101
Alone In The Dark
-
#21 Azért nem 100%, hogy rossz lesz.
Csak rohadtul valószínű. :D -
#20 Nagyon elszomorodtam, amit itt elolvasgattam, hogy nem jó a film, mert én imádtam/om ezt a játékot, és nagyon tetszett, és nagyon vártam hogy kész legyen a film, hogy megnézhessem, persze megfogom nézni. -
#19 Lentebb többen is leírták.
Uwe Boll munkáitól rettegni kell, de nem azért, mert horrorokat csinál, hanem mert annyira elkúrja őket. -
#18 Én biza azt olvastam.
Legalábbis hogy tudosok kutatnak azt ugyanugy jönnek a pokol démonai.
Azt ha nem a game alapján alapúl akkor nem :)
Na megtaláltam
"A filmváltozat mindenesetre a történetet illetően hű a játékhoz. Egy távoli bolygón tudósok titkos kísérleteket folytatnak, ám egy végzetes hiba folytán baleset történik, megnyílik egy másik dimenzió kapuja, és démonok lepik el a bázist. A kormány maroknyi tengerészgyalogost küld a helyzet megoldására, akik kénytelenek szembeszállni a szörnyek légióival. A harcosokat a filmben az a Karl Urban vezeti, akit legutóbb A Bourne-csapda hallgatag orgyilkosaként láthattunk.
A Doom hazai bemutatója 2005. augusztusában lesz."
2005 jan. 11 -
#17 OFF
Ahhoz képest, hogy szerinted a Doomot fullra a játék alapján csinálják:
"Dave Callaham megbánta, hogy valaha is elkészítette a Doom filmváltozatának forgatókönyvét. A rajongók ugyanis egy újság által leközölt idézet láttán, miszerint a film semmilyen formában nem követi a játék történetét, azonnal alabárdokat és vasvellákat ragadtak, valamint beöntési procedurákat javasoltak..."
-
#16 Egyáltalán nem értem miért gondoljátok, hogy SZAR lesz a film.Az hogy a játékhoz semmi köze az egy dolog, de ez még nem minősíti a filmet.Attól még simán lehet egy korrekt popcorn múvi. -
#15 Nem ismered az Alone in the Dark-ot? Minden idők egyik legkirályabb játéka volt. Ráadásul stítusteremtő. -
#14 Hát én is remélem, hogy a jeleneteket egy kávéreklámból vágták össze, nem a filmből. :D -
#13 Viszont még ne írjuk le a filmet egy összevágott trailer alapján, meglehet, hogy a végső változat tényleg fasza lesz. Volt már ilyen példa erre a filmiparban. -
#12 Sajna igaz....
Én viszont reménykedem Slaterben, hogy megpróbálja kihozni a maxot Carnby figurájából... -
#11 Az elképzelhető ,de miért is vagyok eltájolva? -
#10 Es ti csak a HOTD-et lattatok! En latam mas filmjet is es egyszer egy interjut is rola. A csavo ugy elvan szalva magatol hogy jaj. -
Gandibá #9 Dr Uwe Boll újabb remekművet szabadít a világra. Aki látta a House of the Dead-t, az tudja hogy mire számítson :D De azért megnézem, mert biztos lehet majd rajta röhögni :D -
Gandibá #8 Hát eléggé el vagy tájolva :D -
#7 Kiváncsi vagyok erre a játékot nem ismerem csak névről.
Valamiért a Doom filmet jobban várom (agusztus-ban jön) hogy hogyan csinálják meg benne azt ami a játékban volt mert olvastam hogy fullra a játék alapján csinálják. -
Shadow_THH #6 na jó ez egy kalap szar... vagy kettő
átlagos 'majd a neve eladja' film. méghozzá az egyik lexarabb
az alone sorozatokban mikor volt olyan, hogy egy borostás csávó mátrixosan elugrott a sortűz elől és egy egész hadsereg lőtt ki tárakat alienekre amik a csillag kapuból jöttek ki amikor a múzeumban záróra volt?
Vette volna meg inkább a put put in the moon jogait hogy filmet csiáljon belőle -
#5 Uwe Boll a rendezo. Kb ez a film annyira lesz erdekes mint egy tal esoviz.
Elvette ennek a remek jateknak a cimet es csinalt belole egy foshanyast. Ez o! Dr. Uwe Boll ! Ejjen! -
#4 nekem teccik, de nagyon remélem, hogy nem olyan lesz mint a Hell Boy -
#3 Igen, szinte az ég világon semmi köze a játékhoz, Alienek rohangálnak benne, és Uwe Boll rendezi...
Asszem nagy szarral állunk szemben, amit nagyon sajnálok, mert imádtam a játékot. :C -
#2 Épp az elöbb néztem meg a trailert. Nekem teccik. -
#1 Üdvözlet, emberek! Mint tudjátok, elkészült a film a túlélőhorror játék műfajának megteremtőjéből Christian Slater, Tara Reid és Stephen Dorff főszereplésével. Infókat és a trailert a megújított honlapon találhattok:
Alone In The Dark Movie Homepage
Amerikai premier: január 28.