112174
-
AlexT967 #107852 Itt mar a vasarnap is halott sajnos -
AlexT967 #107851 Ha valakinek kell nem vinilen
T-Connection - Do What You Wanna Do (Moplen Extended Remix)
-
studiohits #107850 AA-Gim-Mix With Vittorio Cairas - Dolce Vita
-
studiohits #107849 A-Federico And Marrakesh Orchestra - Cashbah Boogie
-
Sziasztok!
Régi-új zene 12" maxin október végétől! -
igazából nincs is sok értelme,anno nem is emlékszem hogy bármikor a dj-k használták volna. -
igen.Ezért nem is sokrol játszottam ki anno több változatot. -
szia,én kedvelem ezeket a svéd kiadványokat,sok jó mixet csinaltak ellentétben rengeteg olasz lemezzel ahol bár van 4-5 verzió is...szinte csak egy ami hasznalható róla a többi csak barázdátfoglal...
-
csak most volt időm letölteni és meghallgatni.Érdekes egy változat az biztos. -
AlexT967 #107843 Szivesen! -
Meghallgattam, nem ismertem, de nem is olyan rossz, még a német nyelv ellenére is hallgatható. -
a marvel bitorolja a linda zenéjét - cikk -
Köszi a félrevezetettek nevében is! 
De hogy tovább bonyolítsuk a dolgot, a leírás szerint a zenei alap: "Somebody That I Used To Know (Miami Nights 1984 remix)" Talán ezért nem volt '88-as hangzása? -
Wicked Belzebub #107839 Bocsanat, en nem tamadasbol, vagy bantasbol irtam be az elso kommentet, hogy ez 2011-es dal, csak a tisztanlatas kedveert, mert ott egy 1988-as datum szerepel. Valaki megcsinalta ilyenre, hogy ezt most felrevezetes celjabol, poenbol, az nem tudom. Azert irtam, h 2011, mert elkepzelheto, hogy valaki nem ismerte a szamot, es a hangzasabol, (amely szerintem nem 88-as, de ez egyenfuggo) beszopta, hogy ez egy regi szam. Nem biztos, hogy az itt levo tagok, akik a regi zeneket ismerik, szeretik, birtokoljak, nyomon kovetik napjaink zeneit.
Ennyi volt csak a celom. :) -
Nem ismertem ezt a Breitung szerzeményt.
Azt nem mondom,hogy jó,de nem is annyira rossz.Rejtvénynek mindenképpen jó lenne műsorban,én első hallásra is legalább három korabeli dalbol hallok benne dallamlopást,azonnal felismertem.Breitung német nyelvű dalainak egyike.Nem ez az egyetlen,csak ezeket kevésbé ismerjük hazánkban. -
igazad van,nekem is feltűnt,de én inkább a vitát megelőzve inkább meg sem szólaltam ezügyben. -
retrotime1990 #107836 Szerény megjegyzésem szerint,nem baj,ha néha nem csak a szó szerint értendő profilnak megfelelő témák fordulnak elő egy topicban,főleg akkor nem,ha más,hasonló témájú topic nincs is,ahova be lehetne illeszteni.Igaz,hogy ez 70,80-s évek,de szerintem ha valami nem is akkori,de hangzásában,stilusában hasonló,vagy a beszélgetés témája erről a korszakról is szól,akkor ez simán belefér.Akinek nem tetszik,-ahogy Aerocool irta- görgessen tovább.
Ez nekem most kissé ahhoz hasonló,ami a New Italo-s nu disco topicban ment néhány napja.Ott is előfordul,hogy régebbi,,néhány éves vagy csak stilusában new italo zenékre hajazó dalokat linkelnek be,vagy néha ha van rá ok és téma,ezzel foglalkozó rádióműsorokat elemeznek,de ez általában csak egy-egy hozzászólás erejéig van,és sokan hozzá is tudnak szólni.Ehhez képest ott is van mindig valaki,aki beszól,hogy hagyjuk már ezeket a témákat mert unja,és csak a szigorúan vett topictémákban legyen hozzászólás.Aztán ilyenkor van a nagy csend.
Őmaga aztán elkezdi MFlex dalokkal bombázni a topicot és több oldalon keresztül agyondicsérgetni,teletömködni azokkal a néha használhatatlan dalokkal a topicot.Érdekes ezt a baromságot meg nem unja.Mintha valami szponzorációs oldalon lennénk.Ha unja amit a többiek felvetnek,görgesse át,ahogy én is átgörgetem, a sok MFlex videoját,és felesleges dicshimnuszait.Bezzeg ő nem hajlandó átgörgetni a többiek hozzászólásait.
Szóval kedveseim,akinek nem tetszik egy hozzászólás.....görgesse át!Ennyi a megoldás,egyszerűbb,mint a brexit:))
(ezt a hozzászólásomat is át lehet görgetni szó nélkül) -
retrotime1990 #107835 Hálás köszönet érte. -
AlexT967 #107834 Plutonium Terzett - Kabelbrand Im Herzschrittmacher
-
Sztem nem az.
ad1) a topik címében az van, hogy "A 70-es és 80-as stb. évek zenéi" - a satöbbi évekbe belefér bármi, de ezt már régebben többször kitárgyalták itt páran...
ad2) ha mégis ragaszkodnánk a fővonalhoz, akkor meg azért fér bele, mert a nyolcvanas évek stílusában adják elő.
Szóval ezért bátorkodtam ide belinkelni
-
Wicked Belzebub #107832 Nekem nem baj, csak off topik, ilyenkor szokták ezt jelezni, vagy hozzáfűzni valamit... -
ez miért baj?
-
retrotime1990 #107830 Valóban.Fiatalkorom emlékei.Kinek ez,kinek az. -
fülcsimanó2 #107829 Ez Axel Breitung? 
Sokat vadászni szerintem ezt nem érdemes.
Nekem nagyon felejtős, ezért én egy lépést se tennék hogy begyűjtsem, úgyse hallgatnám meg soha, még gyűjtemény szempontból sem.
Persze ízlések és pofonok, ahogy mondani szokták.
-
retrotime1990 #107828 azt,hogy megvan-e valakinek.
87-88 környékén ezt az Axel Breitung szerzeményt sokat vadásztuk,szerintünk valami paródia lehetett.
Egy elég nyávogós változatban lett csak meg,és most meglepődve fedeztem fel a neten. -
fülcsimanó2 #107827 Keresed ?
Vagy adni akarod?
Mindkettőért kár, mert nagyon gyengusz zene. -
retrotime1990 #107826 Valakinek?
-
B1 -
üdv tagok!
A -
Wicked Belzebub #107823 Nem, csak beraktad ide :) -
mondtam, hogy nem az?
-
Wicked Belzebub #107821 Ez egy 2011-es szám... -
csaszi1972 #107820 Tudom, hogy nem egyszerű, de hátha megvan vkinek! Látom, hogy főleg a disco stílusról szól a téma, de azért szoktak itt funky és rap zenék is előfordulni!
Utoljára szerkesztette: csaszi1972, 2019.10.07. 21:13:20 -
Gotye feat. Kimbra 1988 - Somebody That I Used To Know -
fülcsimanó2 #107818 Ez a stílus itt nehéz dió lesz, de majd meglátjuk!
-
csaszi1972 #107817 Üdv az Uraknak!
Nagyon megköszönném, ha valaki megosztaná velem Phill Edwards - Night People vinyl maxi single-jét vmilyen lossless formátumban! Sajnos sehol nem találtam eddig!
Erre az anyagra lenne szükségem, de a track bármilyen más változata is érdekel:
Phill Edwards - Night People maxi vinyl
Utoljára szerkesztette: csaszi1972, 2019.10.07. 13:51:03 -
allada67 #107816 Köszönettel, én vittem. -
rexyke #107815 Köszönet érte. -
studiohits #107814 A-Lisa (2) - Jump Shout (Special Disconet R.E.M.I.X.)
-
studiohits #107813 Kellemes hetveget!
A1-Click! - Duri Duri (Baila Baila) (English Version Remix 1)