korongokat :) ez vicces,bár az utóbbi időben visszafogom magam,elsősorban azért mert amire vágytam azokat begyűjtöttem,hosszú éveken át folyamatosan vásároltam,elsősorban CD lemezeket.
    Túlzásba is vittem,mert olyan mennyiség gyűlt össze hogy mostanra ezekből nagyon sokat nincs időm meghallgatni.

Az "A" oldal nem tetszik, "Lady" viszont egy jó zene,a lemezbeszerzésem egy Budapesti DJ barátom intézi,ennyi publikus,nagyon megbízható alak.

Sajnálom ha nem vágod mire célzok amikor azt írom legyél úriember.

Van kazettán audióm a keresett dalról,majd valamikor szeptember-október táján felmászok a padlásra és megkeresem,ha addig nem találom a dalt.
  • italomanjoco
    Laci, úgy látom ő Somewhere-t keres, nem Nowhere-t.
  • Wind 67
    Nowhere Girl
  • reynaud #107613
    italomanjoco gyűjteményébe belelapozva,sok synth-pop italo-disco jelölésű ,stílusú zenét láttam.
    Ezért ráálltam néhány általam ismeretlen dal beazonosítására,de mondom a feléig sem jutottam,ezért sajnálom,hogy már nem elérhető.
    De ezért se én sem más nem kritizálhat,tehet szemrehányást,ez ahogy írod szívük joga.