3132
-
CB SNIPER #67 nembaj!most egymásra uszitottam öket :D
pfff :DDcsak mert a halálcsillag legénysége béna volt és a piloták is akik nem tudták lelöni az x-wing fájtereket attol még a halálcsillag jó :D -
#66 Hé, ezek ugyanannak az oldalnak a fegyverei.
Különben is a halálcsillagnál erősebb az X-szárnyú, meg a millenium flakon. -
CB SNIPER #65 leköplek és meghalsz öcsi..Persze Halálcsillaggal :DDD -
#64 Te idefigyeje! Neked megyek meghalsz! :D Persze AT-AT-val! -
CB SNIPER #63 ennyire meg akarsz halni? :D -
Gandibá #62 Hátö nemtudom. -
#61 Vinszont a fo kerdes az lesz hogy melyik idobol lesznek az egysegek? Ugyertem Clone Wars vagy Emipre Strikes Back -bol? -
Gandibá #60 Jó majd lesz az még :D -
#59 Fene a pofad! Majd jaccunk egyet multiba oszt majd akkor meglatod te! :DDD -
CB SNIPER #58 ennyire szereted az AT-AT-t? :DD nembaj majd jönnek a "repcsik" aztán jol leszedik öket!! muhahahah :DD -
#57 Ha ilyen sokat lehet majd AT-AT-et hasznalni ajm gona lav zis gem! -
#56 -
#55 A Las Vegasi Petroglyph által fejlesztett Csillagok Háborúja RTS csapatában hajdani Westwood dicső kommandósai ténykednek. Főoldalon figyel az előzetesnek tűnő dobozkép. Egész csinos a grafika. Bezoomolni erre sem kellett volna, de hát a nagycéges hájpreklám gépezet kierőszakolta a közeli képeket a távolról mesterien kinéző 3D motorból.
HF : HARDWIRED -
Gandibá #54 "Doom 3 kb fél órát volt fent a vinyomon..."
Nekem is :D -
Sith #53 Doom 3 kb fél órát volt fent a vinyomon...
egyébként mi a baj az ürcsatával? a legutobbi SW stratégiában ürcsata emlékeim szerint a rebbelionban volt
nah az volt olyan mint egy. hát nem tom mi.. szal ahhoz képest minőségi ugrás :D
sőt most pillanatra bevillant a remek vektoros SW játékok még C64 en... nah szal szép vagy nem?
komolyra forditva a szot szerintem el lehet játszani bőven ezzel a grafikával én inkább attól félek hogy a játékmenetet szurják el.. ala AoE koppintás vagy a Force Comander c csoda.. -
CB SNIPER #52 nem az mondtam mint vm sárdver gamben olyanok a hajok és a lézerek :D -
#51 Nem egy doom3? Miert a doom3 szerinted szep volt? Majig alitom hogy a doom3 az a jatek amit nem hogy a jatekmenete miatt nem telepitek tobbet fel hanem azert az ocsmany grafikajert.
Hasonlitsd a War3+HL2 kombinaciora hogy nem olyan oszt jolesz :D -
Sith #50 Én nem a grafikától félek hanem a játékmenettől bugoktol... a grafika bőven jó lesz igy ahogy van szvsz
nem egy doom 3 de hát ez RTS ha minden igaz -
#49 Hat a 3. kep az tenyleg kicsit gaz :D -
#48 Nincs ezzel semmi baj!
-
#47 ez egy siro kép csak a távolságok megoszlása egy kicsit sántít.....
meg sztem az egyszínűség teszi.... -
#46 Ez neked gaz????
Maj gad ember!!:DDDD -
CB SNIPER #45 pont ez ez az egyik legjobb..! tesom is pont erre mondta hogy szar pedig sz jó :D -
Gandibá #44 Pl.
-
CB SNIPER #43 pl? -
Gandibá #42 Némelyik kép azért elég gázos.. -
CB SNIPER #41 jaja de ez most szerintem is jó lesz -
#40 Csak ne kiabald el... -
20Joe #39 Hála a magasságos jó égnek, hogy végre csinálnak egy normális Star Wars stratégiát, ami még méreteiben is megfelelő. És persze nem gagyi. -
CB SNIPER #38 jovan na :DD -
#37 Kuss! Oruje hogy van urharc! :DDD -
#36 mintha ezek már jobban néznének ki, mint a korábbi képek. -
CB SNIPER #35 hát ennek lesz grafikája bszki..csak az "űrcsaták"-nál azok a lézerek elég dedosan néznek ki mint vm régi "sárdver" gameknél :DDD -
CB SNIPER #34 jaja :D -
#33 I love AT-AT! :DDD -
#32 Jújújúj nagyon ott lesz ez. -
Gandibá #31 Képek -
Gandibá #30 Hardwired:
"Végre hivatalosan is megtörtént a Star Wars RTS, az Empire at War bejelentése, mellyel együtt rengeteg különféle minőségű kép került ki a netre. Nagyfelbontásúak a Gamespot galériájában itt, kisebb felbontásúak a hivatalos oldalon, itt. Szerencsére ezúttal kulturáltabb látványt nyújtanak a képek, habár néhol még mindig 10 évvel ezelőtti színvonalat vélek felfedezni (a robbanások határozottan a C&C-re emlékeztetnek, és az űr sem valami fényes...)." -
#29 Jovan na :D -
CB SNIPER #28 ne ocsárold VILI? :DDDDDD