3132
-
#147 A videk alapján nem tűnik rossznak. Végre ismét megmutathatom az erő igazi oldalát a mocskos lázadóknak -
#146 2 vid -
bgabor #145 Bármilyen is lesz, a Galactic Battlegrounds óta ez lesz az első SW RTS. A GB nem sikerült túl jól, ennek ellenére a témája miatt néha még mindig elő-előveszem. Itt az ideje, hogy megérkezzen az új SW RTS. A képek alapján tökéletes lesz. Nincs megjelenési időpont? Már alig várom hogy legyárthassam az első Tie Interceptor századot... -
#144 Ez milyen típusu játék is mikor fog megjelenni. -
#143 Jah... -
Thanatos #142 akkor azért, ez sok mindent megmagyaráz :) -
#141 Direkt link a Lucasarts oldaláról! Ma nagyon haldoklott szegény!!! -
#140 A remény hal meg utoljára... mondják! :) -
Thanatos #139 csak nemtom miért kell egy 80kbos képnek ennyi idő betöltődni..., hm érdekes :P -
#138 Jólvan! :DDD Mire beírtam megoldódott! :DDDD -
#137 Látom másnak megjelennek... nem tom mi lehet a gond!? Ha érdekelnek copyzd az URL-t és azt nézd meg direktben! :) -
Thanatos #136 hm már megjelentek nemtom mit szenvedett eddig... -
#135 túl szépek hogy igazak legyenek:DDD -
Thanatos #134 -
Thanatos #133 nekem nem jelennek emg a képek... -
#132 Logónak ezt ide?? :)))
-
#131 Ouch...
Screenshot of da wík:
-
#130 Lesz Super Class Star Destroyer??? -
#129 -
#128 En mar azt varom amikor Jedi-vel kell majd kuldetest csnalni es akkor minden klicknel azt hallom hogy :
-The force is with me!
-Im going by the force's guiding!
-Im almost at the force!
:DDD -
#127 Sztem újak: :)
-
#126 use "H" key to hook
^-^ -
#125 Én látatlanban megadnám rá a 8-at de nagyot ütök a kezemre ha csalódnom kell, hogy a többiről már ne is beszéljek! -
#124 Azt lehet már tudni, hogy lesz-e Death Star és/vagy Super osztájú csillagromboló? -
#123 Ezt a képet azért választottam mert egy SSpeeder éppen összegubancol egy AT-AT-ot és ebből a programból még nem láttam ilyen képet! -
Thanatos #122 igen, 1 , 0-t mviel nicns kint :) -
#121 igen, rts.
másik 2 kérdésre nem lehet még válaszolni, pontosan. -
zsilike #120 Hi!statégiáról van szó?1-10?mennyit ér -
#119 Uhh! Ez jó lesz. :D -
Thanatos #118 -
#117 sikerült egy régi képet beszúrnom.
tehát itt egy új ...
-
új és régi képek a hivatalos oldalon -
#115 A jeges Hoth bolygó!
kampó!
^-^ -
#114 Jól fog kinézni! :)))
-
#113 Te tudod a legjobban, hogy az SWgben is elég gáz volt a méretarány. Különösen a szétlőtt AT-AT roncsok tekintetében álltak hadilábon a fiúk. Szóval szvsz tök mindegy lesz, ha jól fog kinézni, és jól játszható lesz. :) -
#112 A méretarány, probléma. A szárazföldi csapatoknál még megoldható de az űrben ez problémásabb egy kicsit. Egy az egyik képen is látható Imperial osztályú csillagromboló mellet óriásinak tűnnek a Tie vadászok! Egy Tie vadász 6.3 méter, egy Imperial osztályú romboló 1600 méter. Ha lesz a programban Super osztályú csillagromboló, aminek a hossza ugye 12.800 méter akkor szerintem ha betartanák az 1:1 arányosságot elég érdekes dolgok születnének. Mindezek mellet igazat adok neked, hogy nem túl szép látvány a törpe AT-ST!
-
#111 erre aztmondom ezlefgyen majd a legagyobb hibája:D -
#110 Az már tutinak tűnik, hogy grafikai téren nem kell szégyenkeznie, de úgy látom, hogy a méretarányokkal a szárazföldön is hadilábon áll, kicsit hülyén néz ki a Rohamosztagosoknál mindössze másfélszer nagyobb AT-ST. ;)
Remélem majd lesz valami MOD, amely korrigálja ezt, hasonló, mint Borg MOD-ja volt az ST:Armadához, ott is sokat dobott a játék hangulatán, amikor a Galaxy-osztályú hajó tényleg eltörpült a Starbase mellett... :) -
#109 -
#108 Jaj alig varom :D