101
Alone In The Dark
  • Solid Snake GH
    jah, a butított CGI techológiával csinálták meg a dögöket.
  • NiGhTM4R3
    Hm, a Nightwish klipjében van 1-2 jelenet, hát, abból elég műnek tűnnek a szörnyek:(
  • Solid Snake GH
    A torrent linkjét priviben küldd már el, pls, sajna annyira nudli vagyok, hogy nem vagyok képes ráakadni.
  • grebber
    Na leszedtem annyira kiváncsi vagyok hogy nem fogok megvárni a magyar feliratot,majd max megnézem mégegyszer azzal.
  • Waterhorse
    Blodrayne-ből már van trailer is, és azért még van remény, mert talán Michael Madsen és Ben Kingsley játéka megmentheti a filmet, persze csak akkor ha valami normális személyiség szerepét írták rájuk amelyik ki is tud forrni. Ez a két ember amúgy most juott eszembe, hogy együtt játszott a Lény 1. részében is.
  • grebber
    Ja.Elitetorrent.org-on
  • Solid Snake GH
    elmegy ez egy DVDRip kijöveteléig.
    Torrenten már van fent?
  • grebber
    A film minősége: itt látható.
  • grebber
    A Far Cry-ra kiváncsi leszek mert a game isten.
    Mondjuk az Alone in the Dark játékban hataémas volt de ezek szerint a film.Majd meglátom nekem tetszik-e.
  • Solid Snake GH
    Atyaisten.
  • winnie
    szerencsére ősszel itt a boll rendezte bloodrayne (képek már vannak belőle) + ugye jön a far cry 2006-ban:)
  • winnie
    brutális bukás eddig.

1. napon: 13. hely 845,000 dolcsi bevétel. - ez még a house of the dead-nél is gyengébb:)

összehasonlítás képpen a másik premierfilm, a hide and seek: 1. hely 7,950 MILIIÓ dolcsi bevétel.

uwe boll, lol.
  • grebber
    Imdb 2.6 eddig :(
  • grebber
    Na torrenten már van akár szedhetném is csak várok feliratra.

Alone.In.The.Dark.CAM-WastedSilver
  • fifi
    én komolyan kíváncsi vagyok...
  • Solid Snake GH
    Még nem. Pfff, az idegeim nem bírják ezt a stresszt...
  • grebber
    Még sehol semmi.
  • Solid Snake GH
    Jujj, izgatottan várjuk..... :)
  • switch
    Ma van a prömier :) Szerintem holnap estére már kellene hogy legyen.
  • grebber
    Na kiváncsi vagyok mikor kerül fel a netre.
  • Gandibá
    House of the Dead. Nézd meg, és a világ összeomlik benned :D
  • Waterhorse
    Valaki mondhanak ettől a redezőtől olyan filmet is ami már forgalomban van, hogy tudjam mire számíthatok tőle.
    Ha tényleg annyira csapnivaló akkor egy világ omlik össze bennem, ha ő fog Warcraft filmet csinálni. Warcraftot csináljon csak Peter Jackson. Starcraftra pedig talán Cameron-t bíznám meg.
  • Waterhorse
    Pontosan erre céloztam én is a #37-esben:))
  • winnie
    De igazság szerint azt nem tudom, hogy ilyen szarokkal hogy keres pénzt?

munkát vállal és megfizetik. pénzt kap + ha producer, még akkor is simán megtérül. alacsony költségvetés-kis bevétel (visszajön a pénz a mozi, tévé, dvd, video jogokból, simán)
  • Waterhorse
    Ezek vizuális dolgok (pl. Rozsomák ruhája), de mi van a történettel, a hangulattal? Csak azt ne mond, hogy azt is át kell formálni azoknak a nézőknek akik nem ismerik a játékot. Egy számítógépes játéknak is megvan a maga története és hangulata, van kategóriája. Ha leülsz egy játék elé ugyanúgy mint egy film esetében, nem tudod mijen lesz a stori, esteleg csak a témáját ismered előtte, tehát ugyanúgy nem rendelkezellel előismerettel, mint egy akármilyen film megnézése előtt. Ha egy történetet előlről kezdenek bemutatni, és ugyanolyan hangulat öleli át a filmváltozatot is, akkor a játékos is elégedett és a tudatlan néző is. Egy nyomasztó hangulatú, elgondolkató játék filmváltozata, ha hű az eredetihez, szerintem éppen olyan érthető lesz mintkét tábor számára. Ha elrugaszkodik és mondjuk pörgős, agyatlan zombihent-akciófilm lesz belőle akkor már régen rossz, mert máris elvesztették vele a játékosok táborát, ami alsó hangon is +több millió ember a világon.
  • Waterhorse
    Na pont ez az ami zavar engem.
    Azt mondod marketing, és eladhatóbb lesz a film, persze tudom én is, hogy ezért csinálják. Több pénzt tudnak bezsebelni, de ehhez nem elég csupán egy cím, és összecsapott munka. Hiszen tényleg vannak elvárások ha a filmet már megelőzte 1 játék, a közönség, a kereslet elvárása. Ha a kínálat nem felel meg nekünk akkor kershet rajta sok lóvét de találni nem fog.

Az a lényeg az egészbe, fizettek nem tudom mennyit, hogy meglegyen a jog a téma feldolgozására, de hol fog ez megtérülni+film egyéb költségei ha nem felel meg a cím támasztotta elvárásoknak.

Az is igaz, hogy a moziközönség legjava a cím hallatán fog érdeklődni és elmenni a moziba talán még keresnek is rajta, de az emberek sem agyatlan zombik, hanem társas lények, tehát érintkeznek beszélgetnek, kritikákat írnak. A film okozta csalódások sok emberhez eljutnak, a DVD és videoeladások még kevesebbet fognak hozni a konyhára, van ahova el sem jut a film mert már megjelenése előtt B-kategorizálják.

Kicsit több időráfordítással, mert pénz nem is kell, tudnának jobb ilyen filmeket is csinálni, Csak idő kell amíg megfelelő embereket találnak. Pl. van két író, tegyük fel mindkettő ugyanannyit kér a munkáért, egyikük tehetséges a másik nem annyira.

Kicsit több idő = a fogyasztó ki van elégítve = még több fogyasztó = még több pénz = hawaii.
  • Loál János #35
    Rendbe!

[VELE LEHET BESZÉLNI]
  • fifi
    had én is vmi jó zoNbisat!!!
    meg öcsém úgy néz ki mint Hitman-ő is jöhet? Mi gondolkozunk, ő meg majd keményen dolgozik!
  • Voltan
  • Gandibá
    :DD
  • Loál János #31
    Loál! :D
    De igazság szerint azt nem tudom, hogy ilyen szarokkal hogy keres pénzt? Bukás az összes! Van ezeken haszon? Mert ha igen, akkor megyek én is ilyen "színvonalas" filmeket rendezni.
  • Gandibá
    Láttál már jó Uwe Boll filmet? :P
  • fifi
    Honnan tudod te hogy sz*r lesz ilyen biztosan?
  • Gandibá
    Haverom mondta, hogy miután ezeket csak azért csinálja hogy legyen pénze (Bloodrayne, Far Cry és a többi..), és ha megvan az összeg, akkor egy GYŰRŰK URA SZÍNVONALÚ WARCRAFT FILMET AKAR CSINÁLNI!!! :DDDDDDDDD
    [ELŐRE FÉL]
  • Gandibá
    Nem az a baj hogy adaptáció, hanem az a baj hogy szar, köszönhetően Uwe Boll mesternek :D
  • Seth
    Nem kellene itt senkinek semmire sem asszociálni ha egy az egyben a játék storyját dolgozná fel és nem valami újat firkantanának. Tehát kezdjék az első résszel aztán majd jöhetnek a folytatások.
    Persze az egy az egyben nem úgy értendő(bár könnyesre röhögném magam), hogy mondjuk a főszereplő nem tud bemenni az ajtón,meg forgolódik mint gólyafos a levegőben-ahogy azt a játékban "megszokhattuk" :)
  • Dynamic
    "de akkor mi az istennek kell a játék címén futni"

Nem akarom a filmkészítőket védeni, de én más problémát IS látok ami megakadályozza, hogy egy játékot korrektül átültessenek.Ez pedig azok a nézők, akiknek fogalma sincs arról, hogy XY film egy játékadaptáció(és valljuk be, ezek az emberek jóval többen vannak)Na már most az ő ízlésükre is kell formálni a filmet, miután a játék ismeretének hiánya miatt egyes dolgok hülyén hathatnak, vagy rombolhatják a film élvezetei értékét(az ő szemükben).Ugyanis TE lehet, de Ő nem biztos, hogy bizonyos dolgokra tudna megfelelően asszociálni és esetleg bugyutának hatna a szemében.
    Nagyon egyszerű példa: gondoljunk Wolverine ruhájára az X-menben(az a sárgás), ami egy képregény rajongónak természetes lenne, ha a filmen látná, de valószínűleg egy "dilettáns" röhögőgörcsöt kapna, vagy legalábbis furcsán bámulra a filmvászonra.
  • winnie
    de akkor mi az istennek kell a játék címén futni.

te is tudod - marketing - így jobban el lehet adni. a film már rég nem művészet, hanem ipar. a b-kat. filmeknél meg pláne.

nyilván nem úgy megy, hogy fanatikus producert keresnek (kik keresneének?:), hanem mondjuk boll rácsap a címre és megcsinálja a filmet (+ felhajtja a pénzt)

az alone (és az szgépes játékok) a kutyát sem érdekeltek jó pár évig. el kell vonatkoztatni a cím támasztotta elvárásoktól:)
  • Waterhorse
    Igen az egy dolog, de ez már elhangzott egy másik szintén "remekbeszabott" (legalábis szabott) munka kapcsán, név szerint Resident Evil. Pontosabban az, hogy semmi baj nincs a filmmel, egészen elmegy, még élvezhető is, csak nem ezen a címen.

Ez az ALONE-ra is igaz, ha semmi köze nincs a játékhoz, oké, de akkor mi az istennek kell a játék címén futni. Még olcsóbb is lenne, mert nem kell jogdíjat fizetniük, és nem szólná meg érte senki a filmet. Már megtanulhatnák a B-katos rendezők, hogy ne csak a pénz legyen a fő motiválóelem egy film elkészítésénél. Bele kell adni szívet-lelket, és ha már bármilyen adaptációrol is beszélünk akkor ugyan legyen már legalább a rendező és az iró az adott téma rajongója, olyan nehét dolog lenne a Producernek olyat keresni aki esetleg még szereti is az adott játékot, netán végigjátszotta? Élő példák tanúsítják, hogy nem kell egy adaptációhoz tehetséges valaki, csak rajongjon a témáért és hiteles, témahő film lesz belőle.

De nem koptatom a gombokat tovább lehet, hogy jó film lesz, majd a címnél befogom szemem.
  • bogyoka
    Ahha, étem, megnyugtattál