A Sharp kétmilliárd dollárt fektet az LCD-gyártásba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, csak azt, hogy a hagyományos CRT-nél keletkeznek másfajta sugarak is. Pl. egy korábbi monitorom képcsövére az volt írva, "Beware! X-rays!".
Ha várható lenne, hogy a nanotube CRT hamarosan mindent letarol, akkor szerinted érdemes lenne nekik most másba befektetni nagy összegeket?
"Azért én kicsit jobban tartok az elekronsugártól, mert gondolom, azért ott is keletkezik más sugárzás is."
Milyen más sugárzás keletkezhet?
Milyen más sugárzás keletkezhet?
Miért? Mások meg a Plazma és OLED (Lásd Samsung hír!) technológiákra gyúrnak.
Hát, az igazán nagy LCD képernyõk gyártásába fektetik a legnagyobb összegeket, márpedig ezek éppenhogy a TV piacra készülnek... Nehezen hiszem, hogy ekkora összegeket fektetnének be, ha várható lenne egyhamar, hogy elsöpri õket a nanotube CRT. De majd kiderül. (Azért én kicsit jobban tartok az elekronsugártól, mert gondolom, azért ott is keletkezik más sugárzás is.)
jönnek lassan a carbon nanotube FED képernyõk (a CES-en mutattak be párat) az áruk a CRT allatt lesz míg a képük eddig mindennél jobb... az LCD-tõl is van jobb, persze most elõbb ki kell fizetni az LCD fejlesztéseket és ezért a váltásról majd csak pár év múlva lehet szó, na de a TVáknél ahol az LCD és Plazma még 5% alatti piacról tud, ott azt hiszem gyorsan jöhet a carbon nanotube a CRT helyett...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
hátha olcsóbbak lesznek...
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...