3132
  • CB SNIPER #67
    nembaj!most egymásra uszitottam öket :D
    pfff :DDcsak mert a halálcsillag legénysége béna volt és a piloták is akik nem tudták lelöni az x-wing fájtereket attol még a halálcsillag jó :D
  • Esrohnoil
    Hé, ezek ugyanannak az oldalnak a fegyverei.
    Különben is a halálcsillagnál erősebb az X-szárnyú, meg a millenium flakon.
  • CB SNIPER #65
    leköplek és meghalsz öcsi..Persze Halálcsillaggal :DDD
  • Sephi
    Te idefigyeje! Neked megyek meghalsz! :D Persze AT-AT-val!
  • CB SNIPER #63
    ennyire meg akarsz halni? :D
  • Gandibá
    Hátö nemtudom.
  • Sephi
    Vinszont a fo kerdes az lesz hogy melyik idobol lesznek az egysegek? Ugyertem Clone Wars vagy Emipre Strikes Back -bol?
  • Gandibá
    Jó majd lesz az még :D
  • Sephi
    Fene a pofad! Majd jaccunk egyet multiba oszt majd akkor meglatod te! :DDD
  • CB SNIPER #58
    ennyire szereted az AT-AT-t? :DD nembaj majd jönnek a "repcsik" aztán jol leszedik öket!! muhahahah :DD
  • Sephi
    Ha ilyen sokat lehet majd AT-AT-et hasznalni ajm gona lav zis gem!
  • Sephi
  • Sephi
    A Las Vegasi Petroglyph által fejlesztett Csillagok Háborúja RTS csapatában hajdani Westwood dicső kommandósai ténykednek. Főoldalon figyel az előzetesnek tűnő dobozkép. Egész csinos a grafika. Bezoomolni erre sem kellett volna, de hát a nagycéges hájpreklám gépezet kierőszakolta a közeli képeket a távolról mesterien kinéző 3D motorból.

HF : HARDWIRED
  • Gandibá
    "Doom 3 kb fél órát volt fent a vinyomon..."

Nekem is :D
  • Sith
    Doom 3 kb fél órát volt fent a vinyomon...
    egyébként mi a baj az ürcsatával? a legutobbi SW stratégiában ürcsata emlékeim szerint a rebbelionban volt
    nah az volt olyan mint egy. hát nem tom mi.. szal ahhoz képest minőségi ugrás :D
    sőt most pillanatra bevillant a remek vektoros SW játékok még C64 en... nah szal szép vagy nem?
    komolyra forditva a szot szerintem el lehet játszani bőven ezzel a grafikával én inkább attól félek hogy a játékmenetet szurják el.. ala AoE koppintás vagy a Force Comander c csoda..
  • CB SNIPER #52
    nem az mondtam mint vm sárdver gamben olyanok a hajok és a lézerek :D
  • Sephi
    Nem egy doom3? Miert a doom3 szerinted szep volt? Majig alitom hogy a doom3 az a jatek amit nem hogy a jatekmenete miatt nem telepitek tobbet fel hanem azert az ocsmany grafikajert.

Hasonlitsd a War3+HL2 kombinaciora hogy nem olyan oszt jolesz :D
  • Sith
    Én nem a grafikától félek hanem a játékmenettől bugoktol... a grafika bőven jó lesz igy ahogy van szvsz
    nem egy doom 3 de hát ez RTS ha minden igaz
  • Sephi
    Hat a 3. kep az tenyleg kicsit gaz :D
  • AnuluWork #48
    Nincs ezzel semmi baj!

• Johnyy
    ez egy siro kép csak a távolságok megoszlása egy kicsit sántít.....

meg sztem az egyszínűség teszi....
  • Sephi
    Ez neked gaz????

Maj gad ember!!:DDDD
  • CB SNIPER #45
    pont ez ez az egyik legjobb..! tesom is pont erre mondta hogy szar pedig sz jó :D
  • Gandibá
    Pl.

• CB SNIPER #43
    pl?
  • Gandibá
    Némelyik kép azért elég gázos..
  • CB SNIPER #41
    jaja de ez most szerintem is jó lesz
  • Sephi
    Csak ne kiabald el...
  • 20Joe
    Hála a magasságos jó égnek, hogy végre csinálnak egy normális Star Wars stratégiát, ami még méreteiben is megfelelő. És persze nem gagyi.
  • CB SNIPER #38
    jovan na :DD
  • Sephi
    Kuss! Oruje hogy van urharc! :DDD
  • Serpa
    mintha ezek már jobban néznének ki, mint a korábbi képek.
  • CB SNIPER #35
    hát ennek lesz grafikája bszki..csak az "űrcsaták"-nál azok a lézerek elég dedosan néznek ki mint vm régi "sárdver" gameknél :DDD
  • CB SNIPER #34
    jaja :D
  • Sephi
    I love AT-AT! :DDD
  • grebber
    Jújújúj nagyon ott lesz ez.
  • Gandibá
    Képek
  • Gandibá
    Hardwired:

"Végre hivatalosan is megtörtént a Star Wars RTS, az Empire at War bejelentése, mellyel együtt rengeteg különféle minőségű kép került ki a netre. Nagyfelbontásúak a Gamespot galériájában itt, kisebb felbontásúak a hivatalos oldalon, itt. Szerencsére ezúttal kulturáltabb látványt nyújtanak a képek, habár néhol még mindig 10 évvel ezelőtti színvonalat vélek felfedezni (a robbanások határozottan a C&C-re emlékeztetnek, és az űr sem valami fényes...)."
  • Sephi
    Jovan na :D
  • CB SNIPER #28
    ne ocsárold VILI? :DDDDDD