3132
-
#227 komolyabb reform úgy nézett ki hogy a végletekig visszabutították a játékot hogy majd a konzolosoknak is játszható legyen
a több mint 30 választható szakmát ledegradálták 9-re, a jedit mint alpha class-t (über szakmát) kezdő szakmává alakították és egy idióta, bugos és gyerekes harcrendszert iktattak be ami egyértelműen a kotor/jk-t szeretné utánozni de csak egy katasztrófa lett belőle
áll a bál a hivatalos fórumon, bant ban után adogatják, a dühödtség és elkeseredettség van mindenhol, akinek maradt egy csöpp esze az visszamondta már -
#226 no, miért? valamit hallottam, hogy átdolgoztak ezt-azt, de csak amolyan tamponálás volt a több sebből vérző rendszeren és emiatt egy komolyabb reformra készülnek. valami ilyesmi? -
#225 galaxies-ba most bukott bele, méghozzá hatalmasat, nagy a balhé
a magyar társadalom cirka 90%-a már lemondta az előfizetését (köztük én is) -
Thanatos #224 én max az ultraszarra tudom példának felhozni..., tipikus esete a hogyan lovagoljunk emg egy nagy nevet jó 5letekkel és elbbaszott kviitelezéssel :( -
#223 és a battlefront hogy 1 nagyon jó sw gémet mondjak az utóbbi időből -
Thanatos #222 nekem is türhetetlen viszont nem csodálom mert mailyen fos minőséget produkál a lucasarts az már legendás..., algi van gamejük amibe nem buktak bele... gyk jedi knight sorozat ami népszerübb meg kotor, esetleg a galaxies, azt enyi... -
Thanatos #221 hm, nem tom hogy a tökömbe nem tlaáltam emg ekresővel se :D
-
#220 EZ MEG nem tudom mikori, de nekem új trailernek tűnik. ha nem az akkor bocs, de szerintem tök jó kis videjó:) -
bgabor #219 Igen, úgy értettem, a Battlegrounds óta. Azért mondom ezt mert a Battlegrounds már baromira régi darab, SW-s RTS legalább 5 éve nem jött ki. Csak az egy szem battlegrounds kieészítője, de az nem új játék,csak kieg.
Sajnos nagyon ritkán jönnek ki SW játékok, nemértem miért.
Meg kéne csinálniuk például az X-Wing/Tie Fighter remakejét, tuti siker lenne. SW-s űrhajószimulátort szintén nem láttunk lassan fél évtized óta. És ez, nekem mint SW rajongónak tűrhetetlen. -
#218 nemtom, nekem elég régóta be van téve a kedvencek közé. igaz, nem is olyan sokat látogatják, de még nem zárt be.Star Wars - Ez Az:) -
Thanatos #217 szoktma de nem szokásom topicot nyitni :)
amugy msot kerestem de csak egy bezárt topicot talált ilyen álltalános névvel... -
#216 topik-kereső csodákra képes:)) javaslom mielőtt új topikot nyitsz, használd -
Thanatos #215 szal gyk második kiadás ugyan abból? mitn pl btechből a kerrenszkij vére trilogia újként :D
hm lehet beszerzem, azt emg nemtdutam hogy sg-n van sw topic :D -
#214 ez egy új kiadás. más a borítója, de belül elvileg ugyanaz:) eltekintve jópár nyomda-hibától és az előbb találtam egy hiányos mondatot is:(
a Thrawn-trilógiát adták ki megint. bővebben a Star Wars topikban. -
Thanatos #213 birodalom örökösei? az a sorozat még kapható könyvesboltban? ha igen asszem nekem is be kéne szereznem :D -
Thanatos #212 őőő, ez a kijelentés elég trivilális azért..., ez kb olyan mintha azt modnanád hogy az nba live 2006 az első nba game az ea-tól a 2005 után... :P -
#211 úú, gyárekek!!! én nem bírok várni februárig:))) pedig muszály lesz, mi? :)))
most olvasom a Birodalom örökösei c. Zahn-könyvet és éppen egy űrcsata után "vagyunk", de én már lelki szemeim előtt már lejátszottam az EaW-ral:DDD persze kicsit másképp, de ígyis-úgyis "MI" győztünk volna:)) -
bgabor #210 Akárhogy is lesz, elemi erejű lesz. Az első SW-s stratégia a Galactic Battlegrounds után. -
#209 De! Klasszikus RTS lesz. Csak némi ötletet átvesznek majd a két játékból. -
#208 ne törjél már le! azt akarod mondani, hogy nem klasszikus RTS lesz?? mondjuk, mint a Red Alert volt? csak persze sokkal profibb és jobb:)) mondjuk egy frankón kidolgozott "tech-fát" szívesen látnék benne. olyasmire gondolok, mint ami az Imperium Galactica 1-2-ben volt. -
bgabor #207 Naná hogy a birodalommal. :-) -
#206 Szerintem meg mivel a legtöbb ötletet a Force Commanderből vették át, amit ötvöztek némi Rebellion-os űrcsatával, a Birodalmiakkal kezdesz és rebelként folytatod dologra számítok.
Már a támogatás/utánpótlás is Force Commanderes ... -
#205 Ti kivel lesztek? Szerintem Én a Birodalmiakkal:))
-
bgabor #204 Én is nagyon várom már. És az Age of Empires 3 számomra is óriási csalódás volt. -
Lyan Kyj #203 Hát, úgy vettem észre, ismét pofoztak vmit a grafon, már nagyon szép!! Nehéz lesz kibírni addig:P -
#202 -
#201 helyes, helyes -
#200 múví -
engine #199 Február eleje, demo december közepe táján. -
#198 Értem. Köszi.
És a megjelenésről valami újabb infó nincs? -
engine #197 Állítólag feltornászták 80 bolygóra a térkép méretét, de még hivatalos megerősítás nincs. Csak a LEC forumon hallani róla illetve egy elég felemás preview-ból. -
#196 Valami hír a játékkal kapcsolatban? -
#195 -
#194 Sajnos nem tudom... szerintem is szebb lenne ha nem lenne ekkora lób***ó de majd meglássuk! :) -
Thanatos #193 sajnos, bár ne tette volna :(((( -
#192 nemértem miért nem lehetett volna akkora mint agy ST-Trooper, a fekete ruhája ígyis kitünt volna tömegből -
#191 Játszhatósági szempotból szerintem nem baj, h nagyobb mint a többi gyalogos egység... Persze a szemnek nem kellemes látvány! :) -
#190 lol ^.^ -
#189 hát már egy ideje a kiegészítője is -
#188 Mé settlers 5 kijött?:D