3132
-
#187 megnéztem ezt a videót, még mindig nem vagyok kibékülve azzal hogy Darth Vader majdnem akkor mint egy AT-ST -
Thanatos #186 énse teljkesen azt kaptam aoe3-tól amit vártam de én még elvagyok azért vele, és személy szerint settlers 5 bukását perpiullanat nem tudja megközelitenis emmi még távolról se... :P -
#185 AoE3 számomra is bukás volt, legalább akkor mint a Settler 5... -
engine #184 Az utolsó hírek szerint December vége/Január eleje táján jön egy demo.
Plusz petro fun forumon pletykálnak némi kavarásról. Konkrétan nagyon titkolják meddig is tart a játék technikailag. Először azt mondták EP 6, most már csak EP 4 vége.
Remélem, csak pletyka, mert akkor lemondhatunk egy rakat később feltünt egységről :(
Minden reményem bennük van az Age of Emp 3 - számomra - csúfos bukása után.
-
Thanatos #183 vihar elötti csönd :D legalábbis remélem :D -
#182 valami új hír? -
engine #181 Üdv!
Hátha valakit érdekel pár video. Ajánlom a 180 MB-ost :) -
engine #180 Ha a Vader témára szétlőhetem a lázadókat már boldog leszek :) -
#179 Azt nem is kérdőjeleztem meg. Kíváncsi vagyok, hogy kézben ezt visszakapjuk-e... mármint remélhetőleg nem csak a videó ilyen feelinges!? :-) -
engine #178 Viszont hatalmas hangulata van!
Akarom, most :) -
#177 A gamestar mai videójában érdekes wookie hangja van a Rancornak, nem? ;-) -
#176 2 vid -
#175 SW: Empire at War - hamarabb!
[2005-07-24 @ 11:19 - ZeroCool]
Biztos többször feltűnt már Neked is, hogy milyen sűrűn jelentik, hogy ilyen meg olyan játékok ennyit meg annyit késnek. Gondolom nagy örömmel jelenti, jelen esetben a Star Wars: Empire at War fejlesztőcsapata, hogy a jelenlegi állás szerint úgy fest, projektjük a tervezetnél előbb kerül a boltokba. Mondjuk így is várni kell rá 2006 február 7-ig, de azért jó tudni, hogy vannak akik bírják a tempót.
info: Gamestar -
#174 vid -
#173 5 új kép -
Thanatos #172 jah :) -
#171 hát ez van, de ne nagyon vaduljanak el :) -
Thanatos #170 a méretarányok sose voltak az rts-ek erősségei :) -
#169 elég idiótán fog kinézni, hogy Darth Vader akkora mint egy AT-ST -
Thanatos #168 jah :/ -
#167 kár beletenni a hősrendszert megint :( -
#166 Hát ez nagyon szar sztem...
Egy rakat illúzióromboló dolog van a videkben. -
#165 Eleg szomoru :
Immár hivatalosan is megnyílt az Empire at War oldal, miután a teaser honlapot felváltotta a teljes verzió. Egyúttal rossz hír lehet a rajongóknak, hogy az eddigi "2005 vége" megjelenés 2006 tavaszára változott az oldalon.
info : HRWRED -
#164 Nem mert majd jon Thrawn generalis es mindekit letipor!
-
#163 Hogy is mondta a mester? A béke és a nyugalom birodalma :) Obi meg elég csúf véget ér, aztán meg már csak neonként szerepel :) -
Lupis #162 Pedig a lázadókat lekell verni ,hogy végre béke legyen:D -
#161 Sotet oldal fuuuuuuj!
Hajra Obi! -
#160 Egy év? Francba, pedig már úgy beleéltem magam a lázadók regulázásába :) -
#159 lehet nekik se teccik ahol tartanak ... -
#158 Uristen. Egy ev mulva? -
#157 Release...
Official: SPRING 2006
Gamespot: Release Date: 2005
ehhh... -
#156 Hivatalos oldal beindult -
#155 Nyugi :D En imadom a SW jatekokat szal ezt is fogom csak meg van mit csiszolni rajta. -
#154 nyugi még nagyon nincs kész a progi de a motor fasza szép meg minden innen már nemhéz lesz albaszniuk -
Thanatos #153 oks, bye :) -
#152 Nos megneztem a filmeket es hat ha ez ilyen "fantasztikus" lesz akkor en nem hogy nem veszem meg de meg csak le sem fogom tolteni.
Hahhaj. -
#151 Lazán van pár RTS amiben jó. -
#150 meg lehetne ezt csinálni arányosan? -
#149 Nekem nem tetszenek mert a Darth Vader nagyobb mint egy tank. -
#148 Darth Vader -nek meg se kottyan, hogy ezerrel lövik.
viszont a Halácsillag működőképes.
:)