3132
-
#107 Brett Tosti exklúzív interjú itt.
Egy preview itt.
Valamint néhány újabb kép:
-
#106 Populáris mondtad! Nomen est Omen! Egyrészt ezért lehetnek benne a színes ködök, másrészt valószínűleg azért, hogy a fekete háttér előtt látszódjon a sok kis szürke micsoda! Mert ugye a film már meghatározta a színüket és ők nem lehetnek olyan színesek mint pld. a Homeworld-ben voltak az odavalók.
A filmben a megrendezett űrharcokat úgy világították, rendezték, hogy minden mindig látszódjon, itt a játékban ez túl feltűnő és kiábrándító lenne. Szerintem ezért választottak színes hátteret és ez nem zavraja a nagytöbbséget csak azt akinek van egy kis ízlése [nem ironizál]! -
#105 Hát legalább annyiban lehettek volna hűek a filmhez a készítők, hogy nem alkalmazzák ezeket a populáris, de iszonyú undorító színes ködöket az űrmegjelenítésben... -
#104 new hope -
#103 Történjék már valami ... kérnémszépen!
-
#102 Kellemes Húsvétott mindenkinek! ... ... ... -
#101 Huh
Emberek!
Ez kemény lesz -
#100 Waz? -
#99 háya -
#98 Mozgásban az erő! Egy állóképről nem nagyon lehet megállapítani mi merre mekkora! Legalábbis erről. Gondolom azért nem baszták el ilyen csúnyán az arányokat?! -
engine #97 pcguruban ismertető.... -
#96 de akor a hayók közelebb vanak, a vadászok -
#95 csúnyán yah :( -
Temporal Vortex #94 Szvsz csak a zoom csal. -
CB SNIPER #93 simán!!! :D -
#92 Két évet? :)
Meglepődnék, ha két évig lenne abban a játékban erő ... -
CB SNIPER #91 WoWozz azt kész mint én azzal el leszek kb 2 évet min :D -
#90 Dangerous Waters az miert jo? -
#89 Mázlista, nekem meg az a gondom, hogy a kevés szabadidőmben azt sem tudom, mihez kedjek. Elkezdtem SWG-zni, erre itt a WoW béta, hamarosan meg jön a Flaming Cliffs és a Dangerous Waters... :) -
#88 Hát ha ilyen lesz az űrcsata grafikája, akkor régen rossz...
Nagyon aránytalan és mégcsak szépnek sem mondanám... :( -
20Joe #87 kár... -
Gandibá #86 Ősz. -
20Joe #85 Mikor jön már?!?! Most nincsen semmi jó játék amivel játszhatnék... -
#84 dünés pálya jól nézz ki.
főleg a homok. -
#83 Ez a két kép nagyon tetszetős:
1.2. -
Gandibá #82 Ez a kép nagyon durván aránytalan. És a Tie fighterek mintha a levegőbe lógnának. -
Gandibá #81 HARDWIRED:
"Újabb privjú látott napvilágot a készülő Star Wars RTS-ből, az Empire at Warból. A 2005 végére időzített játék már egész emészthetően néz ki az alábbi, nagyfelbontású képeken. Akit érdekel maga a beszámoló is, itt találja." -
#80 Mar a tegnap megjelent! -
#79 Most miert bolonditod? -
CB SNIPER #78 holnap után.. -
Lupis #77 Ezt mikor adják ki? -
CB SNIPER #76 nekem meg sima sniperes azt kiszedi azt :D -
#75 De! Te csak asziszed! De lesz olyan repulo kilovo raktes muksom! :DD -
CB SNIPER #74 igen és 20 AT-AT csak ennyire futja amikor majd jön szépen 10 kis repülö azt széjje-szarrá szedik a lépegetöket hahaha.. :D -
#73 Nem tudom mit komentalsz! Majd akko komentaja' amikor 20 AT-AT jon a bazisod fele jol! Na akkor szojal hozza! -
CB SNIPER #72 helyes féjjé csak :DDD -
#71 Meg mert megijedtem toled jol! :DDD -
CB SNIPER #70 nah mi van bakker megállt a topic pff :D -
CB SNIPER #69 1222
itt több a kép
mind1 nem sok de van köztük egy két új ..csak ennyire futotta :D -
CB SNIPER #68 fszomér nemtudok egy képet sem beszurni máskor meg jó..! ÁÁpedig olyan jkis képeket találtam.. :D